Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Vluchtelingen ramp voor Europa,eerste muur word nu gebouwd.

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
35.133 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1748 1749 1750 1751 1752 1753 1754 1755 1756 1757 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
hirshi
0
quote:

rationeel schreef op 5 okt 2019 om 22:18:


Alles iedereens schuld, in het bijzonder de mensen die er de meeste last van ondervinden, en die het het meeste kost.

Hoe zit het met de ouders?


De ouders blijven buiten schot.
Zij worden nooit aanspakelijk gesteld waar ze geen vat hebben op hun kinderen. Als hun kinderen crimineel gedrag vertonen zijn ze niet thuis.
Neem ze het maar eens kwalijk.
Femke neemt haar bewapende zoon in bescherming
Je kind blijft je kind.
Zou u anders doen?

objectief
0
In het Oostenrijkse skidorp Kitzbühel zijn vijf mensen uit één familie vermoord. De dader zou een tienerjongen zijn, melden Tiroler media. Hij heeft zich vandaag in alle vroegte gemeld bij de politie en zit vast.
Volgens de krant Kronen Zeitung zijn de slachtoffers de vriendin van de jongen en vier van haar familieleden. Hij zou hebben gehandeld uit jaloezie.
rationeel
0
quote:

hirshi schreef op 5 okt 2019 om 22:32:


[...]

De ouders blijven buiten schot.
Zij worden nooit aanspakelijk gesteld waar ze geen vat hebben op hun kinderen. Als hun kinderen crimineel gedrag vertonen zijn ze niet thuis.
Neem ze het maar eens kwalijk.
Femke neemt haar bewapende zoon in bescherming
Je kind blijft je kind.
Zou u anders doen?
Kinderen zijn van jongs af aan op straat. Vrindjes mogen niet binnen. Als je niet ziet dat je kind met gestolen spullen loopt, dan ben je mi vanaf het begin aansprakelijk.
...Handhaven... en de gedragsregels bij brengen.
rationeel
1
Met veel immigranten en andere nieuwkomers is het faliekant mis gegaan.
Hoe komt dat?

Een van de redenen is dat hen niet voldoende duidelijk is gemaakt, wat hier in Nederland mag en niet mag. Als bleek dat het niet begrepen was, doordat de persoon bijvoorbeeld stal, of meisjes lastig viel, of lawaaiig was enz, dan zou er nog eens duidelijk met die persoon gepraat moeten worden en met de omgeving. Weer uitleggen, dat dit niet de bedoeling is, en wat WEL de bedoeling is.

Sowieso zou geholpen hebben, iedereen meteen aan het werk te zetten.
Ledigheid is des duivels oorkussen.

En daarna indien het nog niet is doorgekomen wat de bedoeling is, dient uitleggen gepaard te gaan met straffen, en indien mogelijk uitwijzing met de hele verantwoordelijke groep. Dus was het het kind, dan ook vader moeder broertjes en zusjes het land weer uit.
rationeel
0
Tunesië staat voor hertekening politieke landschap

Bron : Belga

Zondag kiezen Tunesiërs een nieuw parlement. De twee partijen die het bij de vorige parlementsverkiezingen, in 2014, nog goed deden staan ofwel op verlies (het islamistische Ennahdha), of zijn versplinterd (Nidaa Tounes). In hun plaats kwam een hele plejade van partijtjes en onafhankelijke lijsten.

Drie weken na de eerste ronde van de presidentsverkiezingen, en een week voor de tweede ronde, trekken de Tunesiërs zondag opnieuw naar de stembus voor parlementsverkiezingen. Die stembusgang wordt beschouwd als cruciaal voor de hertekening van het politieke landschap in Tunesië. De twee partijen die het bij de vorige parlementsverkiezingen, in 2014, nog goed deden staan ofwel op verlies (het islamistische Ennahdha), of zijn versplinterd (Nidaa Tounes). In hun plaats kwam een hele plejade van partijtjes en onafhankelijke lijsten.

De presidentsverkiezingen waren oorspronkelijk gepland voor november, maar werden naar voor geschoven nadat president... Beji Caid Essebsi... eind juli overleed. Daardoor verzeilde de stembusgang van komende zondag wat op de achtergrond.

De tweede ronde van de presidentsverkiezingen gaat tussen... Kaïs Saïed,... een onafhankelijk academicus die als winnaar uit de eerste ronde kwam, en de gevangen genomen mediamagnaat ...Nabil Karoui... Een goed resultaat voor Karoui's partij... Qalb Tounes,... een afsplitsing van... Nidaa Tounes,... zal vanzelfsprekend in het voordeel spelen van Karoui. Zijn tegenstrever... Saïed... van zijn kant gaf geen stemadvies - hij zegt zich te kanten... tegen een partijsysteem....
objectief
0
Vijfvoudige moord in Kitzbühel (blanke man!!)
==============================
????????????????????????????????????????
In de Oostenrijkse plaats Kitzbühel zijn vannacht vijf mensen vermoord,vier
leden van één familie en de vriend van een 19-jarige vrouw uit die familie.De
dader is een ex-vriend van de vrouw, het motief was jaloezie.
rationeel
0
Verdeeld politiek landschap

In totaal zijn er meer dan... 1.500 lijsten,... en meer dan ...15.000 kandidaten,... voor de ...217 zetels ...van de Tunesische volksvertegenwoordiging. Zeker ...een derde... van de lijsten zijn van ...onafhankelijken,... wat het al verdeelde politieke landschap in het Noord-Afrikaanse land nog verder vertroebelt. Over de ...meeste thema's... bestaat er trouwens... weinig onenigheid... tussen de meeste partijen.

In de campagne zette... Ennahdha... fors in op de strijd tegen... corruptie,... waarmee ze probeert het verschil te maken met ...Karoui... en zijn... Qalb Tounes.... 'Als het volk ons weer zijn vertrouwen toezegt, dan zullen we regeren met de revolutionaire krachten die niet van corruptie verdacht worden', zei boegbeeld... Rached Ghannouchi.... Hij ambieert het... voorzitterschap van het parlement.... De Ennahdha-kandidaat bij de presidentsverkiezingen haalde de tweede ronde niet, en de partij steunt nu... Saïed....
Vandaag is... Ennahdha met 69 ...zetels nog de... grootste partij.... In ...2014... kwam... Nidaa Tounes... weliswaar als winnaar uit de verkiezingen met een... anti-islamistisch programma.... Nadien sloot de partij echter een... bondgenootschap met Ennahdha,... waarop de partij versplinterd raakte en nu nog... 26 zetels... telt. Onder andere premier... Youssef Chahed... stapte uit... Nidaa Tounes... Hij richtte ...Tahya Tounes ...op. Ook... Qalb Tounes..., van presidentskandidaat... Karoui,... komt voort uit die... Nidaa Tounes.... De overleden... president Essebsi ...kwam eveneens uit deze partij.

Wie na zondag de grootste partij zal zijn, is onzeker. De publicatie van peilingen is verboden, maar volgens officieuze peilingen zouden... onafhankelijke lijsten... winnen en het halen van Ennahdha en Qalb Tounes.
rationeel
0
quote:

objectief schreef op 6 okt 2019 om 14:19:


Tunesie nog nooit van gehoord, waar ligt dat???

Dat land bestaat niet, want jij kent het niet.

Jij hebt nog nooit gehoord van een land in Noord Afrika dat probeert om een democratie te worden. Een bevolking die daarvoor heel hard gevochten heeft, met heel veel slachtoffers. Dus dat land bestaat niet. Want wat jij kent het niet
rationeel
0
Turkse inval in Noord-Syrië is nakend, VS trekken zich terug
07/10/19 om 07:32
Bijgewerkt om 14:10
Bron : Belga

Turkije is van plan om het al langer geplande offensief tegen Koerdische troepen in het noorden van Syrië op te starten. De Amerikaanse soldaten in Syrië zullen daar niet bij betrokken zijn en trekken zich terug uit de omgeving van de grens met Turkije.

www.knack.be/nieuws/wereld/turkse-inv...

Dat maakt het Witte Huis bekend in een persbericht, na een telefoongesprek tussen de Amerikaanse president Donald Trump en zijn Turkse ambtgenoot Recep Tayyip Erdogan.

Erdogan bevestigde later zelf dat het vooropgestelde offensief van zijn land in Syrië elk moment kan beginnen. 'Er is een zin die wij heel de tijd herhalen: we kunnen (Syrië) binnentrekken eender welke nacht zonder te verwittigen. Het staat volkomen buiten kijf dat wij niet langer de dreiging van die terreurgroepen kunnen tolereren', zei het Turkse staatshoofd.

Terugtrekking

Amerikaanse troepen zijn maandag begonnen zich terug te trekken uit het noorden van Syrië, met name uit zones die aan Turkije grenzen. Dat melden Koerdische bronnen en het Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten (SOHR).

De Democratische Syrische Strijdkrachten (SDF), een alliantie van Koerdische en Arabische strijders, zeggen dat 'Amerikaanse troepen zich terugtrokken uit aan Turkije grenzende zones'. Het SOHR bevestigde dat VS-soldaten sleutelposities in Ras al-Aïn en Tal Abyad begonnen te verlaten.

Volgens het Turkse persagentschap Anadolu heeft ook Erdogan bevestigd dat de Amerikaanse terugtrekking is begonnen.

IS-gevangenen

Een ander heeft ook als gevolg dat 'Turkije nu verantwoordelijk wordt voor alle IS-strijders die gevangen zijn genomen in het gebied de afgelopen twee jaar', aldus nog het persbericht van Washington. De Amerikaanse troepen 'zullen de operatie niet steunen of daarbij betrokken zijn.' De Amerikaanse troepen 'zullen niet langer in de onmiddellijke omgeving zijn, nu ze het territoriale kalifaat van IS hebben verslagen', klinkt het nog.

Het Witte Huis meldt nog dat Washington aan Frankrijk, Duitsland en andere Europese landen heeft gevraagd om de gevangen IS-strijders op te nemen, maar dat die dat niet willen. 'De Verenigde Staten zullen die niet vasthouden voor wat vele jaren kan duren en een grote kost kan zijn voor de Amerikaanse belastingsbetaler', klinkt het.
objectief
0
Trump blijkt voor de zoveelste maal onbetrouwbaar te zijn. De strijders die in Syrie voor hem het vuile werk hebben opgeknapt, laat hij stikken. Wat een oetlul.
rationeel
0
'Bedreiging'

Zondag hadden Erdogan en Trump het over een voorgestelde veilige zone ten oosten van de Eufraat. Erdogan herhaalde zijn standpunt dat een veiligheidszone cruciaal is om de bedreiging te neutraliseren van de Koerdische Arbeiderspartij (PKK) en de door de VS gesteunde Koerdische Volksbeschermingseenheden (YPG). Die eenheden controleren gebieden langs de Turks-Syrische grens. Turkije beschouwt de YPG als een afsplitsing van de verboden PKK en als een terreurorganisatie. Voor de VS zijn de Koerdische milities bondgenoten in de strijd tegen Islamitische Staat.

De Turkse president had zaterdag al gezegd dat een militaire interventie kan plaatsvinden 'vandaag of morgen'. Volgens Erdogan zag Turkije zich genoodzaakt om militair in te grijpen voor zijn eigen veiligheid, en opdat de ontheemde Syriërs zo snel mogelijk naar huis kunnen. Zondag meldden lokale media al dat Turkije was gestart met de verplaatsing van soldaten en uitrusting naar de zuidoostelijke grens met Syrië.

Volgens de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlüt Cavusoglu is zijn land vastberaden om de zone schoon te vegen van terrroristen' die een bedreiging vormen voor zijn veiligheid: 'Sinds het begin van de oorlog in Syrië hebben wij de territoriale integriteit van Syrië gesteund en we zullen dit blijven doen'

Zone

Turkije en de VS kwamen op 7 augustus overeen om een zogenaamde veilige zone op te richten aan de grens met Syrië. Ankara wil een gebied van ongeveer 40 kilometer in het noorden van Syrië controleren en er de door de VS gesteunde Syrisch-Koerdische troepen weghalen. De VS gingen akkoord om een zone te helpen oprichten, om een aanval op de YPG te vermijden.

Turkije is echter niet opgezet met de vooruitgang. Erdogan maakte Trump zijn frustratie kenbaar over het falen van de Amerikaanse militaire en veiligheidsbureaucratie om het akkoord volledig te implementeren.

Volgens het kantoor van Erdogan zijn beide leiders het eens elkaar volgende maand in Washington te ontmoeten, op uitnodiging van Trump. Het Witte Huis heeft dat nog niet bevestigd.

Game changer?

De Syrische Democratische Strijdkrachten (SDF), een alliantie van Koerdische en Arabische strijders, waarschuwt dat een Turkse militaire operatie in het noorden van Syrië jaren van vruchtbare strijd tegen IS teniet zou doen en het de nog levende leiders van de terreurorganisatie mogelijk maakt uit hun schuilplaats te komen.

Een inval van Turkije zou volgens waarnemers een ware 'game changer' kunnen worden in het Syrische conflict. Knack sprak begin augustus reeds met Mazloum Ebdi, aanvoerder van de Syrisch Democratische Strijdkrachten (SDF). Lees: 'Als Ankara ons aanvalt, zal heel het grensgebied een oorlogsfront worden'.

Volgens de Europese Unie dreigt nieuw wapengeweld in het noordoosten van Syrië de inspanningen voor een politieke oplossing van het conflict te ondermijnen. Dat zegt de woordvoerster van de Europese hoge vertegenwoordiger voor het buitenlands beleid Federica Mogherini.

De woordvoerster van Mogherini onderstreepte dat de Europese Unie begrip heeft voor de 'legitieme veiligheidsbezorgdheden' van Turkije. Maar 'een duurzame oplossing voor het Syrische conflict zal nooit bereikt worden via militaire weg, maar vereist een politieke transitie'.

De Europese ministers van Buitenlandse Zaken zullen de situatie aanstaande maandag bespreken op een vergadering in Luxemburg, zo besloot de woordvoerster.
rationeel
0
quote:

objectief schreef op 7 okt 2019 om 15:51:


Trump blijkt voor de zoveelste maal onbetrouwbaar te zijn. De strijders die in Syrie voor hem het vuile werk hebben opgeknapt, laat hij stikken. Wat een oetlul.Daar komen de ISIS gangers: (De idioten zijn wij)

In plaats van ONZE GRENZEN dicht te houden verkopen we het materieel om dat te doen.

De boeren zullen met hun tractoren ONS LAND moeten gaan beschermen.
rationeel
0
quote:

Belegde boterham schreef op 9 okt 2019 om 22:59:


XXX:Ratio

www.youtube.com/watch?v=EodytPmki5s


Leid je een druk bestaan? Of heb je genoeg van ons?
rationeel
0
Prime Minister... Benjamin Netanyahu ...-- in his first public comments regarding the ...US withdrawal ...from Syria -- issued a statement Thursday... “strongly condemning”... the ...Turkish military ...action and ...offering humanitarian assistance to the Kurds....

“Israel strongly condemns the Turkish invasion of the Kurdish areas in Syria and warns against the ...ethnic cleansing... of the Kurds by ...Turkey and its proxies,”... he said.... “Israel is prepared to extend humanitarian assistance to the gallant Kurdish people."...

Israeli officials indicated that Israel was willing to render any non-military aid the Kurds might need, though they would not be more specific.

Earlier in the day, at a Yom Kippur memorial service, Netanyahu did not mention US President Donald Trump's decision to withdraw troops from Syria at the annual Yom Kippur War memorial ceremony on Thursday, but seemed to have it in mind when he said that ...Israel can ultimately rely only on itself....

“We do not aspire to be 'a nation that dwells alone,' but that is how we were forced to stand at the ...beginning of the Yom Kippur War,”... he said, noting that ...American assistance arrived only toward the end of the war....

“As in... 1973,... also we very much... appreciate the United States'... important support, which has greatly... increased over the years,... and also the United States' enormous ...economic pressure it is exerting on Iran,” ...he said. But, he added, “we always remember and apply the... basic principle that guides us:... Israe..l will defend itself, by itself, against any threat.”...

Netanyahu said that the... IDF... is prepared –... offensively and defensively ...– to deal with any threat, and has ...“overwhelming power” ...to do so. He said this power includes fire power and the spirit of the people, which is something inherited from the... Yom Kippur war generation....
rationeel
0
Netanyahu said that the current focal point of aggression in the region is... Iran,... which is constantly arming itself, has recently downed an... American drone... and attacked ...Saudi oil facilities,... and threatens constantly to... “wipe us off the map.”...

“Time after time ...Iran... tries to... attack... us,” he said, “and therefore we must stand ready to protect ourselves against this danger.”

Turkish communication director... Fahrettin Altun..., who serves under Turkish President Recep
...Erdogan,... slammed... Netanyahu..... on social media... on Thursday for offering to assist the ..Kurds....

"Empty words of a disgraced politician looking at many years in prison on bribery, fraud and breach of trust charges,” Altun said.

“The ...Syrian Kurds..., including the ...300,000 exiles... in Turkey,... are under Turkish protection. We will eliminate all terrorists in the area and help... Syrians return home,” ...he added.

US Republican Senator... Lindsey Graham of South Carolina... tweeted his agreement with Netanyahu’s words. “Turkey’s invasion of northern Syria... attacking... one of ...America’s... most reliable allies – the Kurds -- is a... nightmare for the US and Israel,” ...he said.

Turkey pounded... Kurdish militia... in northeast Syria for a second day on Thursday, forcing... tens of thousands of people... to flee and killing dozens, in a... cross-border assault on U.S.... allies that has turned the Washington establishment against Donald Trump.

The Turkish offensive against the U.S.-allied... Syrian Democratic Forces,... launched days after Trump pulled U.S. troops out of the way, opens one of the bigges...t new fronts in years in an eight-year-old civil war that has drawn in global powers....

At least ...23 fighters... with the... Kurdish-led Syrian Democratic Forces (SDF)... and ...six fighters with a Turkish-backed... Syrian rebel... group... had been killed..., said the... Syrian Observatory... for Human Rights, which monitors Syria's eight-year-old war.

The SDF said Turkish air strikes and shelling had also ...killed nine civilians.... In an apparent attempt by Kurdish-led forces to retaliate, mortar fire from Syria killed... three people including a child... in the Turkish border town of ...Akcakale,... hospital and security sources said.

The International Rescue Committee said 64,000 people in Syria have fled since the campaign began, the Observatory said. The towns of Ras al-Ain and Darbasiya, some 60 km (37 miles) to the east, have been largely deserted as a result of the attack.

The Observatory said Turkish forces had seized two villages near Ras al-Ain and five near the town of Tel Abyad.

An official affiliated with Kurdish-led fighters in northeast Syria on Thursday repeated a call to impose a no-fly zone amid a Turkish offensive in the area.

"We ask for no-fly zone over our area. At least we will not have civilian casualties then," Sinam Mohamad, the U.S. co-chair of the Syrian Democratic Council, the SDF's political arm, told reporters.

A senior Kurdish official warned that Islamic State militants could break out of prisons in northeast Syria as fighting intensifies.

Badran Jia Kurd told Reuters the number of security forces guarding the IS detainees would have to be reduced.

"This attack will definitely reduce and weaken the guarding system for those Daesh militants in the prisons," he said, using the Arabic acronym for Islamic State.

"This could lead to their escape or to behaviors that may get out of the control of the security forces," added Jia Kurd, adviser to the Kurdish-led authority running much of north and east Syria.

"The number of forces guarding the prisons is reduced the more the battles intensify. This poses a grave danger,” he said.

Turkish President Tayyip Erdogan told members of his AK Party in Ankara that 109 militants had been killed so far. Kurds said they were resisting the assault.

Taking aim at the European Union and Arab powers Saudi Arabia and Egypt, which have voiced opposition to the operation, Turkish President Tayyip Erdogan said those objecting to Turkey's actions were "not honest".

He threatened to permit Syrian refugees in Turkey to move to Europe if EU countries described his forces' move as an occupation.

"Hey European Union, pull yourself together. I say it again. If you try to label this operation as an invasion, it's very simple, we will open the gates and send 3.6 million refugees your way."

To Saudi Arabia, Erdogan suggested that the country leaders “should look into the mirror. Who brought Yemen to this state? Look at its current condition. Did tens of thousands of people not die in Yemen? Hey Saudi Arabia, give account for this first. "You cannot comment on our move for the unity and solidarity of Syria."

To Egypt, he said, "Egypt, you can't talk at all. You are a country with a democracy killer."

NATO-ally Turkey has said it intends to create a "safe zone" for the return of millions of refugees to Syria. But world powers fear Turkey's action could intensify the conflict, and runs the risk of Islamic State prisoners escaping from camps amid the chaos.

Turkey's operation began days after a pullback by U.S. forces from the border, and senior members of U.S. President Donald Trump's own Republican Party condemned him for making way for the incursion and abandoning Syrian Kurds, loyal allies of Washington in the fight against Islamic State in Syria.

Turkish authorities on Thursday started investigations into leaders of the pro-Kurdish opposition and detained 21 people for criticizing the military offensive against a Kurdish militia in northeast Syria, state-owned Anadolu news agency said.

On Thursday, 21 people were detained in the southern province of Mardin for their social media posts.

rationeel
0
The suspects are accused of “provoking the public to hatred and animosity” and “carrying out propaganda for a terrorist organization,” Anadolu reported.

Turkish authorities have launched similar investigations after each of its two previous cross-border operations into Syria. More than... 300 people were detained for social media posts criticizing Turkey’s offensive into northern Syria in January 2018....

Britain Foreign Secretary ...Dominic Raab... called for restraint on Thursday.... Raab said he had spoken to Turkey ...“to express the UK’s disappointment... and concern... about the military incursion into northeast Syria, and call for restraint. The intervention risks greater humanitarian suffering and undermines the focus on countering” ISIS.

UN Secretary-General ...Antonio Guterres ...called for a de-escalation of the conflict in Syria.

“I want to express my deepest concerns about the escalation of conflict in eastern Syria,” he told reporters in Copenhagen on Thursday. “It is absolutely essential to... de-escalate.... Military operations must always... respect the United Nations’... chapter and ...international humanitarian law..., and I am worried with the humanitarian concerns that exist in relation to not only casualties, but also the displacement that is taking place.”

NATO Secretary-General ...Jens Stoltenberg... said he expected ...Turkey to show restraint ...and to avoid actions that would cause... human suffering....

Both the... French and Italian ...foreign ministries summoned the ...Turkish ambassador... in their country to a... meeting...

Turkey must consider that its bid to join the EU requires it to adhere to EU foreign policy, the bloc’s Executive Commission said on Thursday, again rejecting Ankara’s military operation in northern Syria.

“Joining the... European Union... requires all candidates to align themselves with the... European Union foreign policy... in that context, if Turkey is serious about its ambitions (to join the bloc), that is the path it must follow,” a Commission spokeswoman told a news briefing.

Trump said on Thursday he was talking to “both sides” as Turkey pressed its offensive against US-allied Kurds in Syria, and... warned Ankara that it would be hit hard ...financially ...if it did not “play by the rules.”

“Turkey has been planning to attack the Kurds for a long time,” Trump tweeted. “They have been ...fighting forever.... We have no soldiers or Military anywhere near the attack area. I am... trying to end the ENDLESS WARS.... Talking to both sides. Some want us to send tens of thousands of soldiers to the area and start a... new war all over again.”...

...Trump warned that he is “watching closely.”...

“Turkey is a member of NATO,” Trump continued on Twitter. “Others say STAY OUT, let the Kurds fight their own battles (even with our financial help). I say hit ...Turkey... very hard financially with sanctions if they don’t play by the rules!”...

Former US ambassador to... Israel Daniel Shapiro... who served during the... Obama administration,... said that Trump’s actions and words had given a harmful impression of impulsive chaos within his administration.

“Trump’s raging tweets [and] unhinged rantings give the impression of a man totally out of control, careening from crisis to crisis in a desperate bid for survival,” Shapiro tweeted. “Allies everywhere notice and worry: who and what else will he sell out as he goes into a tailspin?

...“A POTUS... needs to make decisions based on what is best for.. US interests, ...even when allies disagree,” Shapiro continued. “But we’re stronger when allies understand the logic of our decisions, can make their voice heard, & have confidence that our own process is working. None of that exists now.”
35.133 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1748 1749 1750 1751 1752 1753 1754 1755 1756 1757 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Wall Street gaat licht omlaag

19:43 De aandelenbeurzen op Wall Street lieten donderdag kleine minnen zien. Beleggers in New York verwerkten teg...

  Indices

  AEX 589,85 -0,73%
  EUR/USD 1,1059 -0,16%
  Germany30^ 13.172,80 +0,11%
  Gold spot 1.463,93 -0,68%
  LDN100-24h 7.251,68 +0,20%
  NY-Nasdaq Composite 8.526,73 -0,51%
  US30# 27.815,52 +0,04%

  Stijgers

  Flow T...
  +1,68%
  Nedap
  +1,04%
  Ordina
  +0,99%
  Ajax
  +0,97%
  OCI
  +0,85%

  Dalers

  Kiadis...
  -5,92%
  Alfen ...
  -4,82%
  BESI
  -2,76%
  Arcelo...
  -2,66%
  B&S Gr...
  -2,62%

  Nieuws Forum Meer»

  (11)

  Response op 21-nov-19 18:46
  (7)

  willem1000 op 21-nov-19 18:45
  (5)

  Sir Cryptalot op 21-nov-19 18:35
  (2)

  pink op 21-nov-19 18:30
  (3)

  Patience op 21-nov-19 18:30

  Column Forum Meer»

  (125)

  Jhr von Hochhausen op 21-nov-19 20:19
  (6)

  dhr de vries op 21-nov-19 20:16
  (6)

  HD_Erik op 21-nov-19 19:11
  (4)

  Snugger op 21-nov-19 17:26
  (1)

  Snugger op 21-nov-19 12:07