Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Vluchtelingen ramp voor Europa,eerste muur word nu gebouwd.

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
35.157 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 1754 1755 1756 1757 1758 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
josti5
1
'Net zo'n hypocriet verhaal ,als "War-on -Drugs",spul waar echt goud mee verdiend wordt hoog en laag,en maar janken over de gebruikers/verslaafden.'

CIA maakt 120 miljard dollar jaaromzet met coke-import, gebruikt daarvoor 'geheime' vliegbases.
Mijn schoonvader zei lang geleden al: 'gratis uitdelen, dat in beslag genomen spul'.
Maar dát doen 'ze' niet...
pardon
0
zo 02 aug 2015, 07:47
Ministers: Calais is niet alleen ons probleem

CALAIS -
Niet alleen Frankrijk en Groot-Brittannië, maar ook andere Europese landen moeten iets doen om de vluchtelingencrisis in Calais aan te pakken. Dat schrijven de Franse en Britse ministers van Binnenlandse Zaken zondag in een opiniestuk in de Britse krant The Sunday Telegraph. Bernard Cazeneuve en zijn Britse collega Theresa May vinden dat de situatie een „globaal migratieprobleem” is.
De Kanaaltunnel in Calais wordt overspoeld door duizenden vluchtelingen uit voornamelijk Afrika die de oversteek naar Groot-Brittannië willen maken. Het verkeer door de tunnel komt daardoor steeds vaker stil te liggen. Beide landen hebben al gezegd aanvullende maatregelen te nemen zoals extra hekken en de inzet van politiehonden.
Cazeneuve en May roepen nu de hulp in van andere EU-landen. Die moeten volgens de ministers ook hun verantwoordelijkheid nemen. „Deze situatie kan niet worden gezien als een probleem van alleen onze landen”, schrijven ze. „Het is een prioriteit op Europees en internationaal niveau. Veel migranten zijn hier terechtgekomen via Italië, Griekenland of andere landen.”
Volgens de ministers is de uiteindelijke oplossing migranten duidelijk te maken dat ze hun heil niet moeten zoeken in Europese landen. Afrikaanse landen moeten volgens hen geholpen worden op het gebied van economische en sociale ontwikkeling, zodat inwoners daar willen blijven en illegale migratie wordt tegengehouden. „Velen zien Europa en vooral Groot-Brittannië als een plek die financiële voorspoed biedt. Dit is niet zo - onze straten zijn niet geplaveid met goud.”
pietje-2005
0
Als ministers van verschillende landen echt wat willen doen aan die "vluchtelingen" , zijn er heel oude en beproefde methoden om de bestaande "vluchtelingen" razendsnel uit Europa te laten vluchten, en nieuwe instroom bedenkt zich dan wel een paar keer.
Is goed af te sluiten als je dat wilt.
Ze willen gewoon dat heel Afrika en het Midden-Oosten hier komt werken.
Of . . . . werken die "vluchtelingen" eigenlijk wel?
haas
0
nieuw kansje: Reis naar Nederland vanuit niet-gay toegestaan land en meld je aan als homo vluchteling ? Is wss makkelijker ?

PS: u hebt al direkt COC mee als ontvangstcommitee: 1e kopje koffie gratis+ bootticket gay pride 2016
Chiddix
0
Duitsland had in 2014 ongeveer 200000 asielaanvragen. In 2015 denkt men aan 450000.
In Juli alleen al kwamen 79000 vluchtelingen het land binnen.
Fred Teeven dacht in 2014 toen hij staatssecretaris was , dat in Nederland 33000 asielaanvragen(2015) zouden binnenkomen.
Dat getal is inmiddels achterhaald. Met het huidige asielbeleid zullen alle records van opname verbroken worden. Het record opname in Duitsland dateert uit 1992. Daar gaat men dit jaar overheen.
pardon
0

zo 02 aug 2015, 20:32| lees voor
Verstekelingen uit vrachtwagen gevlucht

DUIVEN -
De politie heeft zaterdag in Duiven twaalf mensen aangehouden die in een vrachtwagen verstopt zaten. Het zijn mensen uit Syrië, Iran en Irak die van plan waren naar Engeland te komen.

Foto: Peter Schoonen
De twaalf kwamen tevoorschijn toen een vrachtwagenchauffeur op een bedrijventerrein in Duiven zijn laadruimte opende. Ze gingen er meteen vandoor richting de snelweg A12, maar konden door de politie worden aangehouden. Na een kort verblijf op het politiebureau zijn ze vrijgelaten met de mogelijkheid om asiel aan te vragen of Nederland te verlaten.
De chauffeur, een 54-jarige man zonder vaste woonplaats, is ook korte tijd vastgehouden. Uit verhoor bleek dat hij niets wist van de verstekelingen.
[verwijderd]
0
quote:

Chiddix schreef op 2 aug 2015 om 22:55:


Italie heeft er weer 1800 uit zee gevist met bestemming Noord-Europa.
Noord!-Europa. voor 1800E/m koopkracht
henk38
0
De meeste zullen noord Europa nooit meer verlaten en de meeste zullen de rest van hun leven gebruik moeten maken van ons verzorgingssysteem en alleen maar geld kosten. Het is natuurlijk niet zo dat de meeste met deze intentie naar Europa zijn gekomen, maar het blijft toch een feit dat hun opleidingen te laag zijn om hier hier ooit een fatsoenlijke baan te vinden. Het is daarom ook niet zo verwonderlijk dat ons systeem alsmaar verder versoberd wordt. De kosten reizen namelijk de pan uit en zijn ook gewoon niet meer op te brengen.
Deze versobering raakt de natuurlijk ook de kansarme Nederlanders en gaat hoe dan ook voor nog meer criminaliteit en onrust zorgen.
josti5
0
...Waarbij de politie zichzelf verloren heeft in burgertje pesten op de snelweg met auto's, betaald door de burgers, en halfwassen acties als onlangs bij de Tour, en nu weer bij de eerste voetbalwedstrijden.
Die lui zijn zo'n beetje alle gezag kwijt, en moeten criminaliteit bestrijden...???
Onze wijze, ervaren, door de wijk fietsende wijkagent is met pensioen, en ik heb nog geen vervanging langs zien fietsen. Wel veel te hard door een woonwijk scheurende snotneuzen-met-pet-op in auto's.
henk38
1
De politie wordt voor een gedeelte gerund als een bedrijf en net als een bedrijf doen ze natuurlijk liever zaken met mensen waar geld te halen valt. In dit geval zijn dat de hardwerkende burgers. Bij figuren die het leven van hardwerkende burgers zuur maken valt natuurlijk niks te halen, die worden het liefst ook met rust gelaten omdat ze alleen maar geld kosten. Pas als het echt niet anders kan wordt er opgetreden. Dit is natuurlijk niet het beleid van de agent op straat, een agent doet alleen maar wat van hogerhand wordt opgedragen.
Chiddix
0
quote:

henk38 schreef op 2 aug 2015 om 23:24:


Het is daarom ook niet zo verwonderlijk dat ons systeem alsmaar verder versoberd wordt. De kosten reizen namelijk de pan uit en zijn ook gewoon niet meer op te brengen.
Deze versobering raakt de natuurlijk ook de kansarme Nederlanders en gaat hoe dan ook voor nog meer criminaliteit en onrust zorgen.De bijstandtrekkers waaronder een groot deel kansarmen , krijgen concurrentie. Hoe meer varkens aan de trog , hoe dunner de spoeling. De kosten van 1 asielzoeker worden in Nederland geschat op 25000 euro per jaar.
Als Afrikaner kom je in een paradijs terecht. Stel dat er in 2015 ongeveer 40000 een verblijfsstatus ontvangen , kom je uit op 10 miljard euro op jaarbasis excl de anderen die al een verblijfstatus wisten te bemachtigen.
We zijn een gastvrij land en dat mag wat kosten volgens Pechtold,Samson en Rutte.
Het merendeel van het volk steunen deze pappenheimers , die door Brussel bestuurd worden.
[verwijderd]
0
quote:

Chiddix schreef op 3 aug 2015 om 08:10:


[...]

De bijstandtrekkers waaronder een groot deel kansarmen , krijgen concurrentie. Hoe meer varkens aan de trog , hoe dunner de spoeling. De kosten van 1 asielzoeker worden in Nederland geschat op 25000 euro per jaar.
Als Afrikaner kom je in een paradijs terecht. Stel dat er in 2015 ongeveer 40000 een verblijfsstatus ontvangen , kom je uit op 10 miljard euro op jaarbasis excl de anderen die al een verblijfstatus wisten te bemachtigen.
We zijn een gastvrij land en dat mag wat kosten volgens Pechtold,Samson en Rutte.
Het merendeel van het volk steunen deze pappenheimers , die door Brussel bestuurd worden.


Ook hierin zal de wal het schip keren.
Als jij als hardwerkende Nederlander met een baan en je moet jaren wachten op een huurhuis en je ziet dat asielzoekers op alles voorrang krijgen en in alles worden voorzien op jou kosten en als jij met je zuurverdiende inkomen ziet dat je steeds slechter kan rondkomen omdat deze regering steeds meer geld nodig heeft omdat al die gelukszoekers te pamperen gaan binnenkort de stoppen bij vele doorslaan.
Ik roep niet op om deze mensen het land uit te flikkeren maar deze regering duidelijk maken dat de maat vol is .

Het zijn niet de asielzoekers die schuldig zijn want ik zou het ook doen maar onze regering die ze de kans geeft te parasiteren op ons .
Daarom moet dit kabinet met de Samson sinterklaas onmiddellijk klappen en dan zullen we eens zien dat er maar kleine splintergroep Pvda aanhang overblijft .

of we stemmen massaal op de VVD en CDA of we stemmen massaal op Geert maar een groep moet de leiding krijgen zonder compromissen te moeten sluiten zoals nu gebeurt maar dan kregen we weer van alles niets .


Chiddix
0
quote:

goof2 schreef op 3 aug 2015 om 08:36:


[...]

Het zijn niet de asielzoekers die schuldig zijn want ik zou het ook doen maar onze regering die ze de kans geeft te parasiteren op ons .
Daarom moet dit kabinet met de Samson sinterklaas onmiddellijk klappen en dan zullen we eens zienHet probleem ligt in Brussel en niet meer bij de nationale politiek. Met Wilders als premier(zie ik niet gebeuren) ,verandert er niets aan het asielbeleid tenzij Nederland uit de EU stapt.
Voordat dat gebeurt , moeten de omstandigheden eerst flink verslechteren in Nederland.
In 2012 hebben de kiezers nee gezegd tegen een vertrek uit de EU. In de UK komt er waarschijnlijk volgend jaar een referendum of men binnen de EU wil blijven of niet.
[verwijderd]
0
De hele EU is niet meer houdbaar , elke econoom weet dat en ook weten dat de huidige zittende kliek politici en als ze dat niet weten zijn nog dommer als dat we dachten.
De wal keert het schip en met die wal bedoel ik het ontploffen van de EU en is eerste stap in de goede richting om vele kromme zaken weer recht te breien.

Wilders hoeft in mijn ogen niets anders te doen om dit proces te versnellen want met dat pappen en nathouden geraken we steeds in de shit.
Wilders bied ons idd ook niets zolang hij blijft denken een hele partij te kunnen tiranniseren maar iets moet de trigger zijn voor een cultuuromslag in het denken van de 1 % elite die de 99% van de domme voor hun karretje kunnen blijven spannen.

Chiddix
1
In Libie staan er nog 500000 a 600000 te wachten voor de overtocht. In Brussel kibbelt men over een eerlijke verdeling van vluchtelingen in de lidstaten. Rutte ging akkoord met een opname van 2000 vluchtelingen.
Men is helemaal de weg kwijt in Brussel gezien de aantallen die nog verscheept moeten worden.
Haal je een pluk uit die 500000 , wordt het weer snel aangevuld. De reserves zijn onuitputtelijk. En het zijn allemaal vluchtelingen die vrezen voor hun leven, zegt Rutte. Moet je met een korreltje zout nemen.
fred 58
0
Niet zeuren.
We kunnen hier best wel wat eerlijke goed opgeleide niet werkschuwe
mensen gebruiken.
Chiddix
0
Mochten er problemen ontstaan met de opvang , kunnen kiezers van de VVD,D66,GroenLinks en PvdA overwegen een vluchteling bij hen thuis op te vangen.
Dat moet kunnen. Je staat ergens voor of je staat nergens voor.
ffff
0
quote:

fred 53 schreef op 3 aug 2015 om 11:50:


Niet zeuren.
We kunnen hier best wel wat eerlijke goed opgeleide niet werkschuwe
mensen gebruiken.


Fred,

Dat zeiden ze ook in 1960: laat maar komen die Italianen, Spanjaarden en later de Turken en Marokkanen. Ze hebben stuk voor stuk hun bijdrage geleverd aan de enorme welvaartsgroei in West - Europa.
Maar ze hebben toch ook de nodige problemen opgeleverd toen hele families overkwamen ( gezinshereniging). Vaak geen of nauwelijks integratie met de nodige problemen.

Aan iedere ontwikkeling zitten positieve kanten en negatieve kanten, maar voor zo ver ik het kan inschatten zijn al die tienduizenden die zoals Cameron zegt als een zwerm Europa overspoelen toch een probleem.

Wat ik ook zo tekenend vind is dat al die tienduizenden vluchtelingen zich eigenlijk geen barst van welke Europese Overheid aantrekken, brutaal de omheiningen vernielen en het land binnenkomen om dan wel onmiddellijk de nodige dure opvang op te eisen ( bed, brood, medische voorzieningen, onderwijs ( taal )) En die Overheden staan daar echt als eigenlijk machteloze gezagsdragers. Veel babbels en meningen, maar effectief iets doen..... Ho maar.

Peter
pardon
0
ma 03 aug 2015, 19:58
Record aantal immigranten in Duitsland

BERLIJN -
Het aantal immigranten in Duitsland is gestegen naar de recordhoogte van 11 miljoen. Dit blijkt uit cijfers die het Duitse Centraal Bureau voor de Statistiek maandag heeft gepubliceerd.
Asielzoekers in Hongarije, op weg naar Oostenrijk en Duitsland
Asielzoekers in Hongarije, op weg naar Oostenrijk en Duitsland
Foto: AFP
Het aantal asielzoekers bereikt dit jaar naar verwachting de recordhoogte van 450.000, vergeleken met 200.000 vorig jaar. De vluchtelingengolf is niet bij iedereen welkom. Er waren de eerste zes maanden van dit jaar 150 aanslagen op asielzoekerscentra.
35.157 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 1754 1755 1756 1757 1758 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Kleine plussen Wall Street na handelsdeal

13 dec De aandelenbeurzen in New York zijn vrijdag dicht bij huis gebleven. Beleggers op Wall Street leken niet er... 1

  Indices

  AEX 602,86 +0,53%
  EUR/USD 1,1119 -0,57%
  Germany30^ 13.299,50 +0,59%
  Gold spot 1.475,90 0,00%
  LDN100-24h 7.370,06 0,00%
  NY-Nasdaq Composite 8.734,88 +0,20%
  US30# 28.160,38 +0,11%

  Stijgers

  ALTICE...
  +3,00%
  TKH
  +2,02%
  Takeaw...
  +1,73%
  ASML
  +1,72%
  OCI
  +1,55%

  Dalers

  Galapagos
  -2,18%
  Kiadis...
  -1,96%
  Ordina
  -1,71%
  Alfen ...
  -1,63%
  Vastned
  -1,54%

  Nieuws Forum Meer»

  (15)

  TraderCharly op 14-dec-19 06:44
  (2)

  wwilliamss op 14-dec-19 03:23
  (31)

  charlie b op 14-dec-19 01:58
  (2)

  suske wiet op 13-dec-19 23:24
  (1)

  suske wiet op 13-dec-19 23:19

  Column Forum Meer»

  (285)

  boomer92h2t1yg op 14-dec-19 02:27
  (300)

  Call me Put op 14-dec-19 00:41
  (5)

  rene66 op 14-dec-19 00:38
  (16)

  Snugger op 13-dec-19 13:28
  (2)

  Snugger op 13-dec-19 12:48