Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

TRUMP

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
27.646 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1297 1298 1299 1300 1301 1302 1303 1304 1305 1306 1307 ... 1379 1380 1381 1382 1383 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
luchtschip
0
quote:

enwatnu schreef op 24 mei 2019 om 09:18:


[...]Trump gives AG Barr authority to declassify documents related to 2016 campaign surveillance.

We zullen zien of jouw helden het BS Steele rapport dat gefinancierd is door de democraten, hebben gebruikt als verzekeringspolis voor het geval hun favoriete kandidaat niet mocht winnen. Mocht dit het geval zijn dat men een wettig gekozen president weg probeert te krijgen op valse gronden, dan is er sprake van verraad. De hoofdrol spelers Comey, Clapper en Brenner in dit verhaal beginnen het in ieder geval benauwd te krijgen en zijn begonnen naar elkaar te wijzen.

www.foxnews.com/politics/trump-gives-...


Verraad wordt duidelijk omschreven in de US Grondwet

18 U.S. Code # 2381.
Treason :

Whoever , owing allegiance to the United States, levies war against them or adheres to their enemies, giving them aid and comfort within the United States or elsewhere, is guilty of treason and shall suffer death, or shall be imprisoned not less than five years and fined under this title but not less than $ 10.000; and shall be incapable of holding any office under the United States.

Lijkt mij niet dat Comey , Clapper en Branner zich zorgen hoeven te maken over beschuldigingen van verraad.

Er lopen nu rechtszaken tegen GRU(Russische Militaire Geheime Dienst) leden , WikiLeaks, Julian Assange, Chelsea Manning en Roger Stone.
Als blijkt en bewezen wordt dat Julian Assange en Chelsea Manning documenten hebben gestolen(gehackt).
En als blijkt en bewezen wordt dat deze gestolen(gehackte) documenten zijn doorgespeeld aan de GRU leden. Als vervolgens blijkt dat deze documenten door de GRU leden zijn doorgespeeld naar WikiLeaks. Als blijkt en bewezen wordt dat Roger Stone namens de Trump campagne met WikiLeaks is overeengekomen om deze documenten te publiceren.
Er waren de 'grab them by the p*ssy' tapes in 2016. Roger Stone heeft toen koortsachtig met Julian Assange(WikiLeaks) overlegd om de documenten (emails van Hillary) te publiceren. Daardoor zou de negatieve aandacht voor de 'grab them by the p*ssy' tapes afgeleid worden.

Dan is het bewijs rond , dat de Trump campagne samen met de GRU(Russische Militaire Inlichtingendienst) heeft samengespannen om de US verkiezingen te beïnvloeden.

Vervolgens moet aangetoond worden welke personen zich met deze organisatie bemoeiden.
Met de RICO wet kan iedereen betrokken bij deze organisatie gestraft worden.

RICO = Racketeer Involved Criminal Organization
Ieder lid is mede verantwoordelijk voor de misdaad van de Criminal Organization.
Daarbij hoeft niet zijn specifieke misdaad aangetoond te worden.
luchtschip
0

Dit kan alleen in de US.
In dit geval alleen in Alabama.

Wettelijk mag je een ei niet als ei kwalificeren. Het is een kip. Volgens de nieuwe wet in Alabama.

Eggs are to be legally reclassified as chicken in all Alabama restaurants, cafes, caters and flophouses.

" The moment an egg passes through a hen's vagina, it becomes a chicken. `To treat them any differently would be cruel and should from now on be punished by God ", said senator Bob Billy Jean Cooter.

"Customers will not be allowed to differentiate between the two. That would be bigoted (dogmatiserend) and wrong.", said senator Bob Billy Jean Cooter.

Een scrambled egg (roerei) bestellen gaat niet meer. Het is een scrambled chicken(roerkip) waar je om moet vragen.
Als je kip bestelt is het maar de vraag wat je krijgt. Het kan kip of een ei zijn.

www.dailysquat.com/eggs-to-be-legally...

pietje-2005
0
't zal maar gebeuren
0
quote:

pietje-2005 schreef op 27 mei 2019 om 06:49:


Doen ze daar veel aan schalie-gas, dat er van iets teveel in het drinkwater zit ? ;-)

www.dumpert.nl/mediabase/462171/67bae...
pietje-2005
0
Holy Moses !
Brand blussen met water gaat dan niet zo best, denk ik, haha.
Wel beetje triest ;-)
DeZwarteRidder
0
Noord-Korea en China boos: Bolton is een ‘oorlogsmaniak’ die moet opstappen

De Amerikaanse veiligheidsadviseur John Bolton is een ‘oorlogsmaniak’ die, volgens het Noord-Koreaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, zo snel mogelijk op moet stappen. De reactie van de Noord-Koreanen volgt op uitspraken van Bolton dat recente raketlanceringen van Noord-Korea in strijd waren met resoluties van de VN-Veiligheidsraad.
Buitenlandredactie 27-05-19, 10:56 Laatste update: 11:10


Noord-Korea's uitlatingen komen vlak na sussende woorden van president Trump, die tijdens zijn bezoek aan Japan vertrouwen uitsprak in de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un. De Amerikaanse president trekt zich van de proeven niet veel aan en opperde dat Kim Jong-un de tests mogelijk gebruikte om aandacht te krijgen.

Trump sprak vandaag met de Japanse premier Shinzo Abe, die ook van mening is dat de raketproeven van de Noord-Koreanen de VN-resoluties tarten. Hij noemde de Koreaanse raketten ‘kleine wapens’ die bij sommige mensen voor opschudding hadden gezorgd, ‘maar niet bij mij’.

Slimme man

Hij noemde Kim een heel slimme man die zich ervan bewust is dat hij moet stoppen met kernwapens als hij zijn land verder wil ontwikkelen. Het ministerie van Buitenlandse Zaken van Noord-Korea stelt echter dat het opgeven van rakettechnologie gelijkstaat aan het opgeven van het recht op zelfverdediging.

Het zou ‘meer dan stom’ zijn dat de Noord-Koreaanse lanceringen VN-resoluties zouden schenden, zei de Noord-Koreaanse woordvoerder. Hij noemde Bolton ‘structureel gebrekkig’ en zei dat de Amerikaan er alleen maar op uit zou zijn ‘vrede en veiligheid te vernietigen’.

President Trump gaf verder aan zeer content te zijn met de manier waarop de onderhandelingen met Kim verlopen. Die liggen echter stil sinds de twee leiders elkaar in februari in Hanoi ontmoetten. De sancties tegen Noord-Korea, dat volgens Trump graag zou groeien op economisch vlak, duren voort.

Laag IQ Biden

Trump greep de persconferentie in Japan meteen aan om kritiek te leveren op voormalig vicepresident Joe Biden, die heeft aangegeven een gooi naar het presidentschap in 2020 te willen doen. Op een vraag over de opmerking van Kim Jong-un over het ‘lage IQ’ van Biden zei Trump dat hij de Noord-Koreaan gelijk moest geven.

,,Kim Jong-un zei dat Joe Biden een laag Q heeft. Ik denk dat ik dat met hem eens ben”, aldus de president tegen de verzamelde pers. Noord-Korea noemde Biden eerder een ‘gek met een laag IQ’ en ‘een snob die elementaire kwaliteiten als menselijk wezen ontbeert’.

Ook China boos

Een gesprek dat Bolton recentelijk had met het hoofd van de Taiwanese veiligheidsdienst John Lee, toen deze een bezoek bracht aan de VS, is ook in China verkeerd gevallen. Het land ziet Taiwan als een afvallige provincie en beschouwt banden met het eiland als een van de gevoeligste onderwerpen in de relatie met de VS.

De Amerikanen maakten in 1979 een einde aan diplomatieke betrekkingen met Taiwan, maar zijn nog wel de belangrijkste wapenleverancier. Volgens het Pentagon heeft de VS sinds 2010 voor meer dan 15 miljard dollar aan wapens verkocht aan Taiwan. Het was de eerste Taiwanees-Amerikaanse ontmoeting in veertig jaar.
luchtschip
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 27 mei 2019 om 11:56:


Noord-Korea en China boos: Bolton is een ‘oorlogsmaniak’ die moet opstappen

De Amerikaanse veiligheidsadviseur John Bolton is een ‘oorlogsmaniak’ die, volgens het Noord-Koreaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, zo snel mogelijk op moet stappen.

Noord-Korea's uitlatingen komen vlak na sussende woorden van president Trump, die tijdens zijn bezoek aan Japan vertrouwen uitsprak in de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un. De Amerikaanse president trekt zich van de proeven niet veel aan en opperde dat Kim Jong-un de tests mogelijk gebruikte om aandacht te krijgen.

Laag IQ Biden
Op een vraag over de opmerking van Kim Jong-un over het ‘lage IQ’ van Biden zei Trump dat hij de Noord-Koreaan gelijk moest geven.

,,Kim Jong-un zei dat Joe Biden een laag IQ heeft. Ik denk dat ik dat met hem eens ben”, aldus de president tegen de verzamelde pers. Noord-Korea noemde Biden eerder een ‘gek met een laag IQ’ en ‘een snob die elementaire kwaliteiten als menselijk wezen ontbeert’.Sinds wanneer speelt het armste land ter wereld de eerste viool.

Een extreem arm land geleid door een meedogenloze dictator.

Trump opperde dat kim de tests mogelijk gebruikte om aandacht te krijgen.
Inderdaad, om de aandacht voor de problemen van Trump in de US af te leiden. Trump ligt in de US onder vuur door het Mueller rapport, subpoenas van hertHuis en diverse rechtszaken.

Kim's raketten geven niet Kim , maar Trump weer aandacht in de wereldpers over andere zaken.
Trump is gebaat bij aandacht voor oorlog en oorlogsdreiging ver buiten de US.

En als het over de US moet gaan, dan helpt Kim hem wel om Biden aan te vallen.
De media aandacht in de US wordt zo verlegd naar Biden.

Een IQ stel je vast door een serie uitgebreide tests.
En nu komen er twee wijsneuzen, Kim en Trump die Kim gelijk geeft, vertellen dat Biden's IQ laag is.

Complete onzin.

De media spin doctors in de US draaien op volle toeren. En de pers volgt gedwee.

Dit is het verhaal :
Trump zit in de problemen in de US door Mueller onderzoek,subpoenas van het huis en rechtszaken.
Trump escaleert eenzijdig de spanning in het Midden Oosten door Iran te beschuldigen.
Door de spanning claimt hij dat er een emergency situation in het Midden Oosten is.
Dit geeft hem "het recht" om zonder overleg met het Congress een wapendeal van $ 8 billion met Saudi Arabie te sluiten. Dit zonder toestemming van het Congress, dat daar sterk op tegen is.
Dit krijgt minimale aandacht van de pers.
Kim schiet een paar raketten af. Kim krijgt aandacht en beschuldigt Biden van een laag IQ. Kim helpt Trump in zijn verkiezingscampagne.
De pers neemt deze boodschap over en pepert bij de Amerikanen in , dat Kim en Trump vinden dat Biden een laag IQ hebben.

Trump heeft zo de pers aardig voor zijn karretje gespannen.

Dit is wereldnieuws? : Kim en Trump vinden dat Biden een laag IQ hebben.
luchtschip
0

Beschuldig je tegenstanders waar je zelf schuldig aan bent.

Het zou te ver gaan voor Trump om de medewerkers van de FBI verraders te noemen.

Hij schroomt er niet voor op twitter een boodschap te versturen met deze strekking.
Hij verspreidt een twitter bericht van The Hill.com,een medium bedrijf.Hier staat een bericht over Liz Cheney's uitspraak. Liz Cheney, de dochter van Dick Cheney. Liz Cheney is senator namens Wyoming.

Donald J Trump@realDonaldtrump
"Liz Cheney : Statements by agents investigating Trump 'could well be treason'."

Het is vandaag Memorial Day in de US.
Mensen die gevochten hebben voor de US worden herdacht.
En uitgerekend vandaag Trump's tweet , waarbij hij iemand citeert, waarin wordt gesuggereerd dat medewerkers van de inlichtingendienst mogelijk een daad van verraad gepleegd hebben.

Een ernstig verwijt, suggestief zonder bewijzen.
Daarbij verschuilt Trump zich achter een senator.

twitter.com/realDonaldTrump/status/11...

luchtschip
0

Rechtszaak mueller tegen Michael Flynn

Rechter geeft departement of Justice (DOJ) opdracht delen van het Mueller rapport vrij te geven voor de rechtszaak
-delen van het Mueller rapport die betrekking hebben op Flynn
-transcript van telefoongesprekken tussen Flynn en voormalig ambassadeur Sergey Kislyak
-een voicemail , waarin iemand, die contacten heeft met Trump, refereerde aan Flynn's medewerking.

Het Justice Dept heeft tot vrijdag 31 mei de tijd bezwaar aan te tekenen.

Het DOJ, AG Barr, probeert het Mueller rapport te beperken tot de tot nu toe redacted versie.
Via rechtszaken komen langzaam verborgen delen tevoorschijn.

edition.cnn.com/2019/05/27/politics/m...
luchtschip
0

Hooggeplaatste medewerkster bij Ministerie van Volkshuisvesting(HUD, Housing and Urban Development)

Lynne Patton : "I honestly don't care " if I'm breaking Federal Law.

The Hatch Act verbiedt werknemers in de uitvoerende branch(Trump's Administration) hun ' officiele autoriteit aan te wenden voor politieke doeleinde'.

Onlangs viel zij Orcasio Cortez aan ter verdediging van haar baas Ben Carson( Secretary HUD).

Republikeinen trekken zich niets van de wet aan.
Die is alleen gemaakt om de Democraten er zich aan te laten houden.
een arrogante houding die zich bij veel Republikeinen manifesteert.

www.huffpost.com/entry/lynne-patton-h...
luchtschip
0

Vredesplan Midden Oosten stuit nu al op grote weerstand van de Palestijnen.

25/26 Juni staat een conferentie , onder leiding van de US, gepland in Bahrein.
Delen van het vredesplan zullen dan ontvouwd worden.
Jared Kushner, Trump's schoonzoon, is de architect van het vredesplan.
Volgens Pompeo, US Minister van Buitenlandse Zaken, zal in de zomer het totale plan bekend zijn.

Palestijnse autoriteiten hebben nu al aangekondigd niet deel te nemen aan de Conferentie in Bahrein.
Ook prominente Palestijnse zakenlui hebben reeds afgezegd.

Kritiek was er al op het verplaatsen van de US ambassade naar Jeruzalem en het erkennen, door de US, van de Golan Hoogte, als Israels bezit.
Het vredesplan zou te weinig aandacht schenken aan de politiek. Palestijnen denken dat zij een financieel bedrag krijgen , en beschouwen dit als een goedkope afkoopsom.

www.latimes.com/nation/la-na-pol-us-m...
DeZwarteRidder
0
Amerikaanse invoer uit China flink omlaag

Door ANP Producties
7 min geleden in FINANCIEEL

Parijs - De Verenigde Staten hebben in het eerste kwartaal fors minder aan goederen ingevoerd uit China. Volgens voorlopige cijfers van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) ging de invoer door toedoen van de handelsoorlog met een recordgang omlaag.

Alles bij elkaar voerden de Amerikanen 12 procent minder in uit China. De totale Amerikaanse invoer kwam hierdoor een kleine 2 procent lager uit. Ook in China was sprake van een terugval, met 0,5 procent na een min van 6 procent een kwartaal eerder. De exportcijfers van beide grootmachten zaten wel in de lift, maar volgens de OESO lagen de niveaus hier wel lager dan voorheen.

De voortdurende handelstwist tussen de VS en China raakt ook andere grote economieën, door wisselkoerseffecten en omdat er handelsstromen worden verlegd. In landen als Indonesië, Japan en Zuid-Korea gingen de export en import in het eerste kwartaal bijvoorbeeld flink omlaag.

De OESO kwam met cijfers over de G20, de groep van 's werelds belangrijkste economieën. Daarbij viel het verder op dat er in het Verenigd Koninkrijk juist sprake was een stevige toename van de handel. Britse bedrijven bouwden in het eerste kwartaal duidelijk extra voorraden op ter voorbereiding op de brexit, aldus de OESO. Gemiddeld ging de export van de G20 op kwartaalbasis met 0,4 procent omhoog, terwijl de import 1,2 procent zakte.
luchtschip
0

Supreme Court US ondersteunt blokkering van de Anti-Abortus Wet in Indiana.

Indertijd heeft Indiana voor een wet gestemd om abortus te verbieden.
De wet werd ondertekend door toenmalig Gouverneur van Indiana Mike Pence.
Mike Pence is nu Vice-President onder Trump.

Tegenstanders hadden een rechtszaak aangespannen om de anti-abortus wet ongeldig te verklaren door de rechter. Via hoger beroep is de zaak terechtgekomen bij de Supreme Court.
De Supreme Court stelt de tegenstanders van de anti-abortus wet in het gelijk.

twitter.com/MSNBC/status/113336737926...

In het volgend bericht van MSNBC uitspraak iets genuanceerder :

twitter.com/MSNBC/status/113337750232...

Al Kipone
0
SAN DIEGO (AP) — U.S. Rep. Duncan Hunter of California acknowledged taking a photo with a dead combatant during his time as a Marine as he defended a Navy SEAL charged with multiple war crimes, including killing a teenage fighter.

The Republican congressman, who was re-elected last November as he faces corruption charges, made the comments during a town hall Saturday in his San Diego-area district, the Union-Tribune reported.

Hunter has advocated for a pardon for Edward Gallagher, who's charged with stabbing to death a teenage Islamic State fighter under his care in Iraq in 2017 and then holding his reenlistment ceremony with the body.

Prosecutors said the Navy SEAL chief texted a photograph of himself next to the dead fighter and wrote he "got him with my hunting knife." He's also accused of shooting two civilians in Iraq and opening fire on crowds.

Hunter said he also posed for a photo next to a dead combatant but said he did not text it or post it to social media. The congressman said "a lot of us have done the exact same thing," referring to fellow service members in Iraq and Afghanistan.

news.yahoo.com/california-congressman...


in 2018: Rep. Duncan Hunter, R-Alpine, and his wife, Margaret, were indicted Tuesday on dozens of criminal charges including wire fraud and campaign finance crimes.

The indictment, filed in federal court in San Diego, accuses the couple of converting more than $250,000 in campaign funds to pay for personal expenses and filing false campaign finance records with the Federal Election Commission to cover up the true nature of the expenses.

The 60-count indictment accuses the couple of conspiracy to commit wire fraud, falsification of records and aiding and abetting in the prohibited use of campaign contributions.

...

Prosecutors systematically alleged almost 200 separate occasions during which the couple used political donations for personal expenses. Some of the alleged illegal spending went on months after the Union-Tribune and federal investigators began scrutinizing the spending.

www.sandiegouniontribune.com/news/wat...Indicted GOP Rep. Duncan Hunter wins re-election in California:

www.cnbc.com/2018/11/07/indicted-gop-...


Het land van de onbegrijpelijke mogelijkheden :-)

(Duncan Hunter is een republikein)
luchtschip
0

Trump's Administration neemt totaal geen maatregelen om veiligheid van stemcomputers voor de 2020 President verkiezingen te optimaliseren.

Er zijn genoeg aanwijzingen aangegeven, door de veiligheidsdiensten, over mogelijke Russische inmenging tijdens de 2020 verkiezingen.

Er moet onderzoek gedaan worden naar het creëren van een niet beïnvloedde stemming
-cyber attacks
-social media disinformation
-covert agent operations
-other 'active measures'

Daarvoor is een vereiste :
-meer geld en aandacht voor beveiliging
-stemmen op papier ipv stemcomputers
-meer geld en aandacht voor cyber security programs bij DHS(Department of Homeland Security)
-campagne leden verplicht stellen om contacten met foreign nationals te melden bij de FBI
-een nadrukkelijke verklaring van de President dat hij streeft naar een interference-free election

De houding van Trump en GOP is echter
-Trump vertrouwt Putin op zijn woord, dat Rusland geen inmenging had in de 2016 verkiezing en dit ook in 2020 niet zal doen
-Trump's vijandige houding aangaande de inlichtingendiensten. Hij ziet hun werk en onderzoek naar Russische inmenging in de verkiezing als een aanval op Trump en de GOP.

Het DHS( Department of Homeland Security) behoort voor een veilige stemming en verkiezing te moeten zorgdragen.
Momenteel heeft zij geen geld beschikbaar. Veel geld gaat er naar de muur en beveiliging van de grens met Mexico.

www.theguardian.com/us-news/2019/may/...hirshi
0
Met alle macht wordt nog steeds getracht Trump politiek uit de schakelen en te voorkomen dat hij herkozen wordt.

Na de onterechte verdachtmakingen van speciaal aanklager Mueller houdt het maar niet op.

Amerikaanse kiezers zullen zelf moeten beoordelen of Trump herkozen moet worden voor een presidentschap en kijken naar hun welvaart. Zij willen geen voedselbonneneconomie terug zoals die onder Hussein Obama gestalte kreeg.

Het is aan hun en niet aan ons.
Wadloper
0
quote:

hirshi schreef op 28 mei 2019 om 18:00:


Met alle macht wordt nog steeds getracht Trump politiek uit de schakelen en te voorkomen dat hij herkozen wordt.

Na de onterechte verdachtmakingen van speciaal aanklager Mueller houdt het maar niet op.

Amerikaanse kiezers zullen zelf moeten beoordelen of Trump herkozen moet worden voor een presidentschap en kijken naar hun welvaart. Zij willen geen voedselbonneneconomie terug zoals die onder Hussein Obama gestalte kreeg.

Het is aan hun en niet aan ons.


Zo is het en niet anders.
Blijft interessant te zien hoe elke dag weer bepaalde posters(hoewel soms 1) tegen zich zelf lopen te praten.
Grappig, daar kunnen we nog 5 jaar van genieten.
Al Kipone
0
Grappig dat met een op volle toeren draaiende economie, record lage werkloosheid de populariteit van trump niet hoger is.

Tuesday, May 28, 2019

The Rasmussen Reports daily Presidential Tracking Poll for Tuesday shows that 46% of Likely U.S. Voters approve of President Trump’s job performance. Fifty-three percent (53%) disapprove.

The latest figures include 35% who Strongly Approve of the job Trump is doing and 45% who Strongly Disapprove. This gives him a Presidential Approval Index rating of -10


luchtschip
0
quote:

hirshi schreef op 28 mei 2019 om 18:00:Amerikaanse kiezers zullen zelf moeten beoordelen of Trump herkozen moet worden voor een presidentschap en kijken naar hun welvaart. Zij willen geen voedselbonneneconomie terug zoals die onder Hussein Obama gestalte kreeg.

Het is aan hun en niet aan ons.

Liever een voedselbonnen economie, waarbij Trump $ 12 miljard beschikbaar stelde voor noodlijdende boeren gedurende herfst/winter afgelopen jaar. Trump continueert deze voedselbonnen mega uitdeling door voor komende maanden $ 16 miljard beschikbaar te stellen voor noodlijdende boeren.

Het socialisme van Trump zal zeker gewaardeerd worden door de boeren. Zij krijgen bakken met geld zonder productie te leveren.
Stock Exchange Monkey
0
Ja gaat lekker hoor;
De 4 eisen die China-VS onderhandelingen hebben doen ontsporen
nl.investing.com/news/economy-news/de...

Chinese tourism to US drops for 1st time in 15 years
www.cnbc.com/2019/05/28/chinese-touri...

China appears to make veiled threat about rare earth minerals crucial to US technology industry
www.cnbc.com/2019/05/28/china-makes-v...

27.646 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1297 1298 1299 1300 1301 1302 1303 1304 1305 1306 1307 ... 1379 1380 1381 1382 1383 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

'Positief begin voor Amsterdamse beurs'

08:15 De Amsterdamse aandelenbeurs zal dinsdag waarschijnlijk met winst beginnen. Ook de andere Europese beurzen ...

  Indices

  AEX 576,00 +0,78%
  EUR/USD 1,1186 -0,31%
  Germany30^ 12.365,70 +0,62%
  Gold spot 1.417,57 -0,54%
  LDN100-24h 7.487,43 +0,69%
  NY-Nasdaq Composite 8.204,14 -0,04%
  US30# 27.212,47 +0,14%

  Stijgers

  Galapagos
  +9,64%
  BESI
  +7,52%
  TomTom
  +7,34%
  Acomo
  +7,05%
  Arcadis
  +5,69%

  Dalers

  Kiadis...
  -6,06%
  ABN AM...
  -3,18%
  Euroco...
  -1,91%
  KPN
  -1,78%
  ING
  -1,60%

  Nieuws Forum Meer»

  (3)

  alexnr75 op 23-jul-19 08:22
  (9)

  Japio_ op 23-jul-19 07:46
  (2)

  bergen333 op 23-jul-19 00:59
  (1)

  lj;.k;lkhu8 op 22-jul-19 22:57
  (6)

  holenbeer op 22-jul-19 20:38

  Column Forum Meer»

  (4)

  'd Aandelen op 23-jul-19 08:49
  (80)

  JoostVLS op 23-jul-19 07:01
  (7)

  efreddy op 23-jul-19 02:15
  (10)

  Factchecker op 22-jul-19 22:15
  (42)

  Tradingjunkie op 22-jul-19 20:35