Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ArcelorMittal AEX:MT.NL, LU1598757687

  • 23,820 18 apr 2024 10:29
  • +0,310 (+1,32%) Dagrange 23,560 - 23,900
  • 376.755 Gem. (3M) 2,4M

ARCELOR MITTAL JULI 2015

1.894 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 95 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 rene l 1 juli 2015 08:30
    Tijden vervagen, verloren jaren, en naarmate je ouder word heb ik het idee dat het steeds sneller gaat.

    Vijftien jaar Euro, wat is er bereikt, deze munt zou ons voorspoed brengen, als ik in mijn portemonnee kijk zie ik het omgekeerde.

    Met Mittal zijn we dit jaar ook weer terug bij af, je kunt lijnen trekken wat je wilt, het helpt helemaal niets, analisten worden er volgens mij ook moedeloos van, de inkt is nog niet opgedroogd of de hele bende kan linea-recta in het verticale archief.

    De Eurofielen hebben er wat afvergaderd, er vele air-miles en dure etentjes en overnachtingen doorgejast, het volk heeft betaald en ze hebben niets bereikt, de Griek geeft geen krimpt en eist steeds meer geld.

    Het is de hoogste tijd dat deze kunstmatige club opgeheven wordt en we weer onze eigen gang kunnen gaan, het volk heeft er nooit om gevraagd.

    Het zal ook nooit wat worden met de Griek, ze leven hun eigen leven en zullen nooit met deze traditie breken.
    Wanneer je er na een ongeval het ziekenhuis binnengereden word is het nog steeds de traditie dat je de dienstdoende arts onder de brancard door eerst wat geld toeschuift voordat je verder doorgereden wordt richting de o.k.

    Vandaag wordt het een zinderende dag, zelf heb ik geen snelle BMW met airco om af te koelen, mijn blik op de weg heeft nog een ouderwetse arko, alle ramen kunnen open.

    Vanmiddag wat half blote Zuid-Amerikaanse volleybal meiden spotten op het kunstmatige strand in ons dorp van achter de zonnebril met spiegelglazen.

    Ik ga nu eerst de zolder op m'n Guldens tellen die ik nog steeds koester en zet er een lekker muziekje bij op.
    Hopelijk zijn de Goden Mittal vandaag goedgezind.

    www.youtube.com/watch?v=TmAnjlQbRSE

  2. [verwijderd] 1 juli 2015 16:39
    Laat me raden DL de dag uit zo meteen. Het laatste uurtje zetten ze de dumpcomputers weer even aan. Komt ook door Lakshi Mittal, geeft geen moer om de aandeelhouders. Zelf heeft hij bijna 40%, en die zal ie wel uitlenen aan shortpartijen tegen een leuke rente. Nog even een koersdoel influisteren aan Goldman Sachs waarin hij in de Board of Directors zit, en iedereen is happy.
  3. [verwijderd] 1 juli 2015 16:49
    De Griekse premier Alexis Tsipras houdt vast aan het voornemen een referendum te houden over de noodsteun voor zijn land.
    Hij adviseert zijn bevolking daarbij onveranderd om zondag nee te stemmen: tegen de voorwaarden die de schuldeisers van Griekenland eerder stelden in ruil voor hulp.

    Dat zei Tsipras woensdag in een toespraak op de Griekse televisie. Het besluit van de premier afgelopen vrijdagavond om een referendum uit te roepen maakte een einde aan de onderhandelingen tussen de Grieken en de andere eurolanden over verdere steun. Het steunprogramma voor de Grieken verliep daardoor dinsdag.

    Door: ANP
  4. [verwijderd] 1 juli 2015 16:54
    Het voordeel van dit kunstmatig rondpompen van stukken is dat er een goede kans is dat vandaag aangekochte stukken binnen een jaar weer voor 12 euro verkocht kunnen worden. Daar heb je zelfs geen TA voor nodig, gewoon de meerjaars grafiek erbij pakken. Want een emissie (verwatering) zie ik niet snel gebeuren, ze geven liever obligaties uit, omdat Lakshi Mittal anders ook mee moet doen met een emissie vanwege zijn 40% belang, en dat kost hem persoonlijk (te) veel geld.
1.894 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 95 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links