Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

TRUMP

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
30.822 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1448 1449 1450 1451 1452 1453 1454 1455 1456 1457 1458 ... 1538 1539 1540 1541 1542 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
josti5
0
De 'Democraten' blijven maar doorgaan met navelstaren en het eigen nest bevuilen, terwijl de wereld veranderd is.
In plaats van als één man achter hun president te gaan staan, teneinde het land een prominente plaats op de wereldkaart te laten houden.
De Chinezen hebben het door, de islam heeft het door: de meerderheid overwint uiteindelijk de minderheid, tenzij die minderheid écht wild om zich heen gaat slaan, en de meerderheid (grotendeels) vernietigt, maar dat houdt tegelijkertijd zelfmoord in.
Al het gehak op Trump is nix meer dan het machteloze bewijs, dat de aarde plat is.
Trump is de top van een ijsberg: van de Trump Administration, en van een grote stroming daaronder, die een andere richting uit wil, met als speerpunten immigratie, handel en werkgelegenheid.
Goed of niet goed, valt niet te voorspellen: de toekomst láát zich niet voorspellen.
De Trump-ijsberg richt zich op waar het basaal over gaat: overleven, dus werk, eten en drinken.

Blijven hakken op dat miniscule topje doet de ijsberg niet verdwijnen...

Maar het bekt natuurlijk wel lekker makkelijk, hakken op een Grote der Aarde, veilig achter de PC...

Wát een verspilling aan tijd en energie...

En ja: daar doe ik óók (een beetje) aan mee, maar dan meer om zo veel mogelijk meningen tot mij te laten komen, teneinde mijn eigen visie op de ontwikkelingen zo goed mogelijk te kunnen vormen, en daarmee mijn (overlevings)strategie zo goed mogelijk te kunnen bepalen en uitvoeren.

IEX is daarbij nog steeds een goede bron, al is die bron door sterke vermindering van het aantal actieve deelnemers flink uitgedroogd, waardoor meer en meer alleen maar modder wordt opgehaald...
objectief
0
quote:

Chiddix schreef op 24 aug 2019 om 07:52:


Goederenhandel de eerste helft 2019: 30 Juni VS/China

Export VS naar China: $52 miljard
Export China naar VS: $219 miljard

Trump wil het handelstekort terugdringen met totaal $200 miljard. Trek je de lijn door(eerste helft 2019) van de export China van goederen naar de VS op jaarbasis, zal de export $100 miljard minder worden in 2019. Het handelstekort zal ook teruggedrongen worden.Wat Trump wil komt helaas voor hem niet uit; het handelstekort loopt enkel op.
(want de import door China daalt meer dan hun export)
DeZwarteRidder
0
Trump verhoogt heffingen op Chinese goederen

Door ANP Producties
1 uur geleden in FINANCIEEL

Washington - De Amerikaanse president Donald Trump voert nogmaals tariefsverhogingen door voor geïmporteerde goederen uit China. Hij doet dat uit woede op de door China aangekondigde importheffingen, die volgens hem politiek zijn gemotiveerd.

In een reeks tweets kondigt Trump een verhoging aan van het huidige importtarief van 25 procent dat geldt op 250 miljard dollar aan goederen die vanuit China naar de Verenigde Staten worden verscheept. Per 1 oktober wordt dat 30 procent.

Trump had al eerder aangekondigd per 1 september op de overige 300 miljard dollar aan importgoederen uit China extra importheffingen in te voeren. Dat tarief was eerst vastgesteld op 10 procent, maar wordt nu 15 procent.

Volgens de president delft Amerika al jaren het onderspit bij handelsrelaties met andere landen en moet daar verandering in komen. "Als president kan ik dit niet langer toestaan!", twittert Trump.
gokker
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 24 aug 2019 om 08:17:


Deense premier was ’nasty’, nu ’wonderful’
1 uur geleden in BUITENLAND

De verhoudingen zijn kennelijk weer wat verbeterd. „Ze heeft me gebeld. Ik waardeer dat enorm”, zei de Amerikaanse president. „We hebben een goed gesprek gehad. Ze was heel aardig. We hebben een heel goede band met Denemarken.” Of hij het bezoek aan Kopenhagen nu weer op de agenda heeft staan, is niet duidelijk.Toont weer aan hoe eenvoudig Trump gemanipuleerd kan worden door zijn ego te strelen. Dat zei de Engelse ambassadeur ook al. Hij merkt natuurlijk dat hij weinig vrienden heeft, dus is hij er snel toe bereid een uitgestoken hand te schudden (behalve bij Merkel!). Denemarken gedraagt zich, zoals een beschaafd land zich gedraagt: diplomatiek. Rutte beheerst dit nog beter, trouwens...
gokker
0
quote:

objectief schreef op 24 aug 2019 om 08:23:


[...]

Wat Trump wil komt helaas voor hem niet uit; het handelstekort loopt enkel op.
(want de import door China daalt meer dan hun export)


Ben daar niet zo zeker van. Wanneer dit zo verder gaat zal de handel tussen China en de USA tot stilstand komen. Dan heeft Trump zijn doel (reductie handelstekort) bereikt. De "miljarden" die binnenstromen drogen dan wel op...
Chiddix
0
Het handelstekort VS met China liep op in 2018 maar in 2019 zakt die.

Voor geinteresseerden handelstekort VS/China:

2010-$273 miljard
2011-$295 miljard
2012-$315 miljard
2013-$319 miljard
2014-$345 miljard
2015-$367 miljard
2016-$347 miljard
2017-$375 miljard
2018-$420 miljard
DeZwarteRidder
0
Het is wel duidelijk dat Trump wanhopig wordt over China; hij ziet al z'n mooie plannetjes voor een deal met China vlak voor de verkiezingen in duigen vallen.
DeZwarteRidder
0
quote:

Chiddix schreef op 24 aug 2019 om 08:34:


Het handelstekort VS met China liep op in 2018 maar in 2019 zakt die.

Voor geinteresseerden handelstekort VS/China:

2010-$273 miljard
2011-$295 miljard
2012-$315 miljard
2013-$319 miljard
2014-$345 miljard
2015-$367 miljard
2016-$347 miljard
2017-$375 miljard
2018-$420 miljard

Trump is de eerste die hier een probleem van maakt; in werkelijkheid is er niks aan de hand, want de betalingsbalans van de USA is nog steeds ruim positief.
wiegveld
0
Vandaag en morgen kijken of Trump in Biarritz tot laatste moment blijft of weer snel terugreist.
Ik verwacht laatste. Hij is idd volledig het spoor bijster hoewel hij gelijk heeft tav China.
Maar dealmaker is ie niet en dat zal hem pijn doen.
Chiddix
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 24 aug 2019 om 08:44:


[...]
Trump is de eerste die hier een probleem van maakt; in werkelijkheid is er niks aan de hand, want de betalingsbalans van de USA is nog steeds ruim positief.


Economie draait goed van de VS en werkloosheid is laag(3,7%). Misschien wel historisch laag.
Trump heeft zijn eigen ideeen. Heeft de belasting omlaag geschroefd voor bedrijven en is daarna een handelsoorlog begonnen. Bij Trump is de slogan, America first. Of dit goed afloopt is niet te zeggen. Trump bemoeit zich ook nog met de FED(rente).
Kees2
0
USA media praat bevolking een recessie aan in poging Trump te laten verliezen bij de volgende verkiezingen. Daar komen de recessie verhalen in de Nederlandse media vandaan. Zelf verhalen bedenken is blijkbaar moeilijk:

Het is duidelijk geworden dat de reguliere pers FAKE NEWS is. Zij zijn inderdaad op zoek naar Trump en gebruiken hun positie om wanhopig te proberen de bureaucratie te ondersteunen. De Washington Post heeft een verhaal verteld dat Trump het mis heeft over de kracht van de Amerikaanse economie. Zij beweren dat zijn eigen adviseurs waarschuwen dat er een recessie op komst is, maar hij blijft zeggen dat de economie sterk is. Ze beschuldigen hem ervan een leugenaar te zijn, wat geen verrassing is.

www.armstrongeconomics.com/world-news...
objectief
0
quote:

Kees2 schreef op 24 aug 2019 om 09:23:


USA media praat bevolking een recessie aan in poging Trump te laten verliezen bij de volgende verkiezingen. Daar komen de recessie verhalen in de Nederlandse media vandaan. Zelf verhalen bedenken is blijkbaar moeilijk:Dat Trump gaat verliezen is een bijna zekerheid; hij lijdt een variant van de ziekte van Alzheimer. 2 Dagen geleden was de Deense premier "nasty" en nu "wunderful" en zulke reacties volgen elkaar steeds sneller op.
Hij denkt overal liefjes te hebben, maar die personen denken daar zelf anders over. (NB. zelf verhalen bedenken is leugens verzinnen, moet je niet doen)
Chiddix
0
quote:

Kees2 schreef op 24 aug 2019 om 09:23:


USA media praat bevolking een recessie aan in poging Trump te laten verliezen bij de volgende verkiezingen. Daar komen de recessie verhalen in de Nederlandse media vandaan. Zelf verhalen bedenken is blijkbaar moeilijk:Los daarvan is de wereldwijde economie aan het afvlakken , zie Duitsland. Oorzaak o.a handelsoorlog VS/China.
Media moet onderscheiden worden in linkse media en rechtse media. De NOS en RTL4 nieuws is bv linkse media evenals CNN en veel linkse media in het VK. Allen zijn ook overgoten met een politiek correcte saus. Het is een mengsel van politieke correctheid en links die achter Brussel aanlopen en ook via de VN de wereldbevolking in hun richting sturen(Marrakesh/klimaatakkoord). Maar zo zit de wereldbevolking in elkaar. Links domineert en rechts gehoorzaamt blindelings. Alleen populistisch rechts doet er niet aan mee zover het mogelijk is(Trump,Johnson,Salvini,Orban,Baudet).
objectief
0
quote:

Chiddix schreef op 24 aug 2019 om 08:34:


Het handelstekort VS met China liep op in 2018 maar in 2019 zakt die.2019 en zakken; dat is dan enkel vlg. jou telraam.
Kees2
0
quote:

objectief schreef op 24 aug 2019 om 10:46:


[...]

Dat Trump gaat verliezen is een bijna zekerheid; hij lijdt een variant van de ziekte van Alzheimer. 2 Dagen geleden was de Deense premier "nasty" en nu "wunderful" en zulke reacties volgen elkaar steeds sneller op.
Hij denkt overal liefjes te hebben, maar die personen denken daar zelf anders over. (NB. zelf verhalen bedenken is leugens verzinnen, moet je niet doen)


Trump gaat niet verliezen. Daar zorgen de zogenaamde Democraten intern zelf wel voor.
izdp
0
Ach, in landen met een povere democratie komt meestal niet degene bovendrijven met een hoog IQ en brede ontwikkeling.
Trump heeft een uitermate hoog IQ qua overlevingsinstinct.
Dat is knap met zo'n heel laag normaal IQ.

Helaas is de rest van de wereld daar de dupe van.

gbakl
0
Trump heeft een uitermate hoog IQ qua overlevingsinstinct ???

en ook qua twitter en fastfood, narcisme en liegen etc.
nou er is maar EEN IQ en daarmee is het bedroevend gesteld net
als zijn vrijwel afwezige EQ.

ik voel me niet de dupe daarvan, het is vermakelijk, nooit saai
en voornamelijk triest voor de helft vd VS
en de rest verdient niet anders.
grappig ook hoe hier de trumpfans zich in bochten wringen om
nog wat positiefs te destilleren uit het trump beleid.

luchtschip
0

Jeffrey Epstein

Prince Andrew, the Duke of York, heeft een statement afgegeven.

Hij betreurt zijn contacten met Jeffrey Epstein. Spreekt zijn afschuw over wat hij(Epstein) gedaan heeft.

" At no stage during the limited time I spent with him(Epstein) did I see, witness or suspect any behavior of the sort that subsequently led to his arrest and conviction."

Statement van Prince Andrew :
klikken op brief voor uitvergroting

twitter.com/MarkDiStef/status/1165247...
JdeFL
0
Vraag me af wie al die invoertaksen betaalt. De consument? En waar dat geld naartoe gaat. Miljardairs? Die uit het militair-industriëel complex?
En zo worden rijken nog rijker, en armen armer.
Die Franse fles wijn mag gerust duurder voor een miljardair, die voelt dat toch niet. Maar wat zou de gemiddelde Amerikaan ervan denken als zijn nieuw Nike's 200$ gaan kosten (made in USA)?
gokker
0
quote:

JdeFL schreef op 24 aug 2019 om 16:17:


Vraag me af wie al die invoertaksen betaalt. De consument? En waar dat geld naartoe gaat. Miljardairs? Die uit het militair-industriëel complex?
En zo worden rijken nog rijker, en armen armer.
Die Franse fles wijn mag gerust duurder voor een miljardair, die voelt dat toch niet. Maar wat zou de gemiddelde Amerikaan ervan denken als zijn nieuw Nike's 200$ gaan kosten (made in USA)?

www.bbc.com/news/business-48360373
30.822 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1448 1449 1450 1451 1452 1453 1454 1455 1456 1457 1458 ... 1538 1539 1540 1541 1542 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Wall Street met klein verlies de handel uit

16 okt De aandelenbeurzen in New York zijn woensdag met verliezen gesloten. Vooral energie- en techfondsen zetten ...

  Indices

  AEX 576,86 -0,52%
  EUR/USD 1,1076 +0,39%
  Germany30^ 12.661,40 -0,07%
  Gold spot 1.489,98 +0,01%
  LDN100-24h 7.151,00 -0,85%
  NY-Nasdaq Composite 8.124,18 -0,30%
  US30# 26.975,32 -0,09%

  Stijgers

  Fugro
  +4,37%
  SIGNIF...
  +2,64%
  ICT Group
  +2,33%
  PostNL
  +2,23%
  Kendrion
  +2,19%

  Dalers

  Pharming
  -11,88%
  TomTom
  -5,43%
  IMCD
  -5,21%
  ASML
  -4,52%
  Basic-Fit
  -3,36%

  Nieuws Forum Meer»

  (26)

  Japio_ op 16-okt-19 23:10
  (3)

  Vive tu vida positivamente op 16-okt-19 23:05
  (8)

  Happy op 16-okt-19 22:32
  (3)

  frankvl op 16-okt-19 22:29
  (25)

  chogogo op 16-okt-19 21:54

  Column Forum Meer»

  (90)

  fred optie op 16-okt-19 22:50
  (170)

  Optiefan op 16-okt-19 22:44
  (3)

  BeursJunkie op 16-okt-19 19:37
  (5)

  emmertje43 op 16-okt-19 17:11
  (2)

  Ellyot op 16-okt-19 13:01