Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

TRUMP

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
30.898 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 1071 ... 1541 1542 1543 1544 1545 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
luchtschip
1

Er is een opioid crisis in de US. De grenzen moeten bewaakt worden. Nee er moet een muur bij Mexico komen. Er moet voorkomen worden dat drugs het land binnenkomen.

En waar zit het grootste gevaar . Gewoon in de US . De farmaceutische bedrijven verdienen goud geld aan hun medicijnen. Veel meer dan op basis van gezondheidsbehoefte realiseerbaar is. Extra onnodig veel ,dus niet voor gezondheidsredenen , wordt er geconsumeerd door de mensen in de US.

Walgreens is aangeklaagd en veroordeeld wegens health care fraud, het bedrijf heeft misbruik gemaakt van Federale subsidies op medicijnen. Er s geprofiteerd en misbruik gemaakt van de Medicair en medicaid programs.

Walgreen is een boete overeengekomen van $ 168 miljoen aan de US en $ 41 miljoen aan enkele staten. Dit voor fraude met insuline pennen.
Walgreen is een een boete overeengekomen van $ 32 miljoen aan de Us en $ 28 miljoen aan enkele staten . Dit voor discount drug pricing settlement.
De totale boete is dan $ 269 miljoen.

Dit is nog maar het topje van de ijsberg van fraude door farmaceutische bedrijven, apotheken en drogisterijen.

Trump geeft drogredenen aan betreffende de muur. Het echte gevaar zit bij de binnenlandse farmacie en drugsimport via ports of entry(met name zeehavens).

www.justice.gov/usao-sdny/pr/manhatta...

luchtschip
0
quote:

Simon Hammelkip schreef op 23 jan 2019 om 02:36:


Gelukkig heeft trump Guiliani in dienst:)


Ja gelukkig maar. Die zit zichzelf en Trump helemaal vast te praten. Er is dadelijk geen rechtszaak meer nodig. Giuliani levert het bewijs wel aan via zijn televisie boodschappen. Keep talking Rudy.
henk38
0
quote:

luchtschip schreef op 23 jan 2019 om 01:23:


[...]

Praat je met je volle verstand of roep je zo maar wat. De meeste gelukzoekers zie ik tenminste in Europa als hardwerkende mensen.Praat jij met je volle verstand of heb je alleen maar linkse leugens!!


Veruit de meeste statushouders na 2,5 jaar niet aan het werk.
nos.nl/artikel/2227684-veruit-de-mees...

Vluchtelingen komen nauwelijks aan het werk in Nederland.
www.trouw.nl/samenleving/vluchtelinge...

Asielzoekers voor 92% procent verantwoordelijk voor enorme toename geweld in Duitse deelstaat.
nieuws.tpo.nl/2018/01/03/asielzoekers...

Ruim helft asielzoekers in Duitsland leeft van uitkering.
www.ad.nl/buitenland/ruim-helft-asiel...
DeZwarteRidder
0
Partijen VS werken aan budgetplan om 'shutdown' tijdelijk op te schorten
23-01-19 08:20 Update: een uur geleden
125

De Democraten en de Republikeinen in de Amerikaanse Senaat werken aan een noodoplossing voor de 'shutdown' die overheid al bijna een maand verlamt.

De twee partijen willen donderdag stemmen over een voorstel dat de 'shutdown' tijdelijk kan opschorten. Door de ontstane situatie worden 800.000 ambtenaren al bijna een maand niet betaald en ligt een deel van de overheid stil.

Het plan garandeert een financiering van de overheid voor de komende drie weken. In het voorstel is niet de omstreden 5,7 miljard dollar opgenomen die president Donald Trump eist voor de door hem gewenste muur tussen de VS en Mexico.

De Democraten, die in het Huis van Afgevaardigden een meerderheid hebben, weigeren in te stemmen met de muur. Zij stellen dat Trump een probleem wil oplossen dat er niet is. Het aantal illegalen dat het land binnenkomt, is de afgelopen jaren al sterk gedaald, benadrukken de Democraten.
De 'shutdown' is inmiddels de langste uit de geschiedenis

Trump stelde vorige week voor om in ruil voor de muur de komende drie jaar af te blijven van de 'Dreamers', een groep van illegalen die als kind naar de VS gekomen zijn. De Democraten willen dat zij een officiële verblijfsstatus krijgen.

De Democraten hebben het voorstel van Trump afgewezen. In principe was deze groep 'Dreamers' al veilig, tot Trump in 2017 aan hun rechten begon te morrelen.

Het constructieve overleg tussen de Democraten en de Republikeinen kan erop duiden dat er binnenkort een einde komt aan de 'shutdown', die inmiddels de langste in de Amerikaanse geschiedenis is. De meerderheid van de Amerikanen legt de schuld van de situatie bij Trump.
henk38
0
quote:

luchtschip schreef op 23 jan 2019 om 02:41:En waar zit het grootste gevaar . Gewoon in de US . De farmaceutische bedrijven verdienen goud geld aan hun medicijnen. Veel meer dan op basis van gezondheidsbehoefte realiseerbaar is. Extra onnodig veel ,dus niet voor gezondheidsredenen , wordt er geconsumeerd door de mensen in de US.Al deze farmaceutische bedrijven pompte tijdens de verkiezingen miljoenen in de verkiezingskas van Hillary in de hoop dat Hillary zou winnen. Achter de schermen ging het Hillary namelijk alleen maar om geld!!

HILLARY CLINTON IS ROLLING IN BIG CASH FROM BIG PHARMA
www.geopolitica.ru/en/news/hillary-cl...

DeZwarteRidder
0
Jonge Democratische burgemeester meldt zich voor presidentsrace VS
23-01-19 11:29 Update: 10 minuten geleden
3

De Democratische politicus Pete Buttigieg (37) heeft zich woensdag beschikbaar gesteld voor de Amerikaanse presidentsverkiezing in 2020.

De openlijk homoseksuele burgemeester van South Bend, Indiana geldt als een groot talent binnen de partij. Hij werd in het verleden onder meer geprezen door oud-president Barack Obama.

Buttigieg kondigde zijn campagne aan via een videoboodschap die werd verspreid door persbureau AP. "De realiteit is dat we nooit terug kunnen", stelt Buttigieg. "Er is geen 'opnieuw' in de echte wereld. We kunnen grootsheid niet zoeken in het verleden. Ons land heeft behoefte aan een schone lei en een nieuwe start."

In zijn boodschap erkent hij dat het een grote stap is van de lokale politiek naar het landelijke podium. Maar Buttigieg zegt graag deel te willen maken van een nieuwe generatie jonge Democratische politici die zich in Washington hard willen maken voor een ander beleid in het Witte Huis.
Afghanistan-veteraan zou eerste lhbt-kandidaat grote partij worden

Buttigieg werd in 29 burgemeester van South Bend, de jongste burgervader in de VS ooit voor een stad met meer dan 100.000 inwoners. Hij is bovendien Afghanistan-veteraan; de Democraat diende als luitenant in het leger. In de lokale media wordt hij vaak 'Mayor Pete' genoemd, vanwege zijn lastig uit te spreken achternaam.

Als Buttigieg daadwerkelijk de presidentskandidaat wordt voor de Democraten, zou hij de eerste openlijk homoseksuele kandidaat voor een van de twee grote partijen zijn.

Meerdere Democraten stelden zich de afgelopen weken al voor het presidentschap in 2020.
gbakl
0
"Als Buttigieg daadwerkelijk de presidentskandidaat wordt voor de Democraten, zou hij de eerste openlijk homoseksuele kandidaat voor een van de twee grote partijen zijn."

al heeft deze kandidaat een heel wat betere CV dan trump ooit zou kunnen overleggen en ook heel veel meer voor zijn land gedaan dan trump in aanloop naar zijn verkiezingstijd, ik vrees dat hij helaas vrijwel kansloos is.
dat hypocriete land is nog lang niet toe aan iemand die niet openlijk hetero is of bijvoorbeeld niet gelovig is.
sinds de Pilgrim Fathers is religie heilig in dit land, ondanks dat de indianenen als bizons werden afgeslacht al vanaf dag 1.

schijnheiligheid is verankerd in de grondwet al wordt het niet met name genoemd.
gbakl
0
"schijnheiligheid is verankerd in de grondwet al wordt het niet met name genoemd"

het staat letterlijk in de grondwet: iedereen mag wapens aanschaffen en gebruiken, dat was dan ook heel gebruikelijk in die tijd.
en nog steeds moet de gemiddelde deplorable zijn land verdedigen of heroveren op de immigranten of andersdenkenden (vindt hij).

achterhaald en middeleeuws, maar dat is ook de USA.
gbakl
0
ik hoor wat mopperend geruis op de achtergrond maar er zijn wat
ideeen hier dat het in NL net zo onmogelijk zou zijn om als niet-gelovige of niet-hetero minister-president te worden.

zegt weer genoeg over het onderscheidend denkvermogen.
alexnr75
0
gbakl
0
nog meer geruis, maar ja, lezen is best lastig.
de letterlijke tekst over wapenbezit was logisch in de tijd van de Pilgrim Fathers.
inmiddels zijn de tijden en omstandgheden radicaal veranderd en is het behoorlijk hypocriet geworden om die tekst nog steeds letterlijk te nemen als een grondwettelijk recht van elke burger.
elk modern land neemt dan ook afstand van zulke onzin.
gbakl
0
trump zit al net zo diep in de kontzak van de NRA als in de binnenzak van Putin en als narcist en populist komt het hem wel zo goed uit in alles wat de NRA wil mee te gaan want dat levert hem het meeste op.
veel geld en steun uit die NRA-hoek
applaus van de deplorables en goedkeuring van de republikeinen die vastzitten in de tradities van de Pilgrim Fathers...
henk38
0
quote:

gbakl schreef op 23 jan 2019 om 12:23:


"Als Buttigieg daadwerkelijk de presidentskandidaat wordt voor de Democraten, zou hij de eerste openlijk homoseksuele kandidaat voor een van de twee grote partijen zijn."

al heeft deze kandidaat een heel wat betere CV dan trump ooit zou kunnen overleggen en ook heel veel meer voor zijn land gedaan dan trump in aanloop naar zijn verkiezingstijd, ik vrees dat hij helaas vrijwel kansloos is.
dat hypocriete land is nog lang niet toe aan iemand die niet openlijk hetero is of bijvoorbeeld niet gelovig is.
sinds de Pilgrim Fathers is religie heilig in dit land, ondanks dat de indianenen als bizons werden afgeslacht al vanaf dag 1.

schijnheiligheid is verankerd in de grondwet al wordt het niet met name genoemd.


Jij bent van mening dat de VS een hypocriete land is omdat ze vanwege hun geloof nooit een homoseksueel als president zouden kiezen.
We hebben het dan over een land waar homoseksuele mogen trouwen, kinderen mogen adopteren, enz enz.

Is het dan niet heel hypocriete van jou dat je de landen waar homoseksuele nog van een dak worden gegooid, nooit bekritiseerd ?
Zou een homoseksueel in het midden oosten het ooit in zijn hoofd durven te halen om zich kandidaat te stellen ?

Is het ook niet heel hypocriete van jou om de blanke man aan te vallen over homoseksuele terwijl ze nergens zo veilig zijn als bij de blanke man en dat ze alleen moeten vrezen voor de islamitische gelukzoekers die jij met grote getale binnen wil laten en die er ook openlijk voor uitkomen dat homoseksualiteit een ziekte is die moet worden uitgeroeid!!!

Is het niet zo dat de mensen die jij met grote getale binnen wil laten op Europese islamitische partijen stemmen die ook van mening zijn dat homoseksualiteit een ziekte is die moet worden uitgeroeid.
Is het niet heel hypocriete van linkse denkers om in het opbaar net te doen alsof ze achter homoseksuele staan maar achter de schermen er alles doen om het leven van die mensen in de toekomst te veranderen in een hel.
Of ben jij van mening dat het leven van homoseksuele verder zal verbeteren als Europa onder links verder verislamiseert ?Al Kipone
0
gbakl
0
Pffff...je zou bijna het volgende vergeten...
WIE was er ook alweer zo geweldig PRO-Saudi Arabie ???
waar inderdaad de vreselijkste dingen gebeuren met niet-hetero's.

oh nee, daar hebben we het niet over maar slepen wel alle andere uitwassen erbij.
Al Kipone
0
Nearly 6-in-10 voters — 57 percent — disapprove of Trump's job performance, compared to the 40 percent that approve. In addition, 54 percent of voters blame Trump and Republicans on Capitol Hill for the government shutdown. Only 35 percent blame congressional Democrats.

“In this week’s poll nearly half of voters (49 percent) say the president is responsible — up 6 points since the shutdown began.

While 43 percent support the construction of a border wall — compared to 49 percent who oppose construction — only 7 percent of voters said that they support dedicating funding to a border wall if it was the only way to end the government shutdown.

That’s compared to 72 percent who oppose dedicating funding to a border wall if it was the only way

According to the poll, 57 percent believe it’s likely that Russia “has compromising information“ on Trump, compared to 31 percent who don't think it's likely.

OK then. Winning!?

www.politico.com/story/2019/01/23/tru...
gbakl
0
ik wordt soms een beetje moe van die polls, of ik krijg er hooikoorts van.
een veel te hoog percentage blijft deplorable en gedwee stemvee.
rene l
0
quote:

Simon Hammelkip schreef op 23 jan 2019 om 13:24:


Wauw, in 1 adem van een homoseksuele presidentskandidaat naar islamitisch Europa.

:-)


Ik vind dat hij net zo naief en wazig uit zijn ogen kijkt als Robbie Jetten.

Tja, 37 jaar, je komt dan net kijken en moet nog heel veel leren hoe het er in de boze wereld echt aan toe gaat.
Wat heeft hij nu daadwerkelijk gepresteerd in de maatschappij, volgens mij niet zo veel soeps.

Geen gezin/kinderen, een gemis aan levenservaring dus, het hoort er voor zo'n functie eigenlijk bij.

Persoonlijk vind ik dat je voor zo'n functie minimaal 50 moet zijn, gewerkt moet hebben in het bedrijfsleven, en internationaal zaken gedaan moet hebben.
30.898 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 1071 ... 1541 1542 1543 1544 1545 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Wall Street in mineur

18 okt De Amerikaanse aandelenbeurzen stonden vrijdag tijdens de middaghandel in New York op verlies. Beleggers op...

  Indices

  AEX 572,72 -0,62%
  EUR/USD 1,1171 +0,40%
  Germany30^ 12.661,40 +0,05%
  Gold spot 1.490,06 0,00%
  LDN100-24h 7.143,88 0,00%
  NY-Nasdaq Composite 8.089,54 -0,83%
  US30# 26.807,69 +0,12%

  Stijgers

  Sligro
  +4,94%
  Flow T...
  +2,87%
  Pharming
  +2,66%
  Accell
  +2,30%
  SIGNIF...
  +2,12%

  Dalers

  Kiadis...
  -50,79%
  ForFar...
  -5,05%
  Galapagos
  -4,06%
  RELX
  -3,00%
  TomTom
  -2,97%

  Nieuws Forum Meer»

  (2)

  Go4profit op 19-okt-19 17:39
  (9)

  pim f op 19-okt-19 17:26
  (1)

  Mister-V op 19-okt-19 15:22
  (3)

  FlashHenk op 19-okt-19 14:15
  (20)

  dasokwat op 19-okt-19 11:34

  Column Forum Meer»

  (318)

  fred optie op 19-okt-19 18:56
  (2)

  marique op 19-okt-19 13:02
  (1)

  Leijen op 19-okt-19 11:07
  (4)

  Happy op 19-okt-19 10:22
  (6)

  Dirk JGC op 18-okt-19 16:54