Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

ARCADIS 2015

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
485 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 21 22 23 24 25 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
voda
0
Arcadis krijgt opdracht van BAM voor ontwerp Uithoflijn Utrecht

AMSTERDAM (Dow Jones)--Arcadis nv (ARCAD.AE) heeft van Koninklijke BAM Groep nv (BAMNB.AE) de opdracht gekregen voor het ontwerp van de traminfrastructuur van de Uithoflijn in Utrecht, meldt het concern donderdag voorbeurs.

Met de opdracht is een omzet gemoeid van circa EUR5 miljoen, meldt het bedrijf in het begeleidend persbericht.

De Uithoflijn is acht kilometer lang en telt negen haltes. BAM is inmiddels gestart met de ontwerpactiviteiten, mobilisatie en werkvoorbereiding, meldt Arcadis, eraan toevoegend dat eind 2015, begin 2016 wordt begonnen met de aanleg van de infrastructuur van de tramlijn. Medio 2018 start de exploitatie van de lijn.

Met de bouw van de lijn is een bedrag gemoeid van circa EUR440 miljoen, waarbij het aandeel van BAM circa EUR70 miljoen bedraagt.


- Door Patrick Buis; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 52 00; patrick.buis@wsj.com

voda
0
Arcadis geselecteerd voor raamcontract door ministerie

AMSTERDAM (Dow Jones)--Arcadis nv (ARCAD.AE) is door het ministerie van Infrastructuur en Milieu geselecteerd voor een raamcontract voor adviesdiensten inzake luchthavens en luchtvaart, meldt de onderneming maandag.

Het gaat om opdrachten binnen het raamcontract over onder andere luchtverkeer, verkeersroutes, vliegveiligheid, geluid en overige effecten. Arcadis meldt dat ook de relatie van de luchthaven met de omgeving deel uitmaakt van het contract.

Het raamcontract heeft een looptijd van twee jaar, met twee keer een mogelijke verlenging van elk e e n jaar. Arcadis maakte geen financiele details bekend.


- Door Levien de Feijter; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 52 00; levien.defeijter@wsj.com

voda
0
Arcadis gaat werken aan metrolijn in Qatar

AMSTERDAM (Dow Jones)--Advies- en ingenieursbureau Arcadis nv (ARCAD.AE) gaat werkzaamheden uitvoeren voor een metrolijn in Qatar, waarvoor het concern bijna EUR20 miljoen ontvangt.

Arcadis gaat onder andere ontwerp- en bouwadviezen verschaffen voor de Gold Line metrolijn in Doha. Eerder was het concern betrokken bij de Red Line South metrolijn in de hoofdstad van Qatar.

Arcadis werkt voor aannemer ALYSJ JV, een joint venture van verschillende internationale en lokale bouw- en ingenieursbureaus. De uiteindelijke klant is Qatar Rail Company.


- Door Levien de Feijter; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 52 00; levien.defeijter@wsj.com


Cu Chulainn
0
Arcadis houdt dijken tegen het licht 08:23 2-7-2015

ARNHEM (AFN) - Arcadis test het komende halfjaar de veiligheid van 55 kilometer dijk langs de Nederrijn en Lek, en daarnaast een elftal zogenoemde kunstwerken (bijvoorbeeld bruggen, viaducten en tunnels). Dat maakte het ingenieursbedrijf donderdag bekend. Hoeveel de klus opbrengt, werd niet vermeld.

Arcadis houdt dijken tegen het licht De dijken en kunstwerken maken deel uit van de Dijkversterking Centraal Holland, essentieel voor de bescherming van de Randstad tegen hoogwater. Het onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van een samenwerkingsverband van vier waterschappen.

Het gaat volgens Arcadis niet om een doorsnee onderzoek. Er wordt uitgegaan van nieuwe veiligheidsnormen, waarvoor de manier van toetsen nog in ontwikkeling is. Met een zelfbedachte aanpak loopt het bedrijf naar eigen zeggen voorop bij het in de praktijk brengen van de nieuwe regelgeving.
sobbor2
0
Advies van ABN Amro over Arcadis

Beurshuis ABN Amro
Aandeel Arcadis
Datum 07 juli 2015
Advies Kopen
Koersdoel 29,00 EUR
Cu Chulainn
0
Arcadis sluit contract met HSBC 8-7-2015

AMSTERDAM (AFN) - Arcadis heeft een vijfjarig contract binnengesleept met HSBC. Het ingenieursbureau gaat de wereldwijd opererende bank begeleiden en adviseren bij investeringen in zijn kantorennetwerk, maakte het woensdag bekend.

Arcadis sluit contract met HSBC Doel is om de kosten en risico's voor HSBC binnen de perken te houden en de impact op het milieu te verminderen. Financiële details over het contract werden niet vermeld.
voda
0
Arcadis opdracht HSBC bewijst succes strategie Buildings divisie - Market Talk

AMSTERDAM (Dow Jones)--Arcadis (ARCAD.AE) is ingehuurd door HSBC als programma manager voor de wereldwijde investeringen in het vastgoed van de bank, om zo meer efficiency te bewerkstelligen. Dit type contracten, waar unieke deskundigheid voor nodig is en waar slechts weinig bedrijven toe in staat zijn, is waar de Buildings divisie van Arcadis zich op richt en de opdracht laat volgens SNS-analist Edwin de Jong zien dat de strategie vruchten afwerpt. Arcadis is volgens hem zeer goed gepositioneerd voor dergelijke contracten aangezien het concern wereldwijd actief is en daarmee grote bedrijven goed kan bedienen. SNS heeft een buy advies met een koersdoel van EUR35 op het fonds. Omstreeks 10.50 uur noteert het aandeel 0,3% hoger op EUR23,46, terwijl de Midkap met 0,1% daalt. (levien.defeijter@wsj.com)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

Cu Chulainn
0
Bijna 50% verschil tussen het koersdoel van SNS en de huidige koers.
Is SNS nou zo slim en is dit een uniek koopmoment of zit SNS er volledige naast?
lucky14
0
quote:

Cu Chulainn schreef op 8 jul 2015 om 16:54:


Bijna 50% verschil tussen het koersdoel van SNS en de huidige koers.
Is SNS nou zo slim en is dit een uniek koopmoment of zit SNS er volledige naast?

Heb nog geen positie,maar begin dit fonds als een achterblijver te zien.

Wat zijn de taxaties voor de wpa dit jaar??
sobbor2
0
lucky14
0
quote:

sobbor2 schreef op 10 jul 2015 om 14:48:


blijft zeker achter , half april nog op ruim 31 euro . Dus grijp je kans
Is het ook niet zo dat arcadis veel kosten ivm de overnames in het eerste kwartaal hebben genomen?
Daar moet vlgs mij een stuk margeverbetering mogelijk zijn. De vraag is of dat al in het 2e kwartaal zichtbaar wordt.
lucky14
0
quote:

pilot1 schreef op 13 jul 2015 om 10:10:


Vrijdag ook ingestapt.
Heeft nog een hoop in te halen .


Ben wel overtuigd, maar wacht nog even met een aankoop, denk dat deze week het Griekse toneelspel nog wel een staartje kan krijgen.
sobbor2
0
AMSTERDAM (AFN) - Een consortium onder leiding van advies- en ingenieursbureau Arcadis gaat het Colombiaanse ministerie van Milieu adviseren bij een plan om de kust in het land te beschermen. Dat werd dinsdag bekendgemaakt.
dyonisdude
0
Wat zijn de verwachtingen voor de resultaten einde deze maand?
Zijn de vooruitzichten in Brazilië ondertussen verbeterd?
lucky14
0
Iets beter denk ik dan q1, doordat de overnames iets hogere marges hebben opgeleverd.Ik denk dat Arcadis bewust een stukje pijn in het eerste kwartaal heeft genomen.Brazilie is een groot vraagteken, evenals Noord Amerika trouwens.Ik bezit nog geen aandelen, maar wacht wel op een iets lagere koers(23,50) of lager.
dyonisdude
0
Ik bezit ze al enkele maanden en heb zo'n 18% verlies.
Sinds de tegenvallende resultaten in april zijn er wel wat positieve deals gesloten maar over Brazilië vind ik geen info.
Als ze rond 23 komen dacht ik ook bij te kopen, ik wacht nog af.
lucky14
0
quote:

dyonisdude schreef op 15 jul 2015 om 17:42:


Ik bezit ze al enkele maanden en heb zo'n 18% verlies.
Sinds de tegenvallende resultaten in april zijn er wel wat positieve deals gesloten maar over Brazilië vind ik geen info.
Als ze rond 23 komen dacht ik ook bij te kopen, ik wacht nog af.


Ik wacht ook nog even af, maar denk als de cijfers niet tegenvallen je een mooi aandeel hebt.Koersdoelen liggen op de dertig, of erboven.Ook het orderboek is goed gevuld.Op deze koers een dividendrendement van bijna 3%.Gewoon vasthouden en op slechte dagen evt bijkopen.
noos
0
485 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 21 22 23 24 25 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Arcadis Meer »

Koers 16,650   Verschil +0,14 (+0,85%)
Laag 16,520   Volume 111.937
Hoog 16,680   Gem. Volume 121.254
17-jun-19 17:35
label premium

Meevallend Arcadis (update)

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium