Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Vluchtelingen ramp voor Europa,eerste muur word nu gebouwd.

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
35.063 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1743 1744 1745 1746 1747 1748 1749 1750 1751 1752 1753 1754 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
jonas
0

IZDP,

Hier moet staan als belezen hooggeschoolde wijs geworden man en ach ja zonde van die tomaten. Voedselverspilling ben ik tegen, maar goed jij gooit ermee. Enige zin doel daarvan zie ik niet, maar als jij daar happy van wordt who am I.

Overigens is het nog volstrekt onduidelijk waarin je belegt behalve dan dat huisjes melken. Geen bedrijven of aandelen genoemd. Wel bla bla en anti Jonasgedoe.

"Als geradicaliseerde oude man, mag je dan al je tirades houden en ik deel de rotte eieren en tomaten uit om je pas echt goed in stemming te brengen".

Je kan veel over mij zeggen, maar ik ben altijd straight over mijn posities. Wat heb ik? Wordt dat gevraagd dan noem ik man en paard. Wat moet ik kopen Jonas? Tja daar doe ik niet aan. Hooguit kan je van mijn geblunder af en toe leren en het is vreemd maar soms zit ik wel goed dus al met al zo een 20 mille winst dit jaar is voor prutser Jonas nu ook weer niet verkeerd.

Groet, Jonas

PS Het rare is eigenlijk dat ik zoals dit jaar enorm zit te winnen zoals op Galapagos eigenlijk aandelen waar ik weinig verstand van heb en niet van mijn lievelingen zoals Boskalis, SBM, Vopak etc hoewel dat laatste ze zich wat lijkt.
te herpakken. Nu stevig in Heymans en Wessels, hoor . Lekker tegendraads beleggen
jonas
0

Opvallend! In schoolboekjes ter indoctrinatie van moslimkinderen geschreven door bekeerde Nederlandse Islamvrouw: vrouwen mogen mannen niet aankijken, homo's zijn zondig etc etc Kortom die extreme Islam uit het Midden Oosten van familie Saudi en types in Bahrein enzo.

Liggen de voorgedrukte aangifte formulieren op de politieburaus nu ook klaar zoals bij Wilders die zei dat Marokkanen importeren geen onverdeeld succes was? Waar was dit item bij DWD? Gaat het gemeentebestuur van Utrecht nu ook weer aangifte doen. Waar is eigenlijk dat hele OM nu?

Kortom het is behoorlijk ernstig in een echte democratie met scheiding der machten. OM blijkt selectief aangestuurd door politiek correcte figuren zoals Opstalten. Grondig onderzoek is geboden en Opstalten paar jaar gevang lijk me zeer verdedigbaar. Hij w3ist heel goed wat hij deed en dat was gewoon justitie gebruiken voor zijn partijpolitieke doeleinden. Zielige oude man? Onzin! Verkrachting Rechtsstaat!

Groet, Jonas
hirshi
1
Het bestuur van de Rotterdamse Essalammoskee is verschrikkelijk geschrokken van de uitspraken van imam Saïd Abarkan. In een geluidsfragment van een koranles in 2014 in Den Haag zegt hij dat moslims uiteindelijk moeten vertrekken uit ons land. "Nederland is niet ons land", zegt hij in opnames, die door NRC en Nieuwsuur naar buiten zijn gebracht.

Aldus meldt Rijnmond.

Onbegrijpelijk. Zegt een imam eens iets zinnigs en dan is het weer niet goed.
rationeel
0
rationeel
1
Nigeria: ARLA:
.....

Public and private investments pave the way
Kaduna State and the Nigerian Government are committing to improve the structural conditions for the nomadic farmers. Instead of continuously moving in search of grazing areas and water, land will be set up for the farmers to permanently base themselves and have opportunities to expand their farms. Securing the infrastructure such as roads, power and water, which are necessary to process and bring the milk to market, is also part of the public commitment.

The project will primarily be funded by loans provided by the Central Bank of Nigeria and guaranteed by the local state. As the commercial partner, Arla will invest in establishing milk collection centres. These will be pivotal to Arla’s role as a processor of the milk produced by the farmers.

Arla Foods is an international dairy company owned by 9,900 farmers from Denmark, Sweden, the UK, Germany, Belgium, Luxembourg and the Netherlands. Arla Foods is one of the leading players in the international dairy arena with well-known brands like Arla®, Lurpak®, Puck® and Castello®. Arla Foods is focused on providing good dairy nourishment from sustainable farming and operations and is also the world's largest manufacturer of organic dairy products.
objectief
0
quote:

rationeel schreef op 12 sep 2019 om 11:38:


Zouden moeten vertrekken? Waar zijn ze nu dan? School te klein, en niet nieuw? O>O>O.


Wilders had ook voor het land van zijn echtgenote kunnen kiezen. Waarom niet!!
rene l
1
quote:

hirshi schreef op 12 sep 2019 om 09:32:Onbegrijpelijk. Zegt een imam eens iets zinnigs en dan is het weer niet goed.Hij zou zelf het goede voorbeeld kunnen geven.
Een goed voorbeeld doet goed volgen.

Ik heb het programma gisteravond ook gezien, werkelijk, deze gasten hebben gewoon lak aan Nederland en onze normen en waarden, het was om er kotsmisselijk van te worden.

Luister maar eens goed, keiharde uitspraken zullen ze nooit doen, ze zeggen alles altijd met de nodige mitsen en maren, het zijn niets anders dan mooipraters, maar ondertussen, ze zijn totaal niet te vertrouwen.

Ze hebben slechts één ultiem doel, ons zien ze als een achterlijk volk, op termijn zal de harde hand van de Islam over Nederland regeren en zullen wij ons moeten gedragen volgens hun regels.

Wilders heeft gewoon groot gelijk, willen we er meer of of minder.
Hij wordt van alle kanten gepakt, hem wordt de mond gesnoerd, de Imams hebben juist vrij spel, en hun mogen alles zeggen.

Nederland is knettergek!
objectief
0
quote:

rene l schreef op 12 sep 2019 om 12:26:


[...]

Ik heb het programma gisteravond ook gezien, werkelijk, deze gasten hebben gewoon lak aan Nederland en onze normen en waarden, het was om er kotsmisselijk van te worden.We leven niet meer in slavernij, dat iedereen doet wat jij wilt. Ieder heeft eigen normen en waarden.
rationeel
0
quote:

objectief schreef op 12 sep 2019 om 12:43:


[...]

We leven niet meer in slavernij, dat iedereen doet wat jij wilt. Ieder heeft eigen normen en waarden.


Je schrijft totale onzin.
haas
0
vrijdag 6 september 2019 | VPRO | Redactie Bureau Buitenland
Het is afgelopen met de Turkse gastvrijheid voor Syriërs. Immigranten worden steeds strenger gecontroleerd op documentatie en het sentiment in grote Turkse steden waar veel vluchtelingen verblijven, is de afgelopen maanden volledig omgeslagen. Dat is opmerkelijk omdat president Erdogan jarenlang dweepte met zijn royale opvangbeleid.

"Turkije verliest het geduld", zegt correspondent Melvyn Ingleby, die de gevolgen onderzoekt van deze nieuwe politiek. Volgens hem wordt de Turkijedeal in de praktijk al jarenlang niet goed uitgevoerd. "De Europese kant is ook haar beloftes niet nagekomen. Erdogan kan in de toekomst uit die deal stappen en de deur naar Europa weer openzetten."

Alleen al de dreiging daarvan kan leiden tot een nieuwe migrantenstroom. "Ik merk in de Syrische gemeenschap in Turkije dat veel mensen van plan zijn om naar Europa te gaan", zegt Ingleby. "Die gaan gewoon, ze vinden wel een smokkelaar."

