Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Draadje OT, bijzaken & geleuter in de marge!

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2.534 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 ... 123 124 125 126 127 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
voda
0
Miljardenboete voor Johnson & Johnson-dochter

Gepubliceerd op 9 okt 2019 om 10:49 | Views: 1.138

NEW BRUNSWICK (AFN/BLOOMBERG) - Johnson & Johnson-dochter Janssen is veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van 8 miljard dollar. Het bedrijf had zijn reclame voor anti-psychosemedicijn Risperdal niet op tieners mogen richten. Door het nemen van het middel kregen tienerjongens borstgroei.

De schadevergoeding, die door een jury werd toegekend, is de hoogste dit jaar in de Verenigde Staten. Zeer waarschijnlijk wordt het bedrag in een beroepszaak verlaagd, maar de uitspraak is een tegenvaller voor Johnson & Johnson (J&J). Er lopen in de VS namelijk nog ruim 13.000 zaken over het middel.

Volgens experts komt het moment dat J&J gaat praten over een gezamenlijke schikking voor alle rechtszaken snel dichterbij. De hoge toegekende schadevergoeding zou nog meer zaken kunnen uitlokken. Daarom is het voor het medisch bedrijf interessant om de kwestie zo snel mogelijk achter zich te laten. J&J schikte eerder al enkele individuele zaken.

Het anti-psychosemedicijn is niet het enige hoofdpijndossier voor J&J. In augustus kreeg het bedrijf een boete van 572 miljoen dollar omdat het farmacieconcern medeverantwoordelijk wordt gehouden voor de opiatencrisis in de Verenigde Staten.
voda
1
Belgische farmaceut zet Amerikaanse stap

Gepubliceerd op 10 okt 2019 om 07:58 | Views: 0

BRUSSEL (AFN) - De Belgische farmaceut UCB neemt het Amerikaanse biofarmabedrijf Ra Pharmaceuticals over. De deal heeft een waarde van ongeveer 2,5 miljard dollar.

Ra is opgericht in 2008 en ontwikkelt behandelingen tegen ziektes die het immuunsysteem bedreigen. De transactie wordt waarschijnlijk aan het einde van het eerste kwartaal van volgend jaar afgerond.
Lingus
0
GlobalData presents top 20 global innovative pharma companies by market capitalization in Q1 2019

www.globaldata.com/globaldata-present...

Percentueel grootste daler AbbVie. Karma!
aossa
0
quote:

voda schreef op 10 oktober 2019 08:01:


Belgische farmaceut zet Amerikaanse stap

Gepubliceerd op 10 okt 2019 om 07:58 | Views: 0

BRUSSEL (AFN) - De Belgische farmaceut UCB neemt het Amerikaanse biofarmabedrijf Ra Pharmaceuticals over. De deal heeft een waarde van ongeveer 2,5 miljard dollar.

Ra is opgericht in 2008 en ontwikkelt behandelingen tegen ziektes die het immuunsysteem bedreigen. De transactie wordt waarschijnlijk aan het einde van het eerste kwartaal van volgend jaar afgerond.

www.iex.nl/Forum-Aandeel/60114926/UCB...
voda
0
Dws Investment meldt eerste belang in Pharming

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Pharming Group
1,224 -0,006 -0,49 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Dws Investment heeft een eerste belang in Pharming Group gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 4 oktober 2019.

Dws Investment meldde een kapitaalbelang van 3,32 procent met een dito stemrecht.

Wet op het financieel toezicht

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Johnson & Johnson overtreft verwachtingen weer

(ABM FN-Dow Jones) Johnson & Johnson heeft in het derde kwartaal van dit jaar, net als in het tweede kwartaal, beter gepresteerd dan verwacht en verhoogde de omzetverwachting voor het lopende boekjaar. Dit bleek dinsdagmiddag uit de resultaten van de Amerikaanse levensmiddelen- en farmaceutische reus.

Johnson & Johnson rapporteerde een aangepaste winst per aandeel van 2,12 dollar, 0,07 dollar meer dan over dezelfde periode een jaar eerder en 0,12 dollar hoger dan de gemiddelde verwachting van analisten, zoals deze vooraf door FactSet werden geraadpleegd.

Over het derde kwartaal behaalde Johnson & Johnson een omzet van 20.729 miljoen dollar tegen 20.348 miljoen dollar een jaar eerder. De omzet uit de Verenigde Staten steeg met 1,2 procent, terwijl de omzet buiten de landsgrenzen met 2,6 procent opliep.

Outlook

Voor 2019 mikt Johnson & Johnson nu op een omzetgroei die tussen de 4,5 procent en 5,0 procent uitkomt, tegen eerder 3,2 procent tot 3,7 procent. Het bedrijf uit New Brunswick verhoogde de guidance ook al bij de cijfers over het tweede kwartaal. Daarvoor ging het nog uit van een stijging tussen de 2,5 en 3,5 procent.

De aangepaste winst per aandeel stijgt nu vermoedelijk naar 8,62 dollar tot 8,67 dollar tegen een eerder verwachting van 8,53 tot 8,63 dollar. Met deze nieuwe raming zou de winst van Johnson & Johnson met 5,4 tot 6,0 procent op jaarbasis stijgen.

In de elektronische handel voorbeurs noteerde de koers van het aandeel Johnson & Johnson 0,7 procent hoger.

Het aandeel opent vanmiddag vermoedelijk 2,3 procent hoger.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Eli Lilly sluit Britse onderzoeksfaciliteit

Gepubliceerd op 15 okt 2019 om 13:01 | Views: 613

LONDEN (AFN/BLOOMBERG) - De Amerikaanse farmaceut Eli Lilly sluit de deuren van één van zijn Britse onderzoeksfaciliteiten. Daardoor raken naar verwachting tachtig mensen hun baan kwijt. De onderneming zegt dat de ingreep niet gerelateerd is aan het aanstaande Britse vertrek uit de Europese Unie.

Bij de faciliteit in Surrey werken zo'n 270 mensen. Twee derde van het personeel zal elders in het Verenigd Koninkrijk worden ondergebracht.
voda
1
Johnson & Johnson verhoogt winstverwachting

Het Amerikaanse gezondheidsconcern Johnson & Johnson heeft zijn winstverwachting voor heel 2019 verhoogd. De onderneming verwacht een winst per aandeel van minstens $8,62, waar de onderneming eerder nog een ondergrens hanteerde van $8,53. De omzetgroei komt dit jaar zeker 4,5% hoger uit dan vorig jaar en ook dat is meer dan eerder was voorspeld.

Dat bleek bij de presentatie dinsdag van de resultaten van Johnson & Johnson JNJ$133,57+2,18% over het derde kwartaal. Het Amerikaanse concern kan goed nieuws wel gebruiken. Johnson & Johnson staat onder toenemende druk door meerdere affaires, onder meer door de beschuldiging dat het bedrijf een belangrijke rol heeft gespeeld bij het ontstaan van de Amerikaanse verslavingsepidemie aan opioïde pijnstillers.

Kankermedicijnen
Vooral de farmadivisie van Johnson & Johnson draait goed. Dat is onder meer te danken aan de goede verkoopresultaten voor de ontstekingsremmer Stelara en de kankermedicijnen Darzalex en Imbruvica.

Darzalex is een middel tegen de ziekte van Kahler, een vorm van bloedkanker. Het medicijn is ontwikkeld door het Deens-Nederlandse biotechbedrijf Genmab, dat in Utrecht zijn belangrijkste R&D-centrum heeft. De verkoopomzet in het derde kwartaal kwam uit op $765 mln, vergeleken met $498 mln in dezelfde periode vorig jaar.

Consumentendivisie
De omzet van de farmadivisie steeg in het derde kwartaal met 5,1% ten opzichte van hetzelfde kwartaal vorig jaar. De consumentendivisie die vooral drogisterijproducten maakt, realiseerde een groei van 1,6%, terwijl de divisie voor medische hulpmiddelen met 3,1% kromp, vooral als gevolg van de verkoop van bedrijfsactiviteiten.

De koers van Johnson & Johnson steeg dinsdag kort na de opening van Wall Street ruim 2% op $133,54.

fd.nl/beurs/1320331/johnson-johnson-v...
voda
0
Wat een geleuter!!!!

'Pharming genoemd in bedrijfsspionagezaak'

Gepubliceerd op 16 okt 2019 om 08:23 | Views: 5.786

Pharming 09:04
1,19 -0,07 (-5,56%)

SYDNEY (AFN) - Biotechnologiebedrijf Pharming wordt door de Australische branchegenoot CSL beschuldigd van het aanzetten tot bedrijfsspionage. Een hooggeplaatste onderzoeker van CSL nam 25 gigabyte aan gegevens van de Australiërs mee naar Pharming, waar hij nu een hoge positie bekleedt, schrijven de Australische krant The Sydney Morning Herald. CSL maakte de diefstal woensdag ook bekend aan zijn aandeelhouders.

CSL heeft in de Verenigde Staten al via de rechter een verbod gevraagd op het gebruik van de gestolen gegevens door Pharming en zijn oud-werknemer. Ook willen de Australiërs een schadevergoeding en een boete voor zowel de onderzoeker als Pharming.

Joe Chiao, een expert op het gebied van een zeldzame bloedziekte, nam eind september plotseling ontslag bij CSL. De onderneming besloot daarop te kijken naar zijn communicatie voorafgaand aan het vertrek en kwam er achter dat hij al enkele maanden contact had met hooggeplaatste figuren bij Pharming. Het weekend voor zijn vertrek downloadde en e-mailde hij interne documenten, stelt CSL.

Pharming was niet direct bereikbaar voor commentaar.
voda
0
CEO Pharming bevestigt onderzoek bedrijfsspionage

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Pharming Group
1,121 -0,137 -10,89 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Pharming Group heeft bevestigd dat er een onderzoek loopt naar bedrijfsspionage in Australië, maar noemt de aantijgingen "bizar". Dit liet CEO Sijmen de Vries van Pharming woensdag weten tegenover ABM Financial News.

Vanmorgen werd bekend dat het Australische CSL branchegenoot Pharming beschuldigt van bedrijfsspionage. Voormalig senior medical officer Joe Chiao van CSL zou tienduizenden documenten met gevoelige informatie hebben gestolen. Het betreft in totaal 25 gigabytes aan data.

De Vries bevestigde vanochtend tegenover ABM Financial News dat er een onderzoek loopt, waaraan Pharming "volledig meewerkt". De Vries noemde de aantijgingen "bizar" en "volledig ongegrond". "We zijn hier niet van gediend en het is absurde sensatiejournalistiek", aldus de topman, wijzend op een artikel in The Sydney Morning Herald die de zaak aan het licht bracht.

De Vries bevestigt dat Joe Chiao in dienst is bij Pharming in de Verenigde Staten, maar dat hij niet werkt aan het hereditair angio-oedeem. "Wij hebben niets met de zaak te maken en hebben niets gezien aan informatie die Chiao zou hebben meegenomen."

De Vries liet wel weten dat Chiao momenteel niet wordt ingezet in het licht van het lopende onderzoek. Over het onderzoek inhoudelijk gaf de topman geen commentaar.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Roche verhoogt outlook

(ABM FN-Dow Jones) Roche heeft over de eerste drie kwartalen van 2019 meer omzet geboekt en besloot tot een outlookverhoging. Dit maakte de Zwitserse farmaceut woensdag bekend

De omzet trok aan naar 46,1 miljard Zwitserse frank, een jaar eerder was de omzet over dezelfde periode nog 42,1 miljard Zwitserse frank.

Met name in de VS presteerde het bedrijf goed. Daar nam de omzet toe met 17 procent naar 20 miljard frank.

Outlook 2019

Roche verwacht dat de omzetgroei voor 2019 een hoog enkelcijferig percentage zal zijn tegen constante wisselkoersen. Eerder had het bedrijf nog aangegeven uit te gaan van een groei tussen de vijf en negen procent.

De winst per aandeel zal dit jaar in lijn met de omzet stijgen.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Pharming ontkent gebruik data concurrent

Gepubliceerd op 16 okt 2019 om 08:23 | Views: 11.446

Pharming 10:04
1,11 -0,15 (-11,65%)

SYDNEY (AFN/BLOOMBERG) - Biotechnologiebedrijf Pharming ontkent door een medewerker bij branchegenoot CSL gestolen gegevens te hebben gebruikt. Topman Sijmen de Vries zei dat naar aanleiding van berichtgeving in Australische media. CSL heeft in de Verenigde Staten een rechtszaak aangespannen tegen Pharming. Het bedrijf wil een verbod op het gebruik van de gegevens en een schadevergoeding

Een hooggeplaatste onderzoeker van CSL nam 25 gigabyte aan gegevens van de Australiërs mee naar Pharming, waar hij nu een hoge positie bekleedt, schreef de Australische krant The Sydney Morning Herald. CSL maakte de diefstal woensdag ook bekend aan zijn aandeelhouders.

Joe Chiao, een expert op het gebied van een zeldzame bloedziekte, nam eind september plotseling ontslag bij CSL. De onderneming besloot daarop te kijken naar zijn communicatie voorafgaand aan het vertrek en kwam er achter dat hij al enkele maanden contact had met hooggeplaatste figuren bij Pharming. Het weekend voor zijn vertrek downloadde en e-mailde hij interne documenten, stelt CSL.

De Vries laat aan Bloomberg weten dat Chiao niet actief is voor Pharming. Het biotechbedrijf werkt volledig mee aan het onderzoek van de Amerikaanse rechtbank. Het aandeel Pharming stond rond 09.45 uur 9,7 procent in de min.
voda
0
Pharming ontkent categorisch enige betrokkenheid bij de vermeende onttrekking van bedrijfsgevoelige informatie door Dr. Joseph Chiao van zijn voormalige werkgever CSL

Leiden, 16 oktober 2019: Pharming Group NV (Euronext Amsterdam: PHARM) heeft vandaag bevestigd dat het een gerechtelijk bevel in de VS heeft ontvangen namens CSL Behring, een dochteronderneming van CSL Limited uit Australië ("CSL"), ter voorkoming van mogelijke overdracht van bedrijfsgevoelige documenten en -gegevens aan Pharming, waarvan CSL beweert dat deze door dr. Joseph Chiao, die onlangs door Pharming is aangenomen als medisch directeur, uit zijn systemen zijn verwijderd,.

Het bevel is bedoeld om CSL tijd en gelegenheid te geven om te onderzoeken hoe en wat is weggenomen, en of Pharming wel of niet betrokken was en/of de geabstraheerde gegevens of documenten heeft ontvangen.

Met dit persbericht wil Pharming voor de goede orde benadrukken dat Pharming Dr. Chiao niet heeft aangespoord of aangemoedigd om regels of contractvoorwaarden te overtreden of op enigerlei wijze gegevens van zijn voormalige werkgever te verwijderen. Bovendien heeft Pharming geen CSL-informatie van Dr Chiao of enige andere bron ontvangen of gezien.

Pharming werkt samen met CSL bij het cyberonderzoek van alle systemen van Pharming en met de Amerikaanse gerechtelijke autoriteiten om aan te tonen dat zij onschuldig is aan welke overtreding dan ook. In overeenstemming met het bevel is Dr. Chiao geschorst in afwachting van de uitkomst van de hoorzitting bij de rechtbank.

www.pharming.com/sites/default/files/...
Woman in Chains32
1
Boost your career @Galapagos NV

www.linkedin.com/in/manuela-levendig-...
www.linkedin.com/in/werner-borremans-...
www.linkedin.com/in/geert-van-gils-26...
www.linkedin.com/in/hannah-kurth-msc-...


Veel nieuw personeel zoals gezegd afkomstig van farmaceuten zoals: AbbVie, Janssen (J&J), GSK, Merck, Novartis, Allergan etc.


Met het oog op toekomstige verkopen van Galapagos medicijnen binnen Europese Unie en aanverwante landen (Noorwegen/Zwitserland) wordt veel nieuw personeel aangetrokken.


voda
0
Kiadis verwacht geen voorlopige marktgoedkeuring ATIR101 in 2020

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Kiadis Pharma NV
5,08 -0,04 -0,78 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Kiadis Pharma verwacht in 2020 geen voorlopige marktgoedkeuring van de Europese toezichthouder te krijgen voor ATIR101. Dit maakte het biofarmaceutische bedrijf donderdag nabeurs bekend.

Kiadis verwacht dat het Committee for Medicinal Products for Human Use een negatief advies zal uitbrengen en dat er tijdens de volgende bijeenkomst van het comité in november dit jaar geen marktgoedkeuring wordt gegeven.

CEO Arthur Lahr sprak van een "grote tegenvaller", vooral voor patiënten die volgens hem zouden kunnen profiteren van de behandeling met ATIR101.

Fase 2 data en historische T-cel data zouden niet voldoende zijn om nu een goedkeuring te verlenen.

Kiadis rolt momenteel een Fase 3 onderzoek uit onder 250 patiënten. In 2021 hoopt Kiadis de inschrijving hiervoor af te ronden en tegen die tijd moeten er ook eerste data beschikbaar zijn uit dit onderzoek.

Een woordvoerder liet aan ABM Financial News weten dat de Amerikaanse toezichthouder sowieso al wilde wachten op dit Fase 3 onderzoek alvorens marktgoedkeuring te verlenen.

CFO Scott Holmes nuanceerde de tegenslag door aan te geven dat de omzet in de eerste jaren na de Europese goedkeuring “minimaal” zou zijn.

Vorige week liet Kiadis nog weten goedkeuring te verwachten in de eerste helft van 2020.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Chiao stal geen herleidbare patientengegevens

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Pharming Group
1,1785 0,0315 2,75 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Joe Chiao, de medewerker die tijdelijk op non-actief staat bij Pharming, heeft geen herleidbare patiëntendata gesloten. Dit bevestigde zijn vorige werkgever CSL vrijdag, na berichtgeving in de Sydney Morning Herald.

"CSL bevestigt dat er, op basis van ons onderzoek tot op heden, geen identificeerbare patiëntendata door Chiao werden verkregen."

Wel zei CSL dat hun voormalige werknemer data in handen heeft gekregen die niet terug te leiden zijn naar een patiënt.

Op 1 oktober startte CSL een rechtszaak tegen Chiao nadat duidelijk werd dat hij met opzet grote bestanden met data had gedownload, "waarvan we denken dat hij deze wilde overleggen aan Pharming Healthcare, waar hij recent ook is begonnen te werken."

"We zijn er van overtuigd dat onze snelle acties […] onze data en intellectueel eigendom hebben beschermd tegen gebruik of openbaarmaking door Chiao of Pharming."

CSL voegde nog toe "diep teleurgesteld" te zijn in Chiao.

De zaak ligt nu bij de rechter.

CEO Sijmen de Vries noemde de aantijgingen "bizar" en "volledig ongegrond". "We zijn hier niet van gediend en het is absurde sensatiejournalistiek", aldus de topman.

De Vries liet weten dat Chiao momenteel niet wordt ingezet, in het licht van het lopende onderzoek.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
FMR verkleint belang in Pharming

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Pharming Group
1,1775 0,0305 2,66 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) FMR heeft een kleiner belang in Pharming Group gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 15 oktober 2019.

Het kapitaalbelang en stemrecht kwamen uit op 2,90 procent, hetgeen middellijk reëel en middellijk potentieel wordt gehouden.

FMR meldde op 18 februari dit jaar nog een kapitaalbelang van 3,14 procent met een stemrecht van eveneens 3,14 procent.

Wet op het financieel toezicht

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Beursblik: Kiadis moet geld ophalen

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Kiadis Pharma NV
2,506 -2,574 -50,67 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Kiadis Pharma verwacht geen voorlopige marktgoedkeuring van de Europese toezichthouder te krijgen voor ATIR101, wat invloed heeft op de kaspositie en kapitaalbehoefte van het bedrijf. Dit stelden analisten van NIBC vrijdag.

De analisten verwachten dat de resultaten uit de Fase III studie met ATIR101 aan de criteria van de Europese en Amerikaanse toezichthouders zullen voldoen. Maar door het negatieve advies donderdagavond is het tijdspad danig verstoort. Nu wordt goedkeuring in de Europese Unie, en de Verenigde Staten, pas verwacht in 2023.

De kaspositie van Kiadis zal verder slinken. De onderneming heeft aangegeven voldoende geld te hebben tot in de eerste helft van 2020. NIBC verwacht dat Kiadis nog eens circa 60 miljoen euro nodig heeft voor de uitrol van de Fase III-studie in 2021.

NIBC handhaafde het verkoopadvies op Kiadis met een koersdoel van 5,00 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Beursblik: KBC Securities zet Kiadis op verkooplijst

(ABM FN-Dow Jones) KBC Securities heeft vrijdag het advies voor Kiadis Pharma verlaagd van Houden naar Verkopen en verlaagde het koersdoel van 6,50 naar 3,50 euro.

Sinds de aanstelling van een Scientific Advisory Group (SAG) door de Europese geneesmiddelenwaakhond EMA en concurrent Molmed die de procedure voor het verkrijgen van voorwaardelijke goedkeuring voor zijn middel Zalmoxis deze zomer introk, is het voor KBC duidelijk geworden dat de kansen voor ATIR101 zijn afgenomen.

Hoewel het uitblijven van een Europese goedkeuring voor ATIR101 voor analist Lenny Van Steenhuyse niet helemaal verrassend is en het aandeel al zwaar getroffen werd door rekening te houden met dit vooruitzicht, heeft het toch een grote impact op het bedrijf.

Intussen blijft Kiadis ook cash verbranden. KBC verwacht dat de liquide middelen tegen medio 2020 op zullen zijn. Verschoven tijdlijnen voor ATIR101 en een gewijzigd risicoprofiel voor het bedrijf zorgden ervoor dat KBC het aandeel op de verkooplijst zette en het koersdoel verlaagde.

De analist gelooft dat partnerships rond het NK-celactief van Kiadis een mogelijke uitweg zijn voor de huidige positie van het bedrijf.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
2.534 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 ... 123 124 125 126 127 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Galapagos Meer »

Koers 185,000   Verschil +5,00 (+2,78%)
Laag 177,450   Volume 370.914
Hoog 185,000   Gem. Volume 688.719
8 apr 2020 17:39
label premium

Galapagos: Sterke nieuwsflow

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Gerelateerde Video's

 1. video thumbnail

  Galapagos gaat als de brandweer

  31 maart 2017 14:21 - Vimeo

 2. video thumbnail

  Arend Jan Kamp over hoofdkantoren

  7 februari 2017 16:38 - Vimeo

 3. video thumbnail

  Arend Jan Kamp over biotech

  2 februari 2017 16:33 - Vimeo

 4. video thumbnail

  Arend Jan Kamp over Galapagos

  9 juni 2016 16:08 - Vimeo

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare