Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Novacyt de volgende biotech raket!

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
11.970 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 ... 595 596 597 598 599 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
XTrail
0
moaventtog
0
"China’s state-owned medical products maker is collecting plasma from the blood of people who have recovered from the novel coronavirus after discovering it helped critically ill patients."


makyjo
1
quote:

nadal66 schreef op 15 februari 2020 18:13:


Eerst de cijfers van pharming afwachten, daarna een deel in Novacyt beleggen.
Als je op een ander moet wachten, zou het kunnen zijn dat de trein(of in dit geval de raket!) definitief vertrokken is en dat je al heel wat winst misloopt. Zelf heb ik na vlugge research van het bedrijf(want Novacyt was me tot woensdag compleet onbekend) pas vrijdag bij opening van Euronext Paris, een beperkte positie ingenomen. En beklaag me momenteel zeker dat ik woensdag niet onmiddellijk heb ingetekend want heb nu al een stukje winst misgelopen.Ik stel vast dat de interesse in het aandeel gigantisch is: liefst 48.987.565 van de in totaal 59.774.298 vrij verhandelbare aandelen wisselden vrijdag van eigenaar. Diegene die begin deze maand, toen het prille nieuws bekend geraakte van hun specifiek diagnosticum, instapten aan +/- 0,50 € hebben momenteel al de jackpot beet en ik verwacht dat er zeker nog heel wat potentieel inzit al blijft het inderdaad ook opletten, want een deel van deze spectaculaire hausse van deze week is volgens mij ook wel wat speculatie.Misschien dat een deel van deze hausse( verwachte goedkeuring EMA/FDA waarschijnlijk in de loop van volgende week, gekende aanvragen en orders,...) al pro actief ingeprijsd zit? Of moet de échte hausse dan nog eigenlijk komen, te zien aan het koersverloop van de laatste jaren??Koffiedik kijken...
makyjo
0
quote:

XTrail schreef op 16 februari 2020 10:49:


Voor een gewone griep wringt China zijn economie niet de nek om
Met alle respect maar dit kun je toch geenszins vergelijken met een gewoon griepje als men ziet hoe er mondiaal massaal wordt ingegrepen, het aantal besmettingen en spijtige dodelijke slachtoffers om nog maar te zwijgen van de wereldwijde economische impact. Dit wordt momenteel door de beurzen fel genegeerd maar ik voorspel dat vanaf midden april /mei wanneer de Q1 resultaten zullen binnenkomen; er stevig zal ingehakt worden door teleurstellende cijfers die dus nu vooralsnog worden genegeerd en waardoor ons een redelijk zware beurscorrectie te wachten staat. Tenzij men weerom rekent op massale kunstmatige doping van overheden en centrale banken om de economieën overeind te houden.
Gertho
0
quote:

makyjo schreef op 16 februari 2020 11:47:


[...]Als je op een ander moet wachten, zou het kunnen zijn dat de trein(of in dit geval de raket!) definitief vertrokken is en dat je al heel wat winst misloopt. Zelf heb ik na vlugge research van het bedrijf(want Novacyt was me tot woensdag compleet onbekend) pas vrijdag bij opening van Euronext Paris, een beperkte positie ingenomen. En beklaag me momenteel zeker dat ik woensdag niet onmiddellijk heb ingetekend want heb nu al een stukje winst misgelopen.Ik stel vast dat de interesse in het aandeel gigantisch is: liefst 48.987.565 van de in totaal 59.774.298 vrij verhandelbare aandelen wisselden vrijdag van eigenaar. Diegene die begin deze maand, toen het prille nieuws bekend geraakte van hun specifiek diagnosticum, instapten aan +/- 0,50 € hebben momenteel al de jackpot beet en ik verwacht dat er zeker nog heel wat potentieel inzit al blijft het inderdaad ook opletten, want een deel van deze spectaculaire hausse van deze week is volgens mij ook wel wat speculatie.Misschien dat een deel van deze hausse( verwachte goedkeuring EMA/FDA waarschijnlijk in de loop van volgende week, gekende aanvragen en orders,...) al pro actief ingeprijsd zit? Of moet de échte hausse dan nog eigenlijk komen, te zien aan het koersverloop van de laatste jaren??Koffiedik kijken...


Op 31/01 en 10/02 ongeveer dezelfde hoeveelheden. Veel in-en uitstappers telkens...
voda
1
Nog even een herhaling:

Novacyt SA: Update over de CE- goedgekeurde coronavirus-test

14 februari 2020 10:39 uur Eastern Standard Time

PARIJS & CAMBERLEY, Engeland - ( BUSINESS WIRE ) - Novacyt (ALTERNEXT: ALNOV; DOEL: NCYT), wereldspecialist in klinische diagnose, is verheugd aan te kondigen dat, na haar aankondiging op 7 februari 2020, haar dochteronderneming, Primerdesign Limited kan een CE-goedgekeurde goedgekeurde nCoV-test lanceren in de week die begint op 17 februari 2020. De Primerdesign-website is begonnen met het aannemen van bestellingen voor de CE-gemarkeerde test vóór de lancering die gepland staat voor volgende week .

- Einde-

Over Novacyt Group

De Novacyt Group is een internationaal diagnostisch bedrijf dat een groeiend portfolio van in vitro en moleculaire diagnostische tests genereert. De belangrijkste troeven liggen in de ontwikkeling van diagnostische producten, marketing, contractontwerp en productie. De belangrijkste bedrijfseenheden van het bedrijf omvatten Primerdesign en Lab21-producten, die wereldwijd een breed scala aan tests en reagentia van hoge kwaliteit leveren. De Groep bedient rechtstreeks de markten voor oncologie, microbiologie, hematologie en serologie, evenals haar wereldwijde partners, waaronder grote bedrijven.

Voor meer informatie, bezoek de website: www.novacyt.com

Over 2019-nCoV

Onderzoekers van het Chinese Centre for Disease Control and Prevention en hun medewerkers hebben het nieuwe pathogene coronavirus 2019 (2019-nCoV) bepaald op basis van patiëntenmonsters en vonden dat het genetisch verschilde van het ernstige acute respiratoire syndroomvirus (SARS) die in 2002 en 2003 een epidemie veroorzaakte, evenals het Midden-Oosten respiratoir syndroomvirus (MERS) dat in 2012 werd ontdekt.

www.businesswire.com/news/home/202002...
XTrail
0
quote:

makyjo schreef op 16 februari 2020 11:56:


[...]Met alle respect maar dit kun je toch geenszins vergelijken met een gewoon griepje als men ziet hoe er mondiaal massaal wordt ingegrepen, het aantal besmettingen en spijtige dodelijke slachtoffers om nog maar te zwijgen van de wereldwijde economische impact. Dit wordt momenteel door de beurzen fel genegeerd maar ik voorspel dat vanaf midden april /mei wanneer de Q1 resultaten zullen binnenkomen; er stevig zal ingehakt worden door teleurstellende cijfers die dus nu vooralsnog worden genegeerd en waardoor ons een redelijk zware beurscorrectie te wachten staat. Tenzij men weerom rekent op massale kunstmatige doping van overheden en centrale banken om de economieën overeind te houden.


Normaal gezien gingen er morgen veel provincies terug opstarten, behalve Chongqing / Sichuan (dicht tot 24/2). Hubei waar Wuhan in ligt, ging morgen normaal open en is verlengd tot 20/2. Als men volgt wat daar momenteel allemaal gaande is in Hubei, is dat zeer twijfelachtig, belangrijker is wanneer de region tussen Shenzhen en Shanghai terug op volle toeren kan komen, als dat snel is, kan de impact nog meevallen, gesteld dat de ziekte geen dramatische uitbreiding neemt richting andere landen en continenten met zware maatschappelijke ingrepen tot gevolg. Voor de beurs, het ene aandeel is gevoeliger dan een ander voor de situatie in China, en sommige aandelen zullen er zelfs van kunnen profiteren.
voda
0
quote:

crazy_fox schreef op 16 februari 2020 13:29:


ik heb toch een beetje spijt dat ik ze verkocht had voor 0,45

Het is nog niet te laat om alsnog in te stappen. Heb ik vrijdag ook nog fors gedaan.
Moet wel kwijt dat je een sterk hart nodig heb voor dit aandeel.
31 januari de eerste pluk gekocht, en daar een vette winst op(>110%).
Het blijft ALTIJD riskant met een Biotech aandeel. Zeker zo'n aandeel als dit wat al werkelijk als een raket gestegen is. Dit zul je niet vaak meemaken denk ik.
voda
0
LIVE | Niemand van teruggekeerde mensen blijkt besmet, wel vijf Nederlanders aan boord van coronacruise

CORONAVIRUS
Op het cruiseschip, Diamond Princess bij Japan, zijn 355 besmettingen vastgesteld. Daarmee is op het cruiseschip de hoogste infectiegraad ter wereld. Aan boord van dat schip zijn vijf Nederlanders die niet besmet zouden zijn. Verschillende landen sturen vliegtuigen om de passagiers te repatriëren, Nederland doet dit niet. Van de Nederlanders die in quarantaine verbleven is niemand besmet. Het dodental ten gevolge van de virusuitbraak in China is opgelopen tot meer dan 1600. Het totaal aantal besmettingen wereldwijd staat op ruim 67.000. Een 80-jarige Chinese toerist is in Frankrijk overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Het is het eerste slachtoffer van het virus in Europa. Ook vandaag houden we je op de hoogte via een live-blog. De afgelopen dagen lees je hier terug.

Marcia Nieuwenhuis 16 feb. 2020 Laatste update: 13:13


Voor meer zie link:

www.ad.nl/buitenland/live-niemand-van...
poil-1
0
www.primerdesign.co.uk/home

Even naar beneden scrollen: WHO USES ARE PRODUCTS?
Pfizer, GlaxoSmithKline
Die weten ook hoe goed deze "kit" en het bedrijf Primerdesign is.

www.genengnews.com/topics/drug-discov...

De overname van Novacyt is een gouden zet geweest. Er zijn veel nieuwe aandelen bijgekomen, maar de ca. 50 miljoen aandelen worden de laatste dagen bijna met 100% omzet verhandeld in Parijs en Londen.

Ik verwacht na de goedkeuring FDA een verdubbeling van de koers en verwacht dat "de grote jongens" Novacyt willen overnemen.
Reden: combinatie snel opsporen met de "kit" en daarna behandelen met het nog te ontwikkelen medicijn.

Fijne zondag en succes morgen, poil


RobbieRonalds
0
Ik Kocht Mn eerste partij van 25000 stuks nog op 0,19 cent. Ben er boven de euro 2 x uitgetikt door een stoplos maar daardoor wel stukken goedkoper terug kunnen kopen en weer kunnen verkopen. Heb nu terug gekocht in plukjes van 5000 st. Heb er nu weer 15000 st in op gemiddeld 1,15. Ga nu morgen weer bij kopen hetzij iets duurder of misschien goedkoper. In plukjes kan ik evt ook weer afbouwen.
poil-1
1
Primerdesign: The First European Team to Deliver to the World a 2019-nCoV Diagnostic Kit

Weet niet of dit al geplaatst is. Dus bij deze:
www.rapidmicrobiology.com/news/primer...
Adam Herridge, Product Manager at Primerdesign, talks to rapidmicrobiology.com about how his team responded to the growing novel coronavirus epidemic and delivered the genesig 2019-nCoV qPCR Kit in rapid time. It was the first diagnostics kit to be made in Europe with 100% specificity, it is exceptional value for money and is advantageous to low-resource and field-use scenarios.

Q: Primerdesign have brought this kit to market quickly – is it record time? When did you start working on it?
A: Primerdesign was the first European Medical Diagnostics company to produce a commercially available molecular detection kit specifically for 2019-nCoV. Development of the kit started as soon as it was apparent that the virus was spreading and becoming a global health threat; the team managed to develop and optimise a kit within two weeks.

Q: What technology does the kit use and what specimens are suitable?
A: The genesig 2019-nCoV uses qPCR (quantitative polymerase chain reaction) through Taqman-style probe cleavage to generate a fluorescent signal in the presence of and detection for this novel Coronavirus strain. Any high-quality nucleic acid extraction is a suitable sample for the test. In this instance, samplers are typically using a nasopharyngeal swab

Q: What other instrumentation/equipment is needed?
A: A nucleic acid extraction kit is needed first to prepare the patient sample. This can be a manual or automated process, which involves lysis and purification of the sample, to be ready for testing. Once extraction is complete, the sample, along with our reagents, are loaded on to a qPCR instrument, which amplifies the nucleic acids and interprets the data to provide a result to the user

Q: What sort of lab/applications is it intended for?
A: The kit is designed so that any molecular lab with the ability to perform qPCR can use our assay. Our reagents, including master mix, come lyophilised. This means shipping and storage at ambient temperature are possible. This allows transportation to tropical climates and eliminates the need for refrigeration. This gives the added advantage of enabling testing to be performed in field laboratories and other low resource settings, which otherwise, may not have been possible. Once the sample is ready for testing, the user will use a qPCR instrument

Q: How can labs be confident in the results?
A: With our Advanced format kit, the user is provided with a positive control, an internal extraction control, an endogenous control and pure H2O. The positive control is used to show that a successful PCR has occurred, and for quantification of a sample. An internal extraction control is used in the sample setup and qPCR, which then allows an individual to be confident of a high-quality extraction. The endogenous control is used to show the presence of sufficient and appropriate sample input (e.g. the swab had the correct amount of sample on it). And the pure H2O is used to provide a sure negative sample, so an individual can be assured their positives are true positives.

Q: How does this kit compare to others that have also recently appeared?
A: The Primerdesign 2019n-CoV kit has been designed specifically for the Wuhan specific strain, not associated strains. It shows 100% homology with the genomes of this strain that have been sequenced to date in the public domain. This includes global strains, as well as China. We have undertaken extensive bioinformatic analysis to confirm inclusivity and exclusivity parameters which have shown the Primerdesign kit to be more specific than alternative kits. For example, the WHO designed their published assay prior to knowing the 2019-nCoV sequence and as such, that assay detects other coronaviruses such as SARS-related viruses. We believe that our kit will have improved specificity over the Chinese CDC and US CDC designs as we have designed our detection profile to have a greater number of mismatches with related species. This means Primerdesign's kit will not detect other species, whereas other assays available will, and therefore have reduced specificity.

Q: What will happen should the virus continue to mutate?
A: Viruses inherently have a high mutation rate. Should the targeted region of the virus mutate, the specificity of the assay may be reduced, which would be the same for any competitor kit or PCR assay. To combat this, as the sequence data is collected from newly 2019-nCoV infected patients from around the world and then published, our in-house bioinformatics team reviews this daily to check our detection assay has homology with all of these published sequences, and can still detect all positive 2019-nCoV samples.

Groet, poil

alalush
0
Van Ranst (UZ Leuven): "Onze test geeft resultaat na 2.5 uur" Antwoord op mijn vraag of hij zicht had op Novacyt detectie test.
Theo3
0
Nee natuurlijk niet meer bij kopen want ik denk dat het zelfde gaat gebeuren als mij bij biophytis is gebeurd. Ze laten het aandeel sterk stijgen waarna ze de boel dicht gooien en dan een emissie doen om de boel financieel op orde te krijgen. Gelukkig had ik winst genomen en een klein aandeel terug gekocht dus bleef het verlies van mijn winst beperkt en stapte vrijdag op 0.31 cent eruit en kijk nu de even toe bij biophytis. MAAR dit kan ook zomaar gebeuren bij Novacyt. Ben op je hoeden ik zeg niet dat het gebeurd maar het KAN. De kans is er groot genoeg voor.
Theo3
0
In duitsland is de quarantaine ingetrokken geen besmettingen meer aldus wdr4 om 3 uur vanmiddag
voda
0
Gestrande Nederlanders Westerdam: ‘Het is één grote puinhoop, we voelen ons onveiliger dan op het schip’

UPDATE
Zeker veertien Nederlanders die cruiseschip Westerdam vrijdag mochten verlaten na twee weken op zee vanwege de coronacrisis, zitten nu vast in Cambodja. Door het nieuws over de besmette Amerikaanse medepassagier mogen ze hun hotel niet verlaten. ,,We voelen ons hier onveiliger dan op het schip’’, zegt Johan Kok uit Lekkerkerk over de telefoon vanuit Phnom Penh tegen deze site.

Caspar Naber en Raymond Boere 16-02-20, 12:15 Laatste update: 14:55

Zijn vrouw Willy en hij hadden vandaag eigenlijk weer thuis moeten komen na hun 19-daagse cruise door het Verre Oosten. In plaats daarvan zitten ze ‘opgesloten’ in een hotel in de Cambodjaanse hoofdstad. ,,Een prachtig luxehotel maar het is allemaal zó chaotisch dat niemand weet waar hij aan toe is. Het is één grote puinhoop’’, vervolgt Kok.

Lees ook
Tóch coronabesmetting passagier Westerdam: Nederlanders geweigerd op KLM-vlucht
Geweigerd cruiseschip Westerdam mag naar Cambodja

Volgens hem verblijven er nog minstens veertien andere Nederlanders in het hotel die ook aan boord zaten van de Westerdam. ,,We ontdekten gistermorgen na het opstaan een onder de kamerdeur geschoven brief. Daarin meldde het Cambodjaanse ministerie van Volksgezondheid dat we op onze kamers moesten blijven en dat we onderzocht zouden worden door een arts. Dit naar aanleiding van het nieuws over de besmetting van een Amerikaanse medepassagier. Toen ik de receptie belde om de informatie te checken, zeiden ze doodleuk: nee hoor, komt u maar naar beneden.’’

Tot grote verbazing van het echtpaar Kok liepen in de hotellobby al tientallen passagiers van de Westerdam rond. Omdat hij het zaakje toch niet helemaal vertrouwde, vroeg Johan de contactpersoon van de Holland America Line (HAL) om opheldering. ,,Hij vertelde dat we eerst rustig konden ontbijten. Weer terug op onze kamer vonden we ineens een brief waarin de HAL mededeelde dat we op onze kamer moesten blijven.’’

Gezondheidstest
Het echtpaar Kok krijgt van de rederij dagelijks een vergoeding van vijftig dollar per persoon om te kunnen eten en drinken. Het maakt de situatie iets draaglijker, maar een feest is het niet want eigenlijk mag niemand de kamer uit. ,,Al houdt niemand zich daar hier aan’’, zegt Kok.

Zijn vrouw en hij werden vanmiddag onderworpen aan een gezondheidstest waarbij ze wangslijm moesten afstaan. Net als de overige twaalf Nederlanders en andere voormalige passagiers van de Westerdam in het hotel. Hun slijm wordt onderzocht in een laboratorium om duidelijkheid te krijgen of er toch niet meer mensen zijn besmet dan de Amerikaanse medepassagier. ,,De artsen hebben een hotelkamer op de achtste etage. Passagiers zouden worden gebeld als ze zich moesten melden, maar toen ik daar kwam heb ik alsnog anderhalf uur in een rij moeten wachten’’, zegt Kok terugblikkend.

Geschrokken
Zijn vrouw en hij zijn ‘enorm’ geschrokken van het nieuws over de besmetting van de Amerikaanse medepassagier van de Westerdam. ,,Mede daardoor voelen we ons hier veel onveiliger dan op het schip. Wie zegt dat er niet meer passagiers zijn besmet en misschien zitten die wel in dit hotel. Aan de andere kant: iedereen mocht vrij rondlopen aan boord en niemand is ziek geworden. Terwijl het virus zich enorm snel verspreidt. Daarom lijkt het on sterk dat de Amerikaanse vrouw al besmet was op het schip. De HAL plaatst ook vraagtekens bij de zaak en heeft een second opinion aangevraagd. Het zou me niet verbazen als het geen coronavirus blijkt te zijn.’’

Hoe het nu verder gaat is voor de veertien Nederlanders en hun medereizigers één groot raadsel. Niemand heeft een idee wanneer ze naar huis kunnen komen en en vooral hoe. Kok: ,,De internetverbinding is hier in het hotel heel goed dus vanmiddag hebben we uitgebreid gesproken met kinderen en kleinkinderen. Die maken zich ook veel zorgen. Een kleinkind vroeg of nog wel genoeg te eten en te drinken hadden. Dat is er meer dan genoeg, maar soms denk ik wel dat we beter op dat schip hadden kunnen blijven. Dat was een klein stukje Nederland. Desnoods hadden we naar Nederland kunnen varen. Nu zijn we overgeleverd aan de lokale autoriteiten. Ze doen absoluut hun best, maar ik moet nog maar zien dat ze ons straks laten vliegen. We hadden allemaal al een certificaat gekregen waarmee luchthavens ons moesten doorlaten, maar ondertussen zitten we nog steeds in Cambodja.’’

Johan en Willy Kok hopen dat ze hun hotel morgen wel even mogen verlaten. ,,Dan kunnen we hier nog een dagtochtje maken. Maar als ik zie hoe het vandaag ging, vrees ik dat het nog vooral veel wachten is.’’

www.ad.nl/buitenland/gestrande-nederl...
11.970 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 ... 595 596 597 598 599 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Novacyt Meer »

Koers 2,070   Verschil -0,15 (-6,76%)
Laag 1,984   Volume 4.682.627
Hoog 2,145   Gem. Volume 14.219.651
1 apr 2020 17:37
label premium

KOPEN OF VERKOPEN?

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Ontdek Premium
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare