Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Vooruitblik: ABN Amro, BAM en Delta Lloyd

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
17 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
blowvis
0
Ja jammer en storend dat men steeds de fout ingaat met verkeerde agenda punten te noemen die wel goed vermeld staan op IEX site.
Heb hier al eerder gezegd dat je moet verwijzen.
Verder goed werkstuk hoor.
Zelf heb ik boven mijn pc hangen,
Beleg nooit in auto bedrijven banken en bouwbedrijven want het is altijd wat.
Maar ja,
je er aan houden is nog wel eens moeilijk.
Grt.
ttroo
0
VIX. Het wordt vaak genoemd in stukjes op de AEX. Ze liggen laag en ze kunner zeker lager. Opvallend is wel dat de VIX de afgelopen week heel lichtjes hoger ging dan de week er voor, terwijl de beurzen goed tot zeer geluimd waren. Ze staan rond het niveau van 1992 en 1993, en dat is dus een tijdje geleden. Ze kunnen zeker lager, maar ze kunnen ook een flink stuk hoger. Bij deze lage VIX staan de Amerikaanse indici op record standen. Dus op dat gebied klopt alles wel. Het is dus meer, wanneer gaan de Amerikaanse indici corrigeren. Europa en Japan zijn slaafs aan de Amerikanen, dus die beurzen zijn geen leidende indicatoren. Ik zie wel de VIX eerder stijgen dan dalen bij de huidige koersen. Maar wanneer, precies dat is de juiste vraag. We gaan het zien deze week.
Hopium
0
Wat een prettig lees, leer en kijkplezier weer Nico, dank!
Je bent een zeer waardevolle aanvulling op de IEX-site.

Niet alles dat geteld kan worden is waardevol en niet alles wat waardevol is kan geteld worden.
Albert Einstein.
gerrit 69
0
Nu al veel cijfers bekend zijn gemaakt, krijg ik de indruk dat we veel te somber zijn geweest.
Naar mijn mening staan we aan de vooravond van een nieuwe hausse in aandelen.
Mijn gevoel zegt mij dat we op het eind van dit jaar wel eens met de AEX op 500 staan.
Dat betekent dus een stijging van 10 procent en dat lijkt mij niet onmogelijk.
De zwaargewichten van de AEX kunnen deze stijging minimaal waarmaken.
ASML naar de € 112,00 - ING naar de € 12,50 - Shell naar de € 26,00 en Unilever naar de € 45,00 en dan staat de AEX zelfs al boven de 500

dct
0
Jammer dat de vix bij deze lage standen zo in contango staat dat als je speculeert op stijging je al een paar punten moret in lopen om de contango goed te maken. Op dit moment moet je voor een okt future rond de 4 punten meer betalen dan voor de aug. Zal voor de afgeleide producten ook lekker door rollen worden ??.
Moneyball
0
Vooruitzichten voor de bouwers worden gestaag rooskleuriger. Markt is beterend en intern is scherp gekeken naar processen en efficiency. Bam en Heijmans kunnen nog wel een keer een tikje terug moeten, maar long term mooie opportunity imho
tinybolus
0
Bam en Heijmans weer een tikkie terug? Niet bepaald een feestje op de beurs voor deze 2. Lange termijn is van zoveel factoren afhankelijk, blijft toch moeilijk inschatten.

Tuurlijk lage rente en bouw is uit het dal in Ned, maar waar ben je actief, wat zijn de marges, wat doen andere partijen, regeringsbeleid, koers vh management, etc...
Westvleteren
0
Aanvulling: halfjaarcijfers AND international (AScX) a.s. donderdag 18 augustus (https://www.and.com/financial-calendar/)
up en down
0
Zolang de bankaandelen niet serieus gaan stijgen dan blijft de aex op een laag pitje sukkelen en gaat niet naar 500 punten. Wat moeten ze daar uberhaupt daar ook op staan als je bedenkt dat bijvoorbeel aegon op amper 3,70 sukkelt en amro ook niet verder komt dan een miserable prijs van 18,50 en dat is dan na de uitgifte ervan.... Dan weet je dat de geldmarkt nog steeds in een gevangen houding op de beurzen opereren..... De beleggers hebben er nog steeds geen vertrouwen in dat de banken het wel goed doen ondanks de miljarden omzetten en winsten in het jaar goed doen en de koersen moeten stijgen..... Het is een geluk dat ze dividend uitkeren anders stonden de koersen nog veel lager. De ommekeer komt pas als de rente stijgt Maar ook dat gaat niet gebeuren omdat er teveel geld is bijgedrukt (fed en ecb) ook de uitgifte van aandelen van banken ook zijn gestegen, zij het dan dat aegon er heeft teruggekocht om verdere verwatering van de koers tegen te gaan....En zodat niemand er nog veel voor geeft om een aandeel van welke bank dan ook in een lang lopend bezit wil hebben,maar dat alles is wel nog beter dan je geld op de bank te parkeren want dan krijg je helemaal er bijna niets voor!!
Belgske
0
speedy0070
0
jammer dat je het fout ziet,(Beleg niet in banken?) ik heb 3 verschillende calls uitstaan 2 verschillende op ABN respectievelijk 146% en 138% huidige winst en wil ik absoluut nog niet verkopen!! Ing beetje minder maar een mooie 85% winst mogen we niet klagen de outformer in calls was Delta LOYD Call maart 2017 op 3.40 64 calls kon ik bemachtigen voor een prijs van 0.22 vandaag 2.05 waard ja liefst 839% winst laat ze lekker door lopen ze gaan aardig te keer. Je moet weten wanneer je calls koopt. Voorbeeld een aandeel knalt naar beneden en Word gestraft zonder enige duidelijke aanwijzing. Geeft mooie dividend resultaten jarenlang.
Dit was het geval met Delta Loyd. Dus een koop aanval van mij die aardig duitje opbracht.Wilde 100 calls kopen maar ik kon er maar 64 bemachtigen aan de prijs van 0.22 Zelfde geval was met ABN die naar beneden duikelde op 14 euro was gewoon te gek. (Met de staat als groot aandeelhouder) Dus andere koop aanval. ING duikelde naar bijna 8 euro was ook te gek. staat un rond de 12 en voorzie een stijging naar 15 ABN max naar 24 en voor Delta Loyd naar een 6 euro. (Zal er niet ver naast zijn.) op de max naar buiten met de hap en winst nemen en naar andere dingen uitkijken.
succes
speedy0070
0
morgen cijfertjes Shell weten we al dat het een slap resultaat zal worden, olie prijs blijft sukkelen,Iran blijft lekker door pompen, en opec akoorden kan je helemaal vergeten. Dan komen ook de elektrische
autootjes in zwengel en alles gaat de soep in. Wat over blijft zijn de kluifjes voor de hond.willen de economie aan het bewegen krijgen maar zolang de lonen geen 20% stijgen mag je dit rustig vergeten en gaan we aardig door met de recessie.
Kan Leiden tot de grootste beursklap in de historie van de beurs heb geen glazen bol maar zal er niet ver naast zijn.Wilde verhalen over amerika terwijl bijna 30% in armoede leeft is gewoon om de beurs op peil te houden kunstmatig!! Maar hoelang nog? Verzadigde markt met loodsen vol met materiaal wat ze niet krijgen verkocht omdat consument gewoon geen poen heeft om te kopen. Lage salarisen zien we overal ter wereld waar de mensen werken als slaven om te overleven. 18 en 20 uur per dag werken om te overleven is normaal in USA, Central en zuid Amerika. zeggen ze dat de slaventijd is afgelopen!! Of... JUIST BEGONNEN??Zo zien we maar dat de hele markt is over gewaardeerd wat we heel snel terug zien in het % van dividend wat de bedrijven uit betalen. je geld in iets steken wat geen zier opbrengt is gekkenwerk.
17 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Chipsector in schijnwerpers op Wall Street

26 jun De aandelenbeurzen in New York zijn woensdag met kleine uitslagen de handel uitgegaan. Vooral chipbedrijven... 1

  Indices

  AEX 558,24 -0,01%
  EUR/USD 1,1362 -0,11%
  Germany30^ 12.245,70 +0,00%
  Gold spot 1.406,97 -0,03%
  LDN100-24h 7.420,04 +0,39%
  NY-Nasdaq Composite 7.909,97 +0,32%
  US30# 26.602,46 +0,25%

  Stijgers

  Arcelo...
  +4,83%
  Air Fr...
  +4,56%
  Fugro
  +3,93%
  ING
  +2,75%
  Aperam
  +2,46%

  Dalers

  Euroco...
  -4,82%
  OCI
  -3,80%
  Sif Ho...
  -2,61%
  Wereld...
  -2,45%
  Takeaw...
  -2,29%