Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

2017 : TOTAL ECONOMIC COLLAPSE & GLOBAL RESET

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
198 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Kaiser
0
Get Ready, Cycle Analysis Indicates The Market Will Drop In The 3rd Quarter Of 2017:Charles Nenner youtu.be/V7NXhm4FyWE

Trader Warns "Markets Are Sleepwalking Into Disaster" | Zero Hedge www.zerohedge.com/news/2017-01-31/tra...

Iran To Dump US Dollar As Tension Builds Over Trump’s Ban yournewswire.com/iran-to-dump-us-doll...

European House of Cards – When Does it Come Crashing Down? | Armstrong Economics www.armstrongeconomics.com/internatio...

Is Italy’s Banking Problem Becoming Too Big to Solve? wolfstreet.com/2017/01/30/is-italys-b...

Why 2017 Could See the Collapse of the Euro www.goldcore.com/us/gold-blog/2017-se...

Greece is drowning under all the debt its "rescue" brought notayesmanseconomics.wordpress.com/20...

Economic Indicators Show Clear Signs The Economy Is Slipping Into A Depression youtu.be/zjVqi4s37Yg

Former Muslim confesses ISIS plans which are happening RIGHT NOW. We are being invaded. youtu.be/WYEnimIkpyI
DeZwarteRidder
0
Oud-managers beweren dat Johnny Depp 'ver boven zijn stand' leefde

Gepubliceerd: 31 januari 2017 23:20

Johnny Depp leefde ver boven zijn stand en gaf veel te veel geld uit. Dit beweren zijn voormalige managers. Ze reageren hiermee op de enorme schadevergoeding die hun beroemde cliënt onlangs eiste.

De 52-jarige filmster eiste eerder deze maand meer dan 25 miljoen dollar (23,2 miljoen euro) schadevergoeding van de mensen die zijn zaken zeventien jaar lang behartigden in The Management Group (TMG). Hij klaagde zijn voormalige managers aan wegens het verkwisten van miljoenen tijdens de vruchtbaarste jaren van zijn acteurscarrière.

Deadline had inzage in de dinsdag gedeponeerde rechtbankstukken waarmee de managers terugslaan. "TMG heeft alles gedaan in de afgelopen zeventien jaar om Depp tegen zichzelf te beschermen en om hem financieel solvabel te houden. Maar uiteindelijk had TMG niet de macht om de uitgaven van Depp of tal van zijn slechte gewoonten te controleren of hem te dwingen om wijzere financiële beslissingen te nemen."

Verantwoordelijk

"In zijn aanklacht beweert Dep dat hij in de zeventien jaar durende relatie met TMG onwetend werd gehouden over zijn financiële toestand. Deze bewering is absurd en onwaar", verweren de managers zich. Volgens hen hield TMG zich aan alle verplichtingen en is Depp zelf verantwoordelijk voor zijn financiële situatie.

Depp beschuldigt zijn voormalige zaakwaarnemers er onder meer van dat ze geen belasting afdroegen, zonder toestemming leningen verstrekten en veel te veel geld betaalden voor allerlei diensten. Ze zouden zelf meer dan een miljoen dollar per jaar hebben opgestreken en de slechte financiële positie van Depp hebben verhuld. Ook deze beschuldiging is volgens de managers onjuist.

"Jarenlang hebben we Depp en zijn persoonlijke advocaat herhaaldelijk geïnformeerd en aangespoord om minder uit te geven. Hij leefde ver boven zijn stand."
Acteur eist meer dan 25 miljoen dollar

Zie ook: Johnny Depp klaagt over gederfde inkomsten
Door: BuzzE
DeZwarteRidder
0
Ontruiming peperduur kraakpand van 17,5 miljoen euro
4 min geleden

LONDEN - Politie en deurwaarders zijn in een van de duurste wijken ter wereld, Belgravia in Londen, woensdag begonnen krakers uit een pand van omgerekend 17,5 miljoen euro te zetten.

Het pand aan Eaton Square is van de Russische miljardair Andrej Gontsjarenko en stond leeg toen krakers 23 januari binnendrongen. Ze noemen zich Autonome Natie van Anarchistische Libertijnen (Anal) en stellen het pand in gebruik te hebben genomen als opvang voor daklozen. De rechter heeft dinsdag de ontruiming bevolen, meldde de krant The Guardian.
DeZwarteRidder
0
Stevige banengroei in florerende industrie
58 min geleden

ZOETERMEER (AFN) - De activiteit in de Nederlandse industrie is ook in de eerste maand van 2017 stevig gegroeid. De werkgelegenheid nam daarbij toe in het sterkste tempo van de afgelopen zes jaar. Dat meldde de Nederlandse Vereniging van Inkoopmanagers (Nevi) woensdag.

De groei wordt gesteund door de grote stroom orders uit binnen- en buitenland. Daarbij nam het aantal nieuwe orders in januari voor de elfde maand op rij toe. Ook de daadwerkelijke productie groeide, net zoals de voorraad gereed product.

De werkgelegenheid in de industrie groeit al bijna twee jaar onafgebroken. Er is onder meer extra personeel nodig om aan de toenemende vraag van klanten te kunnen voldoen.
Duurdere inkoopprijzen

De industrie kan wel last krijgen van de duurdere inkoopprijzen, waarschuwde de Nevi, doordat bijvoorbeeld olie en staal flink duurder zijn geworden. Dit wordt door fabrikanten doorberekend in hogere verkoopprijzen, die op termijn de vraag kunnen drukken.

Toch blijven de Nederlandse producenten optimistisch over de groei dit jaar, aldus de brancheorganisatie. ,,Gunstige economische omstandigheden, de grote vraag uit het buitenland en nieuwe projecten stemmen positief.'
DeZwarteRidder
0
Industrie eurozone groeit door
8 min geleden

LONDEN (AFN) - De activiteit in de industrie van de eurolanden is in januari opnieuw gegroeid. Dat blijkt uit definitieve cijfers die onderzoeksbureau Markit woensdag heeft gepubliceerd.

De inkoopmanagersindex, waarmee de activiteit wordt gemeten, kwam uit op een stand van 55,2, tegen 54,9 in december. Bij een voorlopige raming werd een niveau gemeld van 55,1. Een stand hoger dan 50 wijst op groei, daaronder op krimp.

Markit meldde dat de bedrijvigheid van de Duitse industrie vorige maand is toegenomen. In Frankrijk was het groeitempo vrijwel vergelijkbaar met december, net als in Spanje en Italië.

Kaiser
1
Italy's youth unemployment leaps to over 40% youtu.be/SioKX7Ce5PY

Ex-Obama Official Rosa Brooks Calls For A ‘Military Coup’ To Remove President Trump From Office www.nowtheendbegins.com/ex-obama-offi...

Irreversible Damage - The U.S. Economy Cannot Be Repaired - Trump’s Plan to Save the Economy Won’t Be Enough www.alt-market.com/articles/3121-irre...

The problems of the banks have not gone away notayesmanseconomics.wordpress.com/20...

3 Things: February Disappointment, Fed & A 50-70% Decline? realinvestmentadvice.com/3-things-feb...

4-Star Admiral Slams Obama: Muslim Brotherhood Infiltrated All Of Our National Security Agencies youtu.be/GqkZBWd6-nI

TREASON: “I Will Take Down President Trump for the New World Order” – George Soros youtu.be/HeUwBagU-ds

U.S. Dollar Drops Worst in January in 30 Years! Will the Petrodollar COLLAPSE? youtu.be/r0gZJYlpLyE

General Petraeus Warns ‘New World Order’ Is Collapsing yournewswire.com/general-petraeus-new...

The Coming Crisis in Central Banking | Armstrong Economics www.armstrongeconomics.com/world-news...

Peter Schiff: What’s going on with the US dollar, gold, stocks, bonds, Fed? youtu.be/NkvGUN0Vu0I

Car Sales Crash, But It’s Complicated wolfstreet.com/2017/02/02/car-sales-c...

The Central Banks Pull Back: Now It’s Up to Fiscal Policy to “Save the World” www.oftwominds.com/blogfeb17/central-...

DeZwarteRidder
0
DeZwarteRidder
0
'Flinke toename nieuwe banen in VS voorzien’
1 uur geleden

Na de mindere gang van zaken op de Amerikaanse arbeidsmarkt in december zal het aantal nieuwe banen in de eerste maand van 2017 stevig gaan aantrekken, zo wordt in doorsnee door economen voorzien.

Naar verwachting van economen zullen er vorige maand circa 200.000 nieuwe banen zijn bijgekomen tegen een banengroei van 156.000 in de laatste maand van 2016. Het werkgelegenheidscijfer zal waarschijnlijk onveranderd blijven op 4,7% van de beroepsbevolking.

Het toegenomen vertrouwen bij bedrijven in de VS vanwege het vooruitzicht op een fiscaal vriendelijk klimaat door de Amerikaanse president Donald Trump zal mogelijk een rol spelen bij de verdere verbetering op de arbeidsmarkt.

Ook wordt gewezen op het overwegend betere weer in de VS over de maand januari die vooral in de bouwsector positief zal doorwerken.
DeZwarteRidder
0
Oliegeld voor achterstandswijk Utrecht
2 uur geleden Chris Ververs

Utrecht - Miljoenen uit oliestaat Qatar worden in de Utrechtse achterstandswijk Kanaleneiland gepompt. Een huizenblok met 252 verpauperde woningen wordt grondig opgekalefaterd. De woningen worden energiezuinig en huisvesten straks tweeverdieners. „Dit is absoluut goed voor de wijk”, bezweert SP-wethouder Paulus Jansen (Wonen).

De crisis nekte eerdere renovatieplannen van woningcorporaties Portaal en Mitros. Aventicum Capital Management zag een kans en kocht vorig jaar het leegstaande woningblok, gelegen tussen winkelcentrum Kanaleneiland en het Amsterdam-Rijnkanaal. Het staatsinvesteringsfonds van Qatar en zakenbank Credit Suisse investeerde vervolgens miljoenen euro’s.

Kanaleneiland kampt met vooroordelen: een verpauperde wijk met aftandse sociale huurwoningen, hoge werkloosheid en veel criminaliteit. In 2012 moesten 184 gezinnen hun flats verlaten vanwege de vondst van asbest. Dat juist in deze wijk voor miljoenen wordt geïnvesteerd, is opmerkelijk.

Het oliegeld wordt echter niet door iedereen met gejuich ontvangen. „Ik woonde veertig jaar in die flat”, verzucht een oude Marokkaanse man met witte baard. Onder zijn dikke winterjas hangt zijn djellaba tot aan zijn enkels. „Opeens moesten wij de flat uit. Waarom weet ik niet.”

Straten zijn opengebroken. Flats worden grondig verbouwd. Een paar blokken zijn al opgeknapt. De gebouwen ogen fris. Het steekt schril af bij de verpauperde woninkjes een straat verderop. „Maar dat zijn wel betaalbare woningen”, wijst de 25-jarige Zac naar de verouderde huizen. Hij woont met twee vrienden antikraak in wat vroeger een sociale huurwoning was. De drie jongens studeren in Kanaleneiland, aan de Herman Brood Academie. Blij zijn ze niet met de miljoenen uit het steenrijke oliestaatje. „Hier woonden vroeger gezinnen die het niet makkelijk hadden”, knikt de 21-jarige Ben terwijl hij een sjekkie rookt. „Die kunnen zo’n nieuw appartement echt niet betalen. Werkenden, studenten en muzikanten. Alles liep hier rond. Nu staat het leeg. Inbraken, hangjongeren. Het is er niet beter op geworden.” Teun (21) valt hem bij. „Er is juist behoefte aan sociale woningbouw. Utrecht heeft al genoeg dure woningen.”

Het zijn juist die tweeverdieners met wie wethouder Jansen zo blij is. „Het is wat we willen; een gemengde wijk met sociale woningen, vrije sector en koophuizen. Tien jaar geleden was er grote twijfel of het zou lukken om huurwoningen van achthonderd euro in Kanaleneiland te bouwen. Mensen met die portemonnee zouden daar niet willen wonen. Inmiddels zijn er tientallen projecten gerealiseerd die bewijzen dat het kan. Het winkelcentrum floreert door die extra koopkracht, het aantal voorzieningen leeft ervan op.”

Op de derde verdieping aan de Auriollaan woont de 22-jarige Jill met twee vriendinnen. Ze is blij met de investeerders. „Dit project is goed voor de uitstraling. Het komt er allemaal mooier uit te zien, wie kan daar nou op tegen zijn.
haas
0
tis triest dat de in Utrecht werkende WBV'sdat niet lukt ?
(De crisis nekte eerdere renovatieplannen van woningcorporaties Portaal en Mitros)
whammy
1
quote:

haas schreef op 3 feb 2017 om 12:55:


tis triest dat de in Utrecht werkende WBV'sdat niet lukt ?
(De crisis nekte eerdere renovatieplannen van woningcorporaties Portaal en Mitros)


De oorzaak: alle collega-Woco's werden verplicht gesteld een financiële bijdrage te leveren bij het debacle van Vestia.Hierdoor werden renovatie projecten noodzakelijkerwijs naar achteren geschoven.
Maar mee eens, triest.
DeZwarteRidder
0
Duitsers dikker dan ooit
7 min geleden

BONN - Duitsers eten meer groenten en drinken meer mineraalwater en toch vieren de vetrollen hoogtij. Niet eerder waren ze zo dik.

