Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Intertrust forum geopend

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
494 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 21 22 23 24 25 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
objectief
0
quote:

Diegy schreef op 3 nov 2016 om 10:41:


Gokje gewaagd op 16,75. Koers stond 4 weken geleden nog op 22,20. Lijkt me overdreven reactie en vanmiddag echt wel herstel. Koers opende vandaag met grote aankopen op 18,60. Zijn net een hele boel stop loss afgegaan. Herstel naar de 18 euro zie ik zeker wel gebeuren vanmiddag.


Gesloten op 16,20....morgen waarschijnlijk naar 15; maar het blijft een goed aandeel op termijn.
Drs P.
0
quote:

fred12345 schreef op 3 nov 2016 om 17:50:


[...]

Gesloten op 16,20....morgen waarschijnlijk naar 15; maar het blijft een goed aandeel op termijn.

Is dat wel zo, ik heb mijn twijfels of zij echt bereidt zijn om potentiele winsten met hun aandeelhouders te delen of dat het allemaal op gaat aan hoge salarissen, bonusregelingen etc, kortom: gouden pakketten voor de directie en medewerkers vs. Winst maken en dividend uitkeren aan de aandeelhouders..
royal cancun
0
quote:

Drs P. schreef op 4 nov 2016 om 09:27:


[...]
Is dat wel zo, ik heb mijn twijfels of zij echt bereidt zijn om potentiele winsten met hun aandeelhouders te delen of dat het allemaal op gaat aan hoge salarissen, bonusregelingen etc, kortom: gouden pakketten voor de directie en medewerkers vs. Winst maken en dividend uitkeren aan de aandeelhouders..


AMSTERDAM (AFN) - Intertrust keert een interim-dividend van 0,24 euro per aandeel uit. Dat meldde de financieel dienstverlener vrijdag. De uitbetaling vindt plaats op 30 november.
Het bedrijf wist in het eerste halfjaar zijn omzet en bedrijfswinst verder op te voeren, zo werd in augustus al bekend. Intertrust zei toen ook te verwachten geen negatieve gevolgen te ondervinden van het vertrek van Groot-Brittannië uit de Europese Unie.
b-bandit
0
quote:

Nel schreef op 4 nov 2016 om 11:03:


*ABN AMRO verlaagt advies Intertrust van 24,00 naar 18,00 euro


Valt mij nog mee. Het aandeel lijkt vandaag overigens redelijk te blijven liggen. Ik geloof niet in het bedrijf, maar zie wel weinig redenen op korte termijn voor een (grote) verdere daling. Speculeer dan ook op een kort herstel..
objectief
0
quote:

b-bandit schreef op 4 nov 2016 om 11:13:


[...]

Ik geloof niet in het bedrijf, maar zie wel weinig redenen op korte termijn voor een (grote) verdere daling.


Dat is dan onterecht..maar ja, ik heb er jaren gewerkt.
voda
0
Update: Beursblik: ABN AMRO haalt Intertrust van kooplijst

Ook koersdoel neerwaarts bijgesteld.

(ABM FN-Dow Jones) ABN AMRO heeft vrijdag het advies voor Intertrust verlaagd van Kopen naar Houden en stelde eveneens het koersdoel neerwaarts bij van 24,00 naar 18,00 euro.

Volgens analisten van ABN AMRO heeft het trackrecord van Intertrust "een deukje opgelopen" na de "tegenvallende" resultaten over het derde kwartaal. De marktvorsers merkten op dat de vooruitzichten op groei en winsten voor het trustbedrijf nu een stuk minder voorspelbaar zijn geworden.

De analisten hebben nog steeds vertrouwen in zowel de aantrekkelijkheid van de industrie als in de sterke marktpositie van Intertrust op de lange termijn, maar stelden evenwel dat het solide trackrecord tot een einde is gekomen.

Op een rood Damrak koerste het aandeel Intertrust 2,2 procent lager op 15,85 euro.

Update: om technische redenen nogmaals uitgestuurd.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Berenberg verlaagt koersdoel Intertrust

Koersdoel naar 21,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft vrijdag het koersdoel voor Intertrust verlaagd van 23,00 naar 21,00 euro met een ongewijzigd koopadvies.

Volgens analist Josh Puddle was de autonome groei van Intertrust in het derde kwartaal "slecht", met een onverwachte groeivertraging tot 1,0 procent vergeleken met een voorziene 5,8 procent. In het tweede kwartaal bedroeg de autonome groei nog 3,2 procent.

"Wij hadden gedacht dat een sterke omzet en een inzichtelijke winst inherent is aan het bedrijfsmodel, maar na de resultaten van gisteren [toen Intertrust de resultaten over het derde kwartaal presenteerde] is dit minder waarschijnlijk", aldus de marktvorser.

Puddle verlaagde de geraamde autonome groei voor zowel het vierde kwartaal van dit jaar, als voor heel 2017 en 2018. Ook de winstramingen gingen omlaag. Naar verwachting zal Intertrust in het laatste kwartaal evenwel onder meer profiteren van een makkelijkere vergelijkingsbasis.

Het aandeel Intertrust kelderde donderdag op een rood Damrak liefst 15,1 procent op 16,20 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
aandeeltje!
0
Tja ABNAMRO eerst favoriet en nu van de kooplijst. Denk dat dit niveau overigens een niet al te risicovolle instap zou kunnen zijn. Toch is voorzichtigheid geboden, want als de performances echt omlaag gaan de komende 2 kartalen, dan zakt de koers verder weg.
objectief
0
David de Buck (topman Intertrust) heeft 15.000 aandelen gekocht op ruim EUR 16.
Zelf heb ik er daarom ook wat ingeslagen..ik zie het zwakke afgelopen kwartaal als een eenmalige tegenvaller. Het bedrijf heeft voldoende flexibiliteit in deze lucratieve business om snel orde op zaken te stellen.
voda
0
Hier nog het hele bericht:

Topman Intertrust koopt aandelen

Gepubliceerd op 8 nov 2016 om 07:54 | Views: 3.254

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Topman David de Buck van Intertrust heeft 15.000 aandelen van de financieel dienstverlener gekocht. Dat bleek dinsdag uit een melding bij toezichthouder Autoriteit Financiële Markten (AFM).

De Buck kocht de effecten voor 16,16 euro per stuk. De datum van de meldingsplicht van de transactie is 4 november.

Verder kocht de financieel topman van Beter Bed, Bart Koops, 1500 aandelen van de beddenverkoper. Die werden verkregen voor 15,25 euro per stuk, aldus een melding bij de toezichthouder. De meldingsplicht van deze transactie is 7 november.
Drs P.
0
voda
0
Beursblik: UBS verlaagt koersdoel Intertrust

Advies blijft Neutraal.

(ABM FN-Dow Jones) UBS heeft woensdag het koersdoel voor Intertrust verlaagd van 21,00 naar 17,00 euro met een ongewijzigd Neutraal advies.

De groeivertraging in het derde kwartaal zorgt volgens analist Rory McKenzie voor onzekerheid over de uitvoering van de strategie op de korte termijn, naast de bestaande vraagtekens over de gehele sector voor de langere termijn.

Intertrust rapporteerde een groeivertraging tot 1 procent autonome groei in het derde kwartaal, nadat het management bij de halfjaarcijfers nog aangaf een groeiversnelling in de tweede helft te voorzien richting 5 procent. "Een verrassende vertraging", aldus de Zwitserse bank.

McKenzie sluit niet uit dat Intertrust de huidige problemen op de Kaaiman-eilanden, in Luxemburg en Nederland achter zich kan laten. Dan zou de groei snel kunnen herstellen, evenals de aandelenkoers.

Voorlopig blijft UBS echter voorzichtig. De taxaties voor de winst per aandeel gingen voor de komende drie jaar met 7 tot 14 procent omlaag, waardoor de winstverwachting voor 2016 nu zo'n tien procent onder het niveau ligt waarop UBS het aandeel begon te volgen. "Teleurstellend voor een bedrijf waarvan wordt gezegd dat 85 procent van de dienstverlening niet-discretionair is", aldus McKenzie.

In het koersdoel zit nog steeds een korting van 15 procent voor de onzekerheid van toekomstige regelgeving voor het trustkantoor.

Het aandeel Intertrust noteerde woensdag 1,8 procent lager op 15,72 op een rood Damrak. Het aandeel noteerde evenwel ex-dividend.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
objectief
0
Waarom morgen? De verlaging van het koersdoel is m.i. vandaag reeds in de koers te zien, want deze blijft achter op de markt.
Ik heb alle vertrouwen in de business en het management..ik zie volgend jaar wel weer een koers van 20 of hoger.
aandeeltje!
0
Heb eerst wat leukde winsten genomen, porto wat kleiner. Ik schrijf wellicht eerst wat puts. Begin graag met eerst geld ontvangen.
aandeeltje!
0
Koop bestuursvoorzitter maakt nog weinig indruk. Ik kijk verder ook nog toe.
Niet perse overtuigd dat ombuiging nu gelijk lukt. Het komt natuurlijk ook niet op een dubbeltje maar eenmaal in betekent onderhevig zijn aan grillen en grollen van de markt.
objectief
0
We zullen moeten wachten op de volgende resultaten...mijn overtuiging is dat de medewerkers van dit bedrijf de winst weer meer kunnen laten groeien; tenzij er tussentijds nog een grote koper in beeld komt.
494 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 21 22 23 24 25 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Intertrust Meer »

Koers 17,540   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 17,490   Volume 86.696
Hoog 17,880   Gem. Volume 64.766
15-okt-19 17:35
label premium

Intertrust: wijziging advies

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium