Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

KPN en telecom nieuws - Juli 2016

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
62 Posts, Pagina: 1 2 3 4 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
SpecKlaas
1
Brexit overleeft. Er sterker uit voort gekomen. Alleen de eerste dag van de maand even negatief. Waarschijnlijk wordt dit maandag wel weer gecompenseerd Door de licenties voor Digitenne. Op naar de kwartaalcijfers. En op naar de 4+.
verwijderd
0
KPN-topman Eelco Blok voorgesteld als commissaris bij PostNL

Van onze redacteur

Update: vandaag, 08:50
KPN-topman Eelco Blok wordt voorgedragen als commissaris bij PostNL. Dat heeft de post- en pakketjesbezorger maandagochtend bekendgemaakt.

De benoeming van Blok komt op de agenda te staan van de algemene vergadering van aandeelhouders, die gepland staat voor april 2017. Dan kunnen aandeelhouders hun stem uitbrengen. Tot die tijd zal Blok commissarisvergaderingen bijwonen als bijhoorder.

Naast zijn functie als topman van telecombedrijf KPN is Eelco Blok ook co-voorzitter van de Nationale Cyber Security Raad.
verwijderd
0
KPN behoudt licentie voor digitale ether-tv tot 2030

En wat mag dit gaan kosten:

De huidige licentie loopt af op 31 januari 2017. De nieuwe vergunning gaat in per 1 februari 2017 en heeft een looptijd van 13 jaar. De vergunning zou door Agentschap Telecom worden verdeeld via een veiling vanaf 4 juli. De andere deelnemer heeft zich echter op het laatste moment teruggetrokken uit de veiling. KPN krijgt de vergunning voor een bedrag van nul euro.
verwijderd
0
Geld vrij maken voor overname K..N (Blok is zich met allerlei commissariaten ook al aan het indekken):

Deutsche Telekom overweegt verkoop deel zendmasten
maandag 4 juli 2016 | 09:54 CET |
Deutsche Telekom overweegt duizenden mobiele masten in Duitsland te verkopen, schrijft Reuters op basis van bronnen die bekend zijn met de plannen. Het telecombedrijf zou Goldman Sachs en Morgan Stanley in de arm hebben genomen om een veiling te organiseren. Deze zou dan in augustus moeten plaatsvinden waarbij Deutsche Telekom hoopt op een opbrengst van 4-5 miljard euro. Na de zomer wil Deutsche Telekom eventuele bieders nader informeren.
SNSN
0
For today: PP=3.229
Resistance: R1=3.247
Support: S1=3.193; S2=3.175

The stock is in uptrend since Jun 24. It's completing a 'micro-cycle', moving from the upper uptrend edge (that was hit twice on Jun 29 & 30) towards the lower border.

Actually the stock is (almost) testing the lower uptrend edge, which is currently just slightly under the S1, and it is around ~3.165/~3.215 at opening/closing
verwijderd
0
KPN heeft op dinsdag 5 juli 2016 09:00 het 1e steunniveau met een koersdaling naar 3,18 neerwaarts doorbroken. In het algemeen wordt dit opgevat als een negatief signaal.

PS: Op naar de volgende steun of weer-stand (zie ook bovenstaande link (old post) voor actuele grafiek)?
verwijderd
0
Consumentenbond bezorgd om fusie Ziggo en Vodafone
donderdag 7 juli 2016 | 15:09 CET |
De Consumentenbond heeft zijn zorgen met betrekking tot de voorgenomen samenwerking tussen Ziggo en Vodafone bij de Europese Commissie geuit. De bond vreest dat er op de lange termijn te weinig concurrentie op de telecommarkt overblijft.

De Consumentenbond is van mening dat de samenwerking van Liberty Global, het moederbedrijf van Ziggo, en Vodafone betekent dat de mobiele en vaste telecommarkt een duopolie wordt van Ziggo/Vodafone en KPN. Als Vodafone als onafhankelijke derde speler wegvalt, zijn er maar twee partijen met een eigen vast en mobiel netwerk, zo geeft de bond aan.

De Consumentenbond vraagt de Europese Commissie om kritisch te kijken naar de samenwerking en waar nodig voorwaarden te stellen om de concurrentie in Nederland op de lange termijn te borgen.
De Consumentenbond pleit al jaren voor het openstellen van de vaste netwerken zodat deze toegankelijk zijn voor andere partijen.
verwijderd
0
Telco's presenteren 5G Manifest in meeting met Oettinger
vrijdag 8 juli 2016
De grootste Europese telecombedrijven hebben een voorstel gemaakt voor de ontwikkeling van 5G. Ze roepen op tot minder regels en meer overheidssubsidie om te garanderen dat het potentieel van nieuwe technologie volledig wordt benut. Het bedrijfsleven heeft gesproken met eurocommissaris Günther Oettinger over het “5G manifest” en hoe dat zich verhoudt tot het “5G Actieplan” dat de Europese Commissie dit najaar voorstelt.

De operators hebben een tijdpad ontwikkeld voor het testen van 5G. Vanaf 2017 worden er internationale testen opgezet. Zodra 3GPP de standaard af heeft, naar verwachting rond 2018, beginnen de eerste testen met klanten.
SpecKlaas
0
Helaas is de winst van vandaag weer bijna verdampt. Altice doet het erg goed met een kleine vier procent in de plus.
SpecKlaas
0
Gelukkig op het einde toch nog een plus op het niveau van de AEX-verhoging. Maar het gaat al wel een paar dagen moeizaam mee onhoog.
Agatan
0
Het gaat jammer genoeg harder down dan up. Cijfers afwachten. Hoop niet dat het een voorteken is.
SNSN
0
For today: PP=3.18
Resistance: R1=3.214; R2=3.254
Support: S1=3.14; S2=3.104

The lower edge of uptrend since Jul 6 is around S1 at opening, and ~3.155 at closing.

The (most probable) upper uptrend edge is around ~3.22/~3.235 at opening/closing

The mid-summer rally has usually around ~3-4 weeks window, and the market has a good r-zone around ~455.

Take care.
SpecKlaas
0
We zijn de week positief begonnen. Even 3,216 op de teller en dat is een plusje van 3/4 procent. Een lekkere start, al hoewel het nog biets zegt.
Agatan
0
Toezichthouder ACM schroeft regulering telecomsector terug
Geen dominante spelers in vaste telecomsector overgebleven.

De Nederlandse toezichthouder heeft de regulering van de vaste telecommarkt en in het bijzonder telecombedrijf KPN teruggeschroefd, aangezien er geen dominante spelers in de markt voor vaste telefonie resteren. Dit meldde de Autoriteit Consument & Markt (ACM) maandag.

Met een verschuiving onder consumenten van vaste telefoniediensten naar digitale diensten, ziet de ACM af van strikte regulering van de klassieke telefoniemarkt voor consumenten.

"Inmiddels is al bijna 85 procent van de consumentenaansluitingen digitaal. We verwachten dat eind 2019 minder dan 5 procent van de aansluitingen nog klassiek is", zei bestuurslid Henk Don van de ACM.

De toezichthouder houdt telecombedrijf KPN wel onverminderd in de gaten op de kleinzakelijke markt, waar tot 12 gespreksdiensten tegelijkertijd kunnen worden gevoerd.

Op de grootzakelijke markt, waar meer dan 12 gespreksdiensten tegelijkertijd kunnen worden gevoerd, hebben concurrenten van KPN hun positie volgens de waakhond kunnen verbeteren, waardoor geen strikt toezicht meer vereist is.

"ACM heeft daarom vastgesteld dat het niet langer nodig is om KPN verplichtingen op te leggen op de grootzakelijke markt. In de kleinzakelijke markt beschikt KPN wel over een hoog marktaandeel en is regulering nu nog nodig", aldus Don.

Het aandeel KPN noteerde maandag op een groen Damrak 0,2 procent lager op 3,19 euro.

SpecKlaas
0
Een spannend weekje. De tweede kwartaalcijfers. De week begonnen met een klein verlies. De omzet is nog steeds 0,000.
62 Posts, Pagina: 1 2 3 4 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

KPN Koninklijke Meer »

Koers 2,780   Verschil +0,01 (+0,47%)
Laag 2,759   Volume 11.291.914
Hoog 2,793   Gem. Volume 16.062.294
17-sep-19 17:35
label premium

KPN: Belgische powervrouw

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Gerelateerde Video's