Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Trump leidt tot boost aandeel Ajax.

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
mr. cohiba
2
De verkiezingen in de VS hebben ook duidelijke sporen achtergelaten bij het geliefde beursgenoteerde ajax. Na opening, terwijl de gehele(!) beurs lager opende, bleef het sterke aandeel ajax stevig op 8,81 liggen! Dat sommige analisten zeggen dat dit komt omdat er het eerste uur 0 aandelen ajax van eigenaar verwisselden mag natuurlijk als onzin afgedaan worden. De vraag steeg vandaag naar ongekende hoogte en leverde omzetten op die dit aandeel ongetwijfeld in de AEX gaan zetten binnen 2 jaar. De totale omzet vandaag was 163 stuks! Deze torenhoge vraag leidde tot een fikse stijging van 1 cent, hetgeen een stijging van 0,12% betekent! De totale omzet vandaag is dus zo'n 1436 euro! Mensen stap dus in, nu het nog kan, de dividenduitkeringen waren sinds de beursintroductie ook al structureel op hetzelfde hoge niveau! Zoek het maar even op. Ik kan zo snel niet vinden hoeveel dividend er jaarlijks uitgekeerd werd.....
Mr Greenspan
1
Eerst dacht ik wat een onzin, maar nu er vandaag alweer 1,1% stijging is bij een omzet van 131 aandelen is er toch een zeer duidelijke trend ingezet.
Vorig jaar was het dividend iets van 9 cent dacht ik en de jaren er voor exact 0 cent (vorig jaar kon van het dividend al bijna de vermogensredementsheffing worden betaald).
Ahold DelHansie
0
Haha, ik moest toch wel echt gniffelen bij het lezen van deze berichten! Erg mooi, AB-tjes!
Belago
0
Hoe zit het eigenlijk met de invloed van eventuele blessures op de koers van Ajax? Maakt dat incidenteel uit? Bijvoorbeeld als een belangrijke speler zoals Klaassen of Ziyech geblesseerd is? (bron: online-wedden-bookmakers.nl). Ik heb net een paar aandelen ajax gekocht, daarom ben ik benieuwd!
Rob GR
1
Nou, ik denk niet dat een blessure veel effect heeft, ik heb ook een flink pakket aandelen ajax gekocht, ajax heeft enorm veel geld op de bank en ik verwacht 3 senario's.

1: Ajax koopt het stadion van de gemeente en de andere investeerders terug, zodat ze niet meer de miljoenen aan huur hoeven te betalen elk jaar. (denk ik goed voor het aandeel)

2: Ajax doet via een superdividend richting de aandeelhouderseen bod op alle aandelen (via de vereniging ajax) om het zo van de beurs te halen. Dit kan toch al snel een eur'tje extra kunnen opleveren.

3:leegloop van grote spelers, dit kan wederom miljoenen aan winst op leveren, wat de kans op een senario 1 of 2 nog groter maakt.

Kortom, ik koop er nog wel wat extra de komende tijd...
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Ajax Meer »

Koers 19,800   Verschil -0,20 (-1,00%)
Laag 19,400   Volume 8.595
Hoog 20,400   Gem. Volume 10.464
21 feb 2020 17:35
label premium

Ajax: Duizelingwekkende winsten

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Gerelateerde Video's