Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Delta Lloyd 2016

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
31.190 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 1556 1557 1558 1559 1560 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
[verwijderd]
0
quote:

paulta schreef op 10 jan 2016 om 16:53:


Ik vrees de Black Swan bij DL, iets totaal onverwachts, ik maak me zorgen als aandeelhouder.
Financials, en met name verzekeraars, produceren onleesbare kwartaalresultaten, kenners spreken over "een rotzooitje"....DNB moet en zal op dit punt hard ingrijpen.

Of de zittende aandeelhouders ff 1000 miljoen(=miljard) euro willen bijstorten om de boeken prettiger te laten ogen.....Black Swan hahahaa....
Waarom bent u aandeelhouder en zit u niet short ??? NOGMAALS ??

U heeft de klok horen luiden maar...........echt ongelooflijk.


Spes
0
@Paulta. Ik was bang voor DL vanwege belangen in Ballast, Heijmans en Macintosh en de gevolgen die dit zou hebben voor haar eigen kredietwaardigheid wanneer deze worden afgewaardeerd of verkocht moeten worden vanwege geldnood. Ik heb niks met financials vanwege hun ondoorzichtige verdienmodel. Dit was op een koers van €17. Nu denk ik dat het gros hiervan is ingeprijst in de koers. Kans omhoog lijkt mij groter dan kans omlaag. Naast het bang zijn voor de Black Swan moet je ook kijken naar de kansen die het aandeel Delta Lloyd biedt. Maar het blijft koffiedik kijken.
[verwijderd]
0
quote:

Iksnaphet schreef op 10 jan 2016 om 16:58:


[...]


Black Swan hahahaa....
Waarom bent u aandeelhouder en zit u niet short ??? NOGMAALS ??

U heeft de klok horen luiden maar...........echt ongelooflijk.

Zeg dat wel,

De tranen van het lachen lopen over mn wangen.
Op naar het volgende succes waar ik u eeuwig dankbaar voor zal zijn.

Ennuh, als je met een ander alias een nieuwe poging wilt wagen omdat de eerdere aliassen uitdraaiden op een fiasco, moet je toch echt een andere schrijfstijl hanteren.


aandeeltje!
0
quote:

paulta schreef op 9 jan 2016 om 18:26:


Een heel bijzondere situatie: gelijktijdig geld ophalen en doorgaan met dividend uitbetalingen, een sigaar uit eigen doos?

De bedrijfswaarde ging van €4 miljard naar krap €1 miljard vandaag de dag, de markt is aan het voorsorteren op......

Aandeelhouders willen snel duidelijkheid.


Institutionelen willen dividend, desnoods storten ze het eerst in kas. Geen probleem toch, ja natuurlijk een sigaar uit eigen doos, maar dat is dividend ten principale.
[verwijderd]
0
AMSTERDAM (AFN) - Fir Tree heeft een belang genomen in Delta Lloyd. Dat bleek dinsdag uit een melding bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Fir Tree heeft een kapitaalbelang en stemrecht van 3,35 procent in Delta Lloyd. Er zijn geen eerdere meldingen van deze partij in de verzekeraar terug te vinden in de archieven van de toezichthouder.
Tommie
0
www.afm.nl/nl/professionals/registers...

Datum meldingsplicht: 08 jan 2016
Meldingsplichtige: Fir Tree, Inc.
Uitgevende instelling: Delta Lloyd N.V.
Inschrijving handelsregister:
Plaats: Amsterdam
Volgende
Verdeling in aantallen (longpositie)
Soort aandeel Aantal aandelen Aantal stemmen Kapitaalbelang Stemrecht Wijze van beschikken Toelichting
Gewoon aandeel 7.988.381,00 7.988.381,00 Reëel Reëel Middellijk
(Fir Tree Value Master Fund L.P.)
Procentuele verdeling (longpositie)
Soort aandeel Totale deelneming Rechtstreeks reeel Rechtstreeks potentieel Middellijk reeel Middellijk potentieel
Kapitaalbelang 3,35 % 0,00 % 0,00 % 3,35 % 0,00 %
Stemrecht 3,35 % 0,00 % 0,00 % 3,35 % 0,00 %
Datum laatste update 12 jan 2016


Of moet ik dit nu melden a la Paulta "uit het niets"
pindakaas
0
Een hedge fund. Dit staat op Bloomberg als bedrijfsomschrijving:

Fir Tree Partners is a privately owned hedge fund sponsor. The firm primarily provides its services to pooled investment vehicles. It invests in the public equity markets and real estate investments in commercial and residential real estate. The firm typically invests in value stocks of companies. It invests worldwide. Fir Tree Partners was founded in 1994 and is based in New York City with additional offices in South Miami, Florida

www.firtree.com
[verwijderd]
0


Leuk nieuws maar veel mensen (die zich niet hebben verdiept in dit veel te laag geprijste aandeel) stappen toch uit vandaag.

[verwijderd]
0

Kijk ik zou ook niet intappen omdat nu een of andere good life bomen toko in DL is gestapt.....maar wel op basis van eigen redenen en inzichten.

Dus leuk dat zo'n toko voor 3,3% eigenaar is geworden.....maar geen reden voor een stijging.
keffertje
0
Die volatiliteit duidt op sterke meningsverschillen. Het wachten is welke kant het uiteindelijk op gaat. Rond de 5 euro lijken er toch meer kopers dan verkopers te zijn.
Dicall69
0
quote:

keffertje schreef op 12 jan 2016 om 11:08:


Die volatiliteit duidt op sterke meningsverschillen. Het wachten is welke kant het uiteindelijk op gaat. Rond de 5 euro lijken er toch meer kopers dan verkopers te zijn.


Het is een kwestie van korte termijn dat de weerstand op € 5,699 wordt genomen, dus nu nog op een buitengewoon lage koers instappen is aan te bevelen.
Mijn eigen verwachting is dat de koers weer snel op en over de € 6,- gaat noteren en dit wordt ook gestaafd door het belang nemen van institutionele partijen.
Dicall69
0
quote:

dader schreef op 12 jan 2016 om 10:18:


Van 5,42 terug naar 5,17 wat een aandeel ,en staks weer in de min


Misspoes !!!
Dicall69
0
Morgen hier en daar wat positief nieuws dan zie ik bij een licht groene beurs DL al door de weerstand op € 5,70 breken, vandaag ga ik voor een slotkoers van € 5,49 dat zou de gemoederen een stuk doen bedaren.
The Man
0
Hallo Allemaal,

Ik zit al een tijd in sector genoot Aegon, maar zie nu Delta Loyd veel sterker herstellen. Is het de moeite waard om over te stappen en zo ja, waarom wel/niet?
[verwijderd]
0
DL blijft nog steeds een koopje...........Komen nog meer grote instappers tegen de huidige schrikkelkoers.

Fijne avond en morgen maar weer eens richting de 5,80 - 6,00
Levy
0
'Grote aandeelhouders Delta Lloyd tegen uitgifte aandelen'


Chris Hensen & Hanneke Chin-A-Fo

12 januari 2016

Meerdere grote aandeelhouders van Delta Lloyd overwegen tegen de voorgenomen aandelenuitgifte te stemmen. Zij hebben zware kritiek op de emissie waarover op korte termijn een ingelaste aandeelhoudersvergadering wordt belegd.

Dat bevestigen beleggers tegen NRC. Zij willen vanwege de gevoeligheid van het onderwerp anoniem blijven. De extra vergadering vindt waarschijnlijk binnen enkele weken plaats.

Delta Lloyd, een van de grootste verzekeraars van het land, zit in een moeilijke fase. Topman Hans van der Noordaa kondigde in november aan dat hij 1 miljard euro wil ophalen met de verkoop van nieuwe aandelen, om de kapitaalpositie van Delta Lloyd te versterken. Waarschijnlijk eind volgende maand is de extra vergadering waarin aandeelhouders hieraan goedkeuring moeten geven. Nu al is duidelijk dat enkele grote van hen ernstige bezwaren hebben.

De koers van het aandeel van Delta Lloyd is het afgelopen jaar ingestort. Sinds januari vorig jaar is driekwart van de beurswaarde van de verzekeraar verdampt, tot ongeveer 1 miljard euro. De verkoop van nieuwe aandelen is pijnlijk voor bestaande aandeelhouders. Zij krijgen daardoor meestal minder dividend: dezelfde hoeveelheid winst wordt nu over meer aandeelhouders uitgekeerd.

Aandeelhouders realiseren zich dat kapitaalversterking nodig is, maar in dit geval vinden zij de geplande emissie veel te hoog.

Geen gehoor

Om welke aandeelhouders het gaat, is niet bekend. Aandeelhouders zeggen in het algemeen niets over individuele beleggingen. Ze maken hun bezwaren liever in stilte duidelijk aan het bestuur. Ingewijden zeggen echter dat zij bij het bestuur van Delta Lloyd geen gehoor vinden.

Mogelijke kandidaten zijn grote internationale vermogensbeheerders, financiële conglomeraten en centrale banken, zoals Fubon, Highfields Capital Management, Greenlight Capital, Fir Tree, Norges Bank, Vanguard en Old Mutual. De Amerikaanse hedgefondsen Greenlight Capital, Fir Tree en Highfields Capital Management staan bekend als activistisch.

Een aantal van deze partijen heeft recentelijk een belang genomen in Delta Lloyd, of zijn belang aanzienlijk uitgebreid. Dat kan een teken zijn van vertrouwen in de koers van de verzekeraar. Maar zo vlak voor een aandelenuitgifte duidt het er vaak ook op dat ze zich willen laten gelden.

Bron: NRC
31.190 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 1556 1557 1558 1559 1560 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Meer »

Koers 0,000   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 0,000   Volume 0
Hoog 0,000   Gem. Volume 0
01-jan-01 00:00
label premium

KOPEN OF VERKOPEN?

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Ontdek Premium