Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Binck in 2017

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1.173 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 55 56 57 58 59 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
effegenoeg
0
quote:

effegenoeg schreef op 22 januari 2017 13:47:


[...]

Heb ook nog een stevige positie in Binck.
Geert wil waarschijnlijk in stappen nu de vinger op de zere plek is gelegd.Door iedereen die denkt er verstand van te hebben verguisd.
Het kan verkeren.
Dagelijkse Kost
0
quote:

jadijako schreef op 25 januari 2017 15:02:


beursgoeroe Geert is aan het inslaan 5,45Is dit een feit ?
Waar staat dit ?
mjmj
0
Voor de liefhebbers: gedetailleerde info over shortposities. In de derde kolom kun je het aandeel selecteren.
Deze info is afkomstig van de AFM en inmiddels in het publieke domein bekend. Je zou eens kunnen kijken naar onregelmatigheden.

mega.nz/#!YF1w1BCb!ro4LL0C846tkr0jsGa...

[verwijderd]
0
Binck geeft de bied- en laatkoersen van concurrerende brokers niet meer aan en dus wordt het handelen in bijv. turbo's van Citygroup bijna onmogelijk. En dat vind ik als "kleine belegger" heel jammer, want bijv. die CT-turbo's kon ik meestal voor een lagere prijs kopen.
Ik vind dit een verslechtering van de dienstverlening.
Hoe denken jullie daarover ?
alrob
0
Ja inderdaad niet slim van Binck. Juist in deze moeilijke tijden moeten ze zich zo klantvriendelijk mogelijk gedragen.
Ik ben er geheel uitgestapt begin van de week en heb daar tot nu toe geen spijt van.
[verwijderd]
0
Heeft iemand ervaring met overstappen van Binck naar De Giro ? Hoe werkt de site van De Giro ? Is die site net zo gebruiksvriendelijk als die van Binck ?
voda
0
Beursblik: BinckBank resultaten staan onder druk

Wel groter aantal transacties voorzien dan in derde kwartaal.

(ABM FN-Dow Jones) De resultaten van BinckBank stonden onder druk in het vierde kwartaal van 2016, waarin de onlinebroker minder transacties afhandelde dan een jaar eerder, maar wel groei zag ten opzichte van het derde kwartaal van vorig jaar. Dit blijkt uit een consensusverwachting van analisten die is ingezien door ABM Financial News.

De gerapporteerde winst, aangepast voor boekhoudkundige eigenaardigheden, zou 6,5 miljoen euro bedragen, volgens de analisten die bijdroegen aan de consensus, grofweg de helft minder dan de plus van 11,6 miljoen euro een jaar eerder.

Er is geen consensuscijfer voor het nettoresultaat. Analist Rosine van Velzen van ING voorziet een nettoverlies van 0,5 miljoen euro, tegen een nettowinst van 5,1 miljoen in het vierde kwartaal een jaar eerder. In het derde kwartaal was nog sprake van een winst van 0,3 miljoen euro.

Het aantal transacties daalde van 2,00 miljoen een jaar eerder tot 1,94 miljoen. Vergeleken met de 1,76 miljoen transacties in het derde kwartaal is dit wel een verbetering.

Door de lagere provisie-inkomsten liepen de totale inkomsten naar verwachting terug van 39,9 miljoen naar 36,9 miljoen euro, ondanks iets hogere rentebaten.

Van Velzen constateerde dat alle beleggingsprofielen van Alex vorig jaar slechter presteerden dan de benchmark, met een negatief rendement van 3 procent voor het meest gekozen profiel Voorzichtig, wat 12 procent slechter was dan de AEX. De analist voorziet echter geen uitstroom van gelden, zoals in 2014 wel gebeurde.

BinckBank kondigde eerder deze maand aan een extra voorziening te treffen van 2,75 miljoen euro voor de afhandeling van klachten over Alex Vermogensbeheer, wat deze schadepost in totaal op 8 miljoen euro brengt. Deze extra voorziening komt ten laste van het vierde kwartaal van 2016.

De onlinebroker en vermogensbeheerder zal verder een update geven over de uitrol van zijn productenpalet naar negen velden. BinckBank moet investeren in nieuwe inkomstenbronnen, nu de inkomsten uit de handel in aandelen en opties onder druk staan door concurrentie van prijsvechters zoals Degiro.

In België werd in het vierde kwartaal 'Binck Laten Beleggen' gelanceerd voor beleggingsportefeuilles vanaf 25.000 euro, voor een management fee van 60 basispunten.

BinckBank opent de boeken maandag 6 februari voorbeurs. Het aandeel noteerde woensdag op een groen Damrak 1,3 procent hoger op 5,38 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
alrob
0
Geen uitstroom van gelden bij Alex? Kom nou, de beleggers spelen niet voor Sinterklaas. Je was een dief van je eigen portemonnee als je Alex je vermogen had laten beheren met hun portefeuilles.
Als je zelfs in 2016 geen positief beleggingsresultaat kunt behalen, hoe moet dat dan in de toekomst?
Nee die uitstroom is vast verder gegaan, dus dat is negatief.
Wat positief kan zijn, zijn de "echte""bankresultaten; en zeker als de hypotheekresultaten al bijdragen aan de winst.
Maar al met al vind ik het nu toch nog een te grote gok om in te stappen. Ik kan altijd nog op de trein stappen als die al aan het rijden is.
[verwijderd]
0
Ik overweeg over te stappen van Binck naar De Giro. Heeft iemand al ervaring met overstappen van Binck naar De Giro ?
Hoe werkt de site van De Giro ?
Is die site net zo gebruiksvriendelijk als die van Binck ?
moneymaker_BX
0
voda
0
'Forse winstdaling BinckBank in 2016'

Gepubliceerd op 3 feb 2017 om 11:19 | Views: 2.313

AMSTERDAM (AFN) - BinckBank heeft vorig jaar aanzienlijk minder winst geboekt dan in 2015, op een dalende omzet. Dat voorspellen analisten in een vooruitblik op de cijfers die de onlinebroker maandag voorbeurs publiceert.

De analisten voorzien in doorsnee een aangepaste nettowinst van 31 miljoen euro voor Binck in 2016. Dat zou 44 procent minder zijn dan een jaar eerder. De totale inkomsten uit operationele activiteiten gingen naar verwachting met 15 procent omlaag, naar 145 miljoen euro.

BinckBank kampte in de eerste negen maanden van 2016 met zwakkere marktomstandigheden dan een jaar eerder. Daarbij lag het aantal transacties beduidend lager dan in 2015, onder meer doordat beleggers voorzichtig waren gedurende zowel de aanloop naar als de nasleep van het brexit-referendum.

In het derde kwartaal van vorig jaar zag Binck een lichtpuntje in de stijging van de netto-provisie opbrengsten per transactie. Desondanks namen de provisiebaten in die periode af ten opzichte van het tweede kwartaal.
voda
0
quote:

Floryn schreef op 3 februari 2017 15:39:


Ik overweeg over te stappen van Binck naar De Giro. Heeft iemand al ervaring met overstappen van Binck naar De Giro ?
Hoe werkt de site van De Giro ?
Is die site net zo gebruiksvriendelijk als die van Binck ?

Heel erg veel info op deze draad!

www.iex.nl/Forum/Topic/1304835/Koffie...
Arjan1970
0
wat wordt het maandag , wederom een afstraffing? Binck zwijgt in alle talen. Wel komen ze met een nieuw spaarmodel waarbj je geld weg kan zetten bij verschillende europese banken om zo hoogste rente te vinden. gaat binck hier wat aan verdienen?
alrob
0
quote:

moneymaker_BX schreef op 3 februari 2017 16:01:


Cijfers kunnen alleen maar meevallen
zoveel bagger verhalen en verwachtingen

zo denk ik er ook over.
Verwachtingen zijn zo laag, dat het alleen maar mee kan vallen.
Arjan1970
0
Laten we het hopen, toch voor de zekerheid de helft verkocht helaas met veel verlies
alrob
0
Altijd moeilijk Arjan, als je ergens in zit en de cijfers komen, wat te doen; geheel uitstappen, gedeeltelijk verkopen, niets doen of zelfs bijkopen. Ik zit er niet meer in, dus ik hoef die beslissing gelukkig niet te nemen. Voor mij was het enkel instappen of niet. Maar ik durf het reële risico niet aan, dat de cijfers teleurstellen. Misschien valt het allemaal erg mee, maar ja dat is toch een gok.
Succes maandag!
[verwijderd]
0
quote:

Arjan1970 schreef op 3 februari 2017 17:05:


wat wordt het maandag , wederom een afstraffing? Binck zwijgt in alle talen. Wel komen ze met een nieuw spaarmodel waarbj je geld weg kan zetten bij verschillende europese banken om zo hoogste rente te vinden. gaat binck hier wat aan verdienen?


Ik heb geen behoefte aan een nieuw spaarmodel. Ik wil dat ze hun tarieven gaan verlagen. Te beginnen met de eigen turbo's!
Immers, de kosten van het beleggen (zowel bij kopen en verkopen) zijn als je het op jaarbasis bekijkt verhoudingsgewijs enorm en drukken het rendement op je beleggingen.

NB: Zie mijn eerdere vragen over overstappen van Binck naar (bijv.) De Giro.
1.173 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 55 56 57 58 59 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Meer »

Koers 0,000   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 0,000   Volume 0
Hoog 0,000   Gem. Volume 0
1 jan 0001 00:00
label premium

KOPEN OF VERKOPEN?

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Ontdek Premium

Gerelateerde Video's

Arend Jan Kamp over Binck 2 februari 2018 16:08
Arend Jan Kamp over financials 6 december 2017 16:13
Arend Jan Kamp over Binck 11 oktober 2016 17:22
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare