Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Arcadis AEX:ARCAD.NL, NL0006237562

  • 59,600 16 apr 2024 17:35
  • +0,550 (+0,93%) Dagrange 58,100 - 60,100
  • 192.175 Gem. (3M) 133,6K

ARCADIS 2015

485 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 25 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Vlaming 5 januari 2015 08:51
    Royal HaskoningDHV beschermt kust Bangladesh
    Gepubliceerd op 5 jan 2015 om 07:18

    AMERSFOORT (AFN) - Royal HaskoningDHV ontwerpt de komende zes jaar honderden kilometers aan dijken in Bangladesh. Daarbij gaat het bedrijf ook toezien op de bouw en is het verantwoordelijk voor het projectmanagement. De branchegenoot van Arcadis maakte maandag bekend dat de klus een waarde heeft van 10,5 miljoen euro.
    De dijken moeten zeventien kustpolders beschermen tegen natuurrampen en de gevolgen van klimaatverandering. Het totale projectgebied heeft een omvang van circa 1000 vierkante kilometer. Het contract maakt deel uit van een door de Wereldbank gefinancierd project van de overheid van Bangladesh.

  2. [verwijderd] 6 januari 2015 12:19
    Hoogheemraadschap Delfland kiest voor IPM ondersteund door ARCADIS

    Steeds meer waterschappen en gemeenten gaan over op het gebruik van het Integraal Project Management (IPM) model bij de voorbereiding en uitvoering van infrastructurele projecten. Zo ook het Hoogheemraadschap van Delfland. Het IPM-model is een samenwerkingsmodel dat zorgt dat alle aspecten van een project de juiste aandacht krijgen. Het grote voordeel van dit model is de eenduidigheid in de projectorganisatie.

    Het Project Management Bureau (PMB) van het hoogheemraadschap van Delfland maakte de transitie naar het werken volgens het IPM-model. Samen met het management van het PMB begeleidde en ondersteunde ARCADIS deze implementatie. Het begon allemaal met het geven van een basistraining IPM. Met diverse workshops en ook sparring-sessies is het model gezamenlijk verder uitgerold. Hierbij werd gebruik gemaakt van de theorie van IPM, de ervaringen vanuit ARCADIS en de ervaringen vanuit andere waterschappen met IPM.

    Onderwerpen die aan de orde kwamen, waren onder meer de relatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Verder ging het over delen van kennis, de organisatie van een gezonde spanning het team, manieren van samenwerken. Een belangrijk onderdeel was het zorgen voor evenwicht tussen de rollen en het voorkomen dat het alleen over managen of projectbeheersen gaat, waarbij het gevaar bestaat om de focus op de inhoud te verliezen. Samen zijn we professioneel en met humor aan de slag gegaan.

    www.arcadis.nl/nieuwsbericht/Hoogheem...
485 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 25 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Koersdoel gehaald: is Arcadis nog koopwaardig na +60%?

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links