Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Lazio Roma : Koers vertienvoudiging onmiddellijk mogelijk

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
7.530 Posts
Pagina: «« 1 ... 346 347 348 349 350 ... 377 »» | Laatste | Omlaag ↓
 1. forum rang 7 josti5 25 mei 2019 09:09
  quote:

  france schreef op 24 mei 2019 21:18:


  We zijn op stedentrip John , geweldig geprijsd. Mijn vriendin spreekt praktisch niets anders dan Spaans, als ik alleen was geweest een mooi idee voor een weerzien in mooi Italië. We hebben inderdaad een vol programma, weinig woorden en veel zien .  OK ric, have fun!
  Hopelijk werkt het weer een beetje mee...
 2. .--. .. -.- 25 mei 2019 09:33
  quote:

  ONN schreef op 24 mei 2019 14:04:


  Ja Witte, ga jij vrolijke france met z'n 300K+ aandelen Lazio even serieus nemen :)))


  Op iex neem ik echt niemand meer serieus, desondanks intrigeren sommige zaken wel, lol.

  Het was dus vbr op een porto met lazio en pharming. He France, pharming is geen aandeel waarvan je de vbr wil gebruiken. Kan er bij een fikse daling ook direct eraf gehaald worden...het is en blijft zelfs desastreus gokken.
 3. forum rang 7 ffff 25 mei 2019 17:07
  Dus een half procent per jaar... tsja het lijkt wel Unilever of olies....

  Drama,
  Toch iets beter volgen: Unilever al enkele jaren boven de drie procent en Royal Dutch rond de 1,70 procent....

  Het komt met bakken binnen...Jaar na jaar... Altijd beter dan op een spaarrekening om over de koersstijging de afgelopen 20 , 30 jaar maar te zwijgen.

  Peter

  P.S. In België komen we in de laatste fases van de strafvordering bij de massale matchfixing, zwartgeldcircuits onder spelers, scheidsrechters, spelermakelaars en clubbestuurders.... Prachtig om te volgen: Het ECHTE leven!
 4. 2008drama 25 mei 2019 19:38
  Het is dat je af en toe zo netjes antwoord geeft op kansloze tegels en daar maar het geduld voor hebt dus zal ik mijn verkapt sarcastische tegel ook toelichten. Natuurlijk is het dividend van RDS en Unilever niet te vergelijken met die dividendbetaling die bij de Borussen geldt. Sterker ik heb me vaak genoeg afgevraagd hoe lang RDS nog zo een fantastisch dividend kon blijven uitkeren..... en blijkbaar zijn er geruchten dat die nog hoger gaan.

  Op het Lazio forum zitten wat amateurs die maar wat graag met hun onkunde te koop lopen. Ik zie het zo ook voor me dat France al drie keer de huid verkocht had en in een half dronken bui zijn vriendin had verteld dat hij haar zou meenemen op de koerswinst van Lazio naar Rome. Nu een half jaar later is het dan niet meer mogelijk om te zeggen ja maar VBR, Lotito etc. Vervolgens heeft is zijn boot moeten verkopen voor twee tickets cattle class.
 5. forum rang 7 izdp 25 mei 2019 20:42
  quote:

  ffff schreef op 25 mei 2019 17:07:


  Dus een half procent per jaar... tsja het lijkt wel Unilever of olies....

  Drama,
  Toch iets beter volgen: Unilever al enkele jaren boven de drie procent en Royal Dutch rond de 1,70 procent....

  Het komt met bakken binnen...Jaar na jaar... Altijd beter dan op een spaarrekening om over de koersstijging de afgelopen 20 , 30 jaar maar te zwijgen.

  Peter

  P.S. In België komen we in de laatste fases van de strafvordering bij de massale matchfixing, zwartgeldcircuits onder spelers, scheidsrechters, spelermakelaars en clubbestuurders.... Prachtig om te volgen: Het ECHTE leven!


  Eh, RDS 1,7%?
  Toch iets beter volgen ffff.
 6. forum rang 7 ffff 26 mei 2019 16:59
  quote:

  izdp schreef op 25 mei 2019 20:42:


  [...]

  Eh, RDS 1,7%?
  Toch iets beter volgen ffff.


  Vergissing is menselijk, izdp…

  Ik had te snel het verkeerde lijstje van Royal Dutch gefotokopieerd: Namelijk dividend per aandeel in plaats van het dividendrendement:
  Hierbij de correctie:Dividend rendement (%) van Royal Dutch:
  7,45
  6,21
  5,10


  Kortom: Prachtaandelen om jarenlang in portefeuille te hebben als je realiseert dat je op je spaargeld ongeveer 0,1 procent vangt
 7. 2008drama 29 mei 2019 19:08
  Gaat vrijdag nu wel door? En waar was Josti vorige week vrijdag op zondag. Ik zag in zijn historie, IP loggings en GPS dat hij geen alibi heeft voor die tijden... Waar is zijn scooter en moet ie geen DNA afnemen? Het schijnt dat die laadbak ook erg handig is om oude munten rond te brengen. De toedracht snap ik wel!


  Politie zoekt getuigen beschieting Harbour Club
  De politie zoekt getuigen die hebben gezien hoe iemand op een scooter in de nacht van vrijdag op zaterdag schoten heeft gelost op restaurant de Harbour Club aan de Cruquiusweg in Oost.

  Het Parool29 mei 2019, 17:54

  Rond 2.54 uur ‘s nachts reed een scooter langs het restaurant. De bestuurder schoot meerdere keren op het pand. Uit camerabeelden blijkt dat het om een donkerkleurige scooter gaat met een donkere laadbak, die veel gebruikt wordt door muntbezorgers. Mogelijk reed de scooter daarvoor ook al een paar keer langs de Harbour Club.

  De politie zoekt getuigen die de scooter hebben gezien, of iets van het schietincident gezien of gehoord hebben of meer weten over de toedracht.
 8. forum rang 7 josti5 1 juni 2019 08:05
  Goed zo ric, stuw de bedrijfswinst maar omhoog!
  Heb je Lotito al gesproken over zijn plannen voor het komend seizoen, en hem wat tips kunnen geven?
  In Roseto kwam ik de Via Lazio tegen: toch leuk, dat er een straat naar de club is vernoemd, en op de autostrada laten borden zien, dat er een hele provincie is, die Lazio heet!
  Vette knipoog, have fun!
 9. forum rang 10 rationeel 1 juni 2019 10:52
  De Europese voetbalclubs hebben een omzet die groter is dan die van de Amerikaanse sportbonden NFL (American football), MLB (honkbal) en NHL (ijshockey) samen. Amerikanen hebben al lang geleden besloten dat er alleen competitie kan zijn als er een beetje tegenstand is, en hebben dus de transfermarkt strak gereguleerd. Voetbal onder FIFA daarentegen is wild-west.

  Waar dat toe heeft geleid schetst dit portret van Rui Pedro Gonçalves Pinto, de jonge Portugese hacker die duizenden contracten en e-mailwisselingen ontvreemdde bij de voetbalclubs en publiceerde op de site ‘Footbal Leaks’ in 2015-2018. Het zit vol met – voor mij – onthullingen. Joop Munsterman, oud-CEO van Wegener en voorzitter van FC Twente in 2004-2015, nam niet zelf ontslag maar werd gedwongen toen Football Leaks duidelijk maakte dat hij ‘aandelen’ in zeven spelers van het eerste had verkocht aan één enkele investeringsmaatschappij.

  Het vermogen van Ronaldo in 2015 bedroeg 227 miljoen euro.

  Porto verhuurde de Braziliaanse middenvelder Casemiro aan Real Madrid; de zoon van de president van FC Porto ontving 700.000 euro.

  Franse middenvelder Paul Pogba ging in 2016 van Juventus naar Manchester United voor 105 miljoen euro. Zijn agent, Mino Raiola (die ook in Nederland vele sterren vertegenwoordigt), kreeg volgens de contracten 49 miljoen euro voor deze transactie.

  Veel van de informatie van Football Leaks is de afgelopen drie jaar door Der Spiegel verwerkt tot reportages. Ook het nieuws dat de grote clubs wel degelijk concrete plannen hadden voor een soort ‘superChampions League’ kwam hier vandaan. En de politiedossiers van Las Vegas, waar Ronaldo wordt beschuldigd van verkrachting.

  Pinto is, net als Edward Snowden en Julian Assange, geen modelheld. Hij verloor zijn moeder toen hij nog jong was en heeft de middelbare school nooit afgemaakt. Hij heeft ook fouten gemaakt, en moet nu voor de Portugese rechter verschijnen op beschuldiging van diefstal omdat hij een offshore bank had gekraakt.

  Intussen gaat Der Spiegel door. Documenten van Football Leaks lijken te verklaren hoe Manchester City – eigendom van een lid van de koninklijke familie van Abu Dhabi – en Paris St. Germain – eigendom van een investeringsfonds uit Qatar – zo ongelooflijk veel meer geld konden uitgeven aan spelers dan de rest, ondanks de UEFA ‘Financial Fair Play’ regels. Football Leaks documenten wijzen er op dat de twee clubs allerlei parallel-afspraken hadden met de thuislanden, die extra inkomsten opleveren.
 10. forum rang 10 rationeel 1 juni 2019 11:05
  De eerste persoon die een e-mail ontving van de klokkenluidersorganisatie Football Leaks was António Varela, een columnist bij Record , een van Portugal's drie nationale sportkranten. De boodschap kwam vroeg in de middag van 29 september 2015 aan. Varela, een precieze, waakzame man van begin vijftig, klikte op een link, die hem naar een blogpost bracht die om 17:17 uur was gemaakt die dag. "Welkom bij voetballekken", staat er in het Portugees. "Dit project wil de verborgen kant van voetbal laten zien. Helaas is de sport waar we zoveel van houden verrot en is het tijd om 'genoeg' te zeggen. "Hieronder was een verzameling van voorheen ongeziene documenten met Sporting Lisbon, de achttien keer winnaar van de nationale competitie van Portugal. "Contracten in het Portugees, contracten in het Engels, contracten in het Frans," vertelde Varela me onlangs, in Lissabon. "Ik twijfelde er niet aan. Het waren echte documenten. "

  Europees voetbal, dat dit weekend zijn jaarlijkse climax bereikt, met de finale van de Champions League, de meest prestigieuze clubcompetitie van het spel, is een wonder van de sportwereld. Storied-teams zoals Liverpool en Barcelona, ??Bayern München en Juventus, stijgen en dalen. Elk jaar roepen de beste spelers en coaches in nieuwe vormen de essentiële, onnadenkende gratie van het voetbal op.

  De zakelijke kant van de sport is echter meer een schilderij van Bruegel de Oude. Sinds 1955 hebben de beste teams uit elk land tegen elkaar gespeeld en dat heeft geleid tot een dichte vermenging van tactieken, vetes en geld. Geld vooral. "Geld scoort doelen", zoals het Duitse gezegde luidt. In tegenstelling tot Amerikaanse sporten, met hun ontwerpkeuzes, salarislimieten en collectieve arbeidsovereenkomsten, is Europees voetbal een achteloze, darwinistische aangelegenheid. Bestedingsregels zijn verbroken. Lonen zijn geheimen. De beste liga's worden overspoeld door Russische oligarchen, soevereine fondsen van het Midden-Oosten en Chinese conglomeraten. Geruchten vliegen. Middlemen gedijen. "Tussen clubs, het is niet alleen dat we elkaar niet vertrouwen", vertelde een directeur van een Europese topclub me. "We verraden elkaar voortdurend." Vorig seizoen, volgens het boekhoudkantoor Deloitte,

  De eerste documenten vrijgegeven door Football Leaks hadden betrekking op een controversieel investeringsmodel dat bekend staat als third-party ownership. Een van de manieren waarop clubs geld verdienen is door spelers te kopen en verkopen. TPO, dat zijn oorsprong heeft in Latijns-Amerika, stelt externe partijen in staat een belang te nemen in veelbelovende jonge spelers, in de hoop op een dag van een enorme overdrachtsovereenkomst te kunnen profiteren. (In 2017 werd de Braziliaanse spits Neymar voor ongeveer een kwart miljard dollar door Barcelona verkocht aan Paris Saint-Germain.) Voorstanders van TPO beschrijven het als een vorm van kredietverlening, maar veel fans geloven dat het investeerders te veel controle geeft over het rooster van een club en de vorm van de loopbaan van spelers, door te bepalen wanneer en waar een speler kan worden verhandeld.

  In Portugal was een van de felste critici van TPO Bruno de Carvalho, de president van Sporting Lissabon, die het omschreef als "een monster dat naar het voetbal komt." fifa , het wereldwijde bestuursorgaan van voetbal, verbood de praktijk in mei 2015. Maar de contracten die Varela las over voetballekken toonden aan dat Sporting Lisbon een geheime, TPO-achtige overeenkomst was aangegaan met een Angolese club genaamd Recreativo da Caála. "Het was krachtig," zei Varela. "Mensen zeggen één ding, maar ze doen iets heel anders."

  Varela's verhaal vulde de volgende dag twee pagina's met Record . Tegen het einde van de week hadden Football Leaks vertrouwelijke contracten geplaatst van FC Porto en Benfica, de grootste teams van Portugal; Olympique Marseille, een toonaangevende Franse club; en FC Twente, van Nederland. Fans ontdekten dat Jorge Jesus, de coach van Sporting Lisbon, een seizoen vijf miljoen euro verdiende - een buitengewoon salaris voor de Portugese competitie - terwijl andere bestanden geruchten bevestigden en verborgen investeerders openbaarden. Samen gaven ze voor het eerst het gevoel voetbal te zien.
 11. forum rang 10 rationeel 1 juni 2019 11:35
  Football Leaks werd gehost door LiveJournal, een Russische blogservice, wat suggereert dat het het werk was van Russische hackers. Maar Varela was getroffen door de technische aard van de documenten. Hij dacht dat een ontevreden advocaat verantwoordelijk zou kunnen zijn. "Ze waren de problemen met te veel nauwkeurigheid aan het inlijsten," zei Varela. Tegelijkertijd was hij bang dat de gegevens zouden worden gestolen. Eind november, nadat voetballekken aan het licht brachten dat FC Twente in zeven van zijn spelers uit het eerste team had deelgenomen aan één beleggingsfonds, trad zijn president af. De club kreeg een boete van honderdtachtigduizend euro en werd drie jaar lang uitgesloten van de Europese competitie.

  Medio december stemde een woordvoerder van Football Leaks, die zichzelf John noemde, af om vragen te beantwoorden die per e-mail door de Times werden verstuurd . "Mensen denken misschien dat we hackers zijn, we zijn alleen gewone computergebruikers," zei John. Hij beweerde dat de organisatie driehonderd gigabytes aan gegevens had gekregen van insiders, die ontzet waren door de excessen van het voetbal en dat het steeds meer ontving. "Het gevecht was moeilijk", schreef John. "Maar we zullen niet stoppen." Het interview transfixed Rafael Buschmann, een drieëndertig jaar oude sportverslaggever in Der Spiegel , het Duitse nieuwsmagazine, dat tien jaar lang de georganiseerde misdaad en de financiële kant van voetbal had behandeld. "Ik was volledig geëlektrificeerd om deze gegevens in handen te krijgen", vertelde hij me.

  Voor alle John's bravoure was het duidelijk dat Football Leaks problemen had. De eerste blog werd uitgeschakeld door LiveJournal. Het was even. Er waren dagen dat de documenten moeilijk toegankelijk waren, of besmet met malware, waardoor het scherm plotseling vol zat met pornografie. Buschmann schreef wekenlang naar de site, maar ontving geen antwoord. Op 3 januari 2016 reageerde de groep uiteindelijk: "Wat is uw probleem met voetbal? Met vriendelijke groet, FL. "Die avond verschenen vertrouwelijke contracten met betrekking tot de beeldrechten van Cristiano Ronaldo, op dat moment de hoofdrolspeler voor Real Madrid, op de blog.
  Buschmann en John begonnen om de paar uur berichten uit te wisselen. Zes weken later vloog Buschmann naar Boedapest om hem te ontmoeten. Hij verwachtte een voormalige hogere medewerker van de fifa of de uefa te vinden , die Europees voetbal beheert, die bedrogen was. Maar in een klein hotel in de buurt van het stadscentrum ontmoette hij Rui Pedro Gonçalves Pinto, een zevenentwintig jaar oude antiquair met stekelig haar, uit het noorden van Portugal. Het was rond vijf uur 's avondsen Pinto had nog geen ontbijt gegeten. Real Madrid en AS Roma speelden die avond. Pinto nam Buschmann mee naar een Servisch restaurant om de wedstrijd te bekijken en bestelde een vleesplateau. Ze hebben twee dagen gefeest. "Ik was bijna dood," vertelde Buschmann me. Voordat de verslaggever vertrok, gaf Pinto hem twee harde schijven met achthonderd gigabytes aan gegevens. In de volgende drie jaar leverde Pinto Der Spiegel vier terabytes aan vertrouwelijke informatie, meer dan achtentachtig miljoen documenten - een lek dat bijna tweemaal zo groot was als de Panama Papers en zestig keer dat van Edward Snowden.

  De informatie die door Pinto is verstrekt heeft geleid tot de veroordeling van tientallen topvoetballers voor belastingontduiking. Het heeft de politie van Las Vegas ertoe aangezet om een ??beschuldiging van verkrachting tegen Ronaldo te onderzoeken. Het heeft ook waarschijnlijk regel-brekend onthuld door Manchester City, de allesoverheersende kampioenen van de Engelse game, en een plan van Europa's leidende teams om hun nationale competities te verlaten en een eigen competitie te vormen. Sinds 2016, Der Spiegel is een samenwerking aangegaan met mediaorganisaties in dertien Europese landen om honderden verhalen te publiceren, waarbij een groot deel van wat bekend was over de voetbalbusiness werd herschreven en in het proces werd veranderd. De schaal van Football Leaks - zijn totaliserende karakter - heeft geleid tot een nieuwe angst bij de fixers en dealers van de sport. "Mensen gaan minstens twee keer nadenken voordat ze iets doen dat niet honderd procent recht is", vertelde een Portugese agent me. In november, in reactie op de verhalen van Der Spiegel over een kopgroep, begonnen fans in Duitsland aan protesten in stadions door het hele land.

  Maar Pinto is een verwarrende figuur. Met een diploma van een middelbare school en zonder formele IT-opleiding is hij erin geslaagd informatie te verkrijgen en te interpreteren die Europese belastingautoriteiten en onderzoeksjournalisten al jaren zoeken. "Voor mij is hij een genie", vertelde Buschmann me. "De vraag is, wat is de andere kant van zijn persoonlijkheid?"
  Zodra Football Leaks verscheen, had het de uitstraling van een ongeoorloofde onderneming. Lange tijd, nadat Pinto was geïdentificeerd als de leider van het project, ontkende hij zijn betrokkenheid en kortstondige arrestatie.

  In januari werd Pinto vastgehouden in Hongarije, op beschuldiging van cybercrime en afpersing. Terwijl hij wachtte om te worden uitgeleverd aan Portugal, waar hij tot tien jaar in de gevangenis zat, bracht ik twee dagen door met hem te praten in zijn appartement in Boedapest. Pinto is nu dertig, maar zijn frisse gezicht en adolescente kapsel geven hem het uiterlijk van een student die zijn laatste deadline heeft gemist. Elke dag kwam ik rond 13.00 uur aan , toen Pinto net uit de douche was gekomen. Veel van zijn antwoorden hadden een kunstzinnige, wetende kwaliteit. Op spannende momenten brak zijn gezicht in een ontwapenende glimlach. "Ik beschouw mezelf echt niet als een hacker", vertelde hij me.

  Word vervolgd

  www.newyorker.com/magazine/2019/06/03...
 12. forum rang 4 france 3 juni 2019 21:06
  Lazio heeft een nieuwe speler binnengehaald voor nop. 20 jaar, middenvelder aanvaller, heeft vooral bij Liverpool op de bank gezeten John, Klopp had blijkbaar genoeg goed volk op het veld staan. Transfervrij, dat is mooi en hoor ik van Lotito, best wel een talent.

  Zo zijn er ook wijnen waar Lazio op staat.

  De helft van Rome, het noorden heet Lazio.

 13. forum rang 7 josti5 7 juni 2019 09:27
  160 miljoen, en daar komt nog wel het een en ander aan aankopen bij...
  Het grootkapitaal is blijkbaar dol op Italiaanse clubs.
  Mijn resterende aandelen Lazio Roma mogen ze hebben voor 4,25.
  Minimaal.

  Het is intussen erg warm hier, vooral de nachten. Minimum gaat naar 23 graden.
  Tijd om aangenamer streken op te zoeken.
7.530 Posts
Pagina: «« 1 ... 346 347 348 349 350 ... 377 »» | Laatste |Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Indices

AEX 572,80 +2,44%
EUR/USD 1,1291 -0,41%
Germany30^ 12.773,80 +2,76%
Gold spot 1.685,14 0,00%
LDN100-24h 6.446,94 0,00%
NY-Nasdaq Composite 9.814,08 +2,06%

Stijgers

Air Fr...
+12,48%
Fugro
+11,98%
UNIBAI...
+11,02%
ING
+8,64%
ABN AM...
+8,43%

Dalers

Avantium
-3,33%
ADYEN NV
-2,91%
Flow T...
-1,88%
DSM
-1,75%
Wolter...
-1,57%

Nieuws Forum Meer»

(1)

pim f op 6 jun 2020 12:34
(12)

rene l op 6 jun 2020 12:29
(12)

jan de vakman op 6 jun 2020 12:17
(26)

WijHetVolk op 6 jun 2020 10:55
(5)

UglyDuck op 6 jun 2020 06:53

Column Forum Meer»

(729)

JoostVLS op 6 jun 2020 12:32
(7)

mok op 6 jun 2020 08:33
(34)

objectief op 6 jun 2020 08:20
(16)

Alexander op 5 jun 2020 21:45
(3)

Trade LaB op 5 jun 2020 21:34
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare