Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Vluchtelingen ramp voor Europa,eerste muur word nu gebouwd.

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
34.419 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1711 1712 1713 1714 1715 1716 1717 1718 1719 1720 1721 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
rationeel
0
www.rd.nl/vandaag/buitenland/terroris...

Hoog opgeleide Moslim terroristen:

Een van de zelfmoordterroristen die zondag aanslagen pleegden in Sri Lanka studeerde in 2006 en 2007 in Engeland. Dat meldt SkyNews. Het gaat volgens veiligheidsbronnen om Abdul Lathief Jameel Mohamed. Daarna volgde hij ook nog een postdoctorale opleiding in Australië. De terrorist was een van de negen aanslagplegers die bommen lieten afgaan in hotels en kerken op het Aziatische eiland. De aanval kostte aan zeker 359 mensen het leven en er vielen meer dan 500 gewonden. Volgens het Sri Lankaanse ministerie van Defensie zijn acht van de negen aanslagplegers geïdentificeerd. Allemaal waren ze goed opgeleid en geboren in rijke families. Dinsdag zei premier Ranil Wickremasinghe dat de inlichtingendiensten over informatie beschikten die de aanvallen hadden kunnen voorkomen. Deze tekenen werden niet doorgegeven aan de politie vanwege een „communicatiestoring”. Er zouden nog verdachten op de vlucht zijn. „Sommige van hen zijn gewapend en gevaarlijk. Er zijn nog steeds militanten met explosieven buiten. De politie is op zoek naar hen”, zo liet de regering weten.
DeZwarteRidder
0
Geen inburgering, dan geen verblijfsvergunning
1 uur geleden in BINNENLAND

DEN HAAG - Vreemdelingen die hun inburgeringsexamen niet halen, hebben ook geen recht op een vergunning voor een voortgezet verblijf in Nederland. Dat heeft de Raad van State bepaald. Maar als de vreemdeling in kwestie kan bewijzen dat hij of zij alles heeft gedaan om het examen te halen maar het desondanks niet is gelukt, mag de staatssecretaris van Justitie en Veiligheid de vergunning niet weigeren.

De raad deed uitspraak in de zaken van twee vreemdelingen die een tijdelijke verblijfsvergunning hadden voor verblijf bij een familie- of gezinslid. Toen zij na ruim vijf jaar een verblijfsvergunning voor voortgezet verblijf aanvroegen, wees de staatssecretaris die af, omdat ze het inburgeringsexamen niet hadden gehaald.

Dat is op zich geoorloofd. „Maar de verplichting om zo’n inburgeringsexamen te halen mag niet verder gaan dan nodig is om het doel ervan te bereiken, namelijk om de integratie van vreemdelingen makkelijker te maken”, oordeelt de raad.
DeZwarteRidder
0
Buma: grens open, dan geen geld en visa

Het CDA wil dat landen geen ontwikkelingshulp meer krijgen als zij weigeren om migranten tegen te houden die naar Europa trekken. Daarnaast zouden EU-lidstaten die te weinig doen aan hun grensbewaking tijdelijk uit de Schengenzone moeten worden gezet.
Tobias den Hartog en Laurens Kok 27-04-19, 03:00 Laatste update: 09:20

Dat zegt partijleider Sybrand Buma in een interview met deze krant. Hij wil dat de grensbewaking van de randen van Europa flink wordt opgeschroefd. Zo zouden veel meer patrouilleschepen voor de kust van Afrika moeten komen te liggen om te voorkomen dat bootjes met vluchtelingen kunnen uitvaren. Desnoods moeten in Oost-Europa ook meer hekken worden opgetrokken om migratie te voorkomen.

Spierballen

Volgens Buma moet de Europese Unie meer zijn spierballen laten zien aan landen als Albanië en Marokko, van waaruit kansloze migranten hier naartoe komen. ,,We gaan te veel met de pet rond met de vraag aan landen of ze alsjeblieft willen meehelpen. Terwijl het ook in hun belang is dat de stroom stopt en er geen boten meer uitvaren”, zegt hij. Aan landen die niet meewerken zouden ook geen visa voor Europa moeten worden verstrekt.

Buma wijst erop dat Noord-Afrikaanse landen profiteren van Europese investeringen en de mogelijkheid om talentvolle mensen aan goede Europese universiteiten te laten studeren. Daar mag Europa best wat voor terugvragen: ,,We moeten zeggen: we helpen jou met ontwikkelingshulp, maar dan moeten er ook opvangcentra in jouw land komen. Ja, je kunt talentvolle mensen in Europa een opleiding laten doen, maar dan moet de grensbewaking op orde zijn.”

Schengen

Buma zegt in het interview dat een vluchtelingencrisis zoals in 2014 en 2015 nooit meer mag gebeuren. Toen liet Griekenland in eerste instantie ongehinderd migranten door naar de rest van Europa. Volgens Buma moet een land dat zijn grenzen niet goed bewaakt tijdelijk uit Schengen worden gezet, waardoor onbelemmerd vrij verkeer van personen vanuit dat land naar de rest van de Schengenzone niet mogelijk is. ,,Je moet laten zien dat je Schengen waard bent.”

De CDA-leider vindt dat grensbewaking een zaak van lidstaten moet blijven en voelt niet voor een Europese kust- en grenswacht. Wel wil hij dat de ondersteuning via Frontex wordt vergroot, door 10.000 extra douaniers aan te nemen.

Vluchtelingenverdrag

Verder blijft Buma erbij dat uiteindelijk aanpassing van het Vluchtelingenverdrag nodig is om de migratiestroom te stoppen. Op grond van dat verdrag zijn Europese landen nu verplicht om vluchtelingen uit de hele wereld op te nemen. Buma vindt dat opvang in de regio moet geschieden.

Lees hier hele het interview: ‘Als wij Hongarije waren, hadden we ook een hek’ (Premium)

www.ad.nl/politiek/buma-grens-open-da...
haas
0
De Turk die Nederland in één adem noemt: Ilhan Karaçay

De migratie van de Turken naar Nederland begon in 1962, toen nog onofficieel. Een jaar later, in 1963, vond dat plaats in het kader van de officiële overeenkomsten. Tussen de Turken die zich in Nederland gevestigd hebben, bevinden zich mensen die hier als arbeider zijn gekomen en na succesvolle maatschappelijke activiteiten een voortrekkersrol voor hun landgenoten op zich hebben genomen.

lees meer:https://turksemedia.nl/turk-nederland-adem-noemt-ilhan-karacay/
haas
0
e marechaussee heeft dinsdagavond in
Hoek van Holland zeven mannen gevonden
in een koeltrailer.De Poolse bestuurder
van de vrachtwagen,die met de trailer
naar Engeland wilde,is aangehouden voor
mensenhandel.De meeste van de zeven
mannen komen uit Koeweit.Omdat onbekend
was hoe lang ze in de koeltrailer zaten
zijn ze medisch onderzocht.
DeZwarteRidder
0
Marokko redt 117 migranten op Middellandse Zee
2 uur geleden in BUITENLAND

NADOR - De Marokkaanse marine heeft afgelopen nacht 117 migranten gered van de Middellandse Zee. De groep was, verdeeld over drie geïmproviseerde vaartuigen, op weg naar Spanje.

Volgens Marokko kwamen de mensen allemaal uit zuidelijk Afrika. Ze zijn teruggebracht naar de havens van Nador en Ksar-sghir.

Vanuit Marokko trekken de meeste migranten naar Spanje. Dit jaar zijn 7800 bootmigranten vanuit Afrika aangekomen in het Europese land.

De Europese Unie heeft Marokko vorig jaar 140 miljoen euro gegeven om iets te doen aan de migrantenstroom. Het Noord-Afrikaanse land zegt vorig jaar 89.000 mensen te hebben gestopt die onderweg waren naar Europa.
Beperktedijkbewaking
0
Harbers zet 'ketenmariniers' in bij asielbus Ter Apel, dit in navolging van de al langer bestaande stadsmariniers in Rotterdam:
pvmagazine.nl/eerste-rit-asielbus-ter...

Vandaag reed de ‘Asielbus’ zijn eerste rit. Vanwege de overlast – onder meer winkeldiefstallen in Ter Apel, maar ook problemen in de bus zoals bedreiging van de chauffeur – wilde de gemeente Westerwolde meer politie. Vandaag is echter een meer structurele oplossing bekendgemaakt: er gaan drie ‘Ketenmariniers’ aan de slag om de problematiek rond overlastgevende asielzoekers aan te pakken. De ketenmarinier kan lokale problemen oplossen en fungeert als schakel tussen alle betrokken partijen, lokaal en landelijk; een praktische regisseur met doorzettingsmacht.

'Keten'-marinier? Het klinkt een beetje soft, het is ambtenarentaal. Het zijn dan ook geen mariniers maar ambtenaren, met een sterke neiging tot bureaucratisering. Lees maar wat deze Bredase stadsmarinier zegt:
"Uiteindelijk willen wij ons deels terugtrekken uit het operationele niveau en meer op strategisch en tactisch niveau met veiligheid bezig zijn.” Daarnaast versterkt Zonneveld de samenwerking met andere domeinen, zoals het sociaal domein of het jeugddomein. “We willen als stadsmariniers minder met casussen bezig zijn en de problemen meer met een helikopterview benaderen."
www.toezine.nl/artikel/240/stadsmarin...

Brrr. Dat is dus precies wat we niet willen. Het lijkt op de zorg: minder handen aan het bed en meer 'coördinatoren', rapportenschrijvers en managementlagen.

Met enige weemoed denk ik terug aan een optreden, lang geleden, van echte mariniers met de koppelriem in de hand. Helaas, dat was niet voor herhaling vatbaar.
Maar laten we niet in dit politieke taalspelletje trappen. Het zijn geen mariniers en ze zitten niet op de bus. Ze drinken thee met andere ambtenaren of hangen op z'n best aan de telefoon.
Wat we rond AZC's nodig hebben zijn geen ketenmariniers of stadsmariniers, maar straat- en busmariniers. Lees: boa's met op z'n minst knuppels, pepperspray, handboeien en bodycam.
Met wat mij betreft echte mariniers op afroep beschikbaar.

rene l
2
De waarheid mogen we niet weten en ze proberen alles onder het tapijt van het Haagsche Pluche te schuiven:

www.ad.nl/politiek/ministerie-verdoez...

Gewoon mondjes dicht en net doen of er niets aan de hand is.
Geef ze maar gratis huizen, gratis kost en inwoning, en een gratis uitkering.

Langzaam aan zullen ze de regie steeds verder overnemen en zal Nederland Nederland niet meer zijn.
ffff
0
Rene,

Ik ga je toch een opkikkertje geven! Vandaag viel ik bijna van mijn stoel toen ik mijn ochtendkrant opensloeg….
De GROENEN in België zijn plots nu toch ook VOOR één of andere push-backregeling van die bootjes vol illegalen op de Midellandse Zee.

Wat zijn de tijden dan toch enorm veranderd. Van een openarmenbeleid en het kan niet op om half Afrika hier heen te halen naar….zelfs de Groenen in België: Ze zijn voor een push-back beleid. Het beleid van Vlaams Belang, van N-VA.

Blijkbaar zijn ze tijdens hun verkiezingscampagne veel te veel Belgen tegengekomen die komaf willen maken met al die illegale vreemdelingen. ruifeters
objectief
1
quote:

ffff schreef op 16 mei 2019 om 12:49:
Ruifeters; zijn dat niet de personen die dagelijks 4000 EUR aan VRH uitsparen;
hiervan kunnen we in Nederland alle asielzoekers bekostigen.

Overigens 95% wordt al in de eigen regio opgevangen.

DeZwarteRidder
0
’Sea Watch-migranten niet welkom in Nederland’

Door Onze parlementaire redactie
Updated 52 min geleden
53 min geleden in BINNENLAND

Den Haag - Nederland moet geen migranten van het omstreden schip Sea Watch 3 accepteren. Dat zegt VVD-Kamerlid Remco Dijkstra in reactie op nieuwe overtochten van het onder Nederlandse vlag varende schip.

Het schip mocht vorige maand plotseling niet meer uitvaren na kordaat ingrijpen door minister Van Nieuwenhuizen (Infrastructuur). Door nieuwe strenge veiligheidsregels moest het vaartuig aan de ketting blijven in de haven van Marseille. De omstreden organisatie spande met succes een kort geding aan bij de rechtbank in Den Haag, waardoor het schip voorlopig weer vrij kan varen.

De Sea Watch 3 trok daarop direct weer richting de wateren in de buurt van Libië om migranten op te pikken. VVD-Kamerlid Dijkstra is woedend: „Het is geen geheim dat we het liefst zien dat dit schip uit de Middellandse Zee verdwijnt. Organisaties als Sea Watch werken mensensmokkel in de hand.”

De liberaal legt uit dat migranten de levensgevaarlijke overtocht naar Europa maken, omdat ze weten dat er activisten zijn die ze als een soort pendeldienst naar de kust brengen. De Europese kustwachtorganisatie signaleert dit probleem inmiddels al jaren.

„Er moet een aanzet worden gemaakt om te kijken of we die aanzet tot mensensmokkel strafbaar kunnen stellen”, zegt Dijkstra. „Het moge in ieder geval duidelijk zijn dat Nederland geen migranten van Sea Watch zal accepteren.”

PVV-Kamerlid Sietse Fritsma denkt er net zo over: „Dit is pure mensensmokkel. Ook het kabinet blijft illegale migratie in stand houden omdat het er eerder voor koos om mensen van die schepen op te nemen. Dan krijg je dit gebed zonder einde.”

Staatssecretaris Harbers (Asiel) zei onlangs dat Nederland geen migranten van Sea Watch meer gaat accepteren, maar het is de vraag wat die toezegging waard is. De bewindsman brak eerder dezelfde belofte door tóch migranten van het schip toe te laten.
ffff
0
Fred,

Het zal vergeefs wachten zijn op de Heilige Peter, beschermheilige van illegale immigranten…..

Weet je Fred: Ik ben altijd wat slimmer geweest als die linkse rakkers. Heb je ook gelezen dat de bootvluchtelingen nu zelfs door de Groenen uit België teruggeduwd moeten worden? Push-back wordt het nieuwe linkse beleid in België. Ik kon mijn ogen vanmorgen niet geloven en eigenlijk ben ik er vandaag nog steeds beduusd van.
Hoe meningen, hoe opvattingen dan toch radicaal kunnen veranderen…

Peter
rene l
1
quote:

ffff schreef op 16 mei 2019 om 12:49:Vandaag viel ik bijna van mijn stoel toen ik mijn ochtendkrant opensloeg….
De GROENEN in België zijn plots nu toch ook VOOR één of andere push-backregeling van die bootjes vol illegalen op de Midellandse Zee.

ruifetersPeter, dit overkomt mij eigenlijk dagelijks, het is werkelijk tenenkrommend van wat je allemaal ziet en leest, en hoe ze maar aan dit soort figuren blijven trekken.

De mensen komen alleen tot bezinning als ze persoonlijk in hun portemonnee getroffen worden of dat bepaalde voorzieningen zoals woningen niet meer beschikbaar zijn.

Gisteravond op tv ook weer een "successtory" van een hoogopgeleide Syrier.

Een man van volgens mij rond de 40, in zijn thuisland was hij zeer succesvol, hij was daar accountant, had een mooi huis, en een vrouw met kinderen.

Zo'n 4 jaar terug had hij in zijn ééntje zijn thuisland verlaten, hij had gereisd per voet, over het water, en na een poosje had hij het vakantieland Nederland bereikt.

In het AZC had hij enorm zijn best gedaan om Nederlands te leren, hij heeft inmiddels een eigen woning, en hij heeft via een soort van subsidietraject een baan gekregen als boekhouder.

Deze man is doodongelukkig, hij heeft geen vrienden, hij voelt zich niet geaccepteerd, zijn vrouw en kinderen zitten nog in Syrie, (volgens mij hebben ze ook geen enkele behoefte om naar ons te komen, en je zult maar zo'n man c.q. vader hebben die er gewoon vandoor gaat).

En wat mij opviel, het was gewoon een keurige man die absoluut niet dom is, maar na 4 jaar in Nederland sprak deze man nog steeds uiterst brak Nederlands, heel onsamenhangend, er viel weinig van te begrijpen, en zelfs een standaard gesprek kon je nog niet met hem voeren.

Ik snap het niet, zo'n iemand zal je boekhouder maar zijn, je moet toch goed op de hoogte zijn van alle regelgeving, ambtelijke taal kunnen snappen, en zorgen dat je alle puntjes op de i kunt zetten, en geen fouten maakt.
Wat ik zo begreep loopt zijn baas de hele dag met hem mee te kijken en moet hem constant helpen.

Ik ging rond mijn 25ste aan de slag voor een Zwitserse multinational, er werd gewoon van mij verwacht dat ik binnen een jaar goed Duits sprak en alle technische aspecten in zowel het Duits als het Engels snapte.
Dit was gewoon geen enkel punt.

En je leest het ook, van de lichting Afrikanen die de afgelopen jaren de tocht naar ons land gemaakt hebben staat zo'n 90% nog steeds op het zijspoor.
Zicht op een baan is er eigenlijk niet, wel hebben ze allemaal een woning gekregen, een uitkering, gratis zorg, alles wordt voor hun betaald.
En kijk eens naar de criminaliteitscijfers, nee, dat mogen we helemaal niet weten.

Een daarom stem ik ook consequent op Wilders, hij roept veel zinnigs langs de zijlijn, zal zelf nooit gaan regeren omdat hij zijn principes niet overboord wil gooien.
Maar het resultaat komt er, de mensen worden wakker, de politiek wordt opgeschud, en eindelijk begint het besef te komen dat hij volledig gelijk heeft en realistische uitspraken doet.

Het gaat lekker in Nederland, gisteren heb ik nog weer een verhaal gehoord over toestanden in de zorg, daarbij donder je pas echt van je stoel, ik zal er binnen een paar dagen wel eens een verhaal over schrijven.

Wat ik wel wil verklappen, ga maar vast sparen om alles straks te kunnen betalen.
objectief
0
quote:

rene l schreef op 17 mei 2019 om 09:54:


[...]

Het gaat lekker in Nederland, gisteren heb ik nog weer een verhaal gehoord over toestanden in de zorg, daarbij donder je pas echt van je stoel, ik zal er binnen een paar dagen wel eens een verhaal over schrijven.Liever niet (dat verhaal); op zulke negatieve pulp zit niemand te wachten.
Geniet van je rijkdom en de welstand in Nederland.
En 4f heeft al tigxx gepost dat ie 110 mln. bezit, dus sparen zal wel overbodig zijn om zijn oude dag uit te zitten.
ffff
0
Lol, Fred!

Ik heb nooit gepost dat ik 110 mln bezit!

Dat typeert jullie zo! Jullie fantaseren als de besten en gaan dat dan ook zelf geloven. Overigens heb je wel gelijk dat ik op financieel gebied mij geen seconde druk hoef te maken. Als je enkel en alleen door slim uit Nederland weg te blijven 3400 Euro per dag in je zak houdt ( Vorig jaar zelfs 4000 Euro per dag, 365 dagen lang, dus zowel werkdagen als zon-en feestdagen en vakantiedagen….) en ondertussen bakken vol dividenden ontvangt, naast 4 pensioenen….Tja, dan zijn financiën geen item om mij zorgen over te maken. Mijn probleem is iedere dag opnieuw: Nu goed uitkijken dat de rovers het niet komen afromen. Daar heeft een mens een dagtaak aan.

Wel een voordeel dat als belastingtarieven schandalig hoog worden het onmiddellijk de beste motivatie wordt om de TGV te nemen…

Peter
ffff
0
Rene,

Ik ben in mijn leven drie maal naar een ander land vertrokken. Bij alle drie keer werd ik geen seconde door welke instantie dan ook geholpen, begeleid, ondersteund. Integendeel: Tot drie keer in mijn leven voor veel kosten, met gruwelijk veel moeite van land veranderd. Bakken geld kostte dat sowieso.

Als je dan afgelopen twintig jaar voortdurend ziet hoe mensen ontzettend gepamperd worden, dan word je toch kriegel. Zo vaak heb ik gedacht: Waarom worden nu al die mensen niet op precies dezelfde manier zoals ik drie keer in mijn leven in het buitenland behandeld werd: Gewoon: Zoek ALLES zelf maar uit, betaal ALLES zelf. regel ALLES zelf, van huisvesting, tot werk, van verzekeringen tot belastingen. Nooit en te nimmer heeft er ook maar iemand of een instantie mij bijgestaan.

En als je dan al die verpampering op tv. ziet, en vooral: de eisen die ze zelfs durven te stellen. De maatschappij moet overal voor zorgen bij die vreemdelingen. En verdomd, sommige Nederlanders en Belgen zijn het daar dan ook nog mee eens. Wel op kosten van een ander, natuurlijk !

Breek mij de bek niet open, Rene, maar ik zal ze nooit ondersteunen. Ze gaan zelf maar keihard werken. Dat moest ik ook steeds in een ander nieuw land doen.

Peter
Belegde boterham
1
quote:

ffff schreef op 17 mei 2019 om 14:23:


Rene,

Ik ben in mijn leven drie maal naar een ander land vertrokken. Bij alle drie keer werd ik geen seconde door welke instantie dan ook geholpen, begeleid, ondersteund. Integendeel: Tot drie keer in mijn leven voor veel kosten, met gruwelijk veel moeite van land veranderd. Bakken geld kostte dat sowieso.

Als je dan afgelopen twintig jaar voortdurend ziet hoe mensen ontzettend gepamperd worden, dan word je toch kriegel. Zo vaak heb ik gedacht: Waarom worden nu al die mensen niet op precies dezelfde manier zoals ik drie keer in mijn leven in het buitenland behandeld werd: Gewoon: Zoek ALLES zelf maar uit, betaal ALLES zelf. regel ALLES zelf, van huisvesting, tot werk, van verzekeringen tot belastingen. Nooit en te nimmer heeft er ook maar iemand of een instantie mij bijgestaan.

En als je dan al die verpampering op tv. ziet, en vooral: de eisen die ze zelfs durven te stellen. De maatschappij moet overal voor zorgen bij die vreemdelingen. En verdomd, sommige Nederlanders en Belgen zijn het daar dan ook nog mee eens. Wel op kosten van een ander, natuurlijk !

Breek mij de bek niet open, Rene, maar ik zal ze nooit ondersteunen. Ze gaan zelf maar keihard werken. Dat moest ik ook steeds in een ander nieuw land doen.

Peter


Goh ik kom weer eens kijken alhier, onvoorstelbaar dat jij een WO opleiding hebt genoten Peter!

Wat is een vreemdeling?

"De uitdrukking ‘vreemdeling’ is een juridische term voor een niet-Nederlander: iemand die niet de Nederlandse nationaliteit heeft. Het CBS gebruikt de term niet-Nederlander in plaats van vreemdeling."

www.cbs.nl/nl-nl/achtergrond/2012/43/...
--

Dus jou puberale onzin bijdrage: "De maatschappij moet overal voor zorgen bij die vreemdelingen.", is lachwekkend en bizar voor een WO'er.

PS: Dacht te hebben begrepen dat je vooral het land (NL) bent uit gevlucht destijds, dus je werd vreemdeling/ vluchteling :-), maar goed een ieder zijn eigen waarheid, maar je gekronkel is van LBO niveau chefke.
ffff
1
Belegde boterham,

Puberale onzin....Toe maar! Dat geeft jouw niveau van discussiëren weer. Hij komt werkelijk niet verder dan wat denigrerende opmerkingen uit de onderbuik.

Een WO opleiding staat daar grotendeels buiten. Het heeft veel meer te maken met doorzettingsvermogen, met hard werken, met alles zelf willen aanpakken in plaats van die verpamperde maatschappij barstensvol hulpverleners en steungevers. Zowel de hulpverleners als de uitkeringen die ze uitdelen allemaal wel op kosten van een ander.

Mijn constatering dat "de maatschappij bij vreemdelingen" overal voor moet zorgen is nu juist de spijker op zijn kop geslagen. Frappant hoe blind jij bent voor de kosten die deze mensen veroorzaken. Stekeblind voor de rapporten die dan weer in België, dan weer in Duitsland, dan weer in Nederland gepubliceerd worden. Ennuh, Boterhammeke, nooit de vraag stellen: Kan dat niet pakken minder?


En zo heeft ieder zijn eigen waarheid: De mijne is dat die verpampering drastisch gesnoeid zou kunnen worden. Hoeven ondernemende en hardwerkende mensen niet de TGV te nemen om de vermogensrendementsheffing te ontlopen. Tenslotte moeten ze ergens de centen vandaan halen.


Peter
DeZwarteRidder
1
quote:

ffff schreef op 19 mei 2019 om 18:10:


Belegde boterham,

Puberale onzin....Toe maar! Dat geeft jouw niveau van discussiëren weer. Hij komt werkelijk niet verder dan wat denigrerende opmerkingen uit de onderbuik.

Een WO opleiding staat daar grotendeels buiten. Het heeft veel meer te maken met doorzettingsvermogen, met hard werken, met alles zelf willen aanpakken in plaats van die verpamperde maatschappij barstensvol hulpverleners en steungevers. Zowel de hulpverleners als de uitkeringen die ze uitdelen allemaal wel op kosten van een ander.

Mijn constatering dat "de maatschappij bij vreemdelingen" overal voor moet zorgen is nu juist de spijker op zijn kop geslagen. Frappant hoe blind jij bent voor de kosten die deze mensen veroorzaken. Stekeblind voor de rapporten die dan weer in België, dan weer in Duitsland, dan weer in Nederland gepubliceerd worden. Ennuh, Boterhammeke, nooit de vraag stellen: Kan dat niet pakken minder?

En zo heeft ieder zijn eigen waarheid: De mijne is dat die verpampering drastisch gesnoeid zou kunnen worden. Hoeven ondernemende en hardwerkende mensen niet de TGV te nemen om de vermogensrendementsheffing te ontlopen. Tenslotte moeten ze ergens de centen vandaan halen.
Peter

Ik vind dat we alle 'overtollige' vluchtelingen naar Luxemburg moeten sturen; ze hebben daar geld zat om een goeie opvang te regelen.

En anders kunnen ze best de belastingen verhogen.

34.419 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1711 1712 1713 1714 1715 1716 1717 1718 1719 1720 1721 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Ontmoeting Trump en Xi stuwt Wall Street

18 jun De aandelenbeurzen in New York zijn dinsdag met stevige winsten gesloten. Het sentiment onder beleggers wer...

  Indices

  AEX 560,21 +1,44%
  EUR/USD 1,1193 -0,01%
  Germany30^ 12.335,60 +0,03%
  Gold spot 1.344,40 -0,15%
  LDN100-24h 7.440,64 +0,06%
  NY-Nasdaq Composite 7.953,88 +1,39%
  US30# 26.495,71 +0,13%

  Stijgers

  Arcelo...
  +6,32%
  B&S Gr...
  +5,72%
  Intert...
  +4,54%
  Aperam
  +3,92%
  Air Fr...
  +3,83%

  Dalers

  Vastned
  -2,74%
  Alfen ...
  -2,41%
  Flow T...
  -1,65%
  Acomo
  -1,47%
  PostNL
  -1,08%

  Nieuws Forum Meer»

  (1)

  dasokwat op 19-jun-19 04:48
  (1)

  dasokwat op 19-jun-19 04:45
  (14)

  dasokwat op 19-jun-19 04:36
  (31)

  dasokwat op 19-jun-19 04:31
  (4)

  dasokwat op 19-jun-19 04:25

  Column Forum Meer»

  (16)

  efreddy op 19-jun-19 04:26
  (129)

  Formule1-Fan op 19-jun-19 00:01
  (20)

  BIUSEE op 18-jun-19 23:40
  (9)

  Snugger op 18-jun-19 21:27
  (4)

  Snugger op 18-jun-19 18:41