Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Vluchtelingen ramp voor Europa,eerste muur word nu gebouwd.

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
35.069 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 1750 1751 1752 1753 1754 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
haas
0
quote:

haas schreef op 16 aug 2015 om 13:23:


..

PS: er is ook grote inlandse EU mensenstroom aan de gang !!
Bijv : Duitsland krijgt 40% van de asielaanvragen van Balkanezen
En er is al grote mensestroom aan de gang sinds 2008 vanuit Spanje, Greece ,Portugal etc


Zuid EU-regio loopt "leeg "?
wat zijn de economische gevolgen voor die regio ??????????
[verwijderd]
1
quote:

haas schreef op 16 aug 2015 om 20:55:


[...]

Zuid EU-regio loopt "leeg "?
wat zijn de economische gevolgen voor die regio ??????????


Als je niet wilt delen komen ze het halen het zat er allang aan te komen.
Volgende stap is bij voldoende armoede komen je medeburgers het bij je thuis halen, hier en daar zie je al wat van dit soort criminaliteit.
Het is ingebakken bij het dier eten of gegeten worden.
[verwijderd]
0
quote:

geniet schreef op 16 aug 2015 om 21:54:


[...]

Als je niet wilt delen komen ze het halen het zat er allang aan te komen.
Volgende stap is bij voldoende armoede komen je medeburgers het bij je thuis halen, hier en daar zie je al wat van dit soort criminaliteit.
Het is ingebakken bij het dier eten of gegeten worden.Het is al begonnen een uitgemergeld politieapparaat doet niets meer, de jungle van de straat gaat regeren.

Nederlanders belaagd in Berlijn

BERLIJN -
Twee Nederlandse toeristen zijn in de Berlijnse wijk Friedrichshain belaagd door een groep van 15 personen. De twee 19-jarigen werden in de nacht van zaterdag op zondag het slachtoffer van een tassenroof, die compleet uit de hand liep.

De Nederlanders waren na een nachtje stappen op weg naar hun hotel toen ze in de buurt van het culturele Raw-complex plotseling werden opgeschrikt door een tasjesdief, meldt de Duitse krant Tagespiegel. De man probeerde de portemonnee van een van de twee te stelen, maar de jongen stribbelde tegen. Toen de metgezel van het slachtoffer per telefoon de politie alarmeerde, schreeuwde een toegesnelde kompaan van de dief om hulp.
Binnen luttele momenten werden de toeristen omsingeld door een groep van ongeveer vijftien personen. De doorgedraaide menigte stortte zich op de twee toeristen en bespoten hen met traangas. Ook twee omstanders die te hulp schoten werden bespoten met traangas.

www.telegraaf.nl/binnenland/24383059/...
haas
0
radio1:
De Dominicaanse Republiek is in alle stilte bezig met de uitzetting van Haïtiaanse gastarbeiders. Velen van hen wonen al generaties in de Dominicaanse Republiek en dreigen nu stateloos te worden. Sinds half juni zagen al 20.000 mensen zich gedwongen het land te verlaten. We spreken hierover met Pieter Thys, werkzaam voor de Belgische ontwikkelingsorganisatie Broederlijk Deelen in Haïti.
pietje-2005
0
josti5
0
Irak, Syrië, Eritrea, Somalië en midden-Afrika zijn leeg gelopen: ruimte genoeg, daar...
haas
0
radio 1
Van oudsher kent Duitsland een open houding ten aanzien van migranten en vluchtelingen. Om de vergrijzing en bevolkingskrimp tegen te gaan zijn ze eigenlijk hard nodig, maar de weerstand neemt nu hard toe. Dit jaar werden al meer dan 200 hate crimes tegen migranten gemeld. Geregeld worden asielcentra in brand gestoken.

Bondskanselier Angela Merkel waarschuwde dit weekend dat de vluchtelingenproblematiek in de EU een groter kan probleem worden dan de Griekse crisis. Vanmiddag kwam de Duitse binnenlandminister Thomas de Mezière met nieuwe cijfers: naar verwachting komen dit jaar 800.000 asielzoekers in Duitsland.

In ons Eurobureau praten we over het wankelen van de Duitse Wilkommenskultur met twee specialisten: Huub van Baar, verbonden aan de Universiteit van Giessen, en Hanco Jürgens van het Duitsland Instituut.
haas
0
slavernij in Mauritiana............die kome ook nog deze kant op?
==================================================================
RADIO 1;
Volgens de VN leven er in het Afrikaanse land Mauritanië honderdvijftigduizend mensen in slavernij. Morgen dient een belangrijke rechtszaak tegen de populaire anti-slavernij activist Biram Dah Abeid. Een veroordeling dreigt de tegenstellingen in het land aan te wakkeren. Te gast: Maria Groot. Ze was meerdere keren in Mauritanië en ontmoette Biram net voor hij werd gearresteerd in 2014.

Fotocredit: www.flickr.com/Magharebia
Garibaldi
0
De mensen die Duitsland nodig heeft zijn niet het soort mensen wat met 800.000(!!!) man dit jaar bij onze Oosterburen binnenkomt. Duitsland moet eens stoppen met denken dat je door massa-immigratie het vervelende schuldgevoel van WO2 kunt wegmasseren.

Dit is echt een zeer gevaarlijke gedachte en het zo gewenste 'niemals wieder' wordt met deze buitengewoon onverantwoordelijke immigratiepolitiek wel een 'wieder' ben ik bang. Er komt vroeg of laat een omslagpunt in de tolerantie van de Duitsers (en je ziet het aantal aanslagen op asielcentra al stijgen) waarmee juist de geest weer uit de fles komt, doordat het gevoel van onbehagen over de massale instroom van vreemdelingen weggedrukt werd. Dit is met name politici als Merkel kwalijk te nemen die bezorgde burgers eerder ridiculiseerde dan serieus nam. Dom dom dom!
haas
0
quote:

haas schreef op 8 aug 2015 om 11:06:


Zolang de EU niet (H)ERKENT de stroom van mensen door de wereld kan men geen oplossing aandragen ? Men wil in EU NIET het probleem erkennen !!

deze stroom mensen zal nog jaren aanhouden,het gebeurd ook in andere delen van de wereld: Azie en ZuidAmerika: mensen in afrika zien op hun iphone /internet waar ze het beste kunnen wonen En er "vreten" op tafel komt

PS: de vluchelingenstroom is dan ook geen EU probleem,maar 'n WERELDprobleem !

Ongewone problemen vragen om ongewone oplossingen:
(daarbij is nee zeggen geen optie)
Neem protectoraat West Afrika(Onder Marokko) en brengen daar met passagiersboten ALLE syriers naar toe: kunnen ze nw leven beginnen. Idem "koop "grond zo groot als Nederland in Brazile en breng daar de Afrikanen naar toe etc.

HET idee van Vluchtelinge opvangen in de regio is 'n achterhaald principe
Bouw direkt opvangkampen in de EINDbestemmingsgebied zoals ik noemde !

Iedereen die ook oplossingen heeft die effect kunnen hebben hoor ik graag

PS: DE Balkan afscheiden van EU door aparte Balkan EU:)
kan greece ook bij. Immers vele grieken zijn al fiscaal etc verkast naar Bulgarije?Het probleem wordt nog groter dan ik dacht !
en de VN/EU zien geen kans oplossingen aan te bieden !

(zze zitten maar hangen in: wie hoeveel moet opvangen: GEEN leiding)
hosternokke
1
Eerste vluchteling gevlucht uit NL:

do 20 aug 2015, 22:50| lees voor
Rennende rukker neemt de benen

AMSTERDAM -
De 'rennende rukker', die in IJmuiden de afgelopen weken meerdere vrouwen lastig viel, is naar het buitenland gevlucht zodra hij op vrije voeten kwam.

Foto: RTVNH
Dat schrijft de IJmuider Courant donderdag op gezag van de politie. ,,Wij weten precies waar hij zich bevindt, maar kunnen hem daar uiteraard niet in de gaten houden of bewaken.'' De 32-jarige Poolse man had geen vaste woon- of verblijfplaats in Nederland. De schenniszaak tegen hem moet nog voorkomen.
Afgelopen weken werden er zeker acht vrouwen lastiggevallen door de hollende smeerlap, die masturberend achter nietsvermoedende vrouwen aanrende. Drie vrouwen deden aangifte.


We hadden al de Rijdende Rechter, deze is gevlucht naar SBS.
We hadden ook de Rennende Rukker, is gevlucht naar??
kreet van 2015.
pardon
0
a 22 aug 2015, 16:03
Vluchtelingen bestormen grens met Macedonië

GEVGELIJA -
Een grote groep vluchtelingen heeft zaterdag de grens met Macedonië bestormd. De Macedonische politie gebruikte flitsgranaten om een deel van de migranten tegen te houden, maar kon volgens een getuige niet verhinderen dat duizenden mensen via modderige velden de grens overstaken.


Foto: Reuters
Het Balkanland besloot eerder deze week de noodtoestand af te kondigen omdat het de toestroom van vluchtelingen nauwelijks aankan. De Macedonische politie gebruikte vrijdag traangas en flitsgranaten om groepen vluchtelingen terug te drijven.
VN-vluchtelingenorganisatie Unhcr waarschuwde zaterdag dat duizenden asielzoekers onder slechte omstandigheden zijn gestrand in het grensgebied met Griekenland. Een medewerkster riep Macedonië op de vluchtelingen door te laten en daarbij prioriteit te geven aan kwetsbare groepen, zoals vrouwen, kinderen en zieke mensen.
whammy
0
Vannacht weer rellen in het Duitse Heidenau ( bij Dresden). Hier lijkt de geest uit de fles. Inmiddels ia Pegida ondergronds gegaan met de NPD.
De vluchtelingenopvang in 2015 kost Duitsland 8 miljard Euro = € 10.000 per vluchteling.
Chiddix
0
Marine Italie pikt 3000 migranten op. Je kijkt er niet meer vanop wat je wekelijks hoort over vluchtelingeninstroom.
Griekenland fungeert als sluis , om de vluchtelingen richting het Noorden te brengen. Italie zal ook wel een doorvoerhaven zijn.
De EU leiders komen ook niet verder dan op te merken, conflicten moeten beeindigd worden of opvangen in hun eigen regio.
De vluchteling zal het worst wezen. Het halfslachtige beleid van EU politici versterkt de instroom.
pardon
0

zo 23 aug 2015, 09:44
Vluchtelingen komen ongehinderd Macedonië in

GEVGELIJA -
Honderden migranten zijn zondag ongehinderd de grens tussen Griekenland en Macedonië overgestoken. De oproerpolitie is nog wel ter plaatse, maar houdt de gestage stroom vluchtelingen niet langer tegen.
Macedonië riep donderdag de noodtoestand uit en sloot de zuidelijke grens af om te voorkomen dat gemiddeld 2000 vluchtelingen per dag via Servië en Hongarije Europa instromen. Dat zorgde voor wanhopige scènes aan de grens, waar mannen, vrouwen en kinderen dagenlang bivakkeerden zonder voedsel of water.
De politie zette zaterdag traangas en flitsgranaten in om de menigte terug te dringen, maar duizenden vluchtelingen bestormden de grens en wisten door de politielinies heen te breken.
NewKidInTown
0
Gelukkig is er in Nederland geld en (woon)ruimte genoeg, de asiel- en zieligheids-industrie kan niet wachten.
Chiddix
0
Men spreekt telkens over een vluchtelingenprobleem. Maar dat is het niet. Onze leiders zijn het probleem excl Brussel.
Garibaldi
0
quote:

Chiddix schreef op 23 aug 2015 om 10:19:


De vluchteling zal het worst wezen. Het halfslachtige beleid van EU politici versterkt de instroom.


Was er maar beleid, dat is juist het hele probleem. Mevrouw Federica Mogherini is Hoge vertegenwoordiger voor Buitenlandse Zaken en Veiligheidsbeleid binnen de Europese Commissie. Zij is verantwoordelijkheid voor asielzaken.

Je hoort of ziet 'r niet, alleen om te roepen dat Europa meer moet doen om vluchtelingen te beschermen als er een boot omslaat en er weer 700 mensen verdrinken. Laatste wat ik nu van haar lees is dat ze eind juli de gematigde islam probeerde te vinden in Iran bij een gesprek met president Rohani.

Dit soort nuttige idioten zit dus op cruciale posities binnen de Europese Commissie. Brrrrr...doodeng.
[verwijderd]
0
@Xerxes,
Ja,er was nog n post open, italie moest nog n post, er moest nog n vrouw bij.
En Frederica is een leuke verschijning.
Vandaar,.........
35.069 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 1750 1751 1752 1753 1754 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Wall Street in mineur

19:46 De Amerikaanse aandelenbeurzen stonden vrijdag tijdens de middaghandel in New York op verlies. Beleggers op...

  Indices

  AEX 572,72 -0,62%
  EUR/USD 1,1159 +0,29%
  Germany30^ 12.651,40 -0,03%
  Gold spot 1.490,72 -0,08%
  LDN100-24h 7.147,91 -0,42%
  NY-Nasdaq Composite 8.156,85 +0,40%
  US30# 26.851,88 -0,67%

  Stijgers

  Sligro
  +4,94%
  Flow T...
  +2,87%
  Pharming
  +2,66%
  Accell
  +2,30%
  SIGNIF...
  +2,12%

  Dalers

  Kiadis...
  -50,79%
  ForFar...
  -5,05%
  Galapagos
  -4,06%
  RELX
  -3,00%
  TomTom
  -2,97%

  Nieuws Forum Meer»

  (4)

  DerksVisie op 18-okt-19 20:25
  (8)

  juliozunderglas op 18-okt-19 18:50
  (3)

  pink op 18-okt-19 18:27
  (6)

  dasokwat op 18-okt-19 18:15
  (9)

  Erny op 18-okt-19 18:06

  Column Forum Meer»

  (276)

  fred optie op 18-okt-19 20:12
  (1)

  Brievenbus op 18-okt-19 18:51
  (6)

  Dirk JGC op 18-okt-19 16:54
  (4)

  geobeo op 18-okt-19 13:54
  (1)

  Snugger op 18-okt-19 12:56