Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

TRUMP

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
30.847 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1447 1448 1449 1450 1451 1452 1453 1454 1455 1456 1457 ... 1539 1540 1541 1542 1543 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
luchtschip
0

Brad Parscale, Trump's 2020 Presidential Campaign Manager

43 jarige Parscale verdient hiermee $ 15.000 per maand maar krijgt ook een percentage van de contributies aan Trump's 2020 campaign.
Tevens ontving Parscale dit jaar tot nog toe $ 7,3 miljoen van het Republican National Committee (RNC). Die betaalde dit bedrag aan Parscale's bedrijf Parscale Digital.

Campagne donatie zijn inprincipe om campagnekosten te betalen.

Parscale leeft er op een luxe wijze van
-aankoop mansion aan het kanaal voor $ 2,4 miljoen
-aankoop BMW a $ 78.300 en een Range Rover a $ 146.000
-2 condo's in Kansas totaal $ 2 miljoen

En de sponsors en arme MAGA petjes maar geld storten om campagne te voeren. Terwijl er overdadig veel naar de strijkstok gaat van Brad Parscale, de campagne manager.

www.dailymail.co.uk/news/article-7375...
izdp
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 22 aug 2019 om 22:57:


'Begrotingstekort VS neemt komende tien jaar toe tot 12,2 biljoen dollar'
21 augustus 2019 19:21 Laatste update: 15 uur geleden
367

De Verenigde Staten hebben de verwachting van het begrotingstekort over tien jaar verhoogd met 809 miljard (708 miljard euro) tot 12,2 biljoen dollar (bijna 11 biljoen euro). Dat schrijft The Wall Street Journal woensdag op basis van een bericht van het Congressional Budget Office (CBO).

De belangrijkste oorzaak voor de bijgestelde verwachting is de nieuwe tweejarige begroting die afgelopen maand werd vastgesteld. Er wordt namelijk meer uitgegeven dan verwacht. Die hogere uitgaven worden deels gecompenseerd door lage rentes, maar dit is niet voldoende om het begrotingstekort gelijk te houden.

De komende twee jaar wordt er 320 miljard dollar meer uitgegeven dan eerder verwacht. Ook werd er in 2019 tot nu toe meer uitgegeven aan grensbeveiliging en rampen, wat 255 miljard dollar aan het verwachte tekort toevoegt. De lage rentes zorgen juist voor een aftrek van 1,4 biljoen dollar van het verwachte schuldbedrag over tien jaar.

De directeur van het CBO, Phillip Swagel, noemt de fiscale vooruitzichten van het land "uitdagend". Hij stelt dat voor een duurzame koers de inkomsten voor de VS omhoog moeten, en de uitgaven omlaag.

Dinsdag liet de Amerikaanse president Donald Trump nog weten erover te denken de vermogenswinstbelasting te verlagen. Woensdag stelde hij echter het tegenovergestelde: in een persconferentie bij het Witte Huis zei hij dit niet van plan te zijn omdat het vooral in het voordeel van rijkere huishoudens zou zijn. "Ik denk dat het elitair zou overkomen als ik het zou doen", aldus de president.
Door: NU.nl


De getallen kloppen voor geen meter.

edition.cnn.com/2019/08/21/politics/c...
luchtschip
0

Parijs gaat ook onderzoek doen naar Jeffrey Epstein.

Epstein had een woning in Parijs en verbleef daar regelmatig

Paris Public Prosecutor's Office confirmed on Friday it is opening a preliminary investigation into Jeffrey Epstein.
Preliminary investigation has been opened on the counts of :
-Rape
-Rape of minors over 15 years of age
-Rape of minors under 15 years of age
-Assaults

twitter.com/ShimonPro/status/11649085...
voda
0
Trump eist dat Amerikaanse bedrijven producten in eigen land maken

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse president Donald Trump eist dat Amerikaanse bedrijven hun productie naar de Verenigde Staten verplaatsen. Daarmee reageerde de Amerikaanse president op de aankondiging van Beijing om extra tarieven te implementeren op Amerikaanse goederen.

"Ons land heeft vele jaren triljoenen dollar verloren aan China. Ze hebben ons intellectueel eigendom gestolen, ter waarde van honderden miljarden dollar per jaar, en daar willen ze mee doorgaan. Dat laat ik niet gebeuren", twitterde Trump.

"We hebben China niet nodig en eerlijk gezegd zouden we beter af zijn zonder hen. De enorme hoeveelheden geld die China jarenlang, jaar na jaar, van de Verenigde Staten heeft gestolen....zal en moet stoppen", vervolgde hij.

"Onze grote Amerikaanse bedrijven worden hierbij opgedragen om onmiddellijk op zoek te gaan naar een alternatief voor China, inclusief de terugkeer naar huis om te produceren in de Verenigde Staten. Dit biedt een geweldige kans voor de Verenigde Staten", concludeerde Trump.

De Amerikaanse president reageerde daarmee op de aankondiging van het Chinese ministerie van financiën om extra invoertarieven te willen invoeren op Amerikaanse importen ter waarde van 75 miljard dollar. De extra heffing van respectievelijk 10 procent en 5 procent zou in twee stappen worden geïmplementeerd per 1 september en vanaf 15 december.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
DeZwarteRidder
0
Fiat voor andere route omstreden pijplijn

Gepubliceerd op 23 aug 2019 om 17:08 | Views: 65 | Onderwerpen: autoindustrie

CALGERY (AFN/RTR) - De omstreden Keystone XL-oliepijplijn in Noord-Amerika kan via een alternatieve route mogelijk alsnog worden aangelegd. Een rechter in Nebraska heeft zijn fiat gegeven voor een alternatieve route door die staat. Dat tracé was al goedgekeurd door de zogeheten Public Service Commission.

Hiermee is het laatste woord over de zaak evenwel nog niet gezegd. In de staat Montana speelt bijvoorbeeld ook nog een zaak. Ook in South Dakota zou er nog verzet van omwonenden te verwachten zijn.

Het plan voor het Keystone XL-project is al jaren oud, maar is omstreden bij indianen die delen van het land bezitten en natuurbeschermers. Op last van de rechter werd het project in november vorig jaar stilgelegd omdat er meer onderzoek nodig zou zijn naar de gevolgen voor het milieu.

De circa 1900 kilometer lange pijpleiding zou 830.000 vaten olie per dag verplaatsen vanuit de Canadese staat Alberta naar de raffinaderijen aan de Amerikaanse zuidkust in de staat Texas. Onder president Barack Obama werd het plan in de ijskast gezet, maar in 2017 tekende president Trump een decreet dat dit terugdraaide en de versnelde aanleg van de leiding beval.
gbakl
0
leuk dagje dankzij de Chinese coup en de coupe van trump wordt er
geen haar beter van.

even Tesla onderuit halen want hoe moet dat nou met die gigafactory daar ?
en goud/zilver omhoog jagen en alweer moet ik hem bedanken daarvoor :)
en de beurs flink pijn doen en het wordt tijd dat al zijn kiezers en fans
gaan beseffen dat het verkeerd gaat met de aandeeltjes en de pensioenfondsen
aldaar.

en een Amerikaan pijn doen in zijn portemonnee.....oei.
gbakl
0
als narcist moet en zal hij zijn gelijk halen en alle feiten verdraaien
om zijn zin door te drukken.

en verdomd, de Fed zal wel door de knieen gaan en de rente verlagen want
trump is flink bezig om alles op handelsgebied te laten escaleren en
tegelijk te beweren dat hij goed bezig is.

de wereld op zijn kop en de VS zit opgescheept met een idioot
als een kip zonder kuif.

en ach, ik neem nog wat extra goudturbo's of opties en lach erom.

proost en fijn weekend.
voda
0
Amerikaans bedrijfsleven verwerpt oproep Trump

Gepubliceerd op 23 aug 2019 om 20:16 | Views: 1.118

WASHINGTON (AFN/RTR) - De uitlatingen van president Donald Trump over China zijn bij het Amerikaanse bedrijfsleven in het verkeerde keelgat geschoten. De zogeheten US Chamber of Commerce verwierp de opmerking van de president dat Amerikaanse bedrijven maar beter op zoek kunnen gaan naar alternatieven voor productie in China.

De invloedrijke lobbyclub wil namelijk niet dat de relatie tussen China en de VS nog verder verslechtert. "Hoewel we de frustratie van de president delen, geloven we dat voortdurende, constructieve betrokkenheid de juiste weg is", reageerde Myron Brilliant, vicevoorzitter en hoofd internationale zaken van de Amerikaanse Kamer van Koophandel.

China heeft nieuwe importheffingen aangekondigd op 75 miljard dollar aan Amerikaanse goederen, waaronder auto's, ruwe olie en sojabonen. Trump ging hier in een reeks berichten op Twitter genadeloos hard op in. Zijn opmerkingen zorgden op de financiële markten voor een schrikreactie. Beleggers vrezen dat een verdere escalatie van de handelsoorlog tot een economische neergang leidt.
gokker
0
Putin reageert op US rakettest na opheffing INF verdrag.