Turkije deporteert Syriërs
rationeel
0
Als niemand je gastvrijheid wil verlenen, dan zal je weer naar huis moeten. Iran de deur wijzen, en het land weer op bouwen. Vrienden worden met je buren. Die willen je dan wel helpen.
Chiddix
0
Duitsland maakt bekend een kwart van de vluchtelingen die in Italie aankomen op te willen nemen. Nu Salvini aan de kant geschoven is, wil men via Italie een betere doorstroming naar het Noorden regelen. Nederland zou bv 10% kunnen gaan opnemen wat binnenkomt. 80% van de Nederlanders zijn pro-migratie en klimaataanhangers.
haas
0
Chiddix
0
Asielverzoeken en nareizigers Nederland:

2017- 30535 waarvan 14490 nareizigers.
2018- 20500 waarvan 6500 nareizigers.
roloff
0
quote:

Chiddix schreef op 14 sep 2019 om 09:43:


Duitsland maakt bekend een kwart van de vluchtelingen die in Italie aankomen op te willen nemen. Nu Salvini aan de kant geschoven is, wil men via Italie een betere doorstroming naar het Noorden regelen. Nederland zou bv 10% kunnen gaan opnemen wat binnenkomt. 80% van de Nederlanders zijn pro-migratie en klimaataanhangers.
WOI, WOII en nu neemt Duitsland weer de leiding www.dagelijksestandaard.nl/2019/09/wi...
rationeel
1
Jumping

Stop met de EU in deze vorm.

Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

NEXIT.
rene l
1
Bij ons in het dorp heerst momenteel volledige radiostilte over de toestand van de situatie betreffende de tijdelijke locatie waar asielzoekers opgevangen worden.

De officiele media zwijgen als het graf, wel druppelt er via de locale buurtkrant en van mensen die er vlak in de buurt wonen wat binnen.

Eind vorig jaar hebben ze er in eerste instantie ruim 100 donkere mannen uit Afrika geplaatst.
Het zijn types die ze samengeraapt hebben uit andere locaties waar ze voor de nodige problemen gezorgd hebben.
Deze mannen zijn in afwachting van een officiele verblijfsvergunning, en wanneer ze deze hebben krijgen ze een huis toegewezen en dan kunnen ze hun vrouw en kinderen over laten komen.

Volgens zeggen valt het best wel mee, ze hebben slechts 2 beveiligers aangesteld die betaald schijnen te worden door Brussel, en ze zijn bewapend.
Ik denk dan, een dag heeft 24 uur, een week heeft 7 dagen, ook deze mensen zullen snipperdagen hebben en op vakantie gaan.
Een korte berekening levert dan al snel op dat er ongeveer 10 beveiligers een full-time baan aan hebben.
Wat kost dit allemaal, ze werken in ploegendienst, ze draaien weekend diensten, het werk gaat continu door.

Inmiddels hebben ze na de nodige incidenten in de buurt de huisregels wel wat aangescherpt, de asielzoekers mogen alleen nog naar buiten in een groep van maximaal 10 personen maar dan wel onder strikte begeleiding van iemand van het COA.

Rond de pasen zijn er ook gezinnen met kinderen bijgekomen, om hoeveel het precies gaat weet niemand, wel is bekend dat er iets meer dan 30 kinderen gekomen zijn.

En ja, deze kinderen moeten naar school, en ze hebben een school gevonden die bereid gevonden is om ze op te nemen omdat deze school zelf kampt met een terugloop aan kinderen.

Ze worden 's morgens opgehaald met 2 stadsbussen, deze moeten zich eerst vanuit het station in de drukke ochtendspits 2 kilometer verplaatsen voordat ze op de locatie zijn.
Daar worden de kinderen ingeladen, het schijnt een hele toestand te zijn, en vervolgens moet de bus weer 2 kilometer rijden naar de school waarna de bus haar weg vervolgd richting het station.
's Middag gebeurd er precies hetzelfde, maar dan in omgekeerde richting.

De betreffende school staat hoog aangeschreven, het is een basisschool in een vrij dure buurt, dus niet bij mij in de buurt, voor met name kinderen van wat beter gestelde en hoogopgeleide ouders die het een prima idee vonden dat hun eigen kinderen zouden leren omgaan met de nieuwkomers.
Het zou een verrijking zijn voor hun eigen kinderen gericht op de toekomst.

En gek genoeg heeft deze school een paar jaar terug een campagne gevoerd om de kinderen lopend of per fiets naar school te brengen.
De situatie rondom de school was gevaarlijk met alle auto's en bovendien liep het verkeer in de wijk vast.

Nu is het nieuwe schooljaar begonnen.
De nodige ouders, en dan met name die van de kinderen in de lagere groepen hebben er voor gekozen om hun kind van school te halen en op een andere school te plaatsen.
Ze zeggen gewoon, de vluchtelingen kinderen hebben gewoon een heel andere mentaliteit, ze spreken gewoon nog geen woord Nederlands, ze zijn zeer rumoerig op het schoolplein, er wordt veel gevochten, en we willen niet dat onze kinderen op deze wijze opgevoed worden.
Bovendien zal de kwaliteit van het onderwijs sterk teruglopen omdat de vluchtelingen meer aandacht nodig hebben dan onze eigen kinderen.
Het is ons gewoon heel erg tegen gevallen, we hadden ons er meer van voorgesteld.

Met de nieuwe instroom op de school gaat het goed, Afrikanen zijn gewend om veel kinderen te krijgen, de school heeft ook een aanzuigende werking op het hele gebeuren en de nieuwe instroom in groep 1 is nu al grotendeels zwart.
Vergeet niet, de eerste lichting Afrikanen die naar ons toegekomen zijn hebben al direct kinderen kinderen gekregen die nu naar school toe moeten.
Vele Irritrejers zijn gewoon al in bezwangerde toestand afgereisd naar Nederland.

De buurtbewoners klagen, ze worden allemaal gebracht en gehaald met busjes van het leerlingenvervoer, het zijn hele toestanden, en het is nog nooit zo druk in de straat geweest als nu.

Onder de buurtbewoners heerst ontzetting en ze zijn boos, ze zeggen het gewoon, onze school die ooit goed onderwijs verzorgde zal binnen een jaar of 5 verworden zijn tot een compleet zwarte school.

Het past totaal niet in de buurt maar we hebben er niets over te zeggen.

En zo gaat het maar door, we hebben niks meer te zeggen, het wordt ons gewoon door de strot geduwd en er zullen er nog heel veel meer komen.

Niks meer te vertellen in eigen huis, de dictators in Brussel vinden het prima, we blijven ze gewoon massaal halen, volslagen gekte.
izdp
0
2017- 30535 waarvan 14490 nareizigers.
2018- 20500 waarvan 6500 nareizigers.

Oftewel: 0,11849710982659% erbij in 2018.

35.063 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1743 1744 1745 1746 1747 1748 1749 1750 1751 1752 1753 1754 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Beurzen licht hoger door brexithoop

11:53 De Europese beurzen gingen dinsdag licht vooruit. De hoop op een brexitdeal zorgde voor een voorzichtig opt... 1

  Indices

  AEX 577,44 +0,39%
  EUR/USD 1,1018 -0,07%
  Germany30^ 12.543,70 +0,46%
  Gold spot 1.495,77 +0,15%
  LDN100-24h 7.186,85 -0,28%
  NY-Nasdaq Composite 8.048,65 -0,10%
  US30# 26.896,63 +0,43%

  Stijgers

  Fugro
  +9,41%
  ForFar...
  +4,54%
  ASML
  +1,97%
  Kendrion
  +1,80%
  OCI
  +1,73%

  Dalers

  Fagron
  -2,28%
  ALTICE...
  -1,23%
  Takeaw...
  -0,69%
  NIBC H...
  -0,69%
  RELX
  -0,68%

  Nieuws Forum Meer»

  (1)

  The Third Way... op 15-okt-19 12:37
  (1)

  Jetje1 op 15-okt-19 12:23
  (4)

  Jetje1 op 15-okt-19 12:21
  (6)

  Jestbread op 15-okt-19 12:12
  (2)

  suske wiet op 15-okt-19 12:11

  Column Forum Meer»

  (60)

  Call me Put op 15-okt-19 12:55
  (9)

  theo1 op 15-okt-19 10:31
  (2)

  Pinguin op 15-okt-19 10:07
  (85)

  Optiefan op 15-okt-19 06:47
  (1)

  Snugger op 14-okt-19 23:25