Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

ICT 2015

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
276 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
A. Beets
0
guusje
0
@ A Beets,
Even op ons eigen ICT draadje, bedoelde niet de koerswinst verhouding,
maar het aandeel kost meer, natuurlijk terecht.
Ben benieuwd naar de jaarcijfers, nog meer naar de outlook van ICT.
A. Beets
0
Nel
0
Hij neemt belangen in kanshebbers die potentie hebben op termijn
Je bent redelijk actief op het forum meer tijd of een andere reden:-)
A. Beets
0
Er gebeurd weer wat ;-) Ik zit al heel lang 2jaar+ in beide fondsen. Simpele business en makkelijk te begrijpen. Nu de economie begint aan te trekken kan je verwachten dat de hefboom bij een ICT of DPA gigantisch is. ik ben benieuwd naar de cijfers.

Vorig jaar was voor ICT nog helemaal niet zo makkelijk. Phillip Morris die dicht ging, ASML die behoorlijk wat heeft terug gegeven Post-NL die projecten uitstelde........ vergelijking voor 2015 is niet slecht. Als de economie (een beetje) aantrekt en de 2 grotere concurrenten TMC (het rommelt nadat ze van de beurs zijn gehaald) en Nspyre (nu net door fransen overgenomen) druk met zichzelf zijn... kan het zomaar leuk worden!

We zullen het zien.
Dongen
0
wordt dit na Esperite, MDxH en Galapagos het volgende "speculatieve" fonds? Vandaag in "een" keer meer dan de gemiddelde omzet!
guusje
0
Ben vooral geinteresserd in de vooruitzichten, we gaan het beleven, wel opvallend meer volume.
A. Beets
0
quote:

Dongen schreef op 25 feb 2015 om 09:38:


wordt dit na Esperite, MDxH en Galapagos het volgende "speculatieve" fonds? Vandaag in "een" keer meer dan de gemiddelde omzet!


Wat is er "speculatief" aan ICT? Ik ben al jaren aandeelhouder. Belegger dus. Bedrijf heeft een hele simpele strategie en een simpel bedrijfsmodel. Niks speculatiefs aan lijkt mij.
A. Beets
0
ICT is een bedrijf dat zich op de top van de markt "vergreep" aan een overname in Duitsland. Ze hebben daar vervolgens een hele hoop geld weggepist. Gevolg was een koers van 3,5 euro. Dit was veel te goedkoop maar het glas was halfleeg. Vervolgens is management verwisseld, Duitsland gesloten. Er is een verjonging ingezet en het bedrijf concentreert zich weer op de (Brabandse/Nederlandse) thuismarkt. Gevolg is een stukje koersherstel naar de 6,5 nu. Op dit moment begint de markt weer aan te trekken, ICT is hier klaar voor. Neemt mensen aan. Gevolg zou moeten zijn dat we weer naar "vroegere" waarderingen kunnen. 10+
A. Beets
0
Dus verwar deze mooie parel niet met speculeren, Galapagos, MD-nogwat of gokken hahaha ;-)
guusje
0
Idd Beets, ICT is een geheel ander bedrijf, ook wat specifieker ,weinig aandelen in omloop ,minder speculatie, beleggers die 5procent of meer in handen heeft zijn geen speculanten.
Dongen
0
Als ik spreek van het volgende "speculatieve" fonds ? dan duid ik niet op degelijke en wel-overwegende beleggers, maar op hen die rucksichtslos in een fonds stappen om een speculatief ritje te maken. Mijn opmerking is met name ingegeven door de onvoorspelbare omzetten in dit fonds. Dat duidt niet bepaald op stabiliteit.
Ik zit al vele jaren in dit fonds en heb de ontwikkelingen knarsetandend aangezien omdat ik vind dat dit bedrijf veel potentie had en heeft. Toch blijf ik in dit fonds zitten en verwacht ook betere tijden.
stalker
0
quote:

A. Beets schreef op 25 feb 2015 om 19:41:


ICT is een bedrijf dat zich op de top van de markt "vergreep" aan een overname in Duitsland. Ze hebben daar vervolgens een hele hoop geld weggepist. Gevolg was een koers van 3,5 euro. Dit was veel te goedkoop maar het glas was halfleeg. Vervolgens is management verwisseld, Duitsland gesloten. Er is een verjonging ingezet en het bedrijf concentreert zich weer op de (Brabandse/Nederlandse) thuismarkt. Gevolg is een stukje koersherstel naar de 6,5 nu. Op dit moment begint de markt weer aan te trekken, ICT is hier klaar voor. Neemt mensen aan. Gevolg zou moeten zijn dat we weer naar "vroegere" waarderingen kunnen. 10+een ieder weet dat overnames een extra premie kosten op een koers .
vervolgens lopen ze een verhaal te vertellen dat het over te nemen bedrijf in de strategie past , vervolgens is het management die allereerst zijn zakken vult,per slot van rekening het is een te ontwikkelen product die uit eindelijk uit de pijplijn moet komen en verkoopbaar is . Mijn mening is dat dat bedrijven het best van binnenuit kunnen groeien om hun personeel en aandeelhouders en management te kunnen belonen voor de geleverde resultaten en waarde creeren binnen het bedrijf
ik beleg al lange tijd in ict en moet eerlijk zeggen het heeft mij nog geen tevreden gevoel gegeven . Het personeel en management volgt ook de iex en forums
het is dit communicatie kanaal waarin ik tegen het ICT management zou willen zeggen ;kom eens op laat eens wat zien ipv een dooie mus op de beurs te zijn?
guusje
0
Stalker,
Die dooie mus ben ik met je eens, de koers ontwikkelt traag, er zijn veel aandelen in vaste handen, je kan ook niet zoveel beweging in dit aandeel verwachten, de meeste beleggers zitten heel lang in ICT, als ik mijn eigen als voorbeeld neem verkoop ik ook mijn aandelen niet,
Weten kan ik het niet wel hopen dat er goede vooruitzichten te verwachten is wat het aandeel een boost kan geven.
276 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

ICT Group Meer »

Koers 12,850   Verschil +0,15 (+1,18%)
Laag 12,700   Volume 3.460
Hoog 12,950   Gem. Volume 1.249
24-jun-19 16:09
label premium

ICT: Sterke start

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium