Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

AMG december 2015: at the forefront of CO2 reduction

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
197 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Dongen
1
het gezegde luidt: langzaamaan dan breekt het lijntje niet. Zo lijkt het ook te gaan met de koers van AMG. Langzaam omhoog.
Dongen
1
"systemen voor duurzame energie van EnSync werd bekrachtigd door de handtekening van president Obama onder de 2016 Omnibus Funding Bill"
zomaar een kort bericht mbt duurzame energie en de bevordering daarvan.
Zie EnSync.
viper one
1
goedemorgen iedereen,
binnen 8 dagen moeten de aandeelhouders van Triton die willen inschrijven op de kapitaalsverhoging de nodige aandelen in bezit hebben die hier recht op geven. Net nu loopt de "due dilligence" periode af met SQZG. Deze periode is best omschreven als een periode waar beide partijen zich zonder enige verplichting kunnen informeren over de partner en kunnen beslissen of het wel een goed idee is om samen te werken. Er is duidelijk nog geen beslissing genomen en dat zal wel meer aan SQZG liggen dan aan Triton. Ze hebben de periode verlengd tot maart 2016. Mijn persoonlijke mening is dat ze Triton gaan laten doodbloeden om dan de boel voor een prikje over te nemen. hieronder de verlenging van de originele "Letter Of Intent" Ik ben dan ook wat dieper gaan zoeken in de geschiedenis van Triton, en ik vond een overeenkomst met Grafex Lda, waarin stond dat ze deze mochten overnemen voor 100% maar dat dit dan wel moest betaald worden voor februari 2016. De tijd is dus meer dan aan het dringen voor Triton... Het grote probleem zal zijn om het nodige geld samen te krijgen, you need money to make money...

Under the terms of the LOI, SQZG agreed to provide funding of up to US$200 million (A$282M) to build and develop a graphite concentrate operation with initial capacity to produce up to 200,000 tonnes of graphite concentrate per year from Nicanda Hill, the world’s largest known graphite and vanadium project.
The due diligence period under the LOI is currently due to expire on 31 December 2015. Accordingly, the Company and SQZG have agreed an in principle extension of the due diligence period of the LOI for a further 3 months to 31 March 2016. All other terms of the LOI remain unchanged.
Yours sincerely

bijkomend, als jullie even terug scrollen naar het antwoord dat op ik 17 december van Steve Daniels heb gekregen, dan zien jullie al direct in zijn eerste zin een hint staan over "AMG critical materials" Hij zegt letterlijk "our current strategy is to grow AMG Critical Materials – both organically and through acquisition in the near term." Dat duidt er op dat ze in de zeer nabije toekomst niet alleen door uitbreiding, maar ook door een overname willen expanderen...
succes iedereen
gerrit 69
0
Het aandeel AMG beweegt zich als een stoptrein, maar wel iedere keer een station verder.
D. Harry
0
AMG

Ondanks de dalende grondstofprijzen lijkt AMG zijn zaakjes aardig op orde te hebben. De metalenproducent is eindelijk van zijn schulden af en kan bij herstellende grondstofprijzen zijn winst snel opvoeren. Het onderbelichte bedrijf lijkt uit zijn schulp te kruipen en het enorme potentieel is bij meerdere partijen opgevallen. De ‘nog’ lage waardering maakt AMG volgens beleggers een interessante overnameprooi.
viper one
0
AMSTERDAM (AFN) - DNB Asset Management heeft zijn belang in AMG (Advanced Metallurgical Group) vergroot. Dat bleek woensdag uit een melding bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

DNB heeft nu een kapitaalbelang en stemrecht van 5,00 procent. Dat was bij een eerdere melding nog 3,04 procent, zo valt op te maken uit de archieven van de toezichthouder.
Er komen steeds meer geïnteresseerden uit bij dit ondergewaardeerd aandeel,en weer verdwijnen een hoop aandelen uit de free float, waardoor stijgingen ook met geringere aantallen bereikt zullen worden,
succes iedereen
mdekoning
0
DNB Asset Management is een Noorse vermogensbeheerder. Ze melden vandaag een belang van 5% in AMG, hadden al, sinds april 2014, een belang van 3.04%. Straks lopen ze elkaar nog in de weg, die grootaandeelhouders.
gerrit 69
1
quote:

van Capelle54 schreef op 23 dec 2015 om 11:30:


DNB Asset Management is een Noorse vermogensbeheerder. Ze melden vandaag een belang van 5% in AMG, hadden al, sinds april 2014, een belang van 3.04%. Straks lopen ze elkaar nog in de weg, die grootaandeelhouders.

Ook Delta Lloyd heeft inmiddels een belang.
Misschien schrijven we volgend jaar dat alles onder de € 10,00 een koopje was.
aandeeltje!
1
effegenoeg
0
quote:

gerrit 69 schreef op 23 dec 2015 om 14:40:


[...]
Ook Delta Lloyd heeft inmiddels een belang.
Misschien schrijven we volgend jaar dat alles onder de € 10,00 een koopje was.


Ik hou je dr aan.
Vogeltje71
1
DNB verkleint belang in AMG licht

Redactie ABM Financial News - 24 december 2015, 07:46
Kapitaalbelang minder dan vijf procent.

DNB Asset Management heeft een kleiner belang in AMG Advanced Metallurgical Group gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 22 december 2015.

DNB meldde een kapitaalbelang van 4,85 procent met eenzelfde stemrecht.

Op 21 december dit jaar meldde DNB nog een kapitaalbelang van 5,00 procent met een dito stemrecht.
#nietzobelangrijk
Vogeltje71
1
50 en 200 voortschrijdend gemiddelde gaan elkaar bijna op de goede manier kruisen, golden cross. Fijn om zo de feestdagen in te gaan.
197 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Advanced Metallurgical Group Meer »

Koers 27,350   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 27,150   Volume 266.934
Hoog 27,680   Gem. Volume 460.212
15-jul-19 17:35
label premium

AMG masseert Q2 voor

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Gerelateerde Video's