Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

TRUMP

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
35.106 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 ... 1752 1753 1754 1755 1756 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
luchtschip
0

Het begint op een klucht te lijken.

Sarah Sanders, Press Secretary

Sarah Sanders is now lying about her lies.

Ze vertelt nu leugens om uit te leggen dat haar leugens geen leugens waren.

Hoe verzin je het.

The Donald Trump Show must go on.

www.vox.com/2019/4/19/18507639/sarah-...
luchtschip
0

Verlenen van Security Clearance

Tricia Newbold, medewerkster Witte Huis, weigerde aan sommige personen goedkeuring te geven voor security clearance. Onder anderen aan Jared Kushner.

Haar baas Carl Kline deed haar besluit teniet. En security clearance werd toch verleend.

Tricia Newbold, sloeg alarm, als klokkenluidster, bij de daarvoor aangewezen persoon.

Elijah Cummings, Chairman van House Oversight and Reform Committee doet er nu onderzoek naar.

Carl Kline kreeg een subpoena om uitleg te geven tijdens een hearing.
Kline wilde er een advocaat van het Witte Huis bij hebben. De reden hiervoor is dat zij vindt dat er executive privilege(Presidentiele beslissing) gevallen bij zitten.
Het Witte Huis heeft zelf ook , per brief, aangegeven bij de hearing te willen zijn.

Cummings is het hier niet mee eens. Hij wil alleen Carl Kline zien verschijnen.

Momenteel is er een impasse.

Een gevecht dus tussen de Executive(uitvoerende) Branch en de Wetgevende Branch.

www.thedailybeast.com/white-house-and...
Wadloper
1
Pffffffffffffffffffffffffffffffff, wordt je nou niet moe van je zelf ?
Er is niks mis met de democratisch gekozen President Trump.
Het rapport pleit hem vrij van het hem ten laste gelegde.
Doch de Democraten wringen zich in alle bochten om maar een strohalm te vinden om aan vast te klampen voor impeachment.
Zal ik je vertellen waarom.
Ze schijten zeven kleuren stront wetende dat Trump ook de 2020 verkiezingen aan zijn zegekar zal binden en dat moet en zal worden tegengehouden.
Tevens weten ze dat de onderzoeken wel eens hun richting kunnen gaan.
Wel dan heb ik nieuws voor je, gaat niet gebeuren.
Zelden een partij zich zelf zo belachelijk zien maken.
De afkeer onder Amerikanen wordt groter en groter.
Trump's the boss.
Deal with it.
Chiddix
0
quote:

luchtschip schreef op 19 april 2019 18:23:


[...]


Als Trump zich een handje heeft laten helpen, impliceer je dat Trump deze hulp heeft geaccepteerd. Dit was voor de verkiezingen van november 2016. Trump was toen nog gewoon burger en dus onbevoegd om met buitenlandse regeringen te onderhandelen. Trump en meerdere anderen hebben de Logan Act geschonden. Dus een misdaad gepleegd.De Russen hebben uit eigen beweging de verkiezingen in 2016 willen beinvloeden in het voordeel van Trump. Ze hebben een steentje bijgedragen maar het is in strijd met de wet. De Amerikanen hebben de Russen duidelijk gemaakt, dat dit geen tweede keer moet gebeuren. Daarmee is de kous af.
DeZwarteRidder
0
Romney 'ziek' na lezen rapport Mueller over Trump

De Republikeinse senator Mitt Romney heeft vrijdag gezegd dat hij ,,ziek’’ en ,,ontsteld’’ is door wat speciaal aanklager Robert Mueller in zijn rapport zegt over president Donald Trump en diens naaste medewerkers.
Buitenlandredactie 19-04-19, 23:50

Zijn meeste partijgenoten weigeren tot dusver commentaar te geven op het explosieve resultaat van het uitgebreide onderzoek van Mueller en zijn team. ,,Ik ben onpasselijk geworden van de omvang en alomtegenwoordigheid van oneerlijkheid en misleiding door personen in de hoogste regeringskringen van dit land, onder wie de president’’, aldus Romney via Twitter.

,,Ik ben bovendien erg geschrokken dat medeburgers die meededen in de presidentscampagne hulp van Rusland hebben toegejuicht, met inbegrip van informatie die illegaal was verkregen. Dat niemand van hen de moeite heeft genomen de politie in te lichten.’’

Eerder vandaag werd duidelijk dat de voorzitter van de justitiecommissie van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, de Democraat Jerrold Nadler, formeel inzage eist in het hele rapport van de speciale onderzoeker Robert Mueller. Het ministerie van Justitie had eerder een minder geredigeerde versie toegezegd aan een selecte groep leden van het Senaat en het Huis van Afgevaardigden.

Volgens Nadler is de gisteren gepresenteerde versie voor veel Congresleden onduidelijk. Stukjes uit het originele rapport zijn onleesbaar gemaakt, omdat die met andere lopende zaken te maken zouden hebben. Het rapport gaat over beweringen dat toenmalig Republikeins presidentskandidaat Trump in 2016 zou hebben samengezworen met Russen.

Het onderzoek van Robert Mueller, dat 22 maanden in beslag nam, heeft volgens het 448 pagina’s tellende rapport geen aanwijzingen opgeleverd dat president Donald Trump of zijn campagneteam samenwerkten met Rusland tijdens de presidentsverkiezingen in 2016.

De Democraten willen nu kijken of het rapport andere aanknopingspunten bevat om Trump over aan te vallen. Mueller heeft in zijn rapport geklaagd over pogingen van Trump zich met zijn onderzoek te bemoeien. Het Congres moet kijken of Trump daarbij strafbare feiten pleegde.
luchtschip
0

Republicans for the rule of law

1st Episode of obstruction

President Trump told the FBI to "go easy" on his national security advisor , Michael Flynn.

the Mueller report

twitter.com/ForTheRuleOfLaw/status/11...
luchtschip
0

Republicans for the rule of law

2nd Episode of obstruction

President Trump asked then-Attorney General Jeff Sessions to "unrecuse" himself illegally to stop the investigation

the mueller report

twitter.com/ForTheRuleOfLaw/status/11...
luchtschip
0

Republicans for the rule of law

3rd Episode of obstruction

President Trump fired FBI Director James Comey for not bending the rules

the mueller report

twitter.com/ForTheRuleOfLaw/status/11...
luchtschip
0

Republicans for the rule of law

4th episode of obstruction

President Trump ordered members of his Administration to fire the Special Counsel to stop the investigation(they refused).

the mueller report

twitter.com/ForTheRuleOfLaw/status/11...
luchtschip
0

Republicans for the rule of law

5th Episode of obstruction

President Trump ordered members of the Administration to place extra limits on the Special Counsel's investigation

the mueller report

twitter.com/ForTheRuleOfLaw/status/11...
luchtschip
0

Maria Butina proces

26 April zal de rechter uitspraak doen omtrent de straf voor Maria Butina.

Aanklager heeft 18 maanden gevangenis straf voorgesteld.
Zie pagina 23 conclusion

Maria Butina, een Russin. Heeft contacten in de US gelegd met de NRA(National Rifle Organisation) en vele prominente GOP leden. Haar baas Alexander Torshin(ex bankier en rechterhand van Semyon Mogilevich, boss of all bosses) regelde dat er financiele middelen naar de NRA gingen. Daardoor kon de NRA aan de GOP verkiezingscampagne van Trump 2016 ca $ 30 miljoen doneren.

zie conclusion pag 23
www.courtlistener.com/recap/gov.uscou...
DeZwarteRidder
0
‘Total bullshit!’ Trump gaat los op voormalige adviseurs

Donald Trump was er kort over: ‘Total bullshit’. Alles wat huidige en voormalige adviseurs hebben verteld aan speciaal onderzoeker Robert Mueller valt volgens de Amerikaanse president in de categorie ‘totale onzin’. Hij benadrukt dat hij zich niet herkent in het zeer negatieve beeld dat van hem en het Witte Huis wordt geschetst.
Mark van Assen 20-04-19, 11:27 Laatste update: 11:28

Donald J. Trump on Twitter
Statements are made about me by certain people in the Crazy Mueller Report, in itself written by 18 Angry Democrat Trump Haters, which are fabricated & totally untrue. Watch out for people that take so-called "notes," when the notes never existed until needed. Because I never....

Vanuit het regenachtige Palm Beach in Florida gaat Trump in een reeks boze tweets los op de mensen die, onder ede, aan Mueller hebben opgebiecht hoe de president meerdere keren het onderzoek heeft proberen te beïnvloeden of te stoppen. Ook beschrijven ze hoe het Witte Huis wordt geregeerd door leugens, verraad en bedrog.

,,Er worden door bepaalde mensen verklaringen over mij gedaan in het Gekke Mueller Onderzoek, dat ook nog eens is geschreven door 18 Boze Democratische Trump Haters, die zijn verzonnen en overdreven: totaal onwaar.” Verder noemt Trump sommige verklaringen ‘totale onzin en overdreven; alleen maar bedoeld om een bepaalde persoon vrij te pleiten (en mij in een kwaad daglicht te zetten)’.
Verraden

Donald J. Trump on Twitter
agreed to testify, it was not necessary for me to respond to statements made in the "Report" about me, some of which are total bullshit & only given to make the other person look good (or me to look bad). This was an Illegally Started Hoax that never should have happened, a...

Trumps aanvallen hebben een heel andere toon dan de opgewekte verklaring die het Witte Huis een dag eerder had gegeven. Toen was Trump jubelend over de conclusies van het rapport en zei dat hij helemaal was vrijgepleit. Zijn adviseur Kellyanne Conway noemde het Trumps ‘beste dag sinds de verkiezingen’.

Hoewel de president volgens mensen in zijn omgeving tevreden is over het rapport, voelt hij zich tegelijkertijd verraden door degenen die negatieve dingen over hem hebben gezegd. Ook al stonden ze onder ede en hadden ze juist opdracht van het Witte Huis om volledig mee te werken aan het onderzoek van Mueller.
DeZwarteRidder
0
Geen verrassing
Donald J. Trump on Twitter
big, fat, waste of time, energy and money - $30,000,000 to be exact. It is now finally time to turn the tables and bring justice to some very sick and dangerous people who have committed very serious crimes, perhaps even Spying or Treason. This should never happen again!

De reactie van de president kwam niet helemaal als een verrassing. Stafleden van het Witte Huis keken angstig uit naar de presentatie van het rapport. Ze vroegen zich af hoe Mueller hun verklaring zou weergeven en of het hun relatie met Trump zou beschadigen.

Mueller vond geen strafbaar bewijs van Trumps medewerking (of die van zijn campagne) aan de Russische beïnvloeding van de laatste verkiezingen. Maar het 448 pagina’s tellende rapport dat eergisteren verscheen, schildert geen fraai beeld van de president. Het staat vol met voorbeelden van hoe Trump probeerde getuigen weg te houden van de onderzoekers, en hoe hij assistenten ertoe aanzette het publiek te misleiden. Hij was bang dat het Rusland-onderzoek zijn presidentschap zou schaden.

De Republikeinse senator Mitt Romney, die al eerder botste met Trump, liet in een verklaring weten dat hij ‘misselijk’ was ‘door de omvang van de oneerlijkheid en de misleiding door personen in het hoogste ambt van ons land, inclusief de president’. ,,Als ik het rapport lees kan ik niet anders dan ontnuchterd zijn door hoe ver we zijn afgedreven van de idealen en de principes van de grondleggers van ons land.”

Zaterdagavondslachting

Trump is met name woedend op zijn voormalige adviseur Don McGahn. Die sprak meer dan dertig uur met Mueller en wordt meerdere malen genoemd in het rapport. In een bepaalde passage schrijft Mueller dat de president zijn adviseur twee keer thuis opbelde en hem opdroeg om Muellers ontslag in gang te zetten.

McGhan weigerde en dreigde op te stappen, omdat hij bang was dat dit het begin zou zijn van een nieuwe Saturday Night Massacre (Zaterdagavondslachting), zoals die zich voordeed tijdens het Watergate-schandaal in de jaren 70. Toen werden ook talloze mensen door de president ontslagen.

‘Dikke verspilling’

In een ander hoofdstuk beschrijft Mueller hoe Trump zich afvraagt waarom McGahn steeds aantekeningen maakt. ,,Advocaten maken geen aantekeningen”, zei hij. Hij had ‘nog nooit een advocaat gehad die aantekeningen maakte’. In een van zijn tweets schrijft Trump nu: ,,Kijk uit voor mensen die zogenaamd ‘aantekeningen’ maken.”

Ook noemt hij het onderzoek ‘een grote dikke verspilling van tijd, energie en geld’ en bedreigt hij de onderzoekers door te zeggen dat ‘het tijd wordt om de rollen om te draaien door een paar zeer zieke en gevaarlijke mensen voor het gerecht te slepen die zeer ernstige misdaden hebben begaan, misschien zelfs wel Spionage of Hoogverraad’.

Trump is het Paasweekend in Florida, waar hij de dagen doorbrengt met familie, vrienden en betalende leden van zijn privéclub in Palm Beach. Toen hij uit het vliegtuig stapte, werd hij onthaald door een menigte aanhangers, die smeekten om selfies en handtekeningen.
luchtschip
0

Mexicaanse grens
Burgers die een border militia vormen.

FBI arrests New Mexico Militia Leader Larry Mitchell Hopkins

-Leider militia groep onder het mom van States Border Patrol
-Houden met een groep zwaar bewapende mensen immigranten tegen bij de grens
-Zijn militia groep verspreidde oa via media ultra rechtse samenzweringen. Met name immigranten werden afgeschilderd als bandieten en er zouden leden van ISIS bij zitten.

New Mexico Attorney General :
" This is a dangerous felon who should not have weapons around children and families.
The Rule of Law should be in the hands of trained Law Enforcement Officials, not armed vigilantes(waakzame burgers). "

www.thedailybeast.com/fbi-arrests-lar...
luchtschip
0

Mueller Report

Handig overzicht
vul bij "research major topic" een onderwerp in en alle pagina's die over dat onderwerp gaan worden getoond.
Onderwerp kan ook worden gekozen door op het naar beneden wijzend pijltje te drukken en er verschijnt een lijst van onderwerpen.

www.axios.com/explore-a-detailed-vers...
luchtschip
1

De spijker op zijn kop, Elizabeth Warren.

Senator Elizabeth Warren in een toespraak in Keene, New Hampshire

"There are just three big top lines that are just inescapable.

A hostile , foreign Government attacked our 2016 elections in order to help Donald Trump.

Donald Trump welcomed that help.

And when the Federal Government tried to investigate what happened, Donald Trump took multiple steps to try to derail or obstruct that investigation.

The Mueller Report hands this now to Congress and the fundamental question for us , is this :

Is there gonna be some accountability here ? "

twitter.com/thehill/status/1119741282...
luchtschip
0

Senator Kamala Harris spreekt in Orangeburg, South Carolina

"There is no question, that there is good reason to believe, that there was an obstruction of Justice by this President. There is no question"

twitter.com/thehill/status/1119749721...

luchtschip
0

Lindsey Graham(republikein) in 1999 :

" He encouraged people to lie for him. He lied. I think he obstructed justice. I think there is a compelling case that he has , in fact, engaged in conduct that would be better for him to leave office than to stay in office"

Dit waren zijn woorden 20 jaar geleden over Bill Clinton.
Had ook van toepassing kunnen zijn op Donald Trump. Lindsey Graham was een heel goede vriend van John McCain. Beiden waren kritisch op Donald Trump.
Totdat Lindsey op 7 Oktober 2017 ging golfen met Donald . Lindsey Graham's mening was daarna als een blad aan een boom 180 graden gedraaid. Na die golf dag was hij lovend over Trump.
Heeft Trump belastend materiaal over Graham en is Graham daarom zo lovend over Trump ?

twitter.com/kylegriffin1/status/11196...
luchtschip
0

Trump 2020 campagne

De National Press Secretary for Donald Trump 2020 campagne wordt

Kayleigh McEnany

Op de vraag " can you promise you will be truthful ? "

antwoordde zij :

" Absolutely, I could only hope to be as truthful as, I think, Press Secretary Sarah Sanders has been "

Ze streeft er naar het waarheidsniveau van Press Secretary Sarah Sanders te benaderen.

Dan ligt de lat niet erg hoog bij de GOP.

twitter.com/devindwyer/status/1119337...
Wadloper
1
Trump: I didn’t collude
Dems: Wait for Mueller
Mueller: Trump didn’t collude
Dems: Wait for full report
Full report: Trump didn’t collude
Dems: Impeach Trump

2020 is a guaranteed landslide.
35.106 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 ... 1752 1753 1754 1755 1756 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Indices

AEX 478,28 +1,48%
EUR/USD 1,0855 -0,82%
Germany30^ 9.622,58 +0,54%
Gold spot 1.613,32 -0,17%
LDN100-24h 5.524,94 +2,68%
NY-Nasdaq Composite 7.487,31 +1,72%

Stijgers

Alfen ...
+9,65%
Royal ...
+9,00%
SBM Of...
+8,66%
B&S Gr...
+8,56%
Fugro
+7,58%

Dalers

GrandV...
-8,78%
Vopak
-6,19%
Ajax
-5,41%
Fagron
-3,60%
Sligro
-2,17%

Nieuws Forum Meer»

(35)

Picton op 3 apr 2020 00:12
(30)

Traveler@repair op 2 apr 2020 23:54
(19)

xkinkykongx op 2 apr 2020 23:51
(8)

timmetje83 op 2 apr 2020 23:43
(70)

boldie op 2 apr 2020 23:35

Column Forum Meer»

(826)

Fundbuster op 3 apr 2020 00:08
(6)

GRKS op 2 apr 2020 23:50
(3)

pietjehandel op 2 apr 2020 22:54
(5)

pietjehandel op 2 apr 2020 22:53
(7)

deflationist op 2 apr 2020 22:50
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare