Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

VOPAK 2016

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
112 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Slechtste belegger ooit
0
Dank je voor het bericht.

Ik probeer te beredeneren wat nu het gevolg gaat zijn voor de koers van morgen, groen of rood.
Nog niet makkelijk, ik zou zeggen groen, maar dat houden-advies op 45 euro kan ik niet zo plaatsen.

Overigens oorverdovend stil hier, ondanks kwartaalcijfers morgen.
Hoe komt het dat dit niet zo'n populair aandeel/topic is?
SJdK
0
Gelet op het feit dat ze een speciaal dividend willen uitgeven (nog nergens een datum terug gelezen, maar is geroepen in juni) en naar verwachting 15% minder schuld, lijkt het me dat de koers naar groen gaat morgen. Ik hoop op 5% groei, vorig kwartaal ging de koers met 6.8% omhoog na goede resultaten. Dit kwartaal iets lagere resultaten, maar de 50 aan tikken zou erg mooi zijn.
bezinteergebelegt
0
quote:

SJdK schreef op 18 augustus 2016 23:07:Dit kwartaal iets lagere resultaten,Dat betekent in Amsterdam meestal standaard een procent of 5 terug. Voorbeelden te over de afgelopen weken. Gelukkig ook af en toe een positieve uitschieter. ( bv NN gisteren ). Ben benieuwd hoe ze Vopak behandelen om 9.00 uur.
Bunder
0
quote:

bezinteergebelegt schreef op 19 augustus 2016 06:36:


[...]

Dat betekent in Amsterdam meestal standaard een procent of 5 terug. Voorbeelden te over de afgelopen weken. Gelukkig ook af en toe een positieve uitschieter. ( bv NN gisteren ). Ben benieuwd hoe ze Vopak behandelen om 9.00 uur.

Met de bezettingsgraad van 94% & goude outlook, verwacht wel de topper van vandaag te worden in de aex, met een stijging van 4 tot 5%
SJdK
0
quote:

bezinteergebelegt schreef op 19 augustus 2016 06:36:


[...]

Dat betekent in Amsterdam meestal standaard een procent of 5 terug. Voorbeelden te over de afgelopen weken. Gelukkig ook af en toe een positieve uitschieter. ( bv NN gisteren ). Ben benieuwd hoe ze Vopak behandelen om 9.00 uur.


Daar heb je zeker gelijk in, met FlowTraders ben ik volledig de bietenbrug op gegaan. Opening was mooi op 33.4 en kijk waar die nu staat :(
Afgelopen weken in ING/Altice/Corbion gestapt en alles ging omhoog. NN durfde ik eigenlijk niet aan, vraag me niet waarom haha. Ik zie Vopak wel plussen straks! We gaan de 50 wel aantikken gok ik.
SEVA
0
FC Barcelona
0
Ik denk een combi van expiratie en shorters die het proberen; lijkt mij dat het straks weer hoger gaat met deze cijfers.
Priep
0
Tja .. beleggers zijn ondoorgrondelijk ... Prima cijfers, de olie klotst bijna over de randen van de tanks, schulden goed omlaag gebracht, desinvesteringen tijdig aangekondigd en dus ietwat lagere omzet, maar de belegger lijkt het maar niets te vinden als ik de huidige koers op de borden zie (-4,09%)
Onbegrijpelijk !
arreno
0
Zo! Moet er niet aan denken wat de koers gedaan zou hebben als de cijfers echt slecht waren.
- 50% ?
Lloyd Creek Stocks
0
Bijgekocht op 45 .. dit is niet wat ik verwacht had na de cijfers. Outlook is wat vaag misschien, maar dat kan geen reden zijn voor deze afstraffing
Brogembank
0
m'n geschreven calls sep 50 voor paar cent teruggekocht.
prima deal, extra belastingvrij dividend.
Zodra koers wat opkrabbelt weer hetzelfde doen :-)
bezinteergebelegt
0
quote:

bezinteergebelegt schreef op 19 augustus 2016 06:36:


[...]

Dat betekent in Amsterdam meestal standaard een procent of 5 terug.En boem, plus een trap extra van 1 procentje tot nu toe. Waar een klein beursje heel groot in is......
voda
0
Beursblik: resultaten Vopak iets lager dan verwacht

KBC Securities handhaaft Houden advies.

Vopak heeft in het afgelopen halfjaar iets lager dan voorziene resultaten geboekt, mede doordat de activiteiten in Nederland lager uitvielen dan gedacht. Dit stelde analist Dirk Verbiesen van KBC Securities vrijdag in reactie op de halfjaarcijfers van het tankopslagbedrijf.

De Nederlandse activiteiten droegen in het afgelopen kwartaal voor 72,5 miljoen euro bij aan het bedrijfsresultaat. Voorafgaand aan de cijfers mikte Verbiesen nog op 74,8 miljoen euro. Verder bleken er op regionaal niveau weinig afwijkingen in de cijfers ten opzichte van de verwachtingen, aldus Verbiesen.

De marktvorser noemde de 76 miljoen euro aan eenmalige kosten en afwaarderingen in het afgelopen kwartaal "significant". Verbiesen bleek wel te spreken over de nettoschuldpositie van Vopak. Waar de nettoschuld eind 2015 nog 2.296 miljoen euro bedroeg, kwam deze ultimo juni liefst 503 miljoen euro lager uit op 1.793 miljoen euro. Verbiesen rekende op een nettoschuld van 1.953 miljoen euro.

KBC Securities handhaafde het Houden advies op Vopak met een koersdoel van 45,00 euro. Op een rood Damrak koerste het aandeel Vopak vrijdagochtend 6,1 procent lager op 44,90 euro.

Door: ABM Financial News.

Info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
gerrit 69
0
Op de daggrafiek is Vopak uit de stijgende trend gezakt.
Typisch een voorbeeld van bezit van de zaak is het eind van het vermaak.
Voorlopig is er slechts een houdadvies voor Vopak en dat zegt genoeg.
Ook de expiratie heeft de daling nog extra versterkt.
Het aandeel kan in eerste instantie terugzakken naar de steun op € 42,50
www.adnbeursanalyse.nl/Aandelen/VPK-g...
112 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Vopak Koninklijke Meer »

Koers 46,080   Verschil -0,89 (-1,89%)
Laag 45,120   Volume 544.077
Hoog 47,080   Gem. Volume 437.413
27 mrt 2020 17:38
label premium

Vopak: Mission completed

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Gerelateerde Video's

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare