Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

TRUMP

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
34.600 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 ... 1726 1727 1728 1729 1730 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
DeZwarteRidder
0
quote:

asti schreef op 11 maart 2018 16:20:


[...]
Met Iran is al eerder een deal gemaakt over nucleaire zaken en daar lijkt de VS vanaf te willen. Komt de geloofwaardigheid niet ten goede.
Maar welk belang heeft de VS eigenlijk bij het ontwapenen van NK? Zo lang er spanningen zijn hebben ze een excuus om aanwezig te zijn in de regio.
Zou het niet kunnen dat de Chinezen en Russen achter deze stappen van NK zitten, om de Amerikanen in hun hok te stoppen?
Of is het misschien zo dat NK deze stappen onderneemt als reactie op de Chinezen, omdat die meededen met sancties?

De enige die Noord-Korea tot iets kan dwingen is China; als China echt de grens afsluit is NK ten dode opgeschreven.
fin®
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 11 maart 2018 17:34:


FD.nl

Trump vermoordt de dollar

Van de ongeëvenaarde status van de Amerikaanse dollar als reservemunt blijft niets over door het beleid van Donald Trump.

De wereld heeft altijd al behoefte aan een handels cq reserve munt gehad.
Dit 'Trump vermoordt de dollar' past dan ook keurig netjes in het 'goudguru' straatje ... ze denken dat goud de rol van de dollar over gaat nemen, zonder zich te beseffen wat een reserve valuta eigenlijk inhoudt.

Die behoefte is zelfs zo groot, dat ten tijde van de Romeinen (toen de Romeinse Denarius 'in' was als handelsvaluta) er vanwege tekort ... in India Dinari na werden geslagen. Historici hebben tot hun verbazing ontdekt dat dit niet uit valsemunterij werd gedaan, maar simpelweg uit economische behoefte.

Wat gaat de dollar dan vervangen ?

De Renminbi (Yuan) gaat het voorlopig niet worden ... t'is een communistische munt en grotendeels nog niet convertibel .... dus niet!

De euro had het kunnen worden, maar omdat dit meer een politieke munt dan een financiële munt is (ingericht obv beloftes die door alle zuidelijke- en nieuwe eurolanden niet nagekomen worden) ... heeft die slechts deels een reservefunctie .... dus niet!

Zolang de dollar in Rusland, Afrika en grotendeels Zuid Amerika & Azië nog soepeltjes als betaalmiddel wordt geaccepteerd ... is de dollar als handels/reservemunt well alive en moet Trump minstens China of Europa de oorlog verklaren (en daarmee bedoel ik geen handelsoorlog) ... wil de USD als handels/reservemunt het loodje leggen.

Jan.2009 werd Obama president USDX .94
Jul. 2011 USDX .80
EN geen negatief woord over Obama

En Trump, ja die maakt o.b.v. MSM aannames kennelijk alles kapot, ook al is daar geen enkel logisch bewijs voor, zie ->
www.macrotrends.net/1329/us-dollar-in...
rekeozsejtlerap ed
0
quote:

fred12345 schreef op 11 maart 2018 10:24:


[...]

Ja, met doodsbedreigingen kom je heel ver als je president van een groot land bent.
NB. die onderhandelingen tussen Trump en Kim worden echt niks...Kim heeft Trump helemaal in de tang. (een ministaatje houdt de V.S. in de greep)


Feit is dat Obama ondanks zijn 'prijs' voor de nobelprijs voor de vrede, meer verdeeldheid en heeft oorlog gecreëerd, dan elke president voor hem. Het wegzetten en demoniseren van andersdenkenden, lijkt de ideale oplossing om schijnbaar onoplosbare problemen op te lossen. Echter het veroorzaakt meer problemen, en zal betekenen dat de ratio wordt vervangen door de emotie.

Soms is het beter om te zeggen, dit is de grens, en steek je hem over, dan zal je dat berouwen...... In the end, komt men altijd naar de onderhandelingstafel met het begrip voor de ander, ondanks dat je het fundamenteel oneens met hem bent.

Linkse media bevestigen wederom dat zij niet voor de oplossing gaan, maar dat zij nog steeds uit zijn op wereldoverheersing.
jonas
2

IZDP meet domheid tegenwoordig. "America first? Nog wel en gelukkig door de kuif wordt dat bekort.Van alle wereldleiders is hij, met May wellicht, met afstand de domste ooit.

Houdt toch op met emotionele errupties (waarschijnlijke bron: zelf onvoldoende levensgeluk met afzetmechanisme richting boze buitenwereld.

Trump mag dan een onbehouwen Amerikaanse glittergoud miljonair zijn en Hillary Clinton de darling van Wall Street met een eigen zgn Goede Doelenfonds dat daaraan daadwerkelijk nog geen 10% heeft gespendeerd er zijn ook feiten.

1. Trump ging naar Saoedi Arabië en verkocht daar blijkbaar niet alleen wapens maar meer. Nog geen maand na zijn bezoek kondigde de kroonprins daar aan dat het land moest streven naar gematigde Islam. Obama begon met een knieval voor die geweldige achterlijke Islam en de respons was hoofd afhakken, mensen verkopen en inbrandsteken door IS.

2.Obama wist geen kloot beweging te krijgen in de Koreakwestie. Met de power politics van Trump is er in deze kwestie nu eindelijk beweging.

3. Trump ziet heel goed dat vrij handel mooi is maar dan wel op een gelijk speelveld dus niet met een China dat eigen industrie idioot beschermd en westerse ondernemingen weert met allerlei maatregelen.

4. Trump heeft duidelijk gemaakt dat die Obamagezondheidszorgwet een luchtbel was die alleen geschikt was voor het rijkere deel. Een eigen risico van $ 10.000 etc voor een enigszins betaalbare premie is natuurlijk niet echt zo.
sociaal.

5.Trump is niet hysterisch over Rusland zoals de EU dat bij gebrek aan echt goed functioneren een vijand nodig heeft. Nu gegil over beperkingen in de vrijhandel, maar wel allerlei beperkingen in handel met Rusland?

6.Obama een halve god voor de bevooroordeelde elkaar napratende pers heeft gewoon de zaken flink laten verslonzen en zal de geschiedenis ingaan als een slechte incomplete president. Totaal geen verbetering heeft hij gebracht vooral niet voor de eigen bevolking.

Houdt toch op met die domme hijgerige anti Trump napraterij! Bekijk de feiten en probeer niet zo nodig tot de Gutmenschen politieke kerk te behoren! Denk zelf na.

Groet Jonas (trots 100% politiek incorrect want denk zelf na op basis van feiten).

PS Nu nog een infrastructuurprogramma van Trump eroverheen met daarbij ontmanteling van concurrentievervalsende Amazons en Googles en Trump zal Reagan zeker kunnen gaan evenaren.Tjeerdo
0
quote:

rekeozsejtlerap ed schreef op 11 maart 2018 18:04:


[...]

Feit is dat Obama ondanks zijn 'prijs' voor de nobelprijs voor de vrede, meer verdeeldheid en heeft oorlog gecreëerd, dan elke president voor hem. Het wegzetten en demoniseren van andersdenkenden, lijkt de ideale oplossing om schijnbaar onoplosbare problemen op te lossen. Echter het veroorzaakt meer problemen, en zal betekenen dat de ratio wordt vervangen door de emotie.

Soms is het beter om te zeggen, dit is de grens, en steek je hem over, dan zal je dat berouwen...... In the end, komt men altijd naar de onderhandelingstafel met het begrip voor de ander, ondanks dat je het fundamenteel oneens met hem bent.

Linkse media bevestigen wederom dat zij niet voor de oplossing gaan, maar dat zij nog steeds uit zijn op wereldoverheersing.


Ik vind dat altijd zo'n dom gelul... 'linkse media'... als je maar ver genoeg naar rechts gaat is zelfs De Telegraaf links en VVD eveneens...

Hou je bij de feiten. George Bush viel Afghanistan en Irak binnen. Obama mocht met de uitkomst van dat fiasco dealen...

Daar is niets links of rechts aan, maar als je er anders over denkt is het wel duidelijk dat je een rechtse blinddoek op hebt...
Tjeerdo
0
quote:

jonas schreef op 11 maart 2018 18:16:
PS Nu nog een infrastructuurprogramma van Trump eroverheen met daarbij ontmanteling van concurrentievervalsende Amazons en Googles en Trump zal Reagan zeker kunnen gaan evenaren.


Ja die had ook van die mooie schandalen... Contra's bewapenen met drugsgeld...

Republikeinen zijn het afvoerputje van de democratie. Nixon, Reagan, Bush, Trump, allemaal zelfverrijkers en leugenaars en elk verantwoordelijk voor een flinke economische crisis die door uitmuntende presidenten als Clinton en Obama weer opgeruimd nog worden...
NewKidInTown
0
quote:

Tjeerdo schreef op 11 maart 2018 18:21:Ik vind dat altijd zo'n dom gelul... 'linkse media'... als je maar ver genoeg naar rechts gaat is zelfs De Telegraaf links en VVD eveneens...Tja, als je die redenering "domweg" nog verder doortrekt, kun je zelfs d66 en pvda links gaan noemen, ook al stemt er geen enkele arbeider op.
jonas
0

Feit is dat Obama die prijs al kreeg vanwege zijn kleurtje zonder dat hij iets aan beleid had gedaan. Was het niet Obama die voortijdig moest terugtrekken uit Afghanistan zonder de klus goed af te maken. Ontstond IS niet door zijn domme Irakpolitiek waardoor de soennieten in IS werden gedrukt?

Groet Jonas
Tjeerdo
0
quote:

Tom Riddle® schreef op 11 maart 2018 11:46:


[...]
Ik snap niet waarom je boos wordt !?

--In de middeleeuwen was 98% van de (Roomse) wetenschappers het erover eens dat de aarde het middelpunt van ons heelal was.
In 1610 publiceerde Galilei zijn waarnemingen van de maan, de sterrenhemel, de Melkweg en de manen van Jupiter. Vanaf 1612 ontstond er verzet tegen Galilei's bewijzen voor een copernicaans, heliocentrisch wereldbeeld, dat niet in overeenstemming was met de opvatting van de kerk dat de aarde het centrum van het heelal was en werd hij onder huisarrest gesteld. De diepere reden was dat Galilei's waarnemingen afbreuk deden aan de macht van de heersende garde.

--Zelfde gebeurde met de ontwikkeling van MBO's (Mortgage Backed Securities). Banken huurden wizzkids in die computermodellen maakten, waarop deze securities in hybride producten verhandeld konden worden. Konden ze fijn hun balansen opschonen en grof geld verdienen. Tegenstanders werden voor gek weggezet en de voorstanders hadden de overheid mee, die als credo had 'iedereen moet een een eigen huis kunnen kopen, want dat is goed voor de economie'. Sterker nog, de hybride producten werd op een gegeven moment alles in verpakt en waren 'zo betrouwbaar' dat banken ze onderling als zekerheid gingen gebruiken voor daggeld leningen (verevening). Totdat de boel uiteen spatte en de wereld aan de rand kwam te staan van een ineenstorting van het financiële systeem.
Heh, heh ... pas nu kreeg iedereen in de gaten dat al die computermodellen gestoeld waren op aannames en er onvoldoende rekening was gehouden met economische cycli.

--Het stupide in de Global Warming Theory, is dat toch alle wetenschappers het er over eens zijn dat juist 'de bomen' CO2 omzetten in zuurstof en er helemaal niets gedaan wordt aan de mega ontbossing en oerwoudkap, terwijl CO2 toch zo'n probleem is !? Dat is hetzelfde als veel sporten om van overgewicht af te komen en om voldoende energie te hebben om te sporten dagelijks 10 blikjes energy drankjes (suikerbommen) leegdrinken.

--Even onbegrijpelijk is het dat de hele wereld volgezet moet worden met windmolens (die overheid gesubsidieerd zijn, terwijl de techniek al lang zover is dat we veel goedkoper en efficiënter energie uit getijdestromingen op kunnen wekken ... maar tjah, die worden nauwelijks gesubsidieerd ... dus komt niet echt van de grond.

--Ik ontken niet dat CO2 ook deel uitmaakt van Global Warming, maar geloof de wetenschappers die onderbouwd uitleggen dat de Zon de grootste veroorzaker is en de mens slechts partieel. Cruciaal daarin is het gegeven van de Global Cooling tijdens de Middeleeuwen. Die zitten in de uitleg van dat kleine groepje wetenschappers verwerkt en worden door de grote groep simpelweg genegeerd als 'niet ter zake doend'. Doet me heel erg aan de opvatting van de RK kerk in de middeleeuwen denken, die Galilei en zijn aanhangers onder huisarrest stelde.


Het enige waar de mens ECHT oorzakelijk aan is, is Global Pollution en grotendeels oorzakelijk aan die GP is inderdaad olie. Bodemvervuiling, luchtvervuiling ... maar erger nog, alle plastic producten waarvan olie de grondstof is. En wat wordt daaraan gedaan ? Niks !
Je smartphone is van plastic, je laptop, modems, printers .... alles om je heen zit plastic in en wordt na verstrijken van de economische levensduur (en die verstrijkt steeds sneller) ... in het milieu gedumpt, liefst in arme landen.
En wat doet men eraan .... verbod op plastic draagtasjes ......Fair enough, dit zijn reacties die doordacht zijn en waar je iets mee kunt in een discussie. Heel iets anders dan ongefundeerd gewauwel over mainstream media die allemaal gekleurd zijn...

Ik heb journalistiek gestudeerd aan de RUG en kan je vertellen dat kranten als NY Times en Washington Post top of the bill zijn. Zoiets als Microsoft en Apple in de computerbusiness. Die publiceren enkel op basis van feiten en anders doen ze dat niet...

CNN vind ik tegenwoordig wel minder geloofwaardig. Trump heeft hen de oorlog verklaard en het lijkt erop dat ze daar in mee gaan. Aan de andere kant, als Trump elke dag een controversiële tweet plaatst is het de taak van CNN dit te duiden. Hem doodzwijgen zou hun journalistieke verantwoordelijkheid schaden. En dat heeft Trump goed door. Maar de berichtgeving die vervolgens ontstaat is allerminst 'fake', gekleurd zeker, maar ze zitten er niet vaak naast in hun artikelen en items...

Wie de pers het zwijgen wil opleggen werkt een dictatuur in de hand...

Voor wat betreft het klimaat. Het opzeggen van het Parijs akkoord was een blunder van enorme proporties. Wat je daar eigenlijk mee zegt is 'fuck you all'... En je ziet nu in de VS ook dat de National Parks worden bedreigd ten gunste van oliemaatschappijen en ander bedrijfsleven... tja, wat voor een wereld wil je nalaten aan je kinderen?

En vanwege dit soort zaken haat ik die vent. Want hij is een bedreiging voor ons allemaal, ook z'n Hollandse fans die geen enkele reden hebben om hem te prijzen want zijn belang is zeker niet dat van de Nederlandse belegger op het IEX forum...
Tjeerdo
0
quote:

jonas schreef op 11 maart 2018 18:29:Feit is dat Obama die prijs al kreeg vanwege zijn kleurtje zonder dat hij iets aan beleid had gedaan. Was het niet Obama die voortijdig moest terugtrekken uit Afghanistan zonder de klus goed af te maken. Ontstond IS niet door zijn domme Irakpolitiek waardoor de soennieten in IS werden gedrukt?

Groet Jonas


Ik vind dit een lastig gegeven omdat ik absoluut een Obama fan ben, maar zeker niet blind ben voor de fouten die hij heeft gemaakt. Hij was zo terughoudend voor een nieuwe grondoorlog dat de situatie in Syrie is geëscaleerd. Ik betwijfel overigens of hij van het congres en senaat een mandaat had gekregen om daar troepen aan de grond te zetten. Het verschil met Trump is dat Obama nog wel de - politieke - weg volgde via de controlerende instanties.

Echter was het BUSH die het fundament voor IS heeft gelegd door de machtsfactor in Irak uit te schakelen (vanwege de olie, met 9-11 had Saddam niets te maken)...

En vergeet niet dat Trump een van zijn speerpunten in z'n campagne was dat de VS geen politie meer ging spelen in het MO. Dus die heeft Putin en Erdogan daar vrij spel gegeven... ja, een keer een raketje op het vliegveld na gifgas aanvallen, politiek voor de bühne...
jonas
3

Diezelfde volgens jou geweldige NYT en Washington Post zaten er wel helemaal naast en waren helemaal van de kaart toen Trump toch predident werd en niet hun Darling miss Clinton. CNN was al helemaal over zijn toeren en ondanks het ontslag van enige al te opzichtige Clintonjournalist nog steeds.

Opzeggen Parijsakkoord een ramp? Waarom? Allemaal napraterij in de politiek correcte kerk. Neem gas. Dat is relatief schoon. Waarom moeten we daar nu zonodig al tegen honderden miljarden zo nodig meteen van af?

Trouwens qua beleidsdaden: waarom niet een poging tot een echte stap vooruit met zeg E 500 mln aan te vullen met particulier geld in ontwikkeling kerncentrales op Thorium. Met windmolentjes alleen gaat het echt niet lukken en getijden energie heeft ook zo zijn nadelen (arme vissen).

Dat Parijsakkoord? Wijwater voor de GroenLinks en D'66-gelovigen zal je bedoelen. Helpt weinig behalve de gelovigen.

Groet, Jonas
jonas
0

Over de pers alhier gesproken. Wanneer komt nu eens grondig onderzoek naar dat kado-appartement voor Pechtold? Toch wel opmerkelijk. Laat dat nu nooit gebeuren bij mensen die ik ken.

De heer Pechtold en zijn aanhangers raad ik trouwens aan na te denken voor het doen van onbesuisde racismebeschuldigingen ook aan bijvoorbeeld eens een artikel te lezen dat dat prof Cliteur hierover schreef afgelopen week in het NRC.

Groet, Jonas
@realjohnnywalker
0
quote:

jonas schreef op 11 maart 2018 18:53:

Dat Parijsakkoord? Wijwater voor de GroenLinks en D'66-gelovigen zal je bedoelen. Helpt weinig behalve de gelovigen.

Groet, Jonasen het gaat de brave burger 1000den euro's per jaar kosten op termijn.
raarmaarwaar
0
quote:

@realjohnnywalker schreef op 11 maart 2018 19:17:


[...]


en het gaat de brave burger 1000den euro's per jaar kosten op termijn.

Ik ben niet braaf en daarom mag het wat mij betreft meer gaan kosten voor iedereen-:).
jonas
1


Tjeedo, laat ik jou eens een voorzet geven voor grondig journalistiek onderzoek naar dat appartementkado voor de heer Pechtold. Welke diensten zijn verleend. Chauffeursdiensten of meer schandknaapachtige diensten of toch iets anders? Wie was de gever?

Had die niets met politiek te maken? Nu ja het was toevallig wel een diplomaat. Toch wel vreemd dat Pechtold zo voor dat associatieverdrag met Canada was.

Zoiets grondig onderzoeken is journalistiek en dat is wat anders dat bij elke scheet van FvD racisme roepen! Neem de Volkskrant, Trouw. Daar worden sommige journalisten al helemaal overspannen van hun FvD obsessie. Komt de kwaliteit van hun werk niet ten goede, maar goed dan word je waarschijnlijk de kanjer van de bevooroordeelde redacties bij dat soort krantjes.

Groet, Jonas
rekeozsejtlerap ed
0
quote:

Tjeerdo schreef op 11 maart 2018 18:26:


[...]

Ja die had ook van die mooie schandalen... Contra's bewapenen met drugsgeld...

Republikeinen zijn het afvoerputje van de democratie. Nixon, Reagan, Bush, Trump, allemaal zelfverrijkers en leugenaars en elk verantwoordelijk voor een flinke economische crisis die door uitmuntende presidenten als Clinton en Obama weer opgeruimd nog worden...


Alles beter dan een bloedzuiger of een mee-eter......
rekeozsejtlerap ed
0
quote:

Tjeerdo schreef op 11 maart 2018 18:44:


[...]

Ik vind dit een lastig gegeven omdat ik absoluut een Obama fan ben, maar zeker niet blind ben voor de fouten die hij heeft gemaakt. Hij was zo terughoudend voor een nieuwe grondoorlog dat de situatie in Syrie is geëscaleerd. Ik betwijfel overigens of hij van het congres en senaat een mandaat had gekregen om daar troepen aan de grond te zetten. Het verschil met Trump is dat Obama nog wel de - politieke - weg volgde via de controlerende instanties.

Echter was het BUSH die het fundament voor IS heeft gelegd door de machtsfactor in Irak uit te schakelen (vanwege de olie, met 9-11 had Saddam niets te maken)...

En vergeet niet dat Trump een van zijn speerpunten in z'n campagne was dat de VS geen politie meer ging spelen in het MO. Dus die heeft Putin en Erdogan daar vrij spel gegeven... ja, een keer een raketje op het vliegveld na gifgas aanvallen, politiek voor de bühne...


Obama = zwakke president is de juiste conclusie..... Een president, die zei dit is de rode lijn, en toen deze werd overschreden, waren de laatste 3 jaren van z'n presidentschap niets meer waard. Met als de gevolg dat er onnodig een 1 miljoen EXTRA doden in Syrie kwamen onder een president die de Nobelprijs voor de vrede kreeg,...... dan ben je ziende blind......
rekeozsejtlerap ed
0
quote:

jonas schreef op 11 maart 2018 19:04:Over de pers alhier gesproken. Wanneer komt nu eens grondig onderzoek naar dat kado-appartement voor Pechtold? Toch wel opmerkelijk. Laat dat nu nooit gebeuren bij mensen die ik ken.

De heer Pechtold en zijn aanhangers raad ik trouwens aan na te denken voor het doen van onbesuisde racismebeschuldigingen ook aan bijvoorbeeld eens een artikel te lezen dat dat prof Cliteur hierover schreef afgelopen week in het NRC.

Groet, Jonas


Of zijn Russen-'haat',........ vul er een andere bevolkingsgroep voor in of de Grachtengordels-adepten vinden elk huis te klein.....
fin®
1
quote:

Tjeerdo schreef op 11 maart 2018 18:37:


[...]

Fair enough, dit zijn reacties die doordacht zijn en waar je iets mee kunt in een discussie. Heel iets anders dan ongefundeerd gewauwel over mainstream media die allemaal gekleurd zijn...

Ik heb journalistiek gestudeerd aan de RUG en kan je vertellen dat kranten als NY Times en Washington Post top of the bill zijn. Zoiets als Microsoft en Apple in de computerbusiness. Die publiceren enkel op basis van feiten en anders doen ze dat niet...

CNN vind ik tegenwoordig wel minder geloofwaardig. Trump heeft hen de oorlog verklaard en het lijkt erop dat ze daar in mee gaan. Aan de andere kant, als Trump elke dag een controversiële tweet plaatst is het de taak van CNN dit te duiden.

O.K. ... wat vind je dan van Arnold Karskens ?
Vind het belangrijk om daar eerst een antwoord op te hebben, voordat ik verder discussieer.

p.s. ik vind hem zelf een goed- en geloofwaardig journalist ;-)

p.s. ik vind Trump een dropveter van de eerste orde, maar er is een oorzaak waardoor hij daar zit en die oorzaak wordt imho zwaar onderbelicht ;-)

p.s. die tweets van Trump, kan niemand wat mee (behalve hijzelf) ... maar is geen argument om de hoaxes van CNN mee goed te praten. CNN moet zich beperken tot vrije- inhoudelijke- en verifieerbare (bronnen vermelding ipv 'we hebben ergens gehoord dat') nieuwsgaring.

Ik hoor wel .....:-)
jonas
1

Tom antwoord is als je zoals Karstens grondige kennis en een politiek niet helemaal correcte mening hebt, hebt je niet meer wordt uitgenodigd bij de NPO en ook de RTL (heeft te maken met onderling te verdelen arbeidsmarkt en baantjes).

"O.K. ... wat vind je dan van Arnold Karskens ?
Vind het belangrijk om daar eerst een antwoord op te hebben, voordat ik verder discussieer.

p.s. ik vind hem zelf een goed- en geloofwaardig journalist ;-)".

Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor Johanneke Willense. Prima journalisten, maar niet links genoeg. Bovendien verstand van feiten en cijfers en dat is een doodzonde in de Omroep.

Groet,Jonas

34.600 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 ... 1726 1727 1728 1729 1730 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Indices

AEX 593,30 0,00%
EUR/USD 1,0855 +0,03%
Germany30^ 13.099,20 +0,49%
Gold spot 1.640,66 -1,12%
LDN100-24h 7.165,68 +0,70%
NY-Nasdaq Composite 9.221,28 -3,71%
US30# 28.155,50 +0,67%

Stijgers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accell
0,00%
Accsys
0,00%
Acomo
0,00%

Dalers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accell
0,00%
Accsys
0,00%
Acomo
0,00%

Nieuws Forum Meer»

(2)

Van der Stadt op 25 feb 2020 08:26
(1)

Jetje1 op 25 feb 2020 08:25
(23)

Jetje1 op 25 feb 2020 08:22
(24)

Knight V op 25 feb 2020 08:07
(19)

Vanoranje op 25 feb 2020 07:53

Column Forum Meer»

(12)

Koos investments op 25 feb 2020 08:25
(39)

Atari op 25 feb 2020 07:52
(260)

easy56 op 25 feb 2020 07:40
(6)

PaultW op 25 feb 2020 07:33
(7)

Vooralsnog op 25 feb 2020 05:14