Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

TRUMP

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
32.634 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1627 1628 1629 1630 1631 1632 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
gnocchi.
0
Michael Cohen heeft zojuist een reeks documenten in SDNY neergelegd die een motie ondersteunen om zijn straf voor samenwerking met de regering te verminderen. Cc:

twitter.com/KlasfeldReports/status/12...
Al Kipone
1
OK, trump doet iets met een menorah en praat over zichzelf.

Niet kijken als u zich toch al een tikje onwel voelt, of menselijk bent.
(Alan Dershowitz doet ook mee!)

twitter.com/atrupar/status/1204880260...
luchtschip
0
quote:

gnocchi. schreef op 11 dec 2019 om 22:24:


[...]
Bedankt, een mooie weergave.
Is het alleen maar geld wat al de corrupte GOP leden drijft door land verraad. Of heeft Rusland gehackte e-mails met inhoud die het daglicht niet mogen zien? Dus ordinaire chantage!Rusland heeft de GOP gehackt in 2015

De GOP had een software company SmartTech.

In de data base van SmartTech stond alle informatie van de GOP leden en de leiding van de GOP.
De informatie die hierin stond werd door de Russen gebruikt om de GOP leden te chanteren.

In de SmartTech software gaven de GOP leden elkaar onder meer ook vertrouwelijke informatie.

De basis van SmartTech was communicatie over partij politieke zaken binnen de GOP.

Sommige GOP leden hadden echter prive problemen en die werden binnen de GOP opgelost, via de SmartTech website.
Die problemen waren bijvoorbeeld buiten echtelijke relaties, schulden, en strafbare handelingen.

De Russen hebben deze website gehackt en kunnen deze senatoren chanteren.

Het is dus ordinaire chantage.
Dit verklaart de onbegrijpelijke standpunten van veel GOP leden in het Congress.

Zij hebben geld gekregen van de Russen om campagne te voeren en zij worden middels chantage gedwongen om te doen wat de Russen willen.

www.thesmokinggun.com/documents/inves...

www.thedailybeast.com/cheats/2016/12/...

www.wired.com/2017/01/russia-hacked-o...
Meer informatie te vinden op website door op de zoekmachine het volgende in te tikken :
smarttech gop

De RNC (Republican National Convention) website van Smarttech is gehacked door de Russen.
De DNC (Democratic National Convention ) is ook gehacked door de Russen.

Dit is wat de Russen doen:
De website van de DNC (Democratic National Convention ) wordt gehacked. De informatie wordt op internet gezet om de Democraten te beschadigen.
De website van de RNC (Republican National Convention) wordt gehacked. De informatie van diverse partijleden wordt gebruikt door de Russen om hen te chanteren. Zij moeten doen wat de Russen zeggen, anders wordt hun prive informatie openbaar gemaakt.

Dit hebben de Russen ook in Duitsland gedaan
De partij van Angela Merkel werd gehacked en de prive berichten (emails) van Angela werden gepubliceerd
De Ultra rechtse partij in Duitsland werd ook gehacked, maar deze info wordt door Rusland gebruikt om de rechtsen te chanteren en te handelen volgens de opdrachten van Putin.


gnocchi.
0
gnocchi.
0
SDNY aanklagers hebben gevraagd om borgtocht in te trekken voor Rudy Giuliani's nu aangeklaakte medewerker lev Parnas, ontleend aan het indienen van een valse financiële verklaring. cc: @CourthouseNews
luchtschip
0
quote:

Plein777 schreef op 8 dec 2019 om 12:27:


[...]


Het is de reinste Maffiafamilie !


Sammy "The bull" Gravano , Mafio underboss, who confessed to 19 murders, explains in 1993 how he would "reach' Donald Trump.

twitter.com/seth_hettena/status/12044...

Here Mafia underboss, Sammy "the Bull" Gravano, testifying before the Senate in 1993, explains how he would talk about boxing and construction with Donald Trump (the "John" he references is his boss John Gotti).

twitter.com/seth_hettena/status/12048...
luchtschip
0

Trump's rally in Hershey, Pennsylvania

Trump's supporters werden door CBS geïnterviewd en gevraagd wat zij denken over de impeachment procedure.

Enkelen denken aan een burgeroorlog wanneer Trump afgezet wordt.

twitter.com/CBSNews/status/1204838304...
DeZwarteRidder
0
quote:

gnocchi. schreef op 12 dec 2019 om 14:31:


Die kans kan bestaan!

Ik denk dat de Trump-tower dan in de fik gestoken wordt door boze New-Yorkers.
DeZwarteRidder
0
Trump is jaloers op Greta (zoals verwacht mocht worden!):
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Trump over Thunberg als Persoon van het Jaar: ’Dit is zo zot’
Updated 7 min geleden
8 min geleden in BUITENLAND

WASHINGTON - De Amerikaanse president Donald Trump heeft uitgehaald naar de Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg. Hij twitterde dat hij het belachelijk vindt dat het weekblad Time haar heeft uitgeroepen tot Persoon van het Jaar. „Dit is zo zot, Greta moet iets gaan doen aan haar probleem met woedebeheersing en naar een goede ouderwetse film gaan met een vriend. Relax Greta, relax!”

De activiste heeft in een reactie hierop haar Twitter-bio aangepast. Daar staat nu dat ze een tiener is die aan haar woedebeheersing werkt die momenteel aan het relaxen is en naar een film kijkt met een vriend.

Trump (73) was in 2016 Persoon van het Jaar bij Time. De 16-jarige Thunberg is Time’s jongste Persoon van het Jaar ooit. Ze begon in de zomer van 2018 met spijbelen en actievoeren voor het Zweedse parlement in Stockholm om de uitstoot van broeikasgassen te stoppen. Ze kreeg internationaal navolging. In september demonstreerden scholieren en studenten wereldwijd voor meer aandacht voor het klimaat.
voda
0
Trump: VS dicht bij 'grote deal' met China

Gepubliceerd op 12 dec 2019 om 16:33 | Views: 0

WASHINGTON (AFN/RTR/BLOOMBERG) - De Verenigde Staten zijn heel dicht bij een grote handelsdeal met China. Dat liet president Donald Trump weten op Twitter. Volgens Trump willen beide partijen graag een handelsovereenkomst sluiten.

Daarmee lijken beide economische grootmachten verdere toenadering te hebben gevonden in het slepende handelsconflict. Komende zondag zouden nieuwe Amerikaanse importheffingen op meer dan 160 miljard dollar aan Chinese goederen ingaan. Naar verluidt hebben Amerikaanse onderhandelaars de Chinezen aangeboden deze te schrappen in ruil voor toezeggingen door Peking bij aankopen van Amerikaanse landbouwproducten. Ook zou Washington bereid zijn om bestaande heffingen op 360 miljard dollar aan Chinese producten met wel de helft te verlagen, meldden bronnen aan zakenkrant The Wall Street Journal.

Op de financiële markten vielen de positieve geluiden aan het handelsfront in goede aarde. Op de beurzen in Europa en New York waren duidelijke plussen te zien.
gnocchi.
1

FEITEN CONTROLEREN: Trump-klacht bij andere landen over Oekraïne helpt Oekraïne niet

DOOR Chris Walker 12 december 2019
Toen de wetgevers in het House Judiciary Committee op donderdag debatteerden over het afleggen van artikelen van beschuldiging tegen hem, bracht president Donald Trump het grootste deel van zijn dag online door met tweeten van meer dan 100 keer per dag rond 13.00 uur EST, meestal in reactie op de commissie werk.
Zoals soms het geval is met de president, was veel van wat hij te zeggen onjuist was - inclusief een opmerking over hulp aan Oekraïne, en die die natie het meest hielp bij het verdedigen van Russische agressie.

Op een gegeven moment klaagde Trump over een verklaring die Rep. Veronica Escobar , een democraat uit Texas, had afgelegd. Trump beweerde dat Escobar "mijn oproep verkeerd geciteerd " met de Oekraïense president Volodymyr Zelensky . "Ik zei dat ik wil dat je ons (ons land!) Een plezier doet, niet mij een plezier."

Escobar besprak Trump echter niet in haar opmerkingen en stelde een hypothetische vraag over een fictieve wetgever die om een ??persoonlijke gunst vroeg aan een andere buitenlandse regering, meldde de New York Post .

Van daaruit zette Trump echter door:

Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 12 december 2019
“Ik heb ook constant gevraagd: 'Waarom helpen Duitsland, Frankrijk en andere Europese landen Oekraïne niet meer? Zij zijn de grootste begunstigden. Waarom is het altijd de goede oude Verenigde Staten? 'Zei de president in een tweet. "Radicaal links, doe niets democraten , vermeld dit nooit tijdens hun nep-hoorzitting!"

De vraag of de Verenigde Staten de dupe worden van het helpen van Oekraïne om zichzelf tegen Rusland te beschermen, is al eerder aan de orde gesteld - Trump maakte in september dezelfde claim, constateerde een fact-check van USA Today vorige maand, terwijl hij tijdens de Verenigde Staten met verslaggevers sprak Algemene Vergadering van Naties.

Maar het is een claim die zonder verdienste is. Het blijkt dat de Europese Unie en andere financiële instellingen op het continent meer dan $ 16,4 miljard hebben bijgedragen. Van het totale bedrag dat sinds de invasie van de Krim in 2014 aan Oekraïne is gegeven , is tweederde daarvan verstrekt door Europese landen , hetgeen Trump's claims dat andere landen niet helpen, sterk tegenspreekt.

In feite heeft de Europese Unie van 2014 tot en met 2018 vier van de vijf totale jaren de meeste hulp geboden. Volgens het Centre for Strategic & International Studies is de VS pas in één jaar de grootste hulpverlener aan Oekraïne geweest en werd Canada zelfs overtroffen door de hulp aan Kiev in 2015.
hillreporter.com/
32.634 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1627 1628 1629 1630 1631 1632 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Wall Street hoger door nieuwe handelshoop

12 dec De aandelenbeurzen in New York zijn donderdag met winst gesloten. Beleggers op Wall Street verwerkten beric... 1

  Indices

  AEX 599,71 +0,13%
  EUR/USD 1,1173 -0,09%
  Germany30^ 13.266,70 +0,34%
  Gold spot 1.468,23 -0,07%
  LDN100-24h 7.288,87 0,00%
  NY-Nasdaq Composite 8.717,32 +0,73%
  US30# 28.254,35 +0,76%

  Stijgers

  ABN AM...
  +4,17%
  Arcelo...
  +3,45%
  ALTICE...
  +2,94%
  Ajax
  +2,44%
  Aegon
  +2,21%

  Dalers

  Kiadis...
  -5,56%
  WDP
  -2,80%
  KPN
  -2,74%
  Heineken
  -1,85%
  Wereld...
  -1,83%

  Nieuws Forum Meer»

  (24)

  Mr_Market op 13-dec-19 04:07
  (4)

  Dr Watson op 13-dec-19 03:54
  (5)

  rationeel op 13-dec-19 02:25
  (22)

  BubiTheButcher op 13-dec-19 00:20
  (22)

  Weert=No.1 op 12-dec-19 23:55

  Column Forum Meer»

  (15)

  sok2 op 13-dec-19 03:09
  (296)

  Optiefan op 13-dec-19 00:33
  (7)

  Stock Exchange Monkey op 13-dec-19 00:00
  (24)

  de crypto conservatief op 12-dec-19 22:18
  (22)

  efreddy op 12-dec-19 17:59