Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Stamcellen en medische mogelijkheden

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
582 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 26 27 28 29 30 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
NVS
0
FRC
0
Eind september nadert, weet iemand iets meer hier over?

(Dikke) darmkanker
EVENTY is a mass product targeting population with and without history of colorectal cancer, the second most common cancer and cancer-related death. Eventy. the colorectal cancer risk screening test, will be available through Esperite’s entire network by September’s end. Over Eventy is minder geschreven door Esperite. Wel wordt in verschillende sublinks van Esperite gewag gemaakt van de aanstaande introductie.
[verwijderd]
0
veel kopers... zucht... kan zomaar naar beneden getrapt worden. gelukkig heb ik maar een kleine positie ingenomen
[verwijderd]
0
er is wel iemand serieus aan het kloten met het orderboek. die verkoper nu op 2.232 blijft telkens zijn laat verlagen. ook nabeurs komen er plots blokjes zodat niemand de koers omhoog kan zetten.

je moet er eens goed op letten. hij probeert echt de angst erin te krijgen en de koers te drukken. Reden? geen idee... zelf gigantisch willen inkopen rond 2€ en tot daar proberen de koers te drukken ?
[verwijderd]
0
edit: heeft zich nu laten zakken tot 2,215. en geloof mij dit is niet iemand dit gewoon zijn stuks kwijt wil , koste wat kost.. het is al enkele dagen bezig dat een persoon (met ongeveer deze aantallen) de koers probeert te manipuleren..

ze willen gwn met een zeer laag volume de koers richting geven en angst uitlokken. het is hem gelukt ook aangezien er vandaag 1 iemand even snel 12k verkocht heeft.
[verwijderd]
0
en weer naar slot toe dat gigantisch laatblok op 2,20 nu.

de koers moet gewoon op lage volumes naar beneden. want die 9K gaat echt niet door. ze willen gwn kleinere particuliertjes laten verkopen op die lagere koersen. nog even drukken tot 2€ en dan weer zelf alles opkopen? ziekelijk bedoening. ik blijf gewoon zitten. 2€koop ik bij. mij zullen ze niet flikken
alblas100
0
Effe zomaar hard op hoe groot is de kans dat Amar de toko helemaal over neemt met bevriende investeerders ze hebben al 27% van de aandelen toch nog 3% en ze moeten een bod uit brengen.
[verwijderd]
0
kijk weer dat laatblok op 2,20.. om te lachen. het moet en zal naar de €2 om zoveel mogelijk stoplossjes te laten afgaan. zo kan de partij zelf gigantisch inkopen. en nadien zul je zien dat er plots weer een PB komt opdagen...
[verwijderd]
0
en voila, blijven verlagen. 2,18 nu. deze stuks worden niet gezet om echt te verkopen hoor... Gewoon paniek blijven zaaien en met lage volumes te koers zo hard drukken. ziekelijk
[verwijderd]
0
geen commentaar.. belachelijk dit. zelf laatblokken zetten en niet willen verkopen en telkens weer iemand die erin trapt en stukken (met vrij beperkt volume) de koers lekker zwaar laat zakken
FRC
0
quote:

Maeseke1 schreef op 23 sep 2015 om 09:52:


en voila, blijven verlagen. 2,18 nu. deze stuks worden niet gezet om echt te verkopen hoor... Gewoon paniek blijven zaaien en met lage volumes te koers zo hard drukken. ziekelijk

goed gezien, de weg is vrij gemaakt!
[verwijderd]
0
ben uitgestapt op 2,145. minimaal verlies genomen (avg inkoop 2,31).

vertrouw het zaakje niet meer sorry mensen... uit AMX gesmeten en telkens die laatblokken en die manipulatie...

als we plots hard zouden stijgen gun ik het jullie , ik neem het risico niet. voorspel binnenkort onder 2€.

ik stap wel weer in op moment dat er een PB komt, direct instappen 's morgens dan en een ritje maken. voor de rest blijf ik eraf hier.
Diegy
0
Koers is wel heel fors naar beneden gestampt. Laatst een emissie gedaan bij een grootaandeelhouder op een koers van 3,08. Lijkt me dat hij dat niet voor niets doet op een koers van 3,08. Ik ga een koop order plaatsen iets boven de 2 euro. Koers steeg 4 weken geleden nog naar 3,48 na een positief bericht.
582 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 26 27 28 29 30 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Esperite Meer »

Koers 0,091   Verschil +0,00 (+0,89%)
Laag 0,089   Volume 143.414
Hoog 0,092   Gem. Volume 185.766
20-sep-19 17:19
label premium

Twijfels rond Esperite

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium