Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Nawoord USG

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 22 december 2015 22:58
    Eindelijk is daar de al jaren genoemde overname van USG. Dat was in 1998 al zo en is al die jaren niet echt veranderd. Enige verschil is dat destijds Unique International voor 32 euro (71 gulden destijds, omgerekend na splitsing 16 euro nu) niet eens duur geprijsd was volgens menig analist.Unigue International toen nog een kleinere niche-speler en presteerde best wel boven verwachting.

    USG heeft met de centjes van de aandeelhouders destijds een flink grotere uitzendorganisatie gecreëerd. En ook flink geblunderd.

    Ik ben volmondig dolblij voor diegenen die blij zijn met het huidige bod, maar mij rest de vraag: wat hebben ze in godsnaam uitgevreten met de investeringen van velen die er al jaren in zaten?! Groot geworden over andermans rug met weinig tot geen rendement in al die jaren.

    Het kan erger, getuige de gerenommeerde fondsen: Royal Imtech, Fortis,SNS etc., maar ik zou als CEO en grootaandeelhouder (Rob Zandbergen en heer Alex Mulder) niet trots zijn op de geleverde prestaties.Dit riekt overduidelijk naar een geregisseerde overname waarbij voor het top-management levenslange lik-mijn-ballen-voor-niks bonussen opgestreken worden en de gewone aandeelhouder met een kutgevoel achterblijft.

    Zal het forum missen en de vele forum-leden, maar wat me rest is een K-gevoel.

    Teveel toevalligheden en een miserabele communicatie naar de aandeelhouders.

    Alex en Rob, ik wens jullie heel veel plezier met jullie rijkdom, maar ik durf te wedden dat ik mezelf morgen in de spiegel met mijn katerige kop veel prettiger voel dan jullie je ooit zullen voelen. Ik heb lekker een whisky gedronken op deze toch ietwat onbevredigende eindsom en zal morgen hoogstwaarschijnlijk met een kater naar mijn werk gaan, maar ik heb per saldo toch mooi dik een euro op mijn aandeel verdiend in al die 17 jaar.

    Jongens, ik zal jullie missen en hoop dat we elkaar treffen in een ander forum met CEO's en grootaandeelhouders die iets meer geven om hun aandeelhouders.

    Heel veel goeds en gezondheid en natuurlijk fijne dagen,

    Auvil

  2. relpinda 23 december 2015 11:50
    @ Auvil,

    Klopt helemaal wat je schrijft.

    Ik zie nog Martiene Hafkamp bij Harry Mens zitten om dit aandeel te promoten omdat het toen nog wel wat meer in zat en het een zo een goed dividend gaf. Daarna alleen maar lager gegaan en nu weer de prijs van toen, bijna dan!

    Doordat ik lager flink heb bij gekocht en leuke opties er omheen heb geschreven, verdien ik er per saldo een leuke cent aan en compenseert dat weer de andere nodige verliezen bv Fugro en US-Oliegerelateerde.

    Ik hoop van harte dat er nog een andere partij op staat met een bod van 19+.
    Want die prijs komt eerder in de buurt. En anders hebben die Jappen het voor een koopie!

    LZA
  3. jessebrown 24 december 2015 10:44
    Mooi slot pleidooi Auvil,het is met USG niks beter gegaan en kan zich bijvoegen bij
    de tientallen bedrijven die de laatste 15 jr.zijn overgenomen die genoteerd waren
    aan het Damrak,vrijwel alle bedrijven zijn vaak nog niet voor de helft overgenomen
    waar ze ooit op de beurs genoteerd stonden,en dat was voor 95% te wijten aan zwak manegement,die zelfde personen vullen hun zakken bij de overname en laten zittende
    aandeel houders met een kater in de kou staan,het zij zo,ik spring er nog goed mee uit,nu is post.nl weer aan de beurt,het gaat je goed Auvil.
  4. [verwijderd] 24 december 2015 11:02
    Vreugde en teleurstelling. De vreugde komt door de mazzel met mijn gemiddelde kostprijs die op Euro 7,48 ligt. De teleurstelling komt door het in mijn opinie te lage bod, hoewel t.o.v. de door mij gehoopte Euro 20 het verschil te overzien is. Eerlijkheidshalve, ik heb op circa Euro 14 een deel verkocht omdat de procentuele spreiding t.o.v. mijn overige posities uit het lood was gaan hangen. Toch overheerst de vreugde en ik hoop met mijn overige posities een zelfde rendement te halen.
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 872,87 +0,73%
EUR/USD 1,0699 +0,44%
FTSE 100 8.035,67 +0,15%
Germany40^ 18.072,30 +1,18%
Gold spot 2.324,36 -0,12%
NY-Nasdaq Composite 15.451,31 +1,11%

Stijgers

VIVORY...
+33,33%
PROSUS
+3,89%
JUST E...
+3,87%
BAM
+3,63%
IMCD
+2,48%

Dalers

RANDST...
-6,68%
Akzo N...
-6,28%
NSI
-4,00%
FASTNED
-3,98%
Arcelo...
-2,16%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links