MOSCOW — Speaking at a meeting of his Security Council, Putin charged that the U.S. waged a "propaganda campaign" alleging Russian breaches of the pact to "untie its hands to deploy the previously banned missiles in different parts of the world."
He ordered the Defense Ministry and other agencies to "take comprehensive measures to prepare a symmetrical answer."
The Russian leader noted that Sunday's test was performed from a launcher similar to those deployed at a U.S. missile defense site in Romania. He argued that the Romanian facility and a prospective similar site in Poland could also be loaded with missiles intended to hit ground targets instead of interceptors.
Putin has previously pledged that Russia wouldn't deploy the missiles previously banned by the INF Treaty to any area before the U.S. does that first, but he noted Friday that the use of the universal launcher means that a covert deployment is possible.
"How would we know what they will deploy in Romania and Poland — missile defense systems or strike missile systems with a significant range?" Putin said.
He added the missile test that came just 16 days after the INF treaty's termination has shown that the U.S. long had started work on the new systems banned by the treaty.
Putin said Russia will continue working on new weapons in response to the U.S. moves, but will keep a tight lid on spending.
"We will not be drawn into a costly arms race that would be disastrous for our economy," Putin said, adding that Russia ranks seventh in military spending after the U.S., China, Saudi Arabia, Britain, France and Japan.

www.stripes.com/putin-orders-russia-t...
whammy
0
Amerikaanse bedrijven moeten van Donald Trump de productie weghalen uit China en opzoek gaan naar alternatieven. Dat zegt de president van de Verenigde Staten in een reeks berichten op Twitter als reactie op de aangekondigde importheffingen door China.
Bron: BNR
Misschien heeft Trump een punt. Ik sprak onlangs mensen uit die regio.Hoedt u voor Xi die zich ontplooit als heerser!
Marcel H.
0
quote:

whammy schreef op 23 aug 2019 om 21:29:


Amerikaanse bedrijven moeten van Donald Trump de productie weghalen uit China en opzoek gaan naar alternatieven. Dat zegt de president van de Verenigde Staten in een reeks berichten op Twitter als reactie op de aangekondigde importheffingen door China.
Bron: BNR
Misschien heeft Trump een punt. Ik sprak onlangs mensen uit die regio.Hoedt u voor Xi die zich ontplooit als heerser!


Hoedt u voor koning Willem-Alexander, hij wil USA annexeren. Zonder medewerking van Trump gaat het staatsbezoek van W.A. niet door. Zet je schrap Donald.
DeZwarteRidder
0
quote:

Marcel H. schreef op 23 aug 2019 om 21:36:


[...]Hoedt u voor koning Willem-Alexander, hij wil USA annexeren. Zonder medewerking van Trump gaat het staatsbezoek van W.A. niet door. Zet je schrap Donald.

Willem Alexander heeft z'n baard en snor laten staan zodat hij later kan zeggen dat hij er niet geweest is.
gokker
0
quote:

gbakl schreef op 23 aug 2019 om 19:03:


als narcist moet en zal hij zijn gelijk halen en alle feiten verdraaien
om zijn zin door te drukken.Vandaag is iets opmerkelijks gebeurd. We weten dat Trump andere landen als concurrenten ziet of zelfs als tegenspelers. Toch roemde hij veel van hun leiders (Xi, Putin, Kim Jong-un), wat bijna niemand begreep.

Vandaag veranderde dit. Xi werd tot vijand verklaard. Jerome Powell idem dito maar daar ligt het anders. Trump beschouwt de FED eigenlijk als deel van zijn invloedsbereik en hij staat natuurlijk ver boven zijn eigen medewerkers. Dat zijn in zijn ogen niet meer dan pionnen.

Wanneer Xi niet langer "my good friend chairman Xi" genoemd wordt, lijken de kansen op vrede in deze handelsoorlog verkeken.
luchtschip
0

Hoger beroep rechtszaak om Trump's tax returns te krijgen.

Vandaag, Vrijdag, een hearing van argumenten in de hoger beroepszaak.

3 koppige rechters panel vroeg Deutsche Bank (DB) en Capital One (C I) of zij in het bezit waren van Trump's tax returns.
DB en C I weigerden antwoord te geven op deze vraag. Zij claimden vanwege "Contractuele verplichtingen" hier niet op te mogen en kunnen antwoorden.

Het rechters panel reageerde zeer verontwaardigd.
Uiteindelijk gaven de rechters de 2 banken opdracht binnen 48 uur 'onder zegel' (dus niet openbaar) schriftelijk een antwoord te geven. Advocaten van de banken zeiden wel een schriftelijk antwoord te geven, maar gaven aan dat de vraag van de rechters niet naar wens beantwoord zal worden.

Verder voerden advocaten van de banken aan waarom het Huis Committee de tax returns niet mocht opvragen.
De advocaten van het Huis Committee voerden aan waarom deze tax returns nodig waren.

Het rechter panel deed geen uitspraak.
Het oordeel in hoger beroep zal later gegeven worden.

edition.cnn.com/2019/08/23/politics/t...
izdp
0
Al Kipone
3

Na een week als deze had ik toch eigenlijk wel verwacht dat de locale trumpistas de overwinningen van hun idool hier breed zouden komen uitmeten. Maar slechts stilte uit de peanut gallery.
Chiddix
0
Tariefverhogingen Trump aan China sinds gisterenavond:

Vanaf 1 September: 10% naar 15% op $300 miljard goederen.
Per 1 October": importtarieven van 25% naar 30% op $250 miljard goederen.
Dit alles n.a.v importtarieven China ter waarde van $75 miljard op Amerikaanse goederen(23/8).

De tariefverhoging komt nadat eerder Trump bedrijven VS in China opriep China te verlaten. De president gaat er nu vol in. Het eerste zit nog niet verdisconteert in de beurzen daar dat nieuws na sluiting Wallstreet kwam.

De VS kampt met een groot handelstekort met China. In 2018 was dat $420 miljard(43 miljard meer dan in 2017). De belangrijkste oorzaak is, dat de consument veel meer is gaan uitgeven in de VS. Maar China zal ook meer Amerikaanse goederen moeten gaan invoeren. Totale invoer goederen en diensten China uit VS was in 2018- $179 miljard waarvan maar $120 miljard aan goederen.
Totale export China naar VS(2018): goederen en diensten- $557,9 miljard.
Chiddix
0
Goederenhandel de eerste helft 2019: 30 Juni VS/China

Export VS naar China: $52 miljard
Export China naar VS: $219 miljard

Trump wil het handelstekort terugdringen met totaal $200 miljard. Trek je de lijn door(eerste helft 2019) van de export China van goederen naar de VS op jaarbasis, zal de export $100 miljard minder worden in 2019. Het handelstekort zal ook teruggedrongen worden.
DeZwarteRidder
0
Deense premier was ’nasty’, nu ’wonderful’
1 uur geleden in BUITENLAND

WASHINGTON - Nog geen twee dagen nadat president Trump de Deense premier Mette Frederiksen ’nasty’ (naar) had genoemd, heeft hij nu niets dan lof voor haar. „Een geweldige vrouw”, zei hij voorafgaand aan zijn vertrek naar Frankrijk voor de G7-top.

De Amerikaanse president toonde zich onlangs beledigd dat Frederiksen niet inging op zijn wens om Groenland te kopen van Denemarken. Na haar weigering zegde Trump een gepland bezoek aan Kopenhagen af. Frederiksen vond dat op haar beurt een onbegrijpelijke zet van een bondgenoot.

De verhoudingen zijn kennelijk weer wat verbeterd. „Ze heeft me gebeld. Ik waardeer dat enorm”, zei de Amerikaanse president. „We hebben een goed gesprek gehad. Ze was heel aardig. We hebben een heel goede band met Denemarken.” Of hij het bezoek aan Kopenhagen nu weer op de agenda heeft staan, is niet duidelijk.
30.847 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1447 1448 1449 1450 1451 1452 1453 1454 1455 1456 1457 ... 1539 1540 1541 1542 1543 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX speelt deel winst kwijt

16:02 De Amsterdamse aandelenbeurs speelde in de namiddag een deel van zijn eerdere winst kwijt. Op de Europese b... 1

  Indices

  AEX 576,27 -0,10%
  EUR/USD 1,1128 +0,50%
  Germany30^ 12.641,90 -0,22%
  Gold spot 1.497,17 +0,50%
  LDN100-24h 7.167,67 +0,23%
  NY-Nasdaq Composite 8.124,18 -0,30%
  US30# 26.994,76 -0,01%

  Stijgers

  Fugro
  +4,69%
  TomTom
  +3,91%
  Pharming
  +3,47%
  ALTICE...
  +3,44%
  IMCD
  +3,05%

  Dalers

  Flow T...
  -9,22%
  Sligro
  -9,18%
  Basic-Fit
  -2,61%
  ForFar...
  -1,71%
  ICT Group
  -1,52%

  Nieuws Forum Meer»

  (1)

  het zwaard op 17-okt-19 17:51
  (2)

  het zwaard op 17-okt-19 17:49
  (1)

  het zwaard op 17-okt-19 17:46
  (1)

  het zwaard op 17-okt-19 17:43
  (3)

  JIBA op 17-okt-19 16:03

  Column Forum Meer»

  (147)

  Oboema uit Zimbabwe op 17-okt-19 17:52
  (176)

  fred optie op 17-okt-19 17:48
  (5)

  Marcel op 17-okt-19 17:28
  (2)

  serieus op 17-okt-19 16:46
  (5)

  Helmy op 17-okt-19 16:42