Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel MOREFIELD GROUP AEX:MORE.NL, CWN814651014

  • 0,510 16 apr 2024 09:21
  • -0,010 (-1,92%) Dagrange 0,510 - 0,515
  • 1.412 Gem. (3M) 15,2K

Source na de cijfers

122 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 ... 7 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 30 april 2015 22:42
    We just received this message at Investo. Seems like a dog fight between former and current stock owners. Anyone knows more?

    Esto Vd Steeg
    Verzonden: donderdag 11 april 2013 18:06
    Value8
    Roelof Bakker ressenaarvanraad; Peter Zwart
    Onder
    Peter Paul ,
    Na lezing van jou mail, vroeg ik mij eerst af of jou schrijven als grap bedoeld was.
    Het moet niet gekker worden.....
    Denk je nu echt het hele probleem , bij de onderneming en de verkopers neer te kunnen leggen, alleen maar omdat jij voorkomt dat het vermogen van AamigoO
    niet verder versterkt kan worden , omdat jij aflossing wil van je convertible....
    Dat JIJ een cashprobleem creëert om VOORTIJDIGE aflossing te eisen
    van diezelfde lening die pas aan het einde van het jaar expireert.........
    Aan alles zijn grenzen.... De mijne is bereikt....
    In het belang van de onderneming, vanwaaruit ik altijd gehandeld heb,zend ik deze mail ook door aan Roelof Bakker en Peter Zwart.
    Esto

    Verstuurd vanaf mijn iPad

    Op 11 apr. 2013 om 15:19 heeft Value8 infoalue8.co het volgende geschreven:
    Beste Esto,
    Op papier staan we op ongeveer een week van de finalisering van de deal. In de praktijk zie ik – een toenemend aantal – hobbels.
    Ø * Procedureel: wij gaan goedkeuring RvC vragen voor de totale deal als alle elementen finaal zijn. Daar zijn we (nog) niet.
    Ø * Voor de verdediging van het voorstel werkt de beurskoers – op 0,83 – niet positief.
    Ø * Het probleem Bas van den Heuvel is nog niet opgelost. Hij heeft een lening van 1,4 die in mei moet worden betaald. Zonder regeling kan ik niet verkopen dat wij het PJAO belang overnemen om direct daarna met een concreet cashprobleem te zitten, dat de toekomst van de vennootschap in gevaar kan brengen.
    Ø * In de stukken van Frederique lees ik dat het Q1 resultaat van Corso (= verlies) voor rekening komt van AamigoO. Dat kan niet waar zijn. Naar onze mening hoort het Q1 resultaat bij kopers van Corso cs thuis.
    Ø * Ten aanzien van de kosten hebben wij een plaatje gekregen met 200K aan kosten. De kosten die te maken hebben met de afsplitsing van Corso horen gedeeld te worden.
    Ø * Gevolg van het bovenstaande is dat het financiele plaatje voor het achterblijvende AamigoO steeds slechter wordt, waarbij we nu – naast verkoopopbrengst Corso, omzetting convertibles ook nog omzetting van Temporalis nodig hebben om een positief eigen vermogen te krijgen. Zonder positief eigen vermogen heeft de hele exercitie geen zin.
    Ø * Dan heeft de vennootschap nog een vordering op Veglia Parree. Het ligt voor de hand die kwestie nu mee te nemen, omdat VP aandeelhouder is in PJAO, bij de verkoop een opbrengst ontvangt en daaruit zou kunnen aflossen of zekerheid zou kunnen verstrekken. Frederique heeft die kwestie onlangs aangekaart.*
    Ø * Tenslotte begrepen we van Roelof Bakker dat er beslag zou zijn gelegd op (een deel van?) de aandelen AamigoO van Just.
    Al met al wordt ik er niet vrolijk van op dit moment. Hopelijk zie jij een oplossing voor de bovenstaande problematiek.
    Vriendelijke groet,
    Peter Paul

  2. [verwijderd] 30 april 2015 23:47
    Again we got contacted. Former employees want there pension it seems. Due to "pluraliteit van werkgverschap" former employees say that all Corso pension claims could land within Source. Corso never paid Stipp or other pensions fees after they where taken over. They say. So the claim could be big.
  3. [verwijderd] 1 mei 2015 01:20
    *) De cijfers in het persbericht zijn ontleend aan de jaarrekening 2014. De accountant heeft de jaarrekening nog niet van een controleverklaring voorzien. Source verwacht het gecontroleerde jaarverslag uiterlijk 8 mei 2015 te kunnen publiceren.

    What the fuck does this mean? No report untill the 8 of may?
  4. forum rang 10 DeZwarteRidder 19 mei 2015 09:18
    Beursgenoteerde belangen

    Bij de beursgenoteerde belangen is Novisource (listed/interim professionals) in 2014 sterk gegroeid. De omzet steeg met 59 procent tot 42 miljoen euro en de EBITDA nam met 44 procent toe. In het eerste kwartaal 2015 is de omzet verder toe genomen. SnowWorld (listed/leisure) heeft in boekjaar 2013/14 een sterke verbetering van de solvabiliteit gerealiseerd. Op 11 februari jl. sprak SnowWorld de verwachting uit dat de nettowinst over het boekjaar 2014/2015 zal toenemen en voorts dat over 2014/2015 voor het eerst dividend zal worden uitgekeerd. Bij Source Group (listed/contracting&detachering) is een lening van 3,3 miljoen euro verstrekt om het eigen vermogen te versterken. De inspanningen om – na een omzetdaling in 2014 – de omzetgroei in 2015 te hervatten lijken succesvol. In het eerste kwartaal nam de EBITDA-marge sterk toe. Bij Dico International en MTY Holdings werden de kosten op een laag niveau gehouden. Het belang in het Belgische Sucraf werd licht uitgebreid. Mevrouw Koopmans en de heren Hettinga en De Vries werden op 13 mei benoemd tot bestuurders van Sucraf.

    Value8 verwacht groei voort te zetten

    Value8 verwacht in 2015 de groei te kunnen voortzetten, waarbij de gerealiseerde acquisities naar verwachting tot een beter groeiprofiel en een hogere operationele winstbijdrage zullen leiden. Daarnaast is Value8 actief bezig met diverse acquisitietrajecten die kunnen leiden tot versterking en/of versterkte groei van de bedrijven.
  5. TheAdmiral 19 mei 2015 10:12
    Heel positief bericht vandaag weer, dus maar eens proberen wat leven in de brouwerij te krijgen hier:

    Value8 vergroot belang in Source van 45 tot 64 procent

    Op 4 mei maakte Value8 bekend haar belang in Source Group te hebben vergroot van 45 tot 64 procent. Source Group is een leidende speler op de Nederlandse markt voor het matchen, bemiddelen en administreren van ingehuurde freelancers, ZZP-ers en professionals voornamelijk met een ICT achtergrond. Value8 heeft besloten tot deze belangvergroting vanwege het perspectief op autonome groei en verbetering van de winstgevendheid, alsmede de mogelijkheden om in deze sector schaalvergroting te realiseren. Een dergelijke stap kan tot aanzienlijke synergievoordelen en waardecreatie leiden. Als gevolg van de vergroting van het belang zal Value8, als meerderheidsaandeelhouder, de resultaten van Source Group mee-consolideren.

    Ik verwacht niet meteen GLPG-, Esperite- of TomTom - achtige taferelen, maar een beetje meer erkenning dat hier wat moois gaande is, mag onderhand wel.
    Op naar de 3 euro zou ik zeggen.

  6. [verwijderd] 26 mei 2015 20:46
    Maybe an opportunity for Source to announce that they delay the AVA as also the annual account needs to be published 42 days before the AVA?

    •De publicatie van het Jaarverslag 2014 van de vennootschap is vertraagd. Naar verwachting volgt de publicatie in de week van maandag 18 mei as. Links to source.eu/actief-op-flexmarkt/activit...

    It is not published we see! Does anyone have a link?

    Would be the right thing to do anyway, as the mayority stock owner Value8 is a little bit occupied with Amsterdamgold?

    Is this way W. van Alphen has left the Source building?

    www.afm.nl/nl/professionals/registers...
  7. TheAdmiral 10 juni 2015 08:56
    Dit lijkt me wederom positief nieuws voor Source Group:

    Value8 neemt Proud over
    Redactie ABM Financial News - 10 juni 2015, 08:35
    Overname volgt na intentieverklaring.
    Value8 heeft Proud Company overgenomen. Dit maakte het investeringsvehikel onder leiding van Peter Paul de Vries woensdag voorbeurs bekend.

    Als een verrassing kwam de overname niet. Op 21 mei meldde Value8 reeds dat het een intentieverklaring had getekend voor de overname. Alvorens de acquisitie kon worden afgerond, moest het boekenonderzoek ook naar tevredenheid worden afgerond, stelde Value8 toen.

    In 2014 behaalde Proud een omzet van 12 miljoen euro en was er volgens Value8 sprake van een "goede" winstgevendheid.

    Met Proud versterkt Value8 de eigen activiteiten op het vlak van interim professionals. Value8 heeft reeds een meerderheidsbelang in Source Group. In de komende periode wil Value8 de mogelijkheden onderzoeken van samenwerking tussen Proud en Source.

    Enne, die uitzendsector draait als een tierelier. Wanneer gaat dit bij aanverwante, kleinere bedrijven als Source Group, DPA ook eens zichtbaar worden in de koers ?
  8. TheAdmiral 10 juni 2015 10:33
    Samenwerking Source-Proud onderzocht

    Source Group heeft een sterke klantenbasis, een internationale footprint en aanzienlijke schaal (omzet 2014: 185 miljoen euro), terwijl Proud Company goed is in plaatsingen en duidelijk hogere marges realiseert. Samenwerking tussen Source Group en Proud Company zou derhalve tot duidelijke meerwaarde voor beide ondernemingen kunnen leiden.

    Goed nieuws allemaal en dat ook nog in een fors aantrekkende economie.
    Naar mijn bescheiden mening moet die koers van Source Group, die al tijden niks doet, een keer flink omhoog gaan.
  9. forum rang 4 Nel 24 juni 2015 09:42
    tja Arie S het is vreemd dat deze turnaround nog niet ontdekt is
    Value8 heeft weer 20% extra belang en zag dat er maar 7,7 mln uitstaande aandelen zijn dus er zijn maar weinig aandelen op de markt.
    die overname van Proud Company is een sterke zet want als je de berichten leest van dit bedrijf groeit het in volle vaart en meerdere berichten geven aan dan de sector elkaar opzoekt om sneller volwassen te worden en zodoende de combinatie Source Group en Proud Company niet slecht bedacht is van Value8
    door de nieuwe regelgeving is het voor bedrijven een ingewikkelde procedure geworden en maakt de payroll bedrijven aantrekkelijk.

    dus zodoende is het apart dat het aandeel weinig doet maar dit komt ook omdat het genoteerd staat op de lokale markt.
    denk als hier eenmaal de bal gaat rollen de koers een flinke sprong kan gaan maken en dat is ook de opzet van Value8 !

    koers zit nu al een jaar klem tussen de 2,10-2,50 .

    alert en zoals gezegd zie wel kansen.
  10. forum rang 4 Nel 24 juni 2015 09:59
    de economie speelt natuurlijk ook een rol en die zijn gunstig aan het worden dus het zal een optelsom zijn

    Groei sterker dan gedacht in eerste kwartaal

    Gepubliceerd op 24 jun 2015 o

    DEN HAAG (AFN) - De Nederlandse economie is in het eerste kwartaal met 0,6 procent gegroeid ten opzichte van de laatste periode van 2014. Dat meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) woensdag op basis van een tweede raming. Bij een eerdere schatting, medio mei, rolde er nog een groei uit van 0,4 procent
122 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 ... 7 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links