Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Januari Macintosh

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
110 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
bik
0
Ja,de twijfel slaat nu wel toe,er mutte wel een wondertje beuren,anders is het verzuupen met zien allen.grrr.
ch@rter
0
Het wordt staande drinken bik (door het laatste neusgat)
Knap dat er uberhaupt nog een bied staat op de .04
jaar2018
0
[quote alias=ch@rter id=9120055 date=201601251100]
Zoals eerder gemeld zal de transactie geen enkele opbrengst voor de aandeelhouders van Macintosh opleveren!!

Waarom de zooi nog steeds op 4 a 5 centen staat mag joost weten ...
(De lege huls blijft achter met alleen maar lasten ipv baten)


Helemaal me je eens Charter, maar sommige mensen zijn ongelofelijk DOMMMMM
bik
0
Gene hond,die nochtans aan 0,05 koopt.Dan maar w8en op Ome Petrovski of Oom Geer[van Gor] OF de Poortwachter.Grrrr.
ch@rter
0
De poortwachter van herman broodeloos bedoel je bik
Die heeft ff geen tijd want die is al zijn mail aan het verbranden + echtheidcertificaten
bik
0
0,03 desastreus alweer.Eerste verkoperts waren spekkoperts.Tis weer een drukte van belang,bij Huize Wachthok,grrrr.
ch@rter
0
Hey de bied op .04 is foetsie, hoe zou dat nou komen. Zijn er toch aardig wat onder de slagboom doorgekropen.
ch@rter
0
bik
0
Tis wel een lekkere grote heks natuurlijk,maar ik denk dat eenmaal tussen de lakentjes het geen makkelijke is.Buurman,wat doet U nu? Oh pardon.grrrrmpft.
ch@rter
0
Haha dat vermoed ik ook .. ik denk dat je eerst de 10 geboden een keer of 10 foutloos moet opsommen anders gaat de peurt nie open van miss radart
voda
0
Helft personeel Manfield heeft zicht op baan

Gepubliceerd op 28 jan 2016 om 20:17 | Views: 442

MAASTRICHT (AFN) - Ruim de helft van het personeel van schoenenketen Manfield kan een nieuwe baan tegemoet zien bij de nieuwe eigenaar. Moederbedrijf Macintosh Retail maakte donderdag bekend dat 35 tot 40 van de 60 winkels worden verkocht aan Mnfld, dat deel uitmaakt van branchegenoot Sacha. Mnfld wil circa 350 van de ongeveer 600 medewerkers een nieuw dienstverband aanbieden.

Sacha heeft meer dan 75 schoenenzaken in vijf landen, waarvan rond de 45 in Nederland. De keten is eigendom van de familie Termeer. Financiële details over de aankoop van de Manfieldwinkels werden niet bekendgemaakt. Het definitieve aantal winkels dat wordt verkocht is mede afhankelijk van de afspraken met verhuurders over de huurvoorwaarden.

Macintosh, dat op de laatste dag van 2015 failliet werd verklaard, liet verder weten dat de gesprekken over de verkoop van Dolcis zich in een vergevorderd stadium bevinden. De gesprekken over de overige formules van de Hoogenbosch Groep, zoals Invito, Steve Madden en PRO Sport, lopen nog.

De afgelopen weken ging het al hard met de ontmanteling van Macintosh. Scapino, de grootste keten van Macintosh, is verkocht aan branchegenoot Ziengs en de aandelen in schoenenketen Brantano in België en Luxemburg is nagenoeg rond. De curatoren van Macintosh gaven eerder al aan goede hoop te hebben dat nagenoeg alle formules voortgezet kunnen worden.
voda
0
Macintosh verkoopt Manfield aan Sacha

AMSTERDAM (Dow Jones)--De curatoren en de financierende banken van Macintosh Retail Group nv (MACIN.AE) hebben overeenstemming bereikt over de verkoop van de activa van de failliete schoenenketen Manfield aan branchegenoot Sacha.

Macintosh meldt dat 35 tot 40 van de circa 60 Manfield winkels over gaan naar de nieuwe eigenaar. Het definitieve aantal over te nemen winkels hangt mede af van de met verhuurders te maken afspraken over de huurvoorwaarden.

"We zijn verheugd dat we een groot deel van de werkgelegenheid bij Manfield hebben kunnen behouden en dat Manfield als winkelformule op de Nederlandse markt actief blijft", zeggen Ben Meijs en John Huppertz, curatoren van Macintosh en Manfield.

Sacha heeft de intentie om een nieuw dienstverband aan te bieden aan de winkelmedewerkers in de over te nemen winkels en aan een deel van de medewerkers in het hoofdkantoor/distributiecentrum. In totaal betreft het circa 350 van de in totaal circa 600 Manfield medewerkers.

Sacha heeft ruim 75 winkels in 5 landen, waarvan circa 45 in Nederland, en is eigendom van de familie Termeer.

De curatoren en de financierende banken van Macintosh zijn tevens in een ver gevorderd stadium met de verkoop van Dolcis. Daarnaast worden gesprekken gevoerd over de andere winkelformules van de failliete Hoogenbosch Groep. Dat zijn Invito, PRO Sport, Steve Madden en Intreza.


Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

[verwijderd]
0
Kan er nog voordeel zijn voor de huidige beleggers? Ik heb er 1000 maar zit te twijfelen om er 900 te verkopen...
ch@rter
0
quote:

olop87 schreef op 29 jan 2016 om 14:13:


Kan er nog voordeel zijn voor de huidige beleggers? Ik heb er 1000 maar zit te twijfelen om er 900 te verkopen...


Olop, doe jezelf een lol en pak die 30 euro en ga er even lekker van aan de boemel.
bik
0
Net op RTL[Z] einde aan kruimel factuur,dus verkopen die 900 houdt U er nog een honderd euver,veur een appeltjen veur den dorst.Van der Neuhouse maakt van Mac een soort Dex,om mee te speulen.Lekkere boilertjes daar dan.Grrrr.k
The Wall Street Shuffler
0
Effectenmakelaar 'speelt' met failliet MacintoshEffectenmakelaar Nyenburgh heeft zijn belang in de failliete winkelketen Macintosh vergroot tot 14,6 procent. Volgens het bedrijf ‘speelt’ een handelaar met het aandeel.

Toen het beursgenoteerde retailconcern Macintosh in oktober liet weten een groot boekverlies te verwachten op de verkoop van de Britse winkeltak, kelderde de koers van ruim 2 euro tot enkele dubbeltjes. Eind december ging Macintosh, bekend van schoenwinkelketens als Scapino, Dolcis en Manfield, failliet. Sindsdien is het aandeel nog slechts enkele centen waard.

Op 9 december, dus nog vóór het faillissement, meldde effectenmakelaar Nyenburgh in het register van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) voor het eerst een belang in Macintosh. Aanvankelijk betrof het een belang van 3,6 procent. Destijds koerste het aandeel op 22 cent.

Ondanks het faillissement kan er voorlopig nog steeds worden gehandeld in het aandeel Macintosh. Kopers van aandelen in failliete beursfondsen zijn soms gelukszoekers, of handelaren die hun short-posities afdekken. Die laatste categorie verkocht in een eerder stadium aandelen, die ze nog niet bezat.

Groter belang
Deze maand vergrootte Nyenburgh het belang in enkele stappen, tot bijna 15 procent op 19 januari.

Volgens Nyenburgh zit er geen strategische gedachte achter de aankopen. "Je moet er niets achter zoeken. Een van onze handelaren speelt wat met centen door het aandeel heen en weer schuiven", aldus de directeur van Nyenburgh, die niet met naam wil worden genoemd.

Gezien de koers van de ‘penny-stock’ leveren bescheiden bedragen al snel een substantieel belang op.

Failliete boedel
Curatoren Ben Meijs en John Huppertz verkochten afgelopen weken de Macintosh-onderdelen Brantano, Scapino en Manfield uit de failliete boedel.

RTL Z
29 januari 2016 10:22

www.rtlnieuws.nl/economie/home/effect...

ch@rter
1
Nyenburgh heeft gewoon net als jan zitten middelen, dus de boel moet minimaal naar 1 duppie om er uberhaupt ongeschonden uit te komen, wat niet meer gaat lukken.
Dikke deur kan peter berkelaar zijn.
Nyenburgh speelt met geld van particulieren als vermogensbeheerder, je zal er klant van zijn. Hij is fijn.
110 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Meer »

Koers 0,000   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 0,000   Volume 0
Hoog 0,000   Gem. Volume 0
01-jan-01 00:00
label premium

KOPEN OF VERKOPEN?

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Ontdek Premium