Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Intertrust forum geopend

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
481 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
voda
0
Harbor Spring Capital verkleint belang in Intertrust
Kapitaalbelang onder drie procent.

(ABM FN-Dow Jones) Harbor Spring Capital heeft een kleiner belang in Intertrust gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 18 april 2018.

Harbor Spring Capital meldde een kapitaalbelang van 2,84 procent met eenzelfde stemrecht.

Op 9 december 2016 jaar meldde Harbor Spring Capital nog een kapitaalbelang van 3,10 procent met een dito stemrecht.

Wet op het financieel toezicht

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
jeff_cassius
0
Forse daling voor cijfers die min of meer in lijn der verwachting zijn.
Goedkoop instappen vandaag.
Chasse_Patate
0
ABM Financial News - 09:36


(ABM FN-Dow Jones) De omzet van Intertrust had in het eerste kwartaal last van de lagere koersen van de dollar en het pond en een uitdagend marktklimaat in Nederland, maar handhaafde zijn groeiverwachting voor het hele jaar. Dat zei het trustkantoor donderdag bij de cijfers over het eerste kwartaal van 2018.

De omzet daalde met 1 procent van 121,6 miljoen naar 120,1 miljoen euro, waar analisten rekenden op een kleine toename tot 122,5 miljoen. De goedkopere dollar en pond drukten de omzet met 3,9 procent.

De autonome groei, exclusief valutaschommelingen, bedroeg 2,6 procent, waar analisten uitgingen van 2,8 procent.

"We zijn het jaar begonnen met positieve omzetgroei en ik ben tevreden met de EBITA-marge in het kwartaal", stelde CEO Stephanie Miller van Intertrust, die recent David de Buck opvolgde als boegbeeld van het bedrijf.

Het EBITA-resultaat daalde van 46,2 miljoen naar 45,3 miljoen euro, terwijl de marge zoals verwacht licht daalde van 38,0 naar 37,7 procent.

Analist Josh Puddle van Berenberg sprak van druk op de winstgevendheid, die hij vooral toeschreef aan hogere kosten voor het hoofdkantoor. Hij verwacht dat analisten hun ramingen voor de winst per aandeel voor 2018 met gemiddeld 1 procent zullen verlagen.

Het aandeel Intertrust noteerde donderdag 8 procent lager op 16,75 euro.

Miller heeft na ruim drie maanden bij het bedrijf de strategie geëvalueerd voor de prioriteiten in de dienstverlening en de IT-ontwikkeling. Bij de beleggersdag op 20 september zal Miller haar groeiplannen voor het bedrijf nader toelichten.

Uitdagende markt

Met name de omzet in de Nederlandse markt stagneerde in een "uitdagende markt", waar klanten onzeker zijn over het Nederlandse fiscale klimaat, stelde Miller bij de kwartaalcijfers. De onderliggende omzet daalde er met 0,6 procent tot 28,9 miljoen euro.

In Luxemburg was er sterke groei van ruim 9 procent. Ook in Jersey, Spanje en Ierland waren de resultaten goed, zei de CEO.

Analist Puddle van Berenberg noemde Luxemburg beter dan verwacht, terwijl de omzetdaling in Nederland tegenviel. Ook van Jersey had de analist meer groei verwacht. De rest van de wereld presteerde volgens hem solide.

In de Kaaiman-eilanden daalde de omzet. De jurisdictie wordt voortaan ondergebracht in het segment Amerika's, waar ook de Verenigde Staten en Curaçao onder vallen. De Kaaiman-eilanden blijven voorlopig veruit het belangrijkste gebied in de regio, waar de autonome omzet op kwartaalbasis met 3,5 procent daalde.

Minder entiteiten

Het bedrijf stelde dat er wereldwijd initiatieven worden ontplooid om meer instroom van nieuwe juridische entiteiten te creëren.

Het aantal entiteiten daalde in het kwartaal met 1.069, onder andere doordat er meer klanten naar de concurrentie overstapten op de Kaaiman-eilanden, wat volgens Intertrust "in lijn met onze verwachtingen" was. Vergeleken met een jaar eerder daalde het aantal entiteiten met dik 3 procent, van 51.000 tot 49.300.

De omzet per entiteit steeg wel, met 2 procent, van circa 9.500 tot circa 9.700, onder andere door een afname van entiteiten op de Kaaiman-eilanden die relatief lage omzetten kennen.

Versnelling nodig

Intertrust herhaalde de eerder afgegeven outlook voor 2018 een onderliggende groei van tenminste 3 procent, bij een aangepaste EBITA-marge van tenminste 37 procent.

Aangezien Intertrust heeft aangekondigd voor 2018 een onderliggende groei van 3 procent te voorzien, zal de omzet in de rest van het jaar dus moeten versnellen, om dat waar te maken. Omdat de vergelijkingsbasis voor het sterke tweede halfjaar van 2017 veel lastiger is dan voor de eerste helft, wordt dat een forse opgave, dacht analist Konrad Zomer van ABN AMRO voorafgaand aan de publicatie. Hij had gerekend op een onderliggende groei van 6 procent in het eerste kwartaal.

Woordvoerder Marieke Palstra wees erop dat het trustkantoor de onderliggende groeidoelstelling voor het jaar bevestigt, waarbij rekening is gehouden met de omzetontwikkeling in het voorgaande jaar. "Dat zegt wel genoeg", aldus Palstra.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999
Chasse_Patate
1
Ik snap de daling wel.
Zie het vetgemaakte deel.
Ze houden vast aan de doelstelling die ze nu in feite niet hebben gehaald en om de jaardoelstelling te halen is een versnelling nodig.
Voor je het weet komt er dan ergens in het komende halfjaar weer een waarschuwing voorbij.
Dus nemen beleggers afscheid om geen risico te lopen.
voda
0
Beursblik: Nederlandse markt moeilijker voor Intertrust
Koersval verrast ABN AMRO niet na tegenvallend kwartaal.

(ABM FN-Dow Jones) Het aandeel Intertrust ging donderdag hard onderuit, nadat het trustkantoor teleurstellende cijfers publiceerde, met name door een slechter klimaat op de belangrijke Nederlandse markt.

Analist Konrad Zomer van ABN AMRO, die een koopadvies heeft op het aandeel, zei niet verbaasd te zijn dat het aandeel heftig reageert op het kwartaalrapport, aangezien Nederland met ongeveer een kwart van de omzet een erg belangrijke markt is voor Intertrust.

Het aandeel verloor donderdag 9 procent tot 15,62 euro.

"De marktcondities op de Nederlandse markt zijn een stuk moeilijker geworden dan vijf jaar geleden", volgens Zomer, wijzend op de toenemende aandacht voor transparantie en helderheid bij belastingconstructies. Hierdoor zijn bepaalde mogelijkheden niet meer toegestaan voor trustkantoren.

Staatssecretaris van belastingzaken Menno Snel kreeg in februari groen licht om de grootschalige belastingontwijkingen via Nederland hard aan te pakken. Doorstroom van rente, royalty's en dividenden naar belastingparadijzen wordt afgeroomd en belastingadviseurs en juristen worden ook ingeperkt.

In zo'n klimaat is het volgens Zomer niet vreemd dat de multinationals met een paar bv'tjes in Nederland om wat minder belasting te betalen er op dit moment niet voor kiezen om er een paar nieuwe entiteiten bij zetten. Dit leidde tot een omzetkrimp in Nederland van 0,6 procent in het eerste kwartaal, waar de analist zelf had gerekend op 5 procent groei.

Of het effect tijdelijk is, vond Zomer lastig te zeggen. De analist maakt zich wel zorgen dat het aantal door Intertrust beheerde juridische entiteiten blijft dalen. Tot nu toe kon het dat compenseren met een hogere omzet per entiteit, maar daar komt ook een einde aan, volgens de analist.

Overigens denkt ABN AMRO wel dat Intertrust soepel genoeg is om elders op zoek te gaan naar groei. Het trustkantoor ziet kansen in de Amerika's. De Noord-Amerikaanse en Caribische jurisdicties zoals de VS en Curaçao worden daarin samengevoegd met de Kaaiman Eilanden, wat voorlopig nog veruit de grootste bron van inkomsten in deze regio blijft.

Zomer noemde het logisch dat de nieuwe CEO Miller in de VS groei ziet, omdat ze daar vandaan komt. "Er is daar genoeg aan de hand op belastinggebied". Voorlopig zijn de Verenigde Staten nog marginaal voor de bijdrage aan de omzet dus zal dit een dalende omzet in Nederland niet kunnen goedmaken.

Vooruitblikkend zal Intertrust het in het tweede kwartaal makkelijk hebben, omdat er in het vergelijkingskwartaal van 2017 een grote omzetdip zat van 8 procent, "toen veel Nederlandse medewerkers opstapten en klanten meenamen" zei Zomer. In de tweede helft van het jaar zal het moeilijker worden om het doel te halen, vreesde de analist.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Blackstone verkoopt deel belang in Intertrust

Gepubliceerd op 2 mei 2018 om 19:07 | Views: 39

Intertrust 17:35
17,03 +0,53 (+3,21%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Blackstone verkoopt een deel van zijn belang in Intertrust aan institutionele beleggers. Bij de transactie worden via een versneld proces circa 7,5 miljoen aandelen aangeboden, zo bleek woensdag.

Blackstone, dat Intertrust in het najaar van 2015 naar de beurs bracht, bezit momenteel circa 21,5 miljoen aandelen van de financieel dienstverlener. Daarmee heeft de investeerder een belang van ruim 23 procent in Intertrust.
voda
0
Update: Blackrock verkoopt aandelen Intertrust
7,5 miljoen aandelen in de etalage.

(ABM FN-Dow Jones) Blackrock verkoopt een deel van zijn belang in Intertrust. Dit meldde persbureau Reuters woensdagavond.

De vermogensbeheerder wil 7,5 miljoen aandelen verkopen, voor een prijs van 16,00 euro per stuk. Volgens de laatste melding in het AFM register van mei vorig jaar had BlackRock toen 21,5 miljoen aandelen Intertrust in handen, goed voor een belang van 23,4 procent.

Het aandeel Intertrust sloot woensdag 3,2 procent hoger op 17,03 euro.

Update: om de prijs toe te voegen waartegen Blackrock aandelen wil verkopen.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Blackstone neemt afscheid van stukken Intertrust
Deel belang afgestoten.

(ABM FN-Dow Jones) Blackstone verkoopt een deel van zijn belang in Intertrust. Dit bevestigde het trustkantoor donderdag, nadat woensdagavond persbureau Reuters het nieuws al bracht.

De Amerikaanse investeerder meldde Intertrust dat het 7,5 miljoen aandelen verkocht voor een prijs van 16,00 euro per stuk aan institutionele beleggers.

Volgens de laatste melding in het AFM register van mei vorig jaar had Blackstone toen 21,5 miljoen aandelen Intertrust in handen, goed voor een belang van 23,4 procent.

Het aandeel Intertrust sloot woensdag 3,2 procent hoger op 17,03 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Lucerne verkleint belang in Intertrust
Kapitaalbelang onder drie procent.

(ABM FN-Dow Jones) Lucerne Capital heeft een kleiner belang in Intertrust gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 4 mei 2018.

Lucerne meldde een kapitaalbelang van 2,96 procent met eenzelfde stemrecht.

Op 13 juni 2016 jaar meldde Lucerne nog een eerste kapitaalbelang van 3,06 procent met een dito stemrecht.

Wet op het financieel toezicht

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Aandeelhouders keuren dividendvoorstel Intertrust goed
Commissaris Assant herbenoemd.

(ABM FN-Dow Jones) De jaarvergadering van Intertrust heeft donderdag ingestemd met het dividendvoorstel voor 2017. Dit maakte het trustkantoor na afloop bekend.

Dit betekent dat aandeelhouders over 2017 een dividend van 0,61 euro per aandeel tegemoet kunnen zien. Het slotdividend is 0,33 euro. Het aandeel noteert 21 mei ex-dividend.

Ook alle andere agendapunten werden goedgekeurd door de vergadering, waaronder de herbenoeming van Lionel Assant als commissaris.

Het aandeel Intertrust noteerde donderdag op een groen Damrak 0,3 procent hoger op 16,37 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Norges Bank verkleint belang in Intertrust
Zowel kapitaalbelang als stemrecht omlaag.

(ABM FN-Dow Jones) Norges Bank heeft een kleiner belang in Intertrust gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 30 mei 2018.

Norges Bank meldde een kapitaalbelang van 2,87 procent met een stemrecht van eveneens 2,87 procent.

Op 29 mei dit jaar meldde Norges Bank nog een kapitaalbelang van 3,08 procent met een dito stemrecht.

Wet op het financieel toezicht

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Intertrust rondt aandeleninkoop af
Voor 50 miljoen ingekocht.

(ABM FN-Dow Jones) Intertrust heeft een inkoopprogramma van eigen aandelen afgerond. Dit maakte het beursgenoteerde trustkantoor vrijdag bekend.

Er werden sinds de aankondiging op 13 november 2017 ruim 3,1 miljoen eigen aandelen ingekocht tegen een gemiddelde prijs van 15,96 euro, ofwel een totaalbedrag van 50 miljoen euro. Daarvan zal Intertrust 850.000 aandelen gebruiken voor beloningsprogramma's van eigen medewerkers.

Na afronding van de inkoop staan er circa 88,9 miljoen aandelen Intertrust uit.

Het aandeel Intertrust sloot donderdag 0,6 procent lager op 16,10 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Norges Bank vergroot belang in Intertrust

(ABM FN-Dow Jones) Norges Bank heeft een groter belang in Intertrust gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 1 juni 2018.

Norges Bank meldde een kapitaalbelang van 3,11 procent met een dito stemrecht.

Op 30 mei dit jaar meldde Norges Bank nog een kapitaalbelang van 2,87 procent met eenzelfde stemrecht.

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Norges Bank verkleint belang in Intertrust

(ABM FN-Dow Jones) Norges Bank heeft een kleiner belang in Intertrust gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 6 juni 2018.

Norges Bank meldde een kapitaalbelang van 2,95 procent met een stemrecht van eveneens 2,95 procent.

Op 1 juni dit jaar meldde Norges Bank nog een kapitaalbelang van 3,11 procent met een dito stemrecht.

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Intertrust benoemt hoofd strategie

Gepubliceerd op 11 jun 2018 om 08:52 | Views: 674

Intertrust 17:35
15,81 -0,08 (-0,50%)

AMSTERDAM (AFN) - Financieel dienstverlener Intertrust benoemt James Nolan tot hoofd strategie en fusies en overnames. Verder wordt Roberto Canenti benoemd tot directeur personeelszaken. Ze worden lid van het Executive Committee van Intertrust.

De Ier Nolan neemt de functie per 15 juni in. Hij werkte eerder voor Philips en meer recent bij telecombedrijf Veon. Daarnaast is hij president-commissaris bij textielbedrijf Vlisco. De Brit Canenti gaat zijn functie per 18 juni uitoefenen. Hij werkte eerder bij Virtu Financial.
voda
0
Norges Bank verkleint belang in Intertrust

(ABM FN-Dow Jones) Norges Bank heeft een kleiner belang in Intertrust gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 8 juni 2018.

Norges Bank meldde een kapitaalbelang van 2,70 procent met een stemrecht van eveneens 2,70 procent.

Op 7 juni dit jaar meldde Norges Bank nog een kapitaalbelang van 3,14 procent met een dito stemrecht.

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Norges Bank verkleint belang in Intertrust

(ABM FN-Dow Jones) Norges Bank heeft een kleiner belang in Intertrust gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 15 juni 2018.

Norges Bank meldde een kapitaalbelang van 2,84 procent met eenzelfde stemrecht.

Op 14 juni dit jaar meldde Norges Bank nog een kapitaalbelang van 3,04 procent met een dito stemrecht.

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
JP Morgan vergroot belang in Intertrust licht

(ABM FN-Dow Jones) JP Morgan heeft een iets groter belang in Intertrust gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 29 juni 2018.

JP Morgan meldde een kapitaalbelang van 3,03 procent met een stemrecht van eveneens 3,03 procent.

Op 27 juni meldde JP Morgan nog een kapitaalbelang van 2,99 procent met een stemrecht van 2,99 procent.

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
Aandeel123
0
quote:

voda schreef op 4 jul 2018 om 17:07:


JP Morgan vergroot belang in Intertrust licht

(ABM FN-Dow Jones) JP Morgan heeft een iets groter belang in Intertrust gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 29 juni 2018.

JP Morgan meldde een kapitaalbelang van 3,03 procent met een stemrecht van eveneens 3,03 procent.

Op 27 juni meldde JP Morgan nog een kapitaalbelang van 2,99 procent met een stemrecht van 2,99 procent.

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.


Kan er met mijn hoofd niet bij wat jpm in Intertrust ziet. Is een lege tent. Stop hier echt geen euro in
LT90
0
quote:

MDIEX schreef op 22 jul 2018 om 16:39:


[...]

Kan er met mijn hoofd niet bij wat jpm in Intertrust ziet. Is een lege tent. Stop hier echt geen euro in


De Q4 en FY2017 cijfers waren gewoon goed, ook de Q1 2018 cijfers waren niet slecht.

Daarnaast was Q2 2017 heel slecht (winstwaarschuwing), dus het zou nu makkelijk scoren moeten zijn voor Intertrust.

Enige punt van kritiek tijdens Q1 was Cayman en dat lek is in ieder geval niet zodanig groot gebleken dat er een winstwaarschuwing afgegeven moet worden.

En zoals hierboven aangegven Q2 2017 was gewoon heel slecht en daardoor HY2017 ook. Als Q2 2018 en HY2018 beter is dan vorig jaar dan zal het mij niet verbazen dat de cijfers omhoog schieten as donderdag.

En het is wel een lege tent die vorig jaar 88 miljoen euro winst maakte en Q1 2018 ook 22 miljoen.
481 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Intertrust Meer »

Koers 17,410   Verschil +0,17 (+0,99%)
Laag 17,250   Volume 67.127
Hoog 17,520   Gem. Volume 74.000
17-jun-19 17:35
label premium

Hete zomer voor Intertrust

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium