Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Oekraine-referendum special:)

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
606 Posts
Pagina: «« 1 ... 26 27 28 29 30 31 »» | Laatste | Omlaag ↓
 1. forum rang 10 voda 15 december 2016 19:33
  Wilders tegen Rutte: aftreden en wegwezen

  Aftreden en wegwezen. Dat is de boodschap van PVV-leider Geert Wilders aan het adres van premier Mark Rutte, nadat er vanavond in Brussel een akkoord was bereikt over het Europese associatieverdrag met Oekraïne.
  Redactie 15-12-16, 19:25 Bron: ANP

  Wilders dreigde eerder op de dag al om volgende week een motie van wantrouwen tegen Rutte in te dienen als die de nee-stem van het referendum ,,aan zijn laars lapt'' en in Brussel zou instemmen met het associatieakkoord. 

  Het zal zeker niet de eerste keer zijn dat de PVV-leider de regering probeert weg te sturen door middel van een motie van wantrouwen. Eerdere moties konden echter niet op veel steunen rekenen in de Kamer. Rutte wil naar eigen zeggen ,,recht doen'' aan de nee-stem door een juridisch bindende verklaring aan het verdrag te laten toevoegen.

  Met die verklaring gingen de andere EU-leden vandaag akkoord. Daarin wordt onder meer benadrukt dat het verdrag geen stap richting EU-lidmaatschap is voor Oekraïne en dat er geen militaire of extra financiële hulp naar Kiev gaat. Ook moet de Oekraïense regering werk maken van corruptiebestrijding - op straffe van opschorting van dele van het verdrag - en geeft het verdrag Oekraïeners niet het recht in de EU te komen werken.

  www.ad.nl/dossier-referendum-oekraine...
 2. forum rang 10 voda 16 december 2016 16:43
  Kabinet komt met wetsvoorstel Oekraïneverdrag

  Het kabinet heeft vandaag zijn zegen uitgesproken over een wetsvoorstel om het Europese associatieverdrag met Oekraïne goed te keuren. De eerstvolgende stap is dat het wetsvoorstel voor advies naar de Raad van State gaat. Dat gebeurt zo snel mogelijk.

  Redactie 16-12-16, 14:43 Laatste update: 16:29 Bron: ANP

  1 reactie

  Het kabinet zal de Raad van State vragen de goedkeuringswet met spoed te behandelen, zei minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders vrijdag na afloop van de ministerraad.

  Daarna moet de initiatiefwet worden goedgekeurd door de Tweede en Eerste Kamer. Daarbij zijn de ogen vooral gericht op de Eerste Kamer, waar het kabinet geen meerderheid heeft en zijn hoop heeft gevestigd op D66 en het CDA. Steun van het pro-Europese D66 lijkt zeker en de verwachting is dat ook een deel van de CDA-senatoren zich achter de goedkeuringswet zal scharen. De leider van het CDA in de Tweede Kamer, Sybrand Buma, is tegen ratificatie van het verdrag.

  Uitleg
  Premier Mark Rutte gaat morgen in Zevenhuizen de deal over het samenwerkingsverdrag van de EU met Oekraïne uitleggen aan belangstellenden. De VVD geeft tachtig mensen de gelegenheid om hierover met Rutte in gesprek te gaan.

  Rutte sloot gisteren in Brussel een deal met de andere 27 EU-lidstaten over het Oekraïne-verdrag dat Nederlanders eerder dit jaar afwezen in een referendum. De premier wilde het verdrag niettemin 'redden' en maakte aanvullende afspraken die bij het verdrag worden gevoegd. Nederland zal dan toch instemmen met het verdrag.

  Belangstellenden kunnen een mail sturen met de vraag die ze aan de premier willen stellen. De gelukkigen krijgen vrijdagavond nog een mail waarin de VVD aangeeft of ze erbij mogen zijn.

  www.ad.nl/binnenland/kabinet-komt-met...
 3. forum rang 10 voda 19 december 2016 16:20
  Oekraine nationaliseert grootste bank

  IMF steunt operatie.

  (ABM FN-Dow Jones) De grootste bank van Oekraïne, de Privatbank, is genationaliseerd om een instorting van het financiële systeem te voorkomen. Dit maakte de Oekraïense regering zondag bekend.

  Het land, dat in economische problemen zit sinds het gewapende conflict in het oosten van het land met door Rusland gesteunde separatisten, probeert al twee jaar zijn bankensysteem overeind te houden.

  Daarbij wordt Oekraïne geholpen door het Internationaal Monetair Fonds, dat de nationalisering zou steunen. Recente IMF-betalingen liepen vertraging omdat het land economische hervormingen en anticorruptiemaatregelen te langzaam doorvoert.

  Volgens de regering was de nationalisering nodig om "Privatbank en het gehele bankensysteem te redden."

  In een poging om de Oekraïense bankensector op te schonen werden afgelopen jaren al tientallen noodlijdende banken opgedoekt door de pro-Westerse regering.

  De Privatbank, gecontroleerd door de machtige oligarch Ihor Kolomoyskyi, met ongeveer een derde van alle spaartegoeden van het land op zijn balans, bleef lang buiten schot, ondanks de vrees dat de bank mogelijk miljarden meer kapitaal nodig had.

  De miljardair Kolomoyskyi is eigenaar de populairste televisiekanalen van het land. Hij steunde regeringsgezinde eenheden die sinds 2014 streden tegen de separatisten in het oosten van het land. President Petr Poroshenko ontsloeg hem in 2015 als gouverneur van de regio Dnipropetrovsk na een machtsstrijd om het Oekraïense staatsoliebedrijf, dat deels eigendom is van Kolomoyskyi.

  Volgens de Oekraïense regering hebben de eigenaren van de bank verzocht om de nationalisering. De bank gaf zondagavond nog geen commentaar.

  "Het is een positieve stap die waarschijnlijk een pijnlijke eerste schok zal geven" met druk op de Oekraïense munt, de hryvnia, zei een analist bij een westerse bank die geen toestemming heeft om commentaar te geven in het openbaar.

  De herkapitalisering van Privatbank en andere grote banken, en de vermindering van de uitstaande kredieten, is onderdeel van het noodplan van 17,5 miljard euro voor Oekraïne van het IMF.

  Die centrale bank van Oekraïne heeft sommige oligarchen ervan beschuldigd banken te gebruiken als hun privé-spaarvarken.

  De afgelopen weken zijn sommige Oekraïense burgers de straat op gegaan om te protesten tegen de sluiting van hun bank.

  Door: ABM Financial News.

  info@abmfn.nl

  Redactie: +31(0)20 26 28 999

  (END) Dow Jones Newswires
 4. forum rang 10 DeZwarteRidder 21 december 2016 18:55

  Rusland boos op Nederland om stallen Amerikaanse tanks

  Gepubliceerd: 21 december 2016 16:15

  Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken is boos op Nederland vanwege het toestaan van het stallen van zware Amerikaanse wapens in het Limburgse Eygelshoven.

  Volgens het Russische persbureau Interfax noemt Moskou het "een onvriendelijke stap". "Het lijkt erop dat de Nederlandse autoriteiten een smaak beginnen te krijgen voor het opzettelijk vernietigen van de relaties met Rusland", aldus woordvoerder Maria Zakharova.

  Sinds vorige week doet het complex in Limburg weer volop dienst als opslag- en onderhoudswerkplaats voor Amerikaanse tanks, pantservoertuigen en zware artillerie, zo'n 1.600 stuks in totaal. Daar stond in het verleden ook al Amerikaans defensiematerieel.

  In NAVO-verband werd besloten het opnieuw hier te stallen om de Oost-Europese lidstaten gerust te stellen.
  Krimgoud

  Zakharova sprak ook haar onvrede uit over de beslissing van een Nederlandse rechter om het Krimgoud, dat aan het Allard Pierson Museum in Amsterdam was uitgeleend, terug te geven aan Oekraïne en niet naar de door Rusland geannexeerde Krim.

  Moskou gaat tegen deze beslissing in beroep. Het gaat onder andere om edelstenen, gouden helmen en schedes. Het "onrechtvaardige besluit" zal "een einde maken aan de ambities om van Den Haag de wereldwijde justitiehoofdstad te maken", dreigde de woordvoerder.

  Minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken noemt de kritiek ''niet erg sterk'' en ''inhoudelijk onbegrijpelijk''. Er worden geen wapens aan de grens met Rusland geplaatst, zei hij. ''Het is geen agressieve daad, maar een defensieve daad.'' Verder gaat de rechter in ons land over de terugkeer van de Krimschatten en niet de regering, aldus Koenders.
  Door: NU.nl/ANP/Reuters
 5. forum rang 7 fin® 21 december 2016 19:21
  quote:

  DeZwarteRidder schreef op 21 december 2016 18:55:  1) Rusland boos op Nederland om stallen Amerikaanse tanks

  2) ''Het is geen agressieve daad, maar een defensieve daad.'' 3) Verder gaat de rechter in ons land over de terugkeer van de Krimschatten en niet de regering, aldus Koenders.
  Door: NU.nl/ANP/Reuters
  ff genummerd met uw welnemen, waarbij het 'stupid' niet op de nieuwbrenger(s) gericht is, maar zoals altijd op de (geo)politieke daad ...:-)

  1) de Amerikanen en de EU gingen uit hun plaat toen de Russen troepen samentrokken bij de NOORD Ukraïnse grens vóórdat de Krim was ingenomen. DAT recht is kennelijk alleen aan het westen voorbehouden .... STUPID
  2) De Navo zou uit de vrm satelliet staten blijven, was de vrm USSR beloofd. De VS & EU hebben alles gedaan om erin te komen en zelfs geprobeerd de Ukraïne helemaal van Rusland af te snijden terwijl de Ukraïne historisch gezien de bakermat (=lees bestaandrecht) van het Russische volk is. Dat gezeik ligt aan .... oorlogszuchtige politici zoals nobelprijswinnaar voor de vrede Obama en zijn toenmalig minister van propaganda Hillary Clinton (á la Joseph Goebels). Sindsdien zit er een zware smet op die nobelprijs .... STUPID
  3) alsof de rechter altijd onafhankelijk is. Deze rechter is van overheidswege gemaand om al het mogelijke te doen om de Krimschatten uit handen van de Krim te houden en de rechters is gevraagd om 24/7 naar een mogelijkheid te zoeken om dat juridisch enigszins te rechtvaardigen. Koenders, zoals 95% van zijn PvdA partijleden, liegt waar je bij staat .... STUPID

  p.s. de donateurs van de Clinton Foundation (zowel buitenlandse als binnenlandse) hebben de CF gemaand om openheid te geven aan de besteding van de donaties. Ze willen precies (met bonnetjes) weten hoe Hillary al dat geld (1.5 mlrd) aan haar campagne besteed heeft cq aan welke liefdadigheidsprojecten het is besteed. Meer dan 50% van de donateurs heeft de donaties (ook reeds beloofde) inmiddels stopgezet in afwachting van de uitkomst/
 6. forum rang 5 aextracker 23 december 2016 07:13
  quote:

  whammy schreef op 15 december 2016 20:34:


  Laat Blondie maar een motie van wantrouwen indienen. We gaan kijken hoever hij komt. Het ging om een raadgevend referendum niet meer dan dat. We zullen zien hoever populistische partijen hun gedachten goed over kunnen brengen naar de bevolking.


  Politiek bezien gaat de handelswijze van Marc Rutte een verkiezingstechnisch risico betekenen. het is koren op de molen voor Geert W & de nieuwe splinterpartijtjes !
  Bij het "politiek overrulen en wegmanagen" van de Nee-stemmen in het Oekraine referendum (toch ca. 18% van het totaal aantal stemgerechtigden in Nederland => 30% opkomst & 60% NEE, gaan de populisten \ Wilders hoe dan ook hier stemmen mee krijgen.

  Daarmee heeft Marc Rutte;
  a.) Niet geluisterd naar de mening van het stemmende volk (de rest heeft getoond geen mening te hebben, door niet gebruik te maken van diens stemrecht en heeft in deze daarmee geen stem).
  b.) Een politieke slimheid te hebben ingeweven door m.n. achteraf te benadrukken dat het "een raadgevend" referendum betrof.
  c.) De basis geschapen om de populisten in de kaart te spelen bij de verkiezingen c.q. te toetsen waar het CDA staat vs. D'66.

  Marc Rutte is volop bezig met zijn politieke carrierre te herplannen en de nieuwe machtsblokken te vormen. Dat deed en doet hij over de rug van stemgerechtigt Nederland en het Oekraine referendum !

  Rusland wordt ondertusse een steeds lastiger politiek\economisch blok, welke de beleidslijn van de Nederlands regering zal vertalen als "obstructief". Van enige medewerking op de MH17 case zal derhalve helemaal niets meer te verwachten zijn.
  Tel daarbij op de hopeloze poging en schertsvertoning van Rutte tijdens Sotchi om Poetin aan te spreken op homobeleid in Rusland en je ziet Poetin denken ; He jongen die niet getrouwd is en voor vrijheden homo's pleit........van welke club ben je eigenlijk ?

  Nee serieus, wie denkt dat Rutte in Moskou überhaupt nog serieus wordt genomen ?
  In 5 dagen staat Poeting in Rotterdam op de kade met zijn marine vlottielje, nadat hij Den Haag raket technisch "whiped out" heeft.

  Ik denk dat Geert & Geen Peil komende verkiezingen meer dan gemiddeld stemgroei gaan realiseren t.g.v. de Oekraine chicane die Rutte heeft genomen. Hij heeft het risico 18% van de NL stemgerechtigden van zich te vervreemden. Toch een risico politiek bezien, in de mate van het economisch geopolitiek risico welke hij nam jegens Rusland.

  Blijkbaar voelt Marc zich "ongenaakbaar" en sterk , of wil hj gewoon wat anders gaan doen dan politiek bedrijven en werkt hij toe naar een charmante exit ?

  Tracker
 7. forum rang 5 whammy 23 december 2016 13:27
  quote:

  aextracker schreef op 23 december 2016 07:13:


  [...]
  Daarmee heeft Marc Rutte;
  a.) Niet geluisterd naar de mening van het stemmende volk (de rest heeft getoond geen mening te hebben, door niet gebruik te maken van diens stemrecht en heeft in deze daarmee geen stem).
  b.) Een politieke slimheid te hebben ingeweven door m.n. achteraf te benadrukken dat het "een raadgevend" referendum betrof.
  c.) De basis geschapen om de populisten in de kaart te spelen bij de verkiezingen c.q. te toetsen waar het CDA staat vs. D'66.
  Het is en blijft een raadgevend referendum. Als burgers echt invloed zouden willen hebben op de politiek, moet de grondwet gewijzigd worden en daarin worden opgenomen : een bindend referendum. Ook niet een correctief bindend referendum want ook dat is niet voor 100% bindend.
  In tegenstelling tot het raadgevend referendum van 2005, dat werd in het leven geroepen door de politiek ( D66,Groen Links en de PvdA), het Oekraïne referendum was een burgerinitiatief t.w. GeenStijl.
  Dat maakt het tot een wezenlijk verschil.

  Marc Rutte is volop bezig met zijn politieke carrierre te herplannen en de nieuwe machtsblokken te vormen. Dat deed en doet hij over de rug van stemgerechtigt Nederland en het Oekraine referendum !

  Rusland wordt ondertusse een steeds lastiger politiek\economisch blok, welke de beleidslijn van de Nederlands regering zal vertalen als "obstructief". Van enige medewerking op de MH17 case zal derhalve helemaal niets meer te verwachten zijn.
  Tel daarbij op de hopeloze poging en schertsvertoning van Rutte tijdens Sotchi om Poetin aan te spreken op homobeleid in Rusland en je ziet Poetin denken ; He jongen die niet getrouwd is en voor vrijheden homo's pleit........van welke club ben je eigenlijk ?
  [i]Poetin heeft maar één doel: het terugbrengen van de oude USSR en misschien gaar hem dat nog lukken ook.

  Nee serieus, wie denkt dat Rutte in Moskou überhaupt nog serieus wordt genomen ?
  In 5 dagen staat Poeting in Rotterdam op de kade met zijn marine vlottielje, nadat hij Den Haag raket technisch "whiped out" heeft.

  Ik denk dat Geert & Geen Peil komende verkiezingen meer dan gemiddeld stemgroei gaan realiseren t.g.v. de Oekraine chicane die Rutte heeft genomen. Hij heeft het risico 18% van de NL stemgerechtigden van zich te vervreemden. Toch een risico politiek bezien, in de mate van het economisch geopolitiek risico welke hij nam jegens Rusland.

  Blijkbaar voelt Marc zich "ongenaakbaar" en sterk , of wil hj gewoon wat anders gaan doen dan politiek bedrijven en werkt hij toe naar een charmante exit ?

  Tracker


  Reactie: cursief
 8. forum rang 7 fin® 23 december 2016 14:03
  quote:

  whammy schreef op 23 december 2016 13:27:


  [...]
  Poetin heeft maar één doel: het terugbrengen van de oude USSR en misschien gaat hem dat nog lukken ook.
  Reactie: cursief
  Putin hoeft niet zo nodig de oude USSR terug.
  Hij wil echter wél veilige grenzen met daar aangrenzend bevriende of neutrale landen.
  De EU maakt hem niet zoveel uit .... immers, enige jaren terug sloot hij het niet uit dat Rusland in de toekomst stappen richting aansluiting bij de EU cq euro zou nemen.

  De VS met de EU hebben echter een andere agenda .... alle vrm oostblok landen zo snel mogelijk binnen de EU harken en dat is dan voor de VS handig ivm het plaatsen van raketinstallaties cq aansluiting laten zoeken bij de Navo(nato).

  Dat laatste is de VS aardig gelukt, dáár is Putin zeer ongerust over ... en heeft op de Krim gedaan wat hij gedaan heeft om de VS te laten zien dat het nu wel genoeg is.
  De elite politici in de VS wilden altijd maar één ding .... heerser over de hele wereld zijn en hebben daarom telkens bij het minste geringste China en Rusland gedreigd. Iran en Noord Korea waren bijzaak voor de VS en hebben ze met hun sancties als 'voorbeeld' gebruikt richting China en Rusland.

  Laten we hopen dat dit onder Trump een beetje gaat veranderen ... maar nu hij over uitbreiding van kernwapens begint, ga ik het betwijfelen ....


 9. forum rang 5 whammy 23 december 2016 15:43
  @mineset, met het bovenstaande niet mee eens.
  1) protesten in Moskou en andere steden i.v.m. de verkiezingen in 2011. Hoor of zie je nog iets van de honderdduizend en meer demonstranten? nee, allemaal de mond gesnoerd.
  2) Poetin wil binnen 1,50 jaar dat Donetsk en Loehansk tot de Russische federatie behoren.
  etc.
 10. forum rang 7 fin® 23 december 2016 16:24
  Jouw punt 1 klopt, maar het kan even niet anders.
  Rusland komt uit het Stalinistische tijdperk en is mede daarom niet makkelijk te besturen. Veel olichargen die het allemaal voor het zeggen willen hebben.
  Boris Jeltsin had het niet meer in de hand (bendes, ondermeer in dienst van een veelheid aan olichargen, beroofden burgers van bedrijven- en land, waarbij geen enkel middel geschuwd werd zeg maar á la Irak, Libië etc.) .. en toen kwam Putin.
  Putin beloofde Jeltsin & family onschendbaarheid en behoud van verworven kapitaal en onder die omstandigheden was Jeltsin bereid om de macht af te staan en Putin te helpen. Je kunt zeggen wat je wilt ... maar Vladimir heeft woord gehouden aan Boris.
  Net zoals zoveel landen die uit een dictatuur komen, moet ook Rusland voorlopig nog met strakke hand geregeerd worden anders wordt het een zooitje. Haal morgen het volkscommittee uit China weg en het land vervalt in chaos. Het zal nog decennia duren voordat China naar democratie kan en misschien kan dat zelfs wel nooit.

  Jouw punt 2 zal niet per seh gebeuren, maar is evt mogelijk
  De vraag of dit gaat gebeuren, hangt van de huidige Ukraïnse regering af. Er komen geluiden uit het land dat de corruptie minstens zo erg is als voorheen ... zo niet erger. Hoe meer de EU aan de Ukraïne gaat trekken (en de huidige corrupte leiders willen graag, want die zien de subsidiepotten in hun zakken vloeien) zoveel groter was de kans dat de VS strategische posities in de Ukraïne in ging nemen ... onder Trump is dat de vraag. Maar als de VS en de EU de strategie doorzetten, dan zal oost Ukraïne ... mss wel alles ten oosten van de Dnjepr ... aan Rusland toegevoegd worden als buffer.

  Ik ben geen Rus of Ukraïner, zou er niet willen wonen en ben dus ook geen fan van Putin, maar hij creëert wel stabiliteit in zijn land en speelt strategisch goede tegenzetten in het spel met de VS.

  Zoals alles .... wordt deze zaak door Westerse ogen en/of West Ukraïnse ogen en/of door de ogen van een Russiche anti Putin minderheid bekeken.
  Wat hierboven staat, zijn de verhalen zoals ik ze door Russische- en Oost Ukraïnse ogen gelezen heb.
 11. forum rang 7 fin® 24 december 2016 07:06
  quote:

  Cézan schreef op 23 december 2016 17:53:


  www.ad.nl/buitenland/russisch-leger-t...

  Deze column zal jullie ook wel interesseren.
  Deze potentaat wil sws serieus genomen worden, maar ik denk dat het Westen dat inmiddels wel doet.
  Daar, waar democratisch leiders in eerste instantie nog gematigd zijn, zijn dictators vanaf het eerste begin mannetjesputters die maar één gelijk kennen en dat is eigen gelijk. Putin lijkt ook zo te zijn en dat soort mannen moet je goed in de gaten houden, want er kunnen gekke dingen gebeuren.
  Neemt niet weg dat een land soms zo'n man tijdelijk nodig heeft om orde op zaken te stellen. Ik vind dat het westen wat hypocriet reageert, immers ... daar zitten ook dictators al waren ze voorheen democraten.
  Kijk eens naar Barosso, Lagarde, Hillary, Juncker .... ze doen maar zoals het ze uitkomt, vinden dat ze niets strafbaars doen en komen met zaken bij de rechter weg, waar anderen voor veroordeeld worden ....
 12. forum rang 5 aextracker 24 december 2016 08:09
  het is evident, dat politici een s"tevige "beschermingswal"om zich heen hebben getrokken en vanachter die beschermingswal politiek correct kunnen marchanderen en manipuleren.
  In vakterminologie heet dat "netwerken en debatteren". In de kern goed bedoeld , doch in de praktijk anders uitgevoerd en beoogd.

  Tracker
 13. forum rang 5 whammy 24 december 2016 16:33
  quote:

  Cézan schreef op 23 december 2016 17:53:


  www.ad.nl/buitenland/russisch-leger-t...

  Deze column zal jullie ook wel interesseren.
  Deze potentaat wil sws serieus genomen worden, maar ik denk dat het Westen dat inmiddels wel doet.


  Het westen is niet mij machte om enig tegengas te geven. Het westen is ook teveel afhankelijk geworden van o.a. aardgasleveranties. Hoe vaak heeft Poetin niet gedreigd de kraan dicht te draaien. Nu het wat economisch slechter gaat,hoor je hem niet meer.Het voormalig Oostblok is bijna 100% afhankelijk van de leveranties van Gazprom.
  Vandaag lees ik, tijdens z'n jaarlijkse persconferentie met buitenlandse journalisten, om eerdere verkiezingen te houden dan in maart 2018 met als doel een mandaat te hebben tot 2023-2024. Het moet gezegd. Het Russische volk draagt hem op handen. Hoe komt dat: dat mag iedereen voor zichzelf invullen.
  We zien wel waar het schip gaat stranden.
 14. forum rang 5 whammy 24 december 2016 16:48
  quote:

  mineset® schreef op 24 december 2016 15:49:


  Bijna kerstavond,
  Allen, fijne dagen toegewenst en een gezellige jaarwisseling
  NU iets positiefs, echt heel leuk om tijdens deze dagen helemaal af te kijken:
  Philippe Geubels - Ultieme Compilatie - Met Ondertiteling
  www.youtube.com/watch?v=kHbXRmYTMKA


  Van hetzelfde en iedereen op het IEX-forum.
  Keep up the good work ook al ben ik het niet met je eens, ieder mens heeft tenslotte zijn eigen visie op maatschappelijke ontwikkelingen in de wereld en ons niet aan leiden/geleiden naar gebeurtenissen die via de media uit hun context worden gehaald en uiteindelijk een ander doel beogen.

  Philippe Geubels, zo eenvoudig en daarom zo leuk.
 15. forum rang 10 DeZwarteRidder 28 januari 2017 13:43
  Oekraïense separatist Bolotov overleden
  1 uur geleden

  MOSKOU - De Oekraïens-Russische separatist Valeri Bolotov, die mogelijk informatie had over het neerhalen van MH17, is volgens de ’Unie van Donbass Vrijwilligers’, op 46-jarige leeftijd in Moskou overleden. Bolotov was in 2014 de eerste politieke en militaire leider van de zelf uitgeroepen onafhankelijke Volksrepubliek Loehansk.

  Konstantin Knirik, hoofd van de informatiedienst van het ’Zuidoostelijk Front’, bracht het nieuws naar buiten via de website van de dienst. „Bolotov is overleden door een hartaanval in zijn Moskouse appartement. Hij werd plotseling onwel.”
606 Posts
Pagina: «« 1 ... 26 27 28 29 30 31 »» | Laatste |Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Indices

AEX 531,66 +1,39%
EUR/USD 1,0908 +0,10%
Germany30^ 11.310,30 +2,14%
Gold spot 1.729,02 -0,30%
LDN100-24h 6.002,24 -0,38%
NY-Nasdaq Composite 9.324,59 +0,43%

Stijgers

ICT Group
+10,66%
UNIBAI...
+6,80%
Accell
+6,26%
Basic-Fit
+5,87%
Wereld...
+5,52%

Dalers

Avantium
-1,86%
VIVORY...
-1,43%
Vopak
-1,21%
B&S Gr...
-1,16%
Flow T...
-1,14%

Nieuws Forum Meer»

(3)

tolick op 25 mei 2020 14:07
(8)

Freakertje op 25 mei 2020 14:02
(11)

Flapappel op 25 mei 2020 13:53
(1)

koroka op 25 mei 2020 13:53
(1)

Ikkenietweten op 25 mei 2020 13:52

Column Forum Meer»

(157)

Shortlong op 25 mei 2020 14:08
(20)

PaultW op 25 mei 2020 14:05
(1)

Partout op 25 mei 2020 14:00
(2)

Eykpunter op 25 mei 2020 12:52
(3)

k2es op 25 mei 2020 12:35
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare