Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

TRUMP

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
33.737 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1571 1572 1573 1574 1575 1576 1577 1578 1579 1580 1581 ... 1683 1684 1685 1686 1687 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
alexnr75
0
quote:

Al Kipone schreef op 11 nov 2019 om 14:33:Waar zijn de helden, waar zijn ze gebleven?
Die zitten hier op het forum :))))
Al Kipone
0
het republikeinse verweer lijkt te worden:
natuurlijk was er afpersing, maar dit was om corruptie tegen te gaan.
Natuurlijk was er afpersing, maar het lukte niet dus so what...


ik kijk al uit naar het optreden van Nunes en die andere wanker, hoe heet die andere, die net is binnengeparachuteerd als De Grote Verloser, die man zonder colbertjasje, kom, hoe heet 'm die knakker die wist dat zijn worstelaars sexueel werden misbruikt maar het beter vond niets te zeggen, he, het ligt op het puntje van mijn tong, die dude die zoveel weet over de wet dat hij nog nooit een'bar exam' heeft gehaald,

Nou ja, ik kom er nog wel op.
Al Kipone
0
trump jr heeft ook een boekje laten schrijven onder zijn naam en is dat nu aan het verkopen, samen met de mevrouw voor wie hij vrouw en kinderen heeft verlaten.

Dat ging een beetje mis in Californie, UCLA.

Nee nee, niet door linkse rakkers maar door een probleempje met niet rechts genoeg, geloof ik.

Lees zelf maar :-)

Video from the event showed a chant that started out as “U-S-A! U-S-A!” turning quickly into angry cries of “Q-and-A! Q-and-A!” Minutes later, Trump Jr. and Guilfoyle stormed off the stage.

The chaotic scene contradicted Trump Jr.'s central thesis that liberals have grown so intolerant of dissenting voices, conservative politicians can no longer engage in civil discourse. It also exposed an increasingly hostile fissure between conservative student groups like Turning Point USA and a hard-right faction of young Trump devotees who have flocked to self-professed “American Nationalist” Nicholas Fuentes and his “America First” movement.

www.washingtonpost.com/nation/2019/11...


(ondertussen heeft de president laten weten dat ook hij een nationalist is.....)

DeZwarteRidder
0
quote:

Wilbar schreef op 11 nov 2019 om 11:00:


[...]Met Leslie Nielsen in de rol van Trump?

Die lijkt me perfect....!!!
Al Kipone
0
Rep. Jackie Speier (D-Calif.), a member of the House Intelligence Committee appearing on ABC’s “This Week,” explained, “The president broke the law. He went on a telephone call with the president of Ukraine and said ‘I have a favor, though,’ and then proceeded to ask for an investigation of his rival.” She continued, “And this is a very strong case of bribery, because you have an elected official, the president, demanding action of a foreign country in this case, and providing something of value, which is the investigation, and he is withholding aid, which is that official act.” She concluded that “the constitution is very clear: treason, bribery or acts of omission. In this case, it’s clearly one of those.”

Duidelijker kunnen we het niet maken.

of:

REP. JIM HIMES: Well, I have two problems with quid pro quo. Number one, when you’re trying to persuade the American people of something that is really pretty simple, which is that the President acted criminally and extorted, in the way a mob boss would extort somebody, a vulnerable foreign country, it’s probably best not to use Latin words to explain it. But the other thing I object to is that this is where the Republicans went. Extortion doesn’t require a “you give me this and I’ll give you that” kind of quid pro quo. It’s simple requires using your muscle to get something that you don’t have a right to. . . . And what we’re dealing with here is corruption, abuse of power in a way that damaged American national security.

Groene energie
1
In het verleden zijn meer leiders gekozen met rampzalige gevolgen. Denk aan o.a Hitler. dat er dan intern verzet tegen dwazen en mafkezen ontstaat is alleen maar goed. In onze tijd hebben we nu te maken met idiote zoals Trump. helaas een gevaar voor de hele planeet.
voda
0
Paula White neemt Donald Trump aan de hand mee naar God

Televisiedominee Paula White is officieel toegetreden tot de staf van de Amerikaanse president Donald Trump, als adviseur voor geloofszaken. Ze was dat al officieus, sinds eind 2001. Ze zegt niet te geven om Trumps bekendheid, macht of geld, ze wil zijn ziel.

Cv
1966 Geboren op 20 april in Tupelo, Mississippi
1991 Richt Without Walls International Church op in Tampa (Florida)
2001 Eerste uitzending van Paula White Today op regionale televisie
Eind 2001 Donald Trump zoekt contact, Paula White wordt zijn persoonlijke pastor
2014 Without Walls International Church gaat failliet
2014-2019 Senior pastor New Destiny Christian Center in Apopka (Florida)
2015 Lid van Evangelical Advisory Board van presidentskandidaat Donald TrumpNov. 2019 Speciaal adviseur van het Faith and Opportunity Initiative van het public liaison office van het Witte Huis
Drie keer getrouwd: 1984 met Dean Knight (muzikant), 1990 met Randy White (geestelijke) en in 2015 met Jonathan Cain (muzikant).

De favoriete anekdote van televisiedominee Paula White speelt zich af in 2011. Donald Trump, de vastgoedmagnaat, benadert haar: 'Kunnen we samen bidden? Ik wil graag horen wat God denkt van mijn plan om me kandidaat te stellen voor het presidentschap.' Ze haalt dominees van verschillende christelijke stromingen bij elkaar in de Trump Tower in New York en de groep bidt.

Trump is nieuwsgierig naar de uitkomst: En?

Niet doen, zegt White, de timing is niet goed.

Trump wacht vier jaar en besluit zich dan wel kandidaat te stellen. Het jaar erop, november 2016, is hij president van de Verenigde Staten.

Eigenlijk is White sindsdien niet meer van zijn zijde geweken. Letterlijk niet, want ze ging voor in gebed op zijn inauguratie en schoof regelmatig aan bij diners en bijeenkomsten van Trump met leiders van de christelijke gemeenschappen in de VS. Volgens White zelf vloog ze gemiddeld één keer per week het Witte Huis binnen vanuit haar woonplaats in Florida.

Figuurlijk al helemaal niet. Zij was al zijn kompas in geloofszaken toen Trump nog alleen in vastgoed deed, en werd zijn officieuze adviseur voor religieuze zaken toen hij tot president was verkozen. Vorige week werd ze benoemd tot speciaal adviseur van het Faith and Opportunity Initiative van het Witte Huis. Daarmee krijgen haar adviezen van doorgaans conservatief christelijke aard een officiële status en kan ze leiders van religieuze gemeenschappen bij elkaar roepen voor advies over staatszaken.

Vriend van de familie
White en Trump gaan ver terug. Het eerste contact was eind 2001, toen de vastgoedmagnaat White belde om haar te zeggen dat ze als televisiedominee de it factor had.

White wordt al snel een goede vriend van de familie, zegt Trumps zoon Eric. White huurt ook een appartement in de Trump Tower in New York. Wat ze echter nooit doet, zegt ze later, is Trump om een gunst vragen, ook niet als ze een akkefietje heeft met de belastingen. Haar standpunt is: ik heb zijn geld niet nodig, ik heb zijn bekendheid niet nodig, ik wil zijn ziel. Mede-evangelist James Dobson verklaart in 2016 dat White Trump, die niet tot een kerkelijke stroming behoort, 'persoonlijk naar God heeft geleid'.

Een van de prangende vragen is hoe de conservatief-christelijke vrouw uit de voeten kan met een man om wie een sterke geur van vrouwonvriendelijkheid hangt. 'Ik predik niet over gedragsverandering, tegen niemand. Ik ben er om een veilige plek te bieden', zegt ze. Daar slaagt ze meer dan goed in volgens haar echtgenoot: 'Ik zag hoe er een rust over Donald Trump neerdaalde, nadat ze met hem had gebeden.'

Vrouw van een rockster
White gaat op haar website uitgebreid in op haar jeugd, eerst in Tupelo, Mississippi, daarna in Maryland. Na de plotse dood van haar vader wanneer ze vijf is, vervalt het gezin in armoede. Ze wordt misbruikt door hulpverleners, buurmannen en familieleden, werkt uit schaamte een keur aan vriendjes af én slooft zich uit op school. Maar pas als ze op haar 18de met het evangelie in aanraking komt, uitmondend in een visioen dat ze het woord van Jezus Christus wereldwijd moet verkondigen, krijgt haar leven zin.
Ze trouwt met muzikant Dean Knight omdat ze een kind van hem verwacht en gaat als pastor werken in de zwarte wijken van Washington DC. Als ze hulppastor Randy White ontmoet, is het gebeurd met het huwelijk. Ze scheidt, trouwt met White, de twee verhuizen naar Florida en beginnen hun eigen geloofsgemeenschap, Without Walls International Church. Het huwelijk houdt stand tot 2007. In 2010 heeft ze volgens de pers een affaire met de getrouwde televisiedominee Benny Hinn ('We zijn alleen goede vrienden') en in 2015 trouwt ze weer, nu met Jonathan Cain, toetsenist van softrockband Journey. De twee wijken niet van elkaars zijde: Cain vergezelt White naar Washington en New York, White gaat mee op toernee met Journey. Cain overtuigt haar om stiletto's van Christian Louboutin en kleurrijke kleding te dragen. 'Ik heb haar gezegd dat ze eruit moet zien als de vrouw van een rockster.'

Ketterij
Christelijke critici beschuldigen White van 'ketterij', omdat ze het zogeheten welvaartsevangelie zou aanhangen: doe goed volgens de bijbel en geef geld, en dan wordt rijkdom jouw deel. De christelijke activiste Shane Claiborne hekelt haar om haar harde standpunt over vluchtelingen: 'Vergeet wat er in de bijbel staat over armen en vluchtelingen, en vergeet alles wat Jezus in zijn Bergrede heeft gezegd, en dan houd je Paula Whites evangelie over.'
Bijlage:
voda
0
Deel 2:

Positiever is hoogleraar christelijke geschiedenis Kate Bowler. Ze signaleert dat Paula White 'overeind is gebleven te midden van schandalen en aanvallen van religieus-rechts, in een door mannen gedomineerde wereld van televisie-evangelie. Ze heeft het voor elkaar gekregen om een impopulaire theologie een plekje te geven naast een impopulaire president.'

White ontkent overigens dat ze het welvaartsevangelie vertegenwoordigt.

Glazen kathedraal
In 2006 stelde Trump White voor om een glazen kathedraal te bouwen waar zij kon prediken. White: 'Hij zei: laten we niet wachten tot we beiden te oud zijn.' Maar het kwam haar op dat moment niet uit, ze was te druk met de uitbouw van haar reli-imperium. Later kwam het er niet meer van omdat er nóg belangrijkere zaken bleken te bestaan, aldus White: 'God had andere plannen met Donald Trump. Deze man kent geen angst, we hebben hem nodig als president.'

Maar die glazen kathedraal komt er nog wel, denkt White. 'Na zijn presidentschap.'

(Bronnen: The Huffington Post, paulawhite.org, The Washington Post, Lazarus, NY Times)

fd.nl/profiel/1323614/paula-white-nee...
DeZwarteRidder
0
quote:

voda schreef op 11 nov 2019 om 20:44:


Deel 2:

Positiever is hoogleraar christelijke geschiedenis Kate Bowler. Ze signaleert dat Paula White 'overeind is gebleven te midden van schandalen en aanvallen van religieus-rechts, in een door mannen gedomineerde wereld van televisie-evangelie. Ze heeft het voor elkaar gekregen om een impopulaire theologie een plekje te geven naast een impopulaire president.'

White ontkent overigens dat ze het welvaartsevangelie vertegenwoordigt.

Glazen kathedraal
In 2006 stelde Trump White voor om een glazen kathedraal te bouwen waar zij kon prediken. White: 'Hij zei: laten we niet wachten tot we beiden te oud zijn.' Maar het kwam haar op dat moment niet uit, ze was te druk met de uitbouw van haar reli-imperium. Later kwam het er niet meer van omdat er nóg belangrijkere zaken bleken te bestaan, aldus White: 'God had andere plannen met Donald Trump. Deze man kent geen angst, we hebben hem nodig als president.'

Maar die glazen kathedraal komt er nog wel, denkt White. 'Na zijn presidentschap.'

(Bronnen: The Huffington Post, paulawhite.org, The Washington Post, Lazarus, NY Times)

fd.nl/profiel/1323614/paula-white-nee...

Trump trekt als een magneet halve garen aan.
voda
0
Trump wil besluit over importheffingen Europese auto's uitstellen - media

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse president Donald Trump zal naar verwachting meer tijd nemen om te besluiten of de Verenigde Staten een importheffing van maximaal 25 procent van kracht laat worden op Europese auto's. Dit meldde Politico maandag.

Uiterlijk woensdag zou Trump bekend maken of er een dergelijke verhoging zou komen. Deze deadline wordt vermoedelijk met 6 maanden verlengd, aldus Politico.

Volgens de president zijn Europese auto's een bedreiging voor de Amerikaanse veiligheid. Het land heeft tot nog toe nog geen overeenkomst met de EU kunnen sluiten, zoals op bescheiden schaal wel met Japan.

In mei van dit jaar werden de heffingen ook al uitgesteld.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
Plein777
0
Het schijnt een Amerikaanse ziekte te zijn zich met interne aangelegenheden van andere landen te bemoeien.

A report on alleged Russian interference in British politics has formal security clearance, but it will not be released until after the 12 December election.

Hillary Clinton to the BBC:
"It is inexplicable and shameful. Every person who votes in this country deserves to see that report before your election happens."

www.bbc.com/news/election-2019-50382668
josti5
1
De hele ' jobless revovery' na 2008 heeft bedrijven en een kleine elite schatrijk gemaakt.
De massa is in snel tempo verarmd.
Trump probeert banen te scheppen - dat is de rode draad van zijn beleid, een rode draad die gedwarsboomd wordt door de elite.
Lees Geert Mak (reizen zonder John, op zoek naar Amerika) er maar op na.
Het boek is in 2011 geschreven, en geeft de cijfers, waar het onder Obama goed mis is gegaan met het 'gewone volk'.
Dat hier enkele fanatiekelingen zijn die vrijwel 24/7 met antitrumpberichtgeving komen, geeft in dit kader ernstig te denken.
whammy
0
quote:

josti5 schreef op 12 nov 2019 om 09:57:


De hele ' jobless revovery' na 2008 heeft bedrijven en een kleine elite schatrijk gemaakt.
De massa is in snel tempo verarmd.
Trump probeert banen te scheppen - dat is de rode draad van zijn beleid, een rode draad die gedwarsboomd wordt door de elite.
Lees Geert Mak (reizen zonder John, op zoek naar Amerika) er maar op na.
Het boek is in 2011 geschreven, en geeft de cijfers, waar het onder Obama goed mis is gegaan met het 'gewone volk'.
Dat hier enkele fanatiekelingen zijn die vrijwel 24/7 met antitrumpberichtgeving komen, geeft in dit kader ernstig te denken.

'Lees Geert Mak (reizen zonder John, op zoek naar Amerika) er maar op na.
Het boek is in 2011 geschreven, en geeft de cijfers, waar het onder Obama goed mis is gegaan met het 'gewone volk'.

Met het bovenstaande niet eens.In het boek wordt beschreven de economische bloei in US na de 2e wereldoorlog en het profijt om een Wereldmacht te zijn. De afbraak van die hegemonie begon al in de jaren 60 en duurt nu nog steeds voort. Het heeft niets met Obama te maken. Wat wordt er onder het beleid van Trump aan banen geschept? Vertel eens of vraag het aan de boeren die door het handelsconflict met China in de problemen komen. Zowel binnen de Republikeinen als Democraten is geen goede leider aan te wijzen. Ik vraag me af of ze er nog zijn.
Al Kipone
0
quote:

josti5 schreef op 12 nov 2019 om 09:57:


De hele ' jobless revovery' na 2008 heeft bedrijven en een kleine elite schatrijk gemaakt.
De massa is in snel tempo verarmd.
Trump probeert banen te scheppen - dat is de rode draad van zijn beleid, een rode draad die gedwarsboomd wordt door de elite.
Lees Geert Mak (reizen zonder John, op zoek naar Amerika) er maar op na.
Het boek is in 2011 geschreven, en geeft de cijfers, waar het onder Obama goed mis is gegaan met het 'gewone volk'.
Dat hier enkele fanatiekelingen zijn die vrijwel 24/7 met antitrumpberichtgeving komen, geeft in dit kader ernstig te denken.

wellicht is het goed grafisch weer te geven hoe het precies zit met het creeren van banen, de verschillen door de jaren heen....

Voor hen die niet willen klikken: het aantal banen dat gecreeerd wordt in de VS loopt al sinds Juni 2010 op, in een rechte lijn.

Data van US Bureau of Labor Statistics, geannoteerd door een econoom.

www.google.com/url?sa=i&source=im...
Bijlage:
Al Kipone
0
Stone trial:

Rick Gates direct is over. Brief but hardly lacking in substance, including government getting on record that Donald Trump himself talked about upcoming WikiLeaks disclosures based on conversation with Roger Stonetrump vs Mueller:
SPECIAL COUNSEL’S OFFICE:

c. Are you aware of any communications during the campaign, directly or indirectly, between Roger Stone, Donald Trump Jr., Paul Manafort, or Rick Gates and (a) WikiLeaks, (b) Julian Assange, (c) other representatives of WikiLeaks, (d) Guccifer 2.0, (e) representatives of Guccifer 2.0, or (f) representatives of DCLeaks? If yes, describe who provided you with this information, when you learned of the communications, and what you know about those communications.

TRUMP:

Response to Question II, Part (c): I do not recall being aware during the campaign of any communications between the individuals named in Question II (c) and anyone I understood to be a representative of WikiLeaks or any of the other individuals or entities referred to in the question.

apnews.com/98f22511be924ced895ce5c0bf...O.
luchtschip
0
quote:

josti5 schreef op 12 nov 2019 om 09:57:


De hele ' jobless revovery' na 2008 heeft bedrijven en een kleine elite schatrijk gemaakt.
De massa is in snel tempo verarmd.
Trump probeert banen te scheppen - dat is de rode draad van zijn beleid, een rode draad die gedwarsboomd wordt door de elite.
Lees Geert Mak (reizen zonder John, op zoek naar Amerika) er maar op na.
Het boek is in 2011 geschreven, en geeft de cijfers, waar het onder Obama goed mis is gegaan met het 'gewone volk'.
Dat hier enkele fanatiekelingen zijn die vrijwel 24/7 met antitrumpberichtgeving komen, geeft in dit kader ernstig te denken.


En wie profiteerde van de huizencrisis?

The Foreclosure King, Steven Mnuchin.

Steven Mnuchin Is nu Treasury Secretary (Minister van Financien) onder Trump.

De twijfelachtige bijnaam Foreclosure King heeft hij te danken aan het profiteren van de 2008/9 huizencrisis ten koste van duizenden huizenbezitters.

Foreclosure : Mensen kopen een huis met hypotheek. Konden door de crisis hun hypotheek niet betalen en werden op straat gezet, waarbij het huis eigendom van de bank werd.

Steven Mnuchin werkte tot 2002 bij Goldman Sachs. Vergaarde prive een slordige $ 40 miljoen en richtte Dune Capital Management op.

In 2008 kwam de huizencrisis. Landelijk hypotheekverstrekker, IndyMac, kwam in Juli 2008 in financiele problemen. Steven Mnuchin nam het over en gaf het de naam OneWest Bank.

OneWest Bank nam de hypotheken over van IndyMac, zette de huiseigenaar met hypotheek problemen op straat.
Barack Obama had een speciaal subsidie programma ontwikkeld, de Federal Deposit Insurance Company. Dit programma was bedoeld om huisuitzettingen te voorkomen. OneWest Bank, van Steve Mnuchin, ontving aan overheids subsidie zo'n $ 1 miljard (betaald door de belastingbetaler in crisistijd), maar zette toch op grote schaal huiseigenaren op straat.

OneWest Bank, van Steven Mnuchin, heeft ca 36.000 hypotheken geliquideerd en de huisbewoners op straat gezet.
Een filiaal van OneWest Bank, OneWest Financial Freedom, richtte zich op oudere huiseigenaren, die een hypotheek kregen, zodat zij een huis konden kopen en verhuren. Zodoende konden zij op hun oude dag extra inkomen genereren. OneWest heeft sinds 2009 zo'n 16.000 van deze hypotheken stopgezet (foreclosed).

www.businessinsider.nl/mnuchins-onewe...

nl.wikipedia.org/wiki/Steven_Mnuchin
luchtschip
0
quote:

josti5 schreef op 12 nov 2019 om 09:57:


De hele ' jobless revovery' na 2008 heeft bedrijven en een kleine elite schatrijk gemaakt.
De massa is in snel tempo verarmd.
Trump probeert banen te scheppen - dat is de rode draad van zijn beleid, een rode draad die gedwarsboomd wordt door de elite.
Lees Geert Mak (reizen zonder John, op zoek naar Amerika) er maar op na.
Het boek is in 2011 geschreven, en geeft de cijfers, waar het onder Obama goed mis is gegaan met het 'gewone volk'.
Dat hier enkele fanatiekelingen zijn die vrijwel 24/7 met antitrumpberichtgeving komen, geeft in dit kader ernstig te denken.


En wie profiteerde van de huizencrisis?

Sean Hannity

De Fox News reporter, die Trump in alles steunt.

Middels 20 shell compagnies(brievenbus firma's, LLC) heeft Sean Hannity het afgelopen decennium ten minste 877 huizen gekocht voor een totaalbedrag van iets onder de $ 89 miljoen.

Tientallen huizen zijn in 2013 opgekocht met grote korting van de banken. De banken hadden een foreclosure op het huis gezet. Hierbij werd de hypotheek stopgezet en werd het huis eigendom van de bank. Dit omdat, door de crisis, huiseigenaren een hypotheek achterstand hadden.

Obama regelde dat prive huizenbezitters geholpen zouden worden met gunstige hypotheken. Het HUD ( Department of Housing and Urban Development) regelde de uitvoering hiervan.
De regeling was bedoeld voor gezinnen die in de problemen zaten door de crisis. En was niet bedoeld om vastgoed magnaten te ondersteunen.
Desondanks wist Sean Hannity ook te profiteren van deze regeling. Naast de lage huizenprijs ook nog extra subsidie op de hypotheek.
Dit is misbruik van geld, opgebracht door de belastingbetaler, om mensen te helpen die last hadden van de crisis.

theweek.com/speedreads/769026/sean-ha...

LLC : Limited Liability Company
Het voordeel van een LLC is dat de persoon van wie de LLC is, niet genoemd wordt.
De eigenaar van de LLC blijft geheim. De LLC wordt opgemaakt in Panama of een ander belasting vriendelijk paradijs. In Panama, of elders, is wel geregistreerd wie de eigenaar is, maar blijft geheim.

Rest de vraag :
Hoe komt Sean Hannity aan die $ 89 miljoen?
Hij is immers slechts een presentator op TV. Nu hebben die wel een redelijk inkomen, maar om dan toch zoveel geld vrij beschikbaar te hebben roept vraagtekens op.
Waarom 20 shell companies oprichten ? Het kan wel, maar het klinkt niet echt zuiver.
Waar haalt Sean Hannity de tijd vandaan om een bedrijf te leiden, dat 877 huizen opkoopt en beheert.

Michael.Cohen had 3 klanten als advocaat. Trump Organization, Donald Trump zelf en Sean Hannity.
Michael Cohen zit nu een gevangenisstraf van 3 jaar uit. Tijdens de rechtszaak zijn al een aantal dubieuze praktijken naar voren gekomen die hij voor Trump regelde.
Wat heeft hij voor Sean Hannity, als advocaat, geregeld en ging dat allemaal wel correct?


33.737 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1571 1572 1573 1574 1575 1576 1577 1578 1579 1580 1581 ... 1683 1684 1685 1686 1687 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Amerikaanse beurzen scherpen records verder aan

17 jan De Amerikaanse aandelenbeurzen zijn vrijdag wederom met recordstanden gesloten. De stemming werd nog steeds... 3

  Indices

  AEX 615,57 +0,57%
  EUR/USD 1,1090 -0,43%
  Germany30^ 13.513,80 +0,63%
  Gold spot 1.557,30 0,00%
  LDN100-24h 7.673,05 0,00%
  NY-Nasdaq Composite 9.388,94 +0,34%
  US30# 29.310,47 -0,12%

  Stijgers

  TomTom
  +3,01%
  BESI
  +2,58%
  ASMI
  +2,57%
  Neways
  +2,24%
  Heineken
  +2,22%

  Dalers

  VIVORY...
  -8,45%
  Alfen ...
  -4,55%
  Euroco...
  -3,12%
  Vastned
  -1,75%
  NSI
  -1,44%

  Nieuws Forum Meer»

  (10)

  henkiepenkie op 18-jan-20 18:58
  (17)

  Japio_ op 18-jan-20 18:34
  (13)

  erjee-ff op 18-jan-20 18:29
  (4)

  ikwilvaniexaf op 18-jan-20 15:49
  (7)

  silverwheaton op 18-jan-20 11:09

  Column Forum Meer»

  (196)

  The Short Caller op 18-jan-20 17:43
  (19)

  PaultW op 18-jan-20 14:52
  (6)

  Snugger op 18-jan-20 12:36
  (10)

  Arie de Beuker op 18-jan-20 10:09
  (243)

  Formule1-Fan op 17-jan-20 07:49