Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Vluchtelingen ramp voor Europa,eerste muur word nu gebouwd.

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
35.071 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1730 1731 1732 1733 1734 1735 1736 1737 1738 1739 1740 ... 1750 1751 1752 1753 1754 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
izdp
0
quote:

rationeel schreef op 15 jul 2019 om 13:42:


[...]
Begrijp de vraag niet.


Je antwoord op mijn vraag is dus ja.
Chiddix
0
Schepen in de Middellandse Zee(koopvaardij) vragen de EU om havens om aan te meren indien zij vluchtelingen oppikken. Ze zijn namelijk verplicht bootvluchtelingen op te pikken wanneer die in een noodsituatie verkeren of is het, je moet ze oppikken wanneer je ze ziet op zee?
Maar het gaat nu om havens. Steeds meer landen doen moeilijk , om schepen toe te laten. En de vluchtelingen moeten snel van boord want koopvaardijschepen zijn niet ingericht om een groep mensen te voorzien van het nodige.
In ieder geval lijkt het mij, dat schepen van de EU de vluchtelingen afzetten in het land waar zij hun basis hebben. Een Nederlands schip vaart naar Rotterdam, Een Duits schip naar Hamburg. Een Belgisch schip naar Antwerpen. Zo simpel zal het niet zijn. Hoe was dat in de jaren 2015-2018? Allemaal richting Italie? Die tijd is voorbij sinds Salvini zich bemoeit met NGO schepen. Zag hem gisteren in Nieuwsuur(reportage uit Italie) en Nederland kreeg weer een veeg uit de pan met zijn Sea Watch 3.
hirshi
0
De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini is van mening dat Nederland de Afrikaanse migranten moet opvangen omdat de Sea-Watch 3 onder Nederlandse vlag vaart.

Geen sprake van dus. Nederland werkt niet mee aan mensensmokkel en Italie zou dat ook niet moeten doen en de gelukzoekers linea recta terug moeten zenden naar hun land van herkomst.

pietje-2005
0
Lieten ze het maar continue rondvaren !!
Dan kwamen dat soort luchtfietsers er snel achter wat voor vlees ze in de boot (of kuip) hadden.
Dan haal je ze nooit meer uit die rubberboot, kan ik je wel zeggen.
Ken gevallen, waar bepaalde huisdieren geen brood van lusten.
Dat soort "organisaties" moet je ook nooit de nederlandse vlag laten kunnen voeren. Grote blunder van de regering.
Panamese , Zuid-Afrikaanse, Nigeriaanse vlag, of zoiets, is beter.
rationeel
0
Bij de Palestijnen wordt het elk jaar minder rooskleurig. Niet alleen staat Gaza letterlijk en figuurlijk op instorten, maar heeft de bevolking ook nog eens te maken met malafide leiders als Mahmoud >>>Abbas>>>. Naar verluidt zou de Palestijnse leider geld vanuit>>> Qatar>>> gewoon in eigen zak steken en de Gazanen toegang tot de fondsen ontzeggen.

Dat Hamas het grootste probleem van de Palestijnen is bleek ook afgelopen voorjaar toen de terreurorganisatie de zoveelste ‘mars van terugkeer’ organiseerde: een ordinair martelaren bloedbad waar geen enkele eer aan te behalen viel en de nationale pers kopte met ‘Israël opent het vuur op Palestijnen’ -zo leren ze het dus nooit af. Het begrip ‘kansloze volksstorm’ had beter gepast.

Maar dat zal Abbas een worst zijn en andere Palestijnse leiders in zijn kamp evenzo. Hun verdienmodel is bloed voor geld. Ze sturen verarmde en verhongerde zielen op kansloze missies terwijl zij in weelde baden en met hoogwaardigheidsbekleders van westerse staten dineren. Maar hoe lang Abbas en de zijne deze hypocriete rol nog kunnen uitvoeren is maar de vraag: zelfs in Qatar zijn ze klaar met de Palestijnse leiders vanwege hun onbetrouwbare gedrag: terecht!

Dat de Palestijnse leiders helemaal niet begaan zijn met ‘het lijden van het Palestijnse volk’ weten vriend en vijand al wel langer, behalve dan bij de EU en bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken waar ze de>>> subsidies>>> richting Hamas nog steeds niet hebben stopgezet. Dat het daar wel tijd voor wordt blijkt wel uit de meest recente feiten waarover parlementair verslaggever Ernst Lissauer ons informeerde via Twitter:

www.dagelijksestandaard.nl/2019/07/ma...

rationeel
0
Ritter

De Palestijnse leiding is door en door corrupt.

Ook de Hamas leiding
————————————————————–

Villa’s met fitnesscentra: zo rijk zijn de Hamas-leiders

De beelden uit Gaza: huizen in puin, verpauperde mensen. Intussen baadt de Hamas-top in weelde.

De meest in het oog springende is Khaled Meshaal. De politieke leider van Hamas woont in Qatar en is werkelijk steenrijk. Tot twee jaar geleden had hij de beschikking over bijna 2 miljard euro, grotendeels Hamas-geld.
Maar ook Ismail Haniyeh, hoofd van de organisatie in Gaza, heeft een goedgevulde portemonnee. Wat heet: hij heeft 2.500 vierkante meter aan land tot zijn beschikking in Gaza, met een totale waarde van zo’n 3 miljoen euro.

Een andere belangrijke leider met een flink vermogen is Mousa Abu Marzook. Hij begon begin jaren negentig een grote inzamelingsactie onder rijke moslims voor Hamas.

Zijn vermogen wordt geschat op 2 tot 3 miljard euro. Marzook zat overigens twee jaar in een Amerikaanse cel op verdenking van terrorisme.

Ook lager geplaatste Hamas-leden profiteren van corrupte activiteiten. Een goed voorbeeld is Iman Taha, schrijft Globe, een Israëlische zakenkrant. Taha, een verbindingsman van Hamas, sleepte al zo’n miljoen euro binnen – en hij behoort niet eens tot de top.

Er zouden zo’n 1.200 miljonairs zijn in het stukje Palestijnse land, berekende Ahmed Karima, professor aan de Al-Azhar-universiteit in het Egyptische Caïro. De meesten daarvan zijn leden van de terreurbeweging.
Waar komt al dat geld nu toch vandaan? In elk geval is duidelijk dat de Israëlische blokkade van de Gazastrook Hamas geen windeieren legt. Het meeste geld wordt verdiend door enorme belastingen te heffen over gesmokkelde goederen vanuit Egypte door tunnels. De leiders krijgen bovendien flinke financiële steun van Qatar en Iran.

Veel hulpgelden– en goederen verdwijnen in de zakken van de hoogste Hamas-figuren. De corruptie tiert welig. En dat terwijl de 1,8 miljoen tellende zielen van Gaza het vaak moeten doen zonder basisvoorzieningen.

rationeel
1
NoDoubt

Met dank aan>>> Kaag>>> die 13 miljoen overmaakte waar Amerika afhaakte. Het is voor een goed doel. In plaats van het ontwikkelen, gaat het aan oorlog en corruptie. Ik denk dat er eerdaags weer vele van onze miljoenen naar de ‘palestijnen’gaan. Uw geld.
rationeel
1
Cycle25

Een kopie van Saddam, paleizen en nog eens paleizen.

En de EU zag dat het goed was, ook de EU is niet zo bevangen met burgers, dus kan Brussel eerdaags gezellig aanschuiven bij deze dictator.

Elite knuffelt elite.
Chiddix
0
De kapitein van de Sea Watch 3 is op vrije voeten. Salvini heeft haar het land uitgeknikkerd en noemde haar een verwende communist.
rationeel
0
quote:

Chiddix schreef op 19 jul 2019 om 13:03:


De kapitein van de Sea Watch 3 is op vrije voeten. Salvini heeft haar het land uitgeknikkerd en noemde haar een verwende communist.


Aanpakken die verwende communisten!:)
Chiddix
0
AzG stuurt weer een schip naar de kust van Libie om migranten op te pikken. Het wordt drukker met NGO schepen. Probleem is wel, waar zet je de migranten af?
Salvini(Italie) verzet zich tegen NGO schepen. Binnenlands heeft Salvini ook problemen. De president van Italie zegt, mijn geduld raakt op met Salvini even als de leider van de Vijf Sterren Beweging dat zegt. Gaat dan over allerlei kwesties en meningverschillen. Men kreeg met elkaar ook nog een aanvaring over de benoeming van von der Leyen.
De vraag die voorgelegd wordt aan Salvini is, zoek je oplossingen of ben je uit op nieuwe verkiezingen? Men wil snel een antwoord.
rationeel
0
FEMALE SUICIDE BOMBER BLOWS UP HOSPITAL IN PAKISTAN, KILLING 9
The Pakistani Taliban is taking credit for the attacks that also wounded 30.
BY JERUSALEM POST STAFF JULY 21, 2019 14:01

The Pakistani Taliban is taking credit for the attacks that killed a total of nine people and wounded another 30.

A senior police officer said that two gunmen opened fired on police officers in the residential area of Dera Ismail Khan; two people were killed from the shooting. He said that the woman then blew herself up at the entrance to the hospital, killing four police officers and three civilians.

Reports say that the civilians were visiting loved ones at the hospital. Eight police officers were among those who were wounded, many of whom are in critical condition.

www.jpost.com/Breaking-News/Female-su...
izdp
0
quote:

rationeel schreef op 21 jul 2019 om 11:54:


Een streep door de EU dat is voor ONS het beste.


En ONS staat voor oude mannen, die niet meer veranderbestendig zijn en dus stemmen op de partijleider, die het tuinpad van zijn betovergrootvader wil herstellen?
haas
1
Volens Poetin:
=================================================================
Migratie
Het beleid van multiculturalisme in Europa is niet effectief gebleken. De belangen van de eigen bevolking zouden volgens Poetin altijd op één moeten staan. Merkel heeft volgens hem een grote fout gemaakt met het ruimhartige immigratiebeleid. Trump probeert met de bouw van een muur iets aan de migratieproblematiek te doen en daar wordt hij voor bekritiseerd. Maar anderen komen niet met een alternatief om de migratieproblematiek aan te pakken.

Het idee dat je eindeloos migranten kunt opnemen in de samenleving en dat het dan vanzelf wel goed komt is volgens Poetin inmiddels achterhaald. Het ruimhartige immigratiebeleid conflicteert volgens hem met de belangen van de overweldigende meerderheid van de bevolking.
www.geotrendlines.nl/poetin-wereld-he...
josti5
1
Tsja, Rusland/Poetin zijn niets voor niets door de linksen tot aartsvijand verklaard: van de 'Democraten' in de USA tot en met domineesdochter Merkel tot en met de onder geschiedenisleraar Rutte tot socialistisch verworden VVD en alles wat nóg linkser is in Nederland wordt Poetin met zijn scherpe visie op de 'toestand in de wereld'(we missen je, G.B.J. Hiltermann!) verketterd.
rationeel
0
Groen links is inmiddels behoorlijk in de Nederlandse maatschappij geinfiltreerd. Hoe langer het voortduurt hoe moeilijker te bestrijden.
rationeel
0
Dode in Amsterdam-Rijnkanaal is mogelijk Albanese politicus
Een man die vrijdag bij Nigtevegt in het Amsterdam-Rijnkanaal werd gevonden is mogelijk de Albanese politicus en activist Festim Lato. Eerder meldden media, waaronder de Volkskrant, dat hij in Nijmegen zou zijn gevonden. Dit blijkt niet te kloppen.

Eerder leek het erop dat het lichaam van Lato in Nijmegen zou zijn gevonden. Meerdere media deden hier verslag van. In Nijmegen werd zaterdag eveneens een lichaam aangetroffen, maar dat is mogelijk van een Poolse man, meldde de politie zondag. De politie in Utrecht meldde zondagavond dat de man die vrijdag in het Amsterdam-Rijnkanaal werd gevonden waarschijnlijk een Albaniër is van 43. Dit zou de>>> Albanese politicus Lato>>> zijn, die al jaren in Nederland woont.

Nog veel is onduidelijk rond de dood van Lato. De nieuwsberichten uit Albanië, onder andere van Gazeta Telegraf, zijn niet te verifiëren. De Gelderlander voert een bekende op van Lato die zegt de dood van zijn vriend te kunnen bevestigen. Op Facebook schrijft Angelo Aliu, naar eigen zeggen premier van Chameria, dat Lato slachtoffer is geworden van een politieke moord.

Naast zelfverklaard president van een niet-erkende republiek was Lato zakenman met flinke schulden, schrijft Omroep Gelderland. Hij zou voor miljoenen aan achterstallige betalingen hebben openstaan. Dit voorjaar zou hij persoonlijk failliet zijn verklaard door de rechtbank in Zutphen.

Lato zou al 25 jaar in Nederland wonen. Voor zijn huis in het Gelderse Afferden wapperden drie vlaggen: de Nederlandse, de Amerikaanse en die van>>> Chameria.>>> De man lijkt zich jarenlang actief te hebben ingezet voor erkenning van de omstreden regio als autonome republiek. Het is niet duidelijk hoeveel aanhang hij had als president.

Wat worden we toch slecht ingelicht over wat er allemaal speelt.
35.071 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1730 1731 1732 1733 1734 1735 1736 1737 1738 1739 1740 ... 1750 1751 1752 1753 1754 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Wall Street in mineur

18 okt De Amerikaanse aandelenbeurzen stonden vrijdag tijdens de middaghandel in New York op verlies. Beleggers op...

  Indices

  AEX 572,72 -0,62%
  EUR/USD 1,1171 0,00%
  Germany30^ 12.663,00 +0,06%
  Gold spot 1.490,06 0,00%
  LDN100-24h 7.143,88 0,00%
  NY-Nasdaq Composite 8.089,54 -0,83%
  US30# 26.807,69 +0,12%

  Stijgers

  Sligro
  +4,94%
  Flow T...
  +2,87%
  Pharming
  +2,66%
  Accell
  +2,30%
  SIGNIF...
  +2,12%

  Dalers

  Kiadis...
  -50,79%
  ForFar...
  -5,05%
  Galapagos
  -4,06%
  RELX
  -3,00%
  TomTom
  -2,97%

  Nieuws Forum Meer»

  (8)

  objectief op 20-okt-19 10:38
  (2)

  objectief op 20-okt-19 09:57
  (12)

  mok op 20-okt-19 09:43
  (12)

  het zwaard op 20-okt-19 09:21
  (3)

  Duym op 20-okt-19 07:21

  Column Forum Meer»

  (343)

  Formule1-Fan op 20-okt-19 10:32
  (2)

  marique op 19-okt-19 13:02
  (1)

  Leijen op 19-okt-19 11:07
  (4)

  Happy op 19-okt-19 10:22
  (6)

  Dirk JGC op 18-okt-19 16:54