Volgens het Duitse wetenschappelijk instituut voor voeding DGE kampt 59 procent van de mannen en 37 procent van de vrouwen van 18 tot 65 jaar met overgewicht. Vooral mannen aan het eind van hun arbeidzame leven (driekwart) wegen te veel.

Bij mannen in de leeftijd van 30 tot 35 jaar zijn de cijfers evenmin gunstig. De zwaarlijvigen zijn in deze categorie in de meerderheid en dat geldt ook voor vrouwen vanaf 55 jaar.

Opvallend is dat de Duitsers juist meer groenten, bessen en noten zijn gaan eten. Ook drinken ze meer mineraalwater. Maar ondanks deze positieve trend is volgens DGE vanaf 1999 het percentage mannen met overgewicht met 8,3 procent gestegen. Bij vrouwen is 4,5 procent.

Dus waar komt al dat vet vandaan? DGE wijst naar de calorierijke hapjes en drankjes die vandaag de dag bijna overal voor weinig geld verkrijgbaar zijn. Daarnaast zijn mensen minder gaan bewegen. ,,We leven in een maatschappij die ons tot obesitas drijft.''

Kaiser
0
Mega-Skyscrapers Are A Sign Of Economic Collapse youtu.be/9PuU34eU6AY

Soros Insider Suggests Military Coup Against President Trump yournewswire.com/soros-insider-milita...

The Global Debt Bubble Will Accelerate Which Will Lead To The Collapse Of Economy:Gregory Mannarino youtu.be/4C_EYtm5qDo

Consumer Bankruptcies Rise for the First Time since 2010 wolfstreet.com/2017/02/05/consumer-ba...

Italy’s “Bad Banks,” Created to Save the Financial System, Are Themselves on Verge of Collapse wolfstreet.com/2017/02/04/italy-bad-b...

No President Will Escape Fed's Debt Bomb - Schiff and Santelli Discuss youtu.be/tJxzSxZiC8o

Utah Getting Ready To Dump The Fed Dollar & Make Gold & Silver Legal Tender youtu.be/HUyL6Nm4b5Q

A Large Crack Appeared In The Global Market.... And No One Noticed srsroccoreport.com/a-large-crack-appe...

WORD: 5 Signs We're Going to War youtu.be/pwjR-QpDtME

BREAKING: OBAMA Hid HUGE JAPAN CRISIS, NOW REVEALED - 6 yrs to Fix or Face Grave Danger! youtu.be/eD5oVfMUwvg

1400 Shocking Years of Islam- Muslims Are Scared of This! Trump is Right to Defend OUR Borders! youtu.be/Uj8J62BqRMo

DeZwarteRidder
0
Vermogen zonne-energie in China vorig jaar verdubbeld

Gepubliceerd: 05 februari 2017 12:40 Laatste update: 05 februari 2017 13:58

Het totale vermogen van alle zonnepanelen in China is vorig jaar verdubbeld. In het Aziatische land staat nu ongeveer 77,42 gigawatt aan capaciteit opgesteld.

In 2016 is er ongeveer 34,54 gigawatt bijgekomen, zo meldt de National Energy Administration (NEA) dit weekend. De NEA is het agentschap dat de ontwikkelingen in de energiesector overziet.

Hoewel de stijging fors is, is het aandeel van zonne-energie in de enorme Chinese economie nog relatief klein. Vorig jaar werd er door zonnepanelen en zonnecentrales 66,2 miljard kilowattuur groene stroom geproduceerd, omgerekend 1 procent van de totale elektriciteitsproductie in China.

In nieuwe plannen staat echter dat er tussen 2016 en 2020 voor maar liefst 110 gigawatt aan nieuw zonne-energievermogen wordt bijgebouwd.

China heeft als streven om tegen 2030 ongeveer 20 procent van alle verbruikte energie uit hernieuwbare bronnen te halen. Op dit moment is dat ongeveer 11 procent.
Door: NU.nl/Reuters
DeZwarteRidder
0
Duitse fabrieksorders nemen fors toe
29 min geleden

WIESBADEN (AFN) - Duitse fabrieken hebben in december 5,2 procent meer orders ontvangen dan een maand eerder. Dat meldde het Duitse statistiekbureau maandag.

De stijging was veel sterker dan verwacht. Economen rekenden in doorsnee slechts op 0,7 procent meer orders, nadat de bestellingen in november met 3,6 procent waren afgenomen.
DeZwarteRidder
0
DAF verkoopt recordaantal trucks in Europa

Gepubliceerd: 06 februari 2017 11:11 Laatste update: 06 februari 2017 11:19

DAF Trucks heeft vorig jaar een recordaantal zware vrachtauto's verkocht in Europa. Dat maakt het bedrijf maandag bekend. In totaal ging het 46.700 trucks van 16 ton of meer, 19 procent meer dan in 2015.

De totale markt voor zware vrachtauto's kwam in 2016 uit op 302.500 voertuigen, een stijging van ruim 12 procent ten opzichte van het jaar ervoor. DAF verwacht dat dit jaar in Europa in totaal 260.000 tot 290.000 zware vrachtauto's verkocht zullen worden.

Het marktaandeel van DAF in het segment groeide in Europa met 0,9 procentpunt naar 15,5 procent. DAF versterkte zijn positie in bijna alle Europese landen en is naar eigen zeggen marktleider in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Polen, Hongarije en Bulgarije.

Ook in het lichte segment groeide het marktaandeel, naar iets meer dan 10 procent.
Door: ANP
DeZwarteRidder
0
Staat leent opnieuw tegen negatieve rente
2 uur geleden

DEN HAAG (AFN) - De Nederlandse overheid heeft maandag 1,9 miljard euro geleend voor zes maanden. Het rendement op de obligaties lag daarbij verder onder het nulpunt dan bij de voorgaande vergelijkbare veiling.

De rente kwam uit op min 0,67 procent. Half januari werden vergelijkbare obligaties in de markt gezet tegen een gemiddeld rendement van min 0,62 procent.

De Staat mikte op een opbrengst van 1,5 tot 2,5 miljard euro met de lening.
Kaiser
0
“Economic Crash 2017” and How the Next Financial Crisis Could Be Worse Than 2008 www.lombardiletter.com/economic-crash...

'This guy is a fraud', Sanders on Trump www.ptinews.com/news/8375082_--This-g...

"Is Trump About to Cause Another Crisis?": 2008 Could Be Eclipsed As Bank Restrictions Elimina… sentinelblog.com/2017/02/06/is-trump-...

Why Trump’s Economic Justice Warriors Will Crash The US Dollar youtu.be/11OsArPLp0w

198 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Wall Street in mineur

18 okt De Amerikaanse aandelenbeurzen stonden vrijdag tijdens de middaghandel in New York op verlies. Beleggers op...

  Indices

  AEX 572,72 -0,62%
  EUR/USD 1,1171 +0,40%
  Germany30^ 12.656,40 +0,18%
  Gold spot 1.490,06 0,00%
  LDN100-24h 7.143,88 0,00%
  NY-Nasdaq Composite 8.089,54 -0,83%
  US30# 26.807,69 +0,12%

  Stijgers

  Sligro
  +4,94%
  Flow T...
  +2,87%
  Pharming
  +2,66%
  Accell
  +2,30%
  SIGNIF...
  +2,12%

  Dalers

  Kiadis...
  -50,79%
  ForFar...
  -5,05%
  Galapagos
  -4,06%
  RELX
  -3,00%
  TomTom
  -2,97%

  Nieuws Forum Meer»

  (10)

  thx op 19-okt-19 01:51
  (5)

  stockexchangestaartje op 19-okt-19 00:19
  (4)

  colorwings op 18-okt-19 22:11
  (4)

  DerksVisie op 18-okt-19 20:25
  (3)

  pink op 18-okt-19 18:27

  Column Forum Meer»

  (290)

  fred optie op 19-okt-19 03:15
  (2)

  Piet Particulier op 18-okt-19 21:50
  (6)

  Dirk JGC op 18-okt-19 16:54
  (4)

  geobeo op 18-okt-19 13:54
  (1)

  Snugger op 18-okt-19 12:56