Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Binck in 2017

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1.173 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 55 56 57 58 59 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
alrob
0
Ieder zijn eigen strategie. Maar een holdstrategie kan verkeerde uitpakken. Ik hanteer derhalve wel een denkbeeldige trailing stoploss van ongeveer 5%. Maar tijdig verlies nemen is moeilijk maar wel een noodzaak. Zo zonde om je winst te zien veranderen in flink verlies.
Maar achteraf is gemakkelijk praten.
Mailbox
0
quote:

effegenoeg schreef op 19 maart 2017 13:14:


[...]

Omdat je ze niet meer hebt zou dat geen reden moeten zijn om het bedrijf de grond in te trappen. Vooralsnog is het een mooie belegging die vier procent op jaarbasis genereert.
Het neerwaarts risico is nihil.
In een goed gespreide portefeuille mooi laten staan is mijn advies.
Daar komt nog eens bij dat men vernieuwing hoog in het vaandel heeft.
De verliezers van gister zijn de winnaars.......


Dat is dus niet het geval. Als ik er nog in had geloofd had ik ze wel gehouden. Ik adviseer de zittenblijvers om te pakken wat ze nog pakken kunnen. Jouw 4 procent dividend op jaarbasis is een sigaar uit eigen doos, want de koers is alleen maar gezakt. Dit bedrijf heeft de bedreigingen niet of veel te laat zien aankomen en kan het tij helaas niet keren. Maar ik zou zeggen, blijf lekker zitten. Ik hoop dat je gelijk hebt, want ik heb geen enkel belang bij verliezen van anderen. Bovendien is het mijn broker, en een goeie. Alleen als een serieuze belegging kan ik het helaas niet meer zien.
Bowski
0
Ik maak(te) me ook zorgen. Aankoop Pritl leek me niet sterk. Heb ook wat verkocht, maar niet alles.

Ondertussen beetje gebabbeld (online) met de Pritl medewerker over wat de bedoeling is. Je kiest bij Pritl een termijn, bv 10 jaar of 20, en gaat daarvoor sparen. Elke klant krijgt een selectie van deze 15 fondsen:
BlackRock Global Index Funds Emerging Markets Equity Index Fund N2 BlackRock Global Index Funds Europe Equity Index Fund N2 BlackRock Global Index Funds North America Equity Index Fund N2 BlackRock Global Index Funds Pacific ex-Japan Equity Index Fund BNP Paribas InstiCash EUR Privilege BlackRock Global Index Funds Euro Government Bond Index Fund N2 State Street Global Advisors Luxembourg SICAV SSgA EMU Government Bond Index Fund I State Street Global Advisors Luxembourg SICAV SSgA Euro Corporate Bond Index Fund I Vanguard Investment Series plc Emerging Markets Index Fund Institutional BlackRock Fixed Income Dublin Funds Plc BlackRock Euro Corporate Bond Index Fund Inst Vanguard Investment Series plc European Stock Index Fund Institutional Vanguard Investment Series plc Japan Stock Index Fund Institutional Vanguard Investment Series plc U.S. 500 Stock Index Fund Institutional BlackRock Index Selection Fund Developed Real Estate Index Sub-Fund EUR Institutional Schroder Alternative Solutions Commodity Fund C
Ik begrijp het zo dat de weging verandert naar gelang het risico en de termijn die je kiest. Richting einde looptijd bouwt men het risico óók (extra) af.
Je kan elk moment uittreden, maar je maakt dan wel inbreuk op je gekozen termijnplan, en mist de geplande risicoafbouw (mogelijk op een ongelukkig moment).
Je betaalt 0,5%/jaar aan Pritl/Binck en iets van 0,25..0,38%/jaar aan de fondsbeheerders.

Het is goed om bij Binck.com nog eens te lezen wat de strategie (gepubliceerd 2015) voor de komende jaren is: www.binck.com/docs/librariesprovider5...
Eerlijk gezegd vind ik Pritl daar toch wel in passen. Het is één van de gepresenteerde elementen.
Al lijkt het me dat het wel overlap heeft met Alex. Ik krijg de indruk dat tevens de software(-capaciteiten) van het Pritl-team moet bijdragen aan de bredere vernieuwing bij Binck.
gyrolando
0
zou mooi zijn als ze alex hierin stoppen krijgt dit direct body
en de slechte alex naam ben je kwijt.
Mailbox
0
Vandaag staat in het FD een artikel over de aankoop Pritl. Het komt erop neer dat de kans dat de koopprijs van 12,5 miljoen wordt terugverdiend praktisch onmogelijk is.
gyrolando
0
Euro 60.000.000 onder beheer bij prittle
6.500 klanten a E 10.000=euro 65.000.000
het is wel een beetje little bij prittle

EQ140
0
Binck was met de andere banken mee naar beneden gegaan Koers begint op te lopen en de omzetten ook.
debe
0
Ik neem aan dat er achter de aankoop van pritle een idee zit.

ik ben blij dat binck in de tarieven geen gevecht met degiro aan gaat, maar dat ze nu wel een antwoord hebben op de scherp geprijsde vermogensbeheerders.

doelstelling is dat binnen 2 jaar het klantenbestand groeit naar 75000 klanten, wat bij een gelijk blijvend vermogen per klant toch resulteert in 750.000.000 en 3.750.000 euro omzet.

Gezien de nieuwe geautomatiseerde techniek zal dit niet een veelvoud van personeel opleveren mag ik hopen.

Daarnaast zal bij binck de vergoeding van de fondskosten wel deels binnen komen.

ik ben blij dat binck innoveert en er op deze nieuwe markt snel bij is, en niet de boot mist.
alrob
0
Binck is in ieder geval niet bezig lijdzaam toe te zien hoe hun verdienmodel steeds minder opbrengst genereert.
Kwestie van tijd dat deze nieuwe strategie vruchten gaat afgeven.
Maar toch wacht ik nog even, alvorens in te stappen. Was vandaag wel een heel verleidelijk instapmoment zo net onder de 5.00, maar ben er nog niet gerust op dat bodem inmiddels gevormd is. Nog even de kat uit de boom kijken.
alrob
0
Zo vandaag eindelijk weer ingestapt met calls maart 18. Niet te veel risico genomen. Ook nog 3k aandelen erbij genomen voor de hele lange termijn.
En ik heb geduld. Koop eventueel de komende maanden nog wat bij. Maar enkel als de koers nog meer dan 10% zakt, en daar hoop ik uiteraard niet op.
EQ140
0
Als Binck een dividend van 30cent uitbetaald is het nog een goede investering van 6%.
Bowski
0
O, grote order gaat zo maar zonder 1 krimp te geven: 146396 aandelen 15:34uur. Er stonden ineens 200.000 op €5 in de laat.

Zou zoiets zonder telefonisch overleg gaan?


Gevonden: De Consumentenbond over Pritl www.consumentenbond.nl/financieel-adv...
alrob
0
[verwijderd]
0
Net een order ingelegd voor 4,92 (beetje goedkoop bijkopen) gaat hij ineens omhoog.. Nou dan maar hard stijgen de komende tijd!
1.173 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 55 56 57 58 59 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Meer »

Koers 0,000   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 0,000   Volume 0
Hoog 0,000   Gem. Volume 0
1 jan 0001 00:00
label premium

KOPEN OF VERKOPEN?

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Ontdek Premium

Gerelateerde Video's

Arend Jan Kamp over Binck 2 februari 2018 16:08
Arend Jan Kamp over financials 6 december 2017 16:13
Arend Jan Kamp over Binck 11 oktober 2016 17:22
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare