Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Oekraine-referendum special:)

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
606 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 31 »» | Laatste | Omlaag ↓
 1. forum rang 7 haas 25 februari 2016 22:46
  Radio 1:
  Voor Oekraïne dreigt een nieuw gevaar. Oorlogstrauma's.
  De laatste weken laaide de strijd opnieuw op in het oosten van het land.
  Daar leven tienduizenden mensen al bijna twee jaar onder verwoestende beschietingen.
  En dat terwijl Oekraïne nooit eerder oorlog kende; psychische hulp aan de slachtoffers is dan ook verre van toereikend. Een reportage vanuit de frontlinie van onze correspondent
 2. forum rang 7 haas 25 februari 2016 23:24
  report van Nederlander gehuwd met Poolse, en in 2007 naar Polen verhuisd is:
  ========================================================================

  Slavische volkeren zoals ik hen ervaar zijn voor een ieder gastvrij, een visite is hier niet een koekje bij de koffie maar direct een uitgebreide maaltijd.
  Het vreemde is alleen dat zeg maar op straat nu niet erg vredelievend zijn voor elkaar.

  Corrupt tot op het bot en van vuilnisman tot directeur maar daar moet je als westerling mee leren omgaan.
  Dus al die prachtige zinsneden van politici over corruptie staat leuk maar helaas slaat nergens op.
  En zo mijn vrouw zegt die het communisme heeft meegemaakt was corruptie behouden voor de top van de politiek en voor ieder ander stond er zowat de doodstraf op.

  En Polen, Slowaken Tsjechen zijn feitelijk hetzelfde in hun gedragingen

  En voor de Oekraïne komt er nog iets bij dat het deel dat bij de EU wilt niet Slavisch zijn maar een mengeling van Italianen en Roemenen Roma en Tartaren.
  Het volk van EU gaat echt nog wat beleven met deze lieden, overigs de grens met de EU is niet voor niets heden hermetisch afgesloten.
 3. forum rang 7 haas 25 februari 2016 23:27
  ën weet verder te melden:
  Onze vriend Porochenco heeft zo is recent gebleken 1,7 miljard euro naar Zwitserland weg gesluisd.
  Zijn maat Yatsenyoek doet er niet over onder.
  Weet heden uit zeer betrouwbare bron dat het land binnen 3 maanden compleet in elkaar stort omdat door verkeert beleid de gehele economie tot stilstand is gekomen.
  Wapentuig wat de VS en EU leveren word zo snel als mogelijk is door verkocht aan de sepa`s in het oosten om aan geld te komen en eten.

 4. forum rang 7 haas 27 februari 2016 08:41
  quote:

  haas schreef op 25 februari 2016 19:19:


  De enige florerende industrie in de Oekraine is de militaire industrie.

  Artikel 10 van het associatieverdrag is een militaire verbintenis.


  Artikel 10 Conflictpreventie, crisisbeheer en militair-technische samenwerking

  De partijen intensiveren de praktische samenwerking op het vlak van conflictpreventie en crisisbeheer, in het bijzonder met het oog op versterkte deelname van Oekraïne aan civiele en militaire operaties inzake crisisbeheer onder leiding van de EU en aan oefeningen en opleidingen, ook die in het kader van het gemeenschappelijk veiligheids- en defensiebeleid (GVDB).
  Samenwerking op dit gebied wordt gebaseerd op regelingen en afspraken tussen de EU en Oekraïne over raadpleging en samenwerking op het vlak van crisisbeheer.
  De partijen onderzoeken mogelijke samenwerking op militair of technologisch vlak. Oekraïne en het Europees Defensieagentschap (EDA) onderhouden nauwe contacten over de verbetering van de militaire capaciteit, ook op technologisch vlak.


  Of zou het associatieverdrag met Oekraine zoiets als 'n -TTIPP verdrag zijn ?
 5. [verwijderd] 27 februari 2016 16:25
  he government of Moldova is running out of cash and has limited payments to public sector salaries, pensions, and utility bills. All other expenditures ranging from repairs to purchase of goods and services is suspended.

  The new government is hoping to resume an IMF program suspended last year amidst political instability. At the moment, a much anticipated €150 million from Romania has been suspended, as well as all EU funding.

  The IMF was visiting Moldova recently to update its data in the economic state of affairs. Whether and under what conditions the program can resume is unknown.

  The collapse of the Moldovan economy is the most politically embarrassing story that the EU has faced in the East Partnership.

  Moldova is one of the three states that signed an Association Agreement with the European Union in 2014 and was regarded its star pupil in terms of reforms. Moldova was the first among the six Eastern Partnership states to be granted Visa free travel in the EU. Then, towards the end of 2014, the small country of 3,5 million people was forced to bail out three banks whose reserves were robbed of $1bn (approximately € 880 million). That is about an eight of Moldova’s GDP.

  Unfortunately, this grand theft took place on the watch of a pro-EU government, which came to power in 2009. Since February 2015 thousands of Moldovans have taken to the streets of Chisinau calling initially for the government’s resignation and then for new elections.

  The stolen money triggered a rapid depreciation of the national currency, the leu, and a steep decline in living standards in the poorest country in Europe. Landlocked between Romania and Ukraine, the country depends on migrant remittances for over 25% of its GDP. That is an income that is currently deceler
 6. [verwijderd] 4 maart 2016 16:28

  Deze miljonair wil dus met zijn geld onze democratie naar zijn hand zetten.

  @EWdeVlieger @YoeriAlbrecht George Soros collaboreerde met de Nazi's tijdens WOII & financiert antisemitisme: sultanknish.blogspot.nl/2010/11/jewis...
  Gesprek weergeven 5 retweets 0 vind-ik-leuks
  Beantwoorden Retweeten 5
  Leuk
  Meer
 7. [verwijderd] 12 maart 2016 11:53
  quote:

  whammy schreef op 12 maart 2016 11:26:


  Meest recente peiling vandaag in VK
  www.volkskrant.nl/politiek/nee-kamp-r...


  al word het 90%, deze reet-racers leggen dit ref. links maast hun neer, ze liggen immers vol op stoom om Europa in een oorlog te verwikkelen en zodoende HUN falen te verdoezelen..
 8. forum rang 7 haas 12 maart 2016 13:02
  Nivelleren is een feest', sprak een geëngageerde PvdA-voorman ooit.

  Het feestje is omgeslagen in treurige fiscale terreur tegen de eigen burger maar achter het echt grote (en foute) geld aangaan, dat durven Liliane Ploumen en haar vrind Jeroen Dijsselbloem niet.

  We kregen antwoord op Kamervragen door de SP, naar aanleiding van een stuk op 925 over de rijkste man van Oekraïne. Dankzij een kamerplant ('dan bent u een echt bedrijf') hoeft de 49-jarige Rinat Akhmetov geen belasting te betalen, in Oekraïne en in Nederland niet.

  Bij de val van de Sovjet-Unie wisten zo'n dertig tot veertig slimme Oekraïeners de complete rijkdom van het land naar zich toe te trekken.

  Daarom is het land ook zo arm. Dat vermogen zit in het buitenland en als we een beetje goed zoeken, dan zien we dat niet minder dan € 2,2 miljard ervan in Nederland verstopt ligt en dat is allemaal van de genoemde Akhmetov.

  Wij stellen voor: we onteigenen hem en geven de bezittingen terug aan Kiev (bijvoorbeeld via het IMF) in plaats van de we gaten in de begroting van dat land dichten met eigen belastinggeld. Dat zou omgekeerde solidariteit zijn. Immers, de inkomstenbelasting voor de Nederlandse bakker en slager gaan omhoog terwijl miljardair Akhmetov onaangeroerd blijft.

  lees meer.................
  925.nl/archief/2016/03/04/bert-koende...
 9. forum rang 9 objectief 12 maart 2016 14:38
  quote:

  haas schreef op 12 maart 2016 13:02:


  Nivelleren is een feest', sprak een geëngageerde PvdA-voorman ooit.

  Het feestje is omgeslagen in treurige fiscale terreur tegen de eigen burger maar achter het echt grote (en foute) geld aangaan, dat durven Liliane Ploumen en haar vrind Jeroen Dijsselbloem niet.  Vele burgers willen altijd meer en zeker niet minder in financiele zin. Dat is een redelijk normale eigenschap.
  Maar beweren dat de PvdA icoon Dijsselbloem c.s. weinig gedaan heeft tegen het grote geld is een klinkklare onwaarheid. Banksalarissen/bonussen zijn massaal lager geworden, vele overheidsnotabelen zijn minder gaan verdienen, cooperaties aangepakt etc. etc. Internationaal (Ploumen) dat is een ander verhaal, het is een onmogelijke opgave ook organisaties/mensen buiten Nederland tot ander gedrag te bewegen, laat staan verplichten.
  Niettemin de eigen burger vaart wel bij de 5 miljard belastingverlaging/de loonstijging voor werkenden en voor de meesten duizenden euro's minder hypotheekrente p/jr. Dit is kassa voor de meeste burgers.
 10. forum rang 5 whammy 12 maart 2016 15:45
  Dit is de crux inzake Akhmetov, nooit belasting betaald in Oekraïne.
  Verdwijnt met de poen o.a. naar Nederland, richt in Nederland een brievenbusfirma op met aan de voordeur een plant zodat hij ook in NL vrijgesteld wordt van belastingbetaling.Zo krom als een hoepel.
  quote
  "'Nederland heeft € 5,1 miljard geïnvesteerd in Oekraïne', aldus onder meer de VVD, bijvoorbeeld bij monde van Han ten Broeke. Nu ontstaat het vervelende verschijnsel dat we Oekraïne willen helpen bij het bestrijden van corruptie, terwijl we een toevluchtsoord voor belastingontwijkers uit dat land zijn. Het associatieverdrag meldt dat we moeten 'samenwerken' om corruptie te bestrijden (artikel 22) maar nergens durven we concreet te worden over het terugboeken van dit geld."
 11. forum rang 10 rationeel 13 maart 2016 00:15
  quote:

  fred12345 schreef op 12 maart 2016 14:38:


  [...]

  Vele burgers willen altijd meer en zeker niet minder in financiele zin. Dat is een redelijk normale eigenschap.
  Maar beweren dat de PvdA icoon Dijsselbloem c.s. weinig gedaan heeft tegen het grote geld is een klinkklare onwaarheid. Banksalarissen/bonussen zijn massaal lager geworden, vele overheidsnotabelen zijn minder gaan verdienen, cooperaties aangepakt etc. etc. Internationaal (Ploumen) dat is een ander verhaal, het is een onmogelijke opgave ook organisaties/mensen buiten Nederland tot ander gedrag te bewegen, laat staan verplichten.
  Niettemin de eigen burger vaart wel bij de 5 miljard belastingverlaging/de loonstijging voor werkenden en voor de meesten duizenden euro's minder hypotheekrente p/jr. Dit is kassa voor de meeste burgers.


  Je bent wel hardleers met je meeste burgers. Belasting in Nederland is diefstal. Een inkomstenbelasting van 52%. Belachelijk. En dan nog eens over het gespaarde vermogen belasting. En als je dood bent nog eens een keer over het zelfde.
  Nederlanders pikken dat dat gestolen geld vervolgens over de balk gegooid wordt?
606 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 31 »» | Laatste |Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Indices

AEX 531,30 -0,29%
EUR/USD 1,0975 +0,75%
Germany30^ 11.514,10 +1,08%
Gold spot 1.712,30 -1,00%
LDN100-24h 6.065,36 +0,99%
NY-Nasdaq Composite 9.324,59 +0,43%

Stijgers

UNIBAI...
+11,27%
Air Fr...
+10,64%
ABN AM...
+9,78%
Aegon
+8,17%
Avantium
+7,45%

Dalers

ADYEN NV
-4,50%
Galapagos
-3,04%
Philip...
-2,55%
Accsys
-2,44%
Wolter...
-2,13%

Nieuws Forum Meer»

(2)

h980577. op 26 mei 2020 18:55
(6)

Hilkenbrook13 op 26 mei 2020 18:38
(1)

MrBiggy op 26 mei 2020 18:24
(6)

Sander1234 op 26 mei 2020 18:18
(6)

bdj op 26 mei 2020 18:14

Column Forum Meer»

(5)

StoplossBurner op 26 mei 2020 18:57
(484)

PietKeizer op 26 mei 2020 18:51
(4)

hjs64 op 26 mei 2020 17:59
(9)

PaultW op 26 mei 2020 17:43
(1)

bergen333 op 26 mei 2020 16:31
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare