Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

TRUMP

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
34.584 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 ... 1726 1727 1728 1729 1730 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
fin®
0
quote:

@realjohnnywalker schreef op 12 maart 2018 13:07:


[...]
er bestaan geen klimaatontkenners.

er zijn mensen(steeds meer gelukkig) ook steeds meer wetenschappers,die de totale hype rondom het klimaat en co2 niet geloven en niet bewezen achten.


Feit blijft wél dat CO2 wereldwijd toeneemt, dát ontken ook ik niet.

Ik stoor me alleen aan de manier waarop gemeten wordt en de aannames die in computermodellen gestopt worden.

Iedereen is het er over eens, dat van politieke peilingen dikwijls geen ene moer klopt. De ene peiler meldt dit, de andere weer dat ... de media publiceren dat frontpage en komen dan de verkiezingen, dan blijkt de uitkomst dikwijls verrassend anders te zijn omdat men kennelijk niet juist gemeten heeft, onjuiste conclusies heeft getrokken.

Kijk je naar de CO2/capita cijfers van de Wereldbank, dan produceren de inwoners van Luxemburg in 2014 (ja .. het land van onze EU voorzitter Jean Claude Juncker, die er zich zo druk om maakt), méér per capita (17.4 ton) dan inwoners van de VS per capita (16.5 ton). Was Luxemburg in 1960 met 36.7 ton/capita zelfs met stip op nummer 1 van de wereld ranglijst en zou je denken omg bad boy.

Maar hoe betrouwbaar zijn deze metingen ... garbage in - garbage out ?
Hoe wordt het meanderen van de sunspots gemeten en welke invloed hebben die op moedertje aarde en hoe betrouwbaar zijn dan deze uitkomsten weer ?

Iedereen is- en blijft het er over eens dat CO2 toeneemt en dat de aarde al een tijdje opwarmt, maar de conclusies die eruit getrokken worden zijn onderwerp van discussie.

Eén groep wetenschappers beweert dat er weer een Global Cooling aankomt, doordat de zonne activiteit flink gaat afnemen ... of al aan het afnemen is (sterke reductie zonnevlekken) en de andere groep beweert dat we eind deze eeuw met z'n alleen verzuipen omdat beide polen gesmolten zullen zijn en dat komt volgens hen doordat de productie van CO2 toeneemt en de Zon doet er bij hen niet zoveel toe.

De tweede groep heeft grote aanhang bij de (met name de westerse) politiek en die groep groeit dan ook, want er is onderzoeksgeld zat ... dus veel in te verdienen :-). De andere groep wetenschappers wordt genegeerd en om daarin mee te willen werken moet je ambitieus zijn, want er valt niet zoveel mee te verdienen.

Idem windmolens. Tuurlijk ben ik ook voor groene energie .... maar windmolens zijn helemaal IN omdat er ontiegelijk veel overheids subsidie naar toe vloeit (mooi verdienmodel) en de getijden energie (die volgens studies efficiënter is) gebeurt niet zo gek veel mee vanwege de schaarse subsidie ... dus strijdt je dáár voor, dan doe je dat uit ambitie en niet voor het grote subsidiegeld.

images6.fanpop.com/image/photos/38700...
jonas
0

Als je vind dat economie het menselijk geluk in de weg staat en je neemt als maatstaf de gevoelde blijheid dan zou je ook niets moeten doen bijvoorbeeld de armoede in Afrika, want je ziet daar echt veel meer blijde mensen dan hier.

En ach daar heb je corrupte dictators, maar hier heb je politici zoals Pechtholt die rustig wegkomen met vreemde giften van 2 ton. Linkse Erasum-hoogleraren zoals ene Siep Stuurman die indertijd zo gilden toen vrouwenverkrachter Ramadan terecht weg moest en zich nu stil houden.

Van GroenLinks Turkse wethouder Kaya is overigens ook sindsdien na een idioot zgn onderzoeksrapport niets meer vernomen. Rapport kwam erop neer dat vrouwenshaat etc waren toegestaan omdat dat nu eenmaal in de islam stond. Zo ken ik er ook nog wel een paar. Jodenverbranding ook goed want dat stond in mijn kampf?

Groet, Jonas

jonas
0

Leuk plannetje van Annemarie van Gaal in de Telegraaf. Kordate vrouw af en toe te kort door de bocht, maar altijd bereid tot het vinden van oplossingen HIER. Geen gezeur over verre niet of nauwelijks te beïnvloeden problemen.

"Als ik over schulden nadenk borrelen er bij mij altijd twee bedragen op, namelijk 11 miljard euro en 2,1 miljard euro. Het eerste bedrag van 11 miljard is de kostenpost die gezinnen met schulden jaarlijks kosten.

Het Nibud heeft namelijk uitgerekend dat we als samenleving 11 miljard euro per jaar kwijt zijn aan incassokosten, schuldhulpverlening, huisuitzettingen en de rest van de geldslurpende schuldenindustrie. Dat bedrag hoesten we met zijn allen op, want de duizenden euro’s die een niet-betalende klant een bedrijf als Nuon, Wehkamp of Ziggo kost, wordt verrekend in de kosten die alle andere klanten vervolgens betalen.

Het tweede bedrag van 2,1 miljard euro is het totale bedrag van de problematische schulden in ons land. Met de kosten die wij als samenleving per jaar, ieder jaar opnieuw, aan de schulden kwijt zijn, kunnen we meer dan vijf keer alle problematische betalingsachterstanden van gezinnen met geldproblemen aflossen.

Natuurlijk is het geen oplossing om de schulden van deze gezinnen massaal kwijt te schelden, want dan zijn we volgend jaar nog verder van huis. Maar het is aan de andere kant ook geen optie om nog jarenlang door te gaan met het in stand houden van de geldslurpende schuldenindustrie van 11 miljard euro per jaar.

Smet

We weten precies wie betalingsachterstanden heeft, want die worden bijgehouden door het BKR (Bureau Krediet Registratie) waar iedereen die ooit een keer iets op krediet heeft gekocht of een lening heeft afgesloten, geregistreerd staat. Als je achterloopt met betalingen, dan krijg je een code waarmee je nog jarenlang een smet op je financiële blazoen houdt.

Registreren is goed, maar nadat je je betalingsverplichting bent ingelopen, houdt het BKR de registratie nog vijf jaar in stand. Vijf jaar is te lang, want iemand die bijvoorbeeld ooit bij Hennes & Mauritz één keer te laat heeft betaald, kan door deze registratie jarenlang geen hypotheek krijgen.

Laatst sprak ik een oudere man die zijn hele leven ondernemer is geweest. Zijn bedrijf ging tien jaar geleden failliet en hij kwam in de schuldsanering. Nadat hij een aantal jaren op een houtje had gebeten, kwam hij in 2013 met een ’schone lei’ uit de schuldsanering. Maar tot op de dag van vandaag kan hij bijvoorbeeld nog steeds geen creditkaart aanvragen, vanwege zijn BKR-registratie. Daardoor kan hij in het buitenland bijvoorbeeld lastig een hotel boeken of een auto huren. Volgens het BKR wordt zijn achterstand pas in 2021 verwijderd, maar liefst 13 jaar nadat zijn bedrijf failliet is gegaan. Te lang.

Even terug naar die betalingsachterstanden en schulden van Nederlandse gezinnen.

Eigen keuze

Uitzonderingen daargelaten, is er niets zieligs aan mensen met schulden of betalingsachterstanden. De meeste mensen met forse betalingsachterstanden hebben te royaal geleefd of zijn zelf onverantwoorde schulden aangegaan. Dat is hun eigen keuze geweest. Pamperen, meevoelen en doorgaan met onze schuldenindustrie van 11 miljard euro per jaar, gaat niet helpen.

Wat wél helpt is om perspectief te bieden om eruit te komen. Schulden en forse betalingsachterstanden zorgen voor veel stress bij gezinnen en als je geen enkele kans hebt om ze in te lopen, dan geeft dat nóg meer stress en daar zouden we iets aan moeten doen. Ik stel voor om de ’Week van het geld’ anders aan te pakken in de toekomst.

Kijk, het gaat goed met onze economie en Nederlandse bedrijven komen vele honderdduizenden handen tekort. Stel dat iedereen met betalingsachterstanden zich tijdens ’De week van het geld’ eenmalig bij bepaalde bedrijven kan melden met de rekeningen die ze niet kunnen betalen.

Deze bedrijven nemen dan de betaling van de rekening op zich, in ruil voor uren werk. De ruil gebeurt verder met een zogenoemde gesloten beurs. Bedrijven hoeven bij uitzondering over deze ruilhandel geen sociale lasten af te dragen en de tijdelijke werkkracht geen belasting. Het enige dat geruild wordt is een betalingsachterstand tegen uren werk. Als je een uitkering hebt, kun je het werk overdag doen en als je al een baan hebt, dan doe je het ’s avonds of in het weekend. Lastig, maar je bent wel zélf verantwoordelijk voor je eigen betalingsachterstanden.

Werken voor je schulden is veel beter dan klakkeloos schulden saneren, zoals dat nu gebeurt.

Kannibaliseren op bestaande banen zal niet gebeuren, omdat de ruilhandel alleen eenmalig voor aangesloten bedrijven geldt en alleen kan worden geregeld tijdens de ’Week van het geld’.

Ik vermoed dat we hiermee veel stress weghalen bij mensen met betalingsachterstanden omdat ze hun lot in eigen handen kunnen nemen. Het feit dat je kunt en ook móét werken voor je betalingsachterstanden, zal ook het gedrag van mensen veranderen. Geen slachtofferrol of medeleven voor mensen met betalingsachterstanden, maar een maatschappij waar iedereen zijn/haar eigen verantwoordelijkheid kan en móét nemen voor een financieel gezond leven. De ’Week van het geld’ zal nooit meer hetzelfde zijn.


annemarie van gaal

door annemarie van Gaal"

Zakenvrouw en columnist

Groet, Jonas
Tjeerdo
0
quote:

Tom Riddle® schreef op 12 maart 2018 12:13:


[...]
Van iemand die hier beweert aan de RUG journalistiek gestudeerd te hebben (cfr je post 11 mrt 2018 om 18:37), verwacht ik een correcte bronvermelding of op zijn minst de feitelijkheden die in die bron vermeld staan en niet alternative facts. Dat van de VS verzin je zelf en staat niet in het artikeltje ;-)

Ik citeer jouw bron RTLZ, met daarin het RTLZ_grafiekje dat je in je post bijvoegt RTLZ, 26 november 2015 21:55:
www.rtlnieuws.nl/economie/home/dit-zi...
""Als je kijkt naar de hoeveelheid CO2 die we per persoon veroorzaken wordt de wereldkaart wat anders.
Wij in Nederland verbruikten in 2014 9,8 ton CO2 per persoon. De Amerikanen halen een bedenkelijke score (16 ton CO2 per persoon), maar de echte grootverbruikers, zijn onder meer de inwoners van het Midden-Oosten: Saoedi-Arabië (18 ton), de Verenigde Arabische Emiraten (20 ton), Koeweit (30 ton) en Qatar (40 ton per persoon).""

+

""Je kunt ook nog anders naar vervuiling kijken: de hoeveelheid CO2-uitstoot die een land nodig heeft voor een bepaald welvaarstsniveau. Dan scoren West-Europa en Noord-Amerika relatief goed, maar Oost-Europa en het Midden-Oosten slecht. Ook China heeft relatief veel CO2-uitstoot nodig.""

=======================

Oftewel .... schoenmaker, hou je bij je leest .... één CNN is al genoeg onzin ;-)


Beetje makkelijk vriend.

Het ging toch om de grootmachten? India, China, Europa, VS, Brazilie, dat soort landen. Als er iemand op een onbewoond eiland woont en z'n eten per watervliegtuig moet laten komen wint die het weer van die arabieren...
Ed Verbeek
0
quote:

Tom Riddle® schreef op 12 maart 2018 12:54:


Trouwens, ik weet niet op welke obscure websites jij googled, maar onderstaand de data van de Wereldbank (een website die ik meer vertrouw dan al die onzin websites)
data.worldbank.org/indicator/EN.ATM.C...

En laten de gegevens die RTLZ in 2015 publiceert (cfr artikeltje Tjeerdo) nu toch eens overeen komen met de data van de Wereldbank en niet met jouw stelling ... typisch heh ;-)

????
Wat sla je nu weer voor grenzeloze onzin uit, Tom.
Die site van de wereldbank bevestigt juist precies mijn stelling dat de V.S. per hoofd ruim 2x zoveel CO2 uitstoot als China!

En welke "obscure onzin websites" ik google: kijk even wat je krijgt als eerste resultaat als je, zoals ik schreef, zoekt op "co2 per person by country" of "greenhouse gas per person by country".
Dus te lui om even te controleren, maar niet om nog meer onzin en verdachtmakingen hier op IEX te plempen.
Typisch heh :-)
ffff
0
Kijk je naar de CO2/capita cijfers van de Wereldbank, dan produceren de inwoners van Luxemburg in 2014 (ja .. het land van onze EU voorzitter Jean Claude Juncker, die er zich zo druk om maakt), méér per capita (17.4 ton) dan inwoners van de VS per capita (16.5 ton). Was Luxemburg in 1960 met 36.7 ton/capita zelfs met stip op nummer 1 van de wereld ranglijst en zou je denken omg bad boy.\\


Tom toch ! Nick Inberg van de voorpagina is er ook al ingestonken.....

Je hebt mijn correctie op die blunder blijkbaar gemist.
Luxemburg is een van de grootste diesel en benzineverkopers van Europa. Ze verkopen giga veel aan Belgen, Duitsers, Fransen vanwege de zeer lage prijs. Als je die giga-verkopen per caput gaat uiterekenen kom je natuurlijk op bizartre getallen.

De ALLERGROOTSTE en meest verkopende bezinestation van.....héél Europa ligt op enkele km van stad Luxemburg. Ze staan er met honderden ieder uur aan te schuiven.

Dan de realiteit: Luxemburg is zeer mileiuvriendelijk: Meer dan genoeg windmolens, waarschijnlijk meer per capitum dan in Nederland. Verder veel waterkrachtenergie door stuwdammen in de Sauer en tenslotte veel biogas-centrales uit koeienmest, want Luxemburg is een agrarisch land. Diverse programma's om inwoners te stimuleren zonnepanelen op hun daken te installeren. Wordt gesubsidieerd.

En als klap op de vuurpeil: Bij energieoverschot wordt water bij Vianden naar een stuwmeer hogerop gepompt om bij energieschaarste dat water weer naar beneden te laten lopen: Dus hydro-centrale zoals U helemaal kunt regelen.

En zo zie je weer Tom, dat je berichtgeving altijd sceptisch moet checken. De bron van jou maakt een giga-blunder omdat ze al die dieselverkopen naar de Luxemburgers toeschoven.

Maar je was niet de enige die de vergissing maakte... Zelfs op de voorpagina van IEX

Peter
fin®
0
quote:

Tjeerdo schreef op 12 maart 2018 14:19:


[...]

Beetje makkelijk vriend.

Het ging toch om de grootmachten? India, China, Europa, VS, Brazilie, dat soort landen. Als er iemand op een onbewoond eiland woont en z'n eten per watervliegtuig moet laten komen wint die het weer van die arabieren...

Canada 35.5 miljoen inwoners ... een grote vervuiler, die het Noord Amerikaanse % p.c. samen met de VS hoog houdt
Luxemburg 500K inwoners en een grotere vervuiler dan de VS ... sterker nog, zou HET voorbeeld in de EU moeten zijn hoe het wel moet omdat de EU voorzitter het voorbeeld voor de ganse EU zou moeten geven.

Onbewoond eiland met 36 miljoen inwoners ?
fin®
0
quote:

Ed Verbeek schreef op 12 maart 2018 15:39:


[...]
Dus te lui om even te controleren, maar niet om nog meer onzin en verdachtmakingen hier op IEX te plempen.
Typisch heh :-)
Ik zou meer bedriegen dan CNN, dus die komt terug.
Nu plemp ik weer ....

De VS is samen met Canada een grote vervuiler ....
China is ook een grote vervuiler ....
Trump is de schuld omdat hij niet in klimaatverandering door de mens gelooft en alle presidenten voor hem, die er ook nauwelijks iets aan deden ... ach, die noemen we maar niet ....

Soit, jij je zin !
ffff
0
www.lequotidien.lu/a-la-une/vente-de-...


To,

Ik zal je op weg helpen: Diesel is.....het manna.....uit de hemel voor het Groot Hertogdom.

Lees artikel maar even: 2,1 MILJARD inkomsten....... waarvan 75 procent door de buitenlanders die in Luxemburg komen shoppen...
Nemen ze ook nog alcohol en sigaretten mee en zo wordt Luxemburg QUA INKOMEN het land met de hoogste inkomens en vermogens van Europa.

Als je klein bent, moet je slim zijn.

Peter
fin®
0
quote:

ffff schreef op 12 maart 2018 16:08:


Tom,

Blijkbaar heb je mijn posting nog niet gelezen.......

Ik weet het Peter .... ik ben niet gek ;-)

Sterker nog .... ik schrijf het om 12 mrt 2018 om 13:48 ... de eerste post van deze pagina 409. 'kanniewaarzijn' -> maar niemand leest dat kennelijk ;-)

Ik doe dat wel meer, "trachten aan te tonen dat officiële metingen cq cijfertjes die eruit rollen ... niet kunnen kloppen". Dan blijft alleen "het gevoel" over en zekers igv Trump is dat gevoel zeer negatief. Steenkolenmijnen gaan daar niet open, want kost bakken vol geld, schalie olie tijdens Obama waarmee hele stukken VS strakjes Groningen 2.0 worden en bij veel gezinnen al gas uit de waterkraan komt ..... Oh Bama was toch zo goed, wordt hier telkens geroepen. Ammehoela !


Obv dat gevoel wordt dan gepost, gelardeerd door websites, waarbij zelfs op de website van de wereldbank dingen staan waar niemand ook maar iets aan heeft.

Heb je de Ned. Antilliaanse eilanden gezien .... viel me meteen al op .... alsof ze daar de ganse dag olie, steenkool en hout affikken van kust tot kust .... kanniewaarzijn, dus Luxemburg klopt ook geen zak van en zeer ws de VS ook niet, alhoewel die schalie verpest er veel (dankzij OhhhBama .....:-)

Als ik met die gegevens ga spelen, waarmee ik duidelijk wil maken dat het niet kan kloppen .... dat de VS zekers wel flink CO2 vervuilend zijn, maar hoe erg eigenlijk niemand weet .... dat CO2 Globaal toeneemt, maar de Zon wel degelijk veel meer invloed heeft ..... dan zijn vervolgens de rapen gaar, wordt ik voor gek versleten ...

t'is maar zo .... ik zit er niet mee ....
Met statistieken kun je een bedrijf winstgevend maken zowel als verlieslatend ... hoe je het hebben wilt. Gebeurt met CO2 ook ....
voda
0
Merkel hoopt op deal over importtarieven VS

Gepubliceerd op 12 mrt 2018 om 13:57 | Views: 1.435

BERLIJN (AFN/RTR) - Angela Merkel hoopt nog altijd op een overeenkomst met de Verenigde Staten over de op handen zijnde importheffingen. De Duitse bondskanselier zegt graag met de Amerikanen in gesprek te gaan. Ze voegde daaraan toe dat Europa klaar moet staan met een reactie op de eenzijdige oplegging van de tarieven.

De Europese Unie wil net als Canada en Mexico vrijstelling van de importheffingen van 25 procent op staal en 10 procent op aluminium die over twee weken ingaan. Mocht in het slechtste geval een oplossing voor het handelsconflict met de VS uitblijven dan lijken tegenmaatregelen onafwendbaar.

Merkel concentreert zich vooralsnog op de te voeren gesprekken. Die vinden later deze week plaats.

De VS zal handelsminister Wilbur Ross afvaardigen. Via Twitter laat president Donald Trump weten dat de inzet van de Amerikanen vooral gericht zal zijn op het schrappen van handelstarieven en -barrières die in het nadeel werken van de VS. Die zijn volgens hem niet eerlijk voor de Amerikaanse boeren en de industrie van het land.
.--. .. -.-
0
quote:

Tom Riddle® schreef op 12 maart 2018 16:25:


[...]
...
Heb je de Ned. Antilliaanse eilanden gezien .... viel me meteen al op .... alsof ze daar de ganse dag olie, steenkool en hout affikken van kust tot kust .... kanniewaarzijn, dus Luxemburg klopt ook geen zak van en zeer ws de VS ook niet, alhoewel die schalie verpest er veel (dankzij OhhhBama .....:-) ....


Isla raffinaderij. Troep.

En er wordt toch benzine en diesel verkocht in Luxemburg? Wat is er dan mis aan die cijfers?
Ed Verbeek
0
Toch wel blij om te lezen dat Trumpofielen zich druk maken over wie er het meest vervuilt
:-)
fin®
0
quote:

Witte Weduwe schreef op 12 maart 2018 16:40:


[...]

Isla raffinaderij. Troep.

En er wordt toch benzine en diesel verkocht in Luxemburg? Wat is er dan mis aan die cijfers?

St. Maarten (Nederlands deel)-> 19.5 ...
United States -> 16.5

SintMaarten voor beginners:
www.sintmaartenvoorbeginners.nl/
Het Nederlandse deel beslaat een oppervlakte van 34 vierkante kilometer, waarmee dit stuk ongeveer 35% kleiner is dan het Franse deel.
Van industrie is amper sprake, de landbouw is onvoldoende om zelfvoorzienend te zijn en op het gebied van handel en diensten speelt Sint Maarten een hele kleine rol. Direct of indirect verdient ongeveer 85 procent van de werkzame bevolking zijn inkomsten uit het toerisme.


So What ... Worldbank is Reliable ... RTLZ ontleent er via derden haar cijfers aan en dan is het allemaal waar .... lamenielachuh
fin®
0
Ben iig géén Trumpofiel, heb dat al meerdere keren geschreven hier :-)

Maar t'is van de zotte, hoe er met cijfertjes en voorstellingen wordt gespeeld en daar ageer ik dus tegen. Victor Mids (Middelkoop) doet dat ook (just for the fun of it en dat mag ik wel), maar toont wel aan hoe eenvoudig de mens te besodemieteren is ... al helemaal als het van goed gefunde wetenschappers komt en/of wetenschappers die een goed geheugen hebben, blind geloven en er geïndoctrineerd intuinen door nog meer gekkigheid te schrijven ...

======
p.s. nieuwste ontwikkelingen:

Marilyn Monroe was het skatje van JFK ... maar werd plots dood op het strand gevonden.
Monica Lewinsky was het skatje van Bill Clinton ... maar Bill was niet sluw genoeg.

Stephanie Clifford was misschien het skatje van Donald Trump ... moet nog steeds blijken, maar kan mogelijk ... tenzij ze door iemand gefund wordt die graag 130K neertelt om Trump onderuit te krijgen.
www.nu.nl/buitenland/5173421/pornoact...

Terugbetalen zegt hierin dus niks ... bewijs dat ze het gekregen heeft zou genoeg moeten zijn, maar dat is er kennelijk niet.

Wat ze aan materiaal heeft moet nog blijken en als ze dat heeft ... tsjah, dan krijgt Trumpie het moeilijk ... al helemaal met Melania ;-)
Struin
0
Iedereen kan kletsen wat ie wil Trump komt wel voor zijn inwoners op,of het boeren zijn of wat dan ook hij gaat er voor, dat kunnen we in dit calvinistische landje met rutte niet nadoen, laat staan in het nepbolwerk europa. En let op Trump bereikt meer............
ffff
0
Witte Weduwe,

Goeie vraag: Wat is er mis met die cijfers?

NIETS, helemaal niets! Maar, lees de postings hierboven in de discussie: Er worden door de Wereldbank en toentertijd ook op de voorpagina van IEX totaal verkeerde conclusies getrokken. Namleijk de verkoop van diesel wordt gekoppeld aan de CO2-uitstoot van dat land. En dat is dus een blunder.

Als je de alcohol en tabaksverkoop van Luxemburg gaat omrekenen per inwoner van Luxemburg dan zijn ze allemaal de hele dag lazarus en allang overleden aan longkanker. Als je bepaalde producten giga-veel verkoopt in één klain landje en het voergrote merendeel gaat naar het buitenland dan zegt dat iets over tabaksgebruik, alcoholgebruik en dieselconsumptie van een veel grotere regio. Zoals ik al postte" 75 procent van de dieselverkoop is voor buitenlanders en eigenlijk moet je daar dan ook de CO2 bij gaan optellen.

Peter
Struin
0
En ik ben wel een trum fan, niet zwetsen maar DOEN! Laat Rutte maar lachen en knikken die krijgt nog wel eens kiespijn.
34.584 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 ... 1726 1727 1728 1729 1730 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Wall Street stevig omlaag op virusvrees

19:40 De aandelenbeurzen in New York stonden vrijdag halverwege de handelsdag stevig in de min. Het sentiment wer...

  Indices

  AEX 617,33 -0,77%
  EUR/USD 1,0854 +0,62%
  Germany30^ 13.537,80 -0,92%
  Gold spot 1.645,76 +1,60%
  LDN100-24h 7.373,08 -1,19%
  NY-Nasdaq Composite 9.750,97 -0,67%
  US30# 28.970,75 -0,83%

  Stijgers

  Nedap
  +4,44%
  Galapagos
  +2,80%
  Corbion
  +1,19%
  Arcadis
  +1,09%
  Flow T...
  +1,06%

  Dalers

  Fugro
  -7,20%
  Heijmans
  -5,33%
  BAM
  -5,21%
  Alfen ...
  -3,55%
  Air Fr...
  -3,30%

  Nieuws Forum Meer»

  (13)

  lodewijk70 op 21 feb 2020 19:47
  (33)

  I need a dollar op 21 feb 2020 19:47
  (1)

  hovenier op 21 feb 2020 19:46
  (7)

  Brievenbus op 21 feb 2020 19:05
  (42)

  zalwel op 21 feb 2020 17:34

  Column Forum Meer»

  (357)

  Eric de Rus op 21 feb 2020 20:02
  (5)

  Erny op 21 feb 2020 18:17
  (4)

  Lepre Chaun op 21 feb 2020 17:14
  (6)

  MOEdig Voorwaarts op 21 feb 2020 17:04
  (31)

  Twijfels op 21 feb 2020 17:00