Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel DGB Group N.V. AEX:DGB.NL, NL0009169515

  • 0,510 16 apr 2024 09:01
  • +0,010 (+2,00%) Dagrange 0,510 - 0,510
  • 10 Gem. (3M) 9,9K

PB: BUVA.

1 Post
| Omlaag ↓
  1. forum rang 5 maci 23 september 2015 16:27
    Persbericht naar aanleiding van de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Roto Smeets Group N.V. (RSG NV), gehouden op 23 september 2015

    In de vergadering zijn de volgende besluiten genomen:

    • Statutenwijziging Roto Smeets Group N.V. is aangenomen

    Met een meerderheid aan stemmen is de voorgestelde statutenwijziging, waaronder het besluit tot vermindering van het kapitaal, aangenomen. Dat betekent dat dit besluit de komende twee maanden ter inzage zal worden gelegd op het kantoor van de Kamer van Koophandel. Deze nederlegging zal aangekondigd worden in een landelijk dagblad. Het besluit tot kapitaalvermindering wordt pas van kracht, en de akte tot statutenwijziging kan pas worden verleden, na voormelde periode van twee maanden.
    Zodra de akte tot statutenwijziging is verleden, kan de vennootschap overgaan tot de uitkering aan haar aandeelhouders overeenkomstig hetgeen is overeengekomen rond de vervreemding van de aandelen in Roto Smeets Group B.V. De verwachting is dat hiertoe een BAVA zal worden gehouden op 27 november a.s.

    • Vrijstellingsbesluit is genomen

    De aandeelhoudersvergadering heeft overeenkomstig art. 2(1)(a) Vrijstellingsbesluit overnamebiedingen Wft met 99,80 % van de stemmen de heer Schaaij instemming verleend voor de vrijstelling van de verplichting om een openbaar bod uit te brengen op alle aandelen van de vennootschap voor het geval dat de besloten vennootschap Schaaij Beheer en Diensten B.V. met zetel te Gemeente Ooststellingerwerf (handelsregisternummer 04048841) of een andere uiteindelijk geheel door de heer Geert Schaaij gehouden kapitaalvennootschap binnen drie maanden na 23 september 2015 overwegende zeggenschap in de zin van art. 5:70 Wet op het financieel toezicht verkrijgt over Roto Smeets Group N.V.
    • Externe accountant is benoemd

    De algemene vergadering is akkoord gegaan met de benoeming van BDO audit & assurance B.V. als externe accountant van Roto Smeets Group N.V. voor het boekjaar 2015.

    De formele besluitenlijst van deze Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders, zal overeenkomstig artikel 120, vierde / vijfde lid van boek 2 van het Burgerlijk Wetboek, inclusief het aantal uitgebrachte stemmen per besluit, vanaf 24 september op de website van het concern (www.rotosmeetsgroup.nl) beschikbaar zijn.

    Deventer, 23 september 2015

    Roto Smeets Group NV
    Raad van Commissarissen
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links