Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

2017 : TOTAL ECONOMIC COLLAPSE & GLOBAL RESET

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
198 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
DeZwarteRidder
0
Na al eerder uitgelekte privé-emails
DAVID BECKHAM opnieuw onder vuur
2 uur geleden Sander Tromp

Een dag na de onthulling dat DAVID BECKHAM toch niet dé ideale schoonzoon van Engeland blijkt te zijn, vallen hem steunbetuigingen maar ook nieuwe kritieken ten deel. De Britse pers smult ervan als nooit tevoren.

Het is begin januari 2016 als er een mailtje binnenkomt bij Doyen Sports, onderdeel van het pr- en managementbureau van SIMON OLIVEIRA. Sinds DAVID BECKHAM (41) hem in 2004 vroeg om hem bij te staan voor media-adviezen zijn de twee uitgegroeid tot beste vrienden. Niets, als het Beckham betreft, gaat naar buiten zonder dat Oliveira daar zijn fiat aan geeft.

De betreffende mail laat niets aan onduidelijkheid over. De afzender, ARTEM LOVUZOV, vraagt om ’een genereuze donatie’ in ruil voor het laten verdwijnen van comprommiterende mails van de heer Beckham. Wanneer het management niet reageert, volgt er de volgende dag een nieuw bericht. ,,U krijgt tot dinsdag 16.00 uur om contact op te nemen, zodat we deze vervelende situatie kunnen oplossen.’’

Voorstel

Dan wordt wel gereageerd. Team-Beckham vraagt wat er onder een ’genereuze donatie’ moet worden gestaan. ,,Een bedrag tussen de 500.000 en één miljoen euro. Maar liever laat ik u met een voorstel komen.’’

Zo’n voorstel komt er nooit en de boel lijkt over te waaien. Tot datalek Football Leaks afgelopen weekend wél publiceerde uit de privémails van de stervoetballer van weleer. Een mega-rel was geboren.

Lees hier het hele verhaal: Telegraaf.nl
Cézan
0
Nog even horen we ook iets dergelijks over Tom Brady, oppergod in de US; heeft nagenoeg dezelfde status als Trump.

Alhoewel, kan t mezelf niet voorstellen. So far de ideale schoonzoon.
DeZwarteRidder
0
FD.nl

Nederland verdient meest aan export van machines

Netto-opbrengst van uitvoer van machines en machineonderdelen bedraagt €13 mrd.
izdp
0
Hoe kan dat nou. Wonen we soms in Duitsland? Ik lees toch heel anders in een Daxdraadje ;-)
DeZwarteRidder
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 7 feb 2017 om 10:56:


FD.nl
Nederland verdient meest aan export van machines
Netto-opbrengst van uitvoer van machines en machineonderdelen bedraagt €13 mrd.


Vooral dankzij ASML, BESI en ASMI.
DeZwarteRidder
0
’Inval bij bestrijders windmolens’

GRONINGEN - De politie heeft dinsdag invallen gedaan bij een stichting die strijdt tegen een windmolenpark op de grens van Groningen en Drenthe. Drie mensen zouden zijn opgepakt. De activisten noemen zich Platform Storm. Een van hen zegt tegen RTV Noord dat er enkele computers in beslag zijn genomen.

Het is niet bekend waarom de inval is gedaan. Het platform klaagt over een „de lange arm” van minister Henk Kamp van Economische Zaken.

Leden van Platform Storm werden eerder verwijderd van de tribune van de Tweede Kamer, toen ze luidruchtig protesteerden tegen de windmolens.
Kaiser
0
In Their Own Words: Anti-Trump ‘Resistance’ Leaders Say They Want To Make America ‘Ungovernable’ dailycaller.com/2017/02/06/in-their-o...

Paul Craig Roberts About Donald Trump Waging War on The Elites www.prepperfortress.com/paul-craig-ro...

Austria Ready To Send Troops To Other EU Countries To Keep Illegals Out www.rt.com/news/376595-austria-migran...

FBI Analyst Says, High Level Pedophile Arrests Coming Soon youtu.be/8DAsUTZBM2U

Raise Rates In March youtu.be/zNUAdmC-cOs

Pound, Dollar, Euro And Yen Will Be Worthless Within Five Years youtu.be/INNdnokVnZc

The VIX Will Be Over 100 due to Central Bank Created Tail Risk youtu.be/VYh65eJYC-A

Huge Breaking News… Geoge Soros Financed Some Of The Top Republicans Against President Trump youtu.be/BHOcxwfte0M

Food Shortages Have Begun In Europe youtu.be/4d7BeATWcyY

The Growth Industry in 2017? Debt Restructuring & Bankruptcy! wolfstreet.com/2017/02/06/growth-indu...

Debt Apocalypse Beckons As U.S. Consumer Bankruptcies Do Something They Haven't Done In Almost 7 Years - go.shr.lc/2l8Tx8V

DeZwarteRidder
0
Rio Tinto verhoogt winst
38 min geleden

LONDEN (AFN) - Mijnbouwconcern Rio Tinto heeft afgelopen jaar een hogere winst weten te behalen, geholpen door de sterk gestegen prijs van onder meer ijzererts. De onderliggende winst nam met 12 procent toe tot 5,1 miljard dollar.

Het is voor het eerst sinds 2013 dat Rio Tinto de onderliggende winst heeft zien stijgen. Onder de streep verscheen een plus van 4,6 miljard dollar, tegen een min van 866 miljoen dollar een jaar eerder. Het bedrijf wil dit jaar voor 500 miljoen dollar aan eigen aandelen inkopen. Het dividend valt hoger uit dan analisten hadden verwacht.

De prijs van ijzererts is flink gestegen door een aantrekkende vraag in China. Verder sneed Rio Tinto diep in de kosten en werden slecht presterende onderdelen verkocht.
DeZwarteRidder
0
Deurwaarder wilde betaling in natura
3 uur geleden

MAASTRICHT - Tegen een Limburgse gerechtsdeurwaarder loopt een strafrechtelijk onderzoek omdat hij vrouwen met schulden om seks in plaats van geld zou hebben gevraagd. Een onbekend aantal vrouwen heeft hiervan aangifte gedaan, bevestigde een woordvoerder van de politie woensdag na berichtgeving in de Limburgse kranten.

De man uit Sittard zou volgens deze vrouwen betalingen in natura hebben geïnd, aldus de woordvoerder. Hoeveel vrouwen aangifte hebben gedaan, kon de politie niet zeggen. De woordvoerder sluit niet uit, dat er meer slachtoffers zijn. Deze vrouwen kunnen zich melden via een speciaal mailadres dat de politie heeft geopend: deurwaarder-limburg@politie.nl

Volgens de Limburgse kranten heeft het Sittardse kantoor waarvoor de man werkte, hem ontslagen. Dat gebeurde nadat hij zijn werkwijze zelf had opgebiecht.
Kaiser
0
The World Is Waking Up And The Elite Do Not Like It - Episode 1198b youtu.be/YYOdZn0cOM4

Gold Buying Russia To Intensify Diversification On Trump ‘Unpredictability’? www.goldcore.com/us/gold-blog/gold-bu...

This Hasn’t Happened to the Stock Market EVER According to This Chart! youtu.be/gjyBLdZFqco

MSNBC: Trump May Have Reporters Assassinated to Silence His Critics youtu.be/jLUoR8CN2ok

What Would it Cost a Country to Leave the Euro? That’s What Everyone Suddenly Wants to Know wolfstreet.com/2017/02/07/what-would-...

A Punch To The Face For Central Banks www.peakprosperity.com/podcast/106946...

'The EU is supporting the terrorists in Syria from the very beginning' -... youtu.be/V2hWUtMw2sM

Trump about to declare currency war research.agorafinancial.com/research/...
DeZwarteRidder
0
Opel steekt Tesla de loef af
27 min geleden Rombout Kerstens

U dacht misschien dat het een beetje stil was aan het front van de elektrische auto. Maar dat is slechts de spreekwoordelijke stilte voor de storm. En zoals het er nu naar uitziet zal Opel de eerste klap uitdelen.

Met de introductie van de Ampera-e zorgt Opel voor een revolutie in het elektrisch rijden: Een middenklasser die royale ruimte biedt voor 5 personen en een bereik heeft van ruim 400 kilometer. Met een prijs van rond de 35.000 euro.

Noorwegen zal in 2017 het eerste land zijn waar de Ampera-e wordt geleverd. Maar Nederland zal hierna snel volgen. De auto is geknipt voor het lage 4% bijtelling segment van de leasemarkt.

Foto: WALL STREET PROFESSIONALTesla werkt in hetzelfde autosegment koortsachtig aan zijn Model 3, maar deze wordt pas eind 2017 in productie genomen. Wel zijn er al ruim 400.000 van verkocht in de voorverkoop.

Zowel de Ampera-e als de Model 3 zijn 100% elektrische auto’s. Daar zijn er uiteraard meer van, maar dat zijn of stadsauto’s met een klein bereik of peperduur zoals de Tesla Model S. Een betaalbare elektrische middenklasser met meer dan 400 kilometer bereik zal naar verwachting de doorbraak zijn voor de elektrische auto.

Waterstofauto

In afwachting van de Ampera-e heeft een consortium van o.a. Shell, Total , BMW en Toyota een publiciteitsoffensiefje gestart voor de waterstofauto. Anders dan de naam doet vermoeden is dit ook een elektrische auto, maar niet uitgerust met een accu maar met een brandstofcel.

In deze brandstofcel wordt waterstofgas omgezet in stroom voor de elektromotor. De uitstoot is enkel waterdamp, dus geen CO2 . Grote voordeel van de waterstofauto is dat deze veel sneller kan worden afgetankt met waterstof dan een auto met een accu kan worden opgeladen.

Waterstof kan worden gemaakt door water te ontleden in waterstof en zuurstof. Dit proces kost stroom, maar hier kun je groene stroom voor inzetten. Uiteraard zijn er energieverliezen in deze cyclus van waterstof aanmaak en verbruik. Maar het kan in principe duurzaam.

Probleem

Grootste probleem voor de waterstofauto is dat het allemaal toekomstmuziek is. Voordat er een volledige infrastructuur is van waterstoffabrieken en tankstations zijn we zo alweer tien jaar verder.

Terwijl de Ampera-e al binnen enkele maanden op de Nederlandse weg te zien moet zijn. Nog even over dat nadeel van lang opladen: Dit blijft de achilleshiel van elektrisch rijden. De angst dat u ergens een half uur langs de snelweg moet staan om weer 150 kilometer verder te komen.

Maar hoe groot is dit probleem met een bereik van ruim 400 kilometer? In principe staat uw auto iedere ochtend ‘afgetankt’ voor uw deur klaar. Maar goed, de consument beslist.

Ik ben benieuwd wat u gaat doen als uw huidige leasetermijn afloopt!

Voor de beleggers in de zaal nog even een grafiekje van General Motors (Opel is hier onderdeel van) en Tesla.

Rombout Kerstens is directeur van Keyword Info Systems BV.
DeZwarteRidder
0
Honderden extra banen door groei bol.com
23 min geleden

WAALWIJK (AFN) - De gemeente Waalwijk rekent op honderden extra banen als het nieuwe distributiecentrum van bol.com dat nu gebouwd wordt over een paar jaar alweer toe is aan uitbreiding. Het gemeentebestuur heeft dat woensdag geantwoord op raadsvragen naar aanleiding van geplande ontwikkelingen.

Bol.com opent in de tweede helft van 2017 een eigen distributiecentrum in Waalwijk. Bij de opening zal het circa 50.000 vierkante meter grondoppervlakte hebben, wat te vergelijken is met zeven voetbalvelden. Begin dit jaar werd bekend dat de webwinkel nu al plannen heeft voor een uitbreiding. Het bedrijf heeft het oog laten vallen op een perceel van vergelijkbare grootte.

Op korte termijn verwacht de gemeente Waalwijk geen grote vraag naar extra personeel omdat in het nieuwe logistiek centrum personeel komt werken dat in dienst was van Docdata dat voorheen de bestellingen voor de webwinkel afhandelde. Bovendien is in de nieuwe vestiging veel geautomatiseerd.

De vraag naar personeel neemt toe door de groei van Bol.com en zodra over enkele jaren ook de uitbreiding is gerealiseerd. ,,Het kan uiteindelijk gaan om een uitbreiding met honderden arbeidsplaatsen.''
Kaiser
0
AHEAD: Repeat of Great Depression | Alasdair MacLeod youtu.be/96J11J-ChEk

THE BLOOD BATH CONTINUES IN THE U.S. MAJOR OIL INDUSTRY srsroccoreport.com/the-blood-bath-con...

Is Trump About to Cause Another Crisis? youtu.be/UOtWrnpkyDc

Tucker Carlson Rand Paul Interview – Auditing the Federal Reserve youtu.be/VUL4tMQaCsk

Russia And Iran Are Pushing For A Major Conflict, Here's The Proof? youtu.be/D_bRYeRC72Y

DeZwarteRidder
0
Productie industrie groeit verder

Gepubliceerd op 9 feb 2017 om 07:05 | Views: 143

DEN HAAG (AFN) - De gemiddelde dagproductie van de Nederlandse industrie was in december 4,7 procent hoger dan in dezelfde maand een jaar eerder. Dat meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag. De stijging is groter dan in november. Al vijftien maanden produceert de industrie meer dan in dezelfde periode een jaar eerder.

Met het decembercijfer is ook het jaarcijfer bekend. Vorig jaar produceerde de industrie 2,4 procent meer dan in 2015. ,,Dat is de hoogste groei in vijf jaar´', aldus het statistiekbureau

De productie van de chemische industrie groeide in december met 15,4 procent. Verder produceerde de rubber- en kunststofindustrie ruim 13 procent meer dan in december 2015. De productie van de elektrische-apparaten- en de machine-industrie groeide ook sterker dan gemiddeld. De productie van de metaalproducten- en de farmaceutische industrie kromp daarentegen.
Kaiser
1
Five Charts That Say All Is Not Well in Markets www.bloomberg.com/news/articles/2017-...

The Economic Crisis Will Start This Year & Last For 5 Years:Clif High youtu.be/JEYFsxfmnmo

The Economic Crisis Is Going To Be Alot Worse Than Originally Thought - ... youtu.be/Shr-ZIaEBYQ

Italy’s Banking Crisis Is Even Worse Than We Thought wolfstreet.com/2017/02/08/italys-bank...

As We Approach The Economic Crisis The Government Will Start To Breakdown youtu.be/y4CS2dEWlgs

More unbelievable facts from the US government’s own financial reports www.sovereignman.com/trends/more-unbe...
Kaiser
1
[Modbreak IEX: Gelieve te stoppen met plaatsen van grote aantallen links zonder enige toegevoegde waarde, bericht is verwijderd.]

DeZwarteRidder
0
Meldpunt voor bange koe
Gisteren, 23:24

Boeren die bange koeien in de stal hebben staan, kunnen dat doorgeven aan LTO Noord. De brancheorganisatie heeft een meldpunt voor koeienpaniek opgezet. „Puur ter inventarisatie”, zegt Alma den Hartog van LTO tegen de Volkskrant.

Drie weken geleden waren de koeien op vier Groningse boerderijen tegelijk massaal in paniek geraakt. Eerder gebeurde het op andere plekken. „Er is iets waar ze doodsbang voor zijn. Maar wat?”, zegt een boer. Aardbevingen zijn het niet, want daar zijn de koeien aan gewend. Bovendien gebeurt het ook buiten het aardbevingsgebied.

Bange koeien produceren even geen melk. Volgens LTO is het verder niet gevaarlijk voor de koeien, maar „als een koppel koeien op de rem gaat, moet je er niet tussen staan, het zijn nog net geen bizons.”
DeZwarteRidder
0
'Halfbroer Kim Jong-un omgebracht in Maleisië'

Gepubliceerd: 14 februari 2017 13:01 Laatste update: 14 februari 2017 13:42

Een halfbroer van de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un is omgekomen in Maleisië. Volgens het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap werd Kim Jong-nam omgebracht door twee vrouwelijke agenten op een luchthaven in Maleisië. Het persbureau beroept zich op Maleisische media.

De agenten zouden vergiftigde naalden hebben gebruikt. Ze sloegen na de moord op de vlucht. Volgens Yonhap denkt de Maleisische politie dat Noord-Korea achter de moord zit. Volgens een Zuid-Koreaanse tv-zender ging het om twee gevluchte vrouwelijke Noord-Koreaanse agenten.

De Maleisische politie meldde verder alleen dat een Noord-Koreaan overleden was op weg van een vliegveld in Kuala Lumpur naar het ziekenhuis. Volgens de politie was zijn identiteit nog niet vastgesteld.

Kim Jong-nam is de oudste zoon van de vroegere Noord-Koreaanse leider Kim Jong-il. Hij werd geboren uit een buitenechtelijke relatie van zijn vader met de Zuid-Koreaanse actrice Sung Hae-rim. Die overleed in Moskou. Kim woonde buiten Noord-Korea en heeft geen officiële titel.
Door: ANP
DeZwarteRidder
0
Kim Jong-un gaf bevel voor moord halfbroer
1 uur geleden

SEOUL - De Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un heeft zelf opdracht gegeven voor de moord op zijn halfbroer. Dat zeiden Zuid-Koreaanse politici die door de inlichtingendienst waren bijgepraat over de dood van Kim Jong-nam.

De 46-jarige Kim zou in Maleisië zijn vergiftigd op de luchthaven bij Kuala Lumpur. Hij zou volgens een politiefunctionaris van achter zijn beetgepakt, waarna hij klaagde over duizeligheid. Kim overleed later onderweg naar het ziekenhuis.

De Zuid-Koreaanse inlichtingendienst zou van mening zijn dat Kim Jong-un opdracht heeft gegeven om zijn oudere halfbroer te laten vermoorden. Er zou in 2012 al een vergeefse poging zijn gedaan om de oudste zoon van de vroegere Noord-Koreaanse leider Kim Jong-il te liquideren.

Uit camerabeelden is inmiddels gebleken dat zeker één vrouw was betrokken bij de aanval, zei een politiebron in Maleisië.
198 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Wall Street in mineur

18 okt De Amerikaanse aandelenbeurzen stonden vrijdag tijdens de middaghandel in New York op verlies. Beleggers op...

  Indices

  AEX 572,72 -0,62%
  EUR/USD 1,1171 +0,40%
  Germany30^ 12.655,70 +0,01%
  Gold spot 1.490,06 0,00%
  LDN100-24h 7.143,88 0,00%
  NY-Nasdaq Composite 8.089,54 -0,83%
  US30# 26.807,69 +0,12%

  Stijgers

  Sligro
  +4,94%
  Flow T...
  +2,87%
  Pharming
  +2,66%
  Accell
  +2,30%
  SIGNIF...
  +2,12%

  Dalers

  Kiadis...
  -50,79%
  ForFar...
  -5,05%
  Galapagos
  -4,06%
  RELX
  -3,00%
  TomTom
  -2,97%

  Nieuws Forum Meer»

  (10)

  thx op 19-okt-19 01:51
  (5)

  stockexchangestaartje op 19-okt-19 00:19
  (4)

  colorwings op 18-okt-19 22:11
  (4)

  DerksVisie op 18-okt-19 20:25
  (3)

  pink op 18-okt-19 18:27

  Column Forum Meer»

  (290)

  fred optie op 19-okt-19 03:15
  (2)

  Piet Particulier op 18-okt-19 21:50
  (6)

  Dirk JGC op 18-okt-19 16:54
  (4)

  geobeo op 18-okt-19 13:54
  (1)

  Snugger op 18-okt-19 12:56