Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Wake Up!

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
6.505 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Dream*On
1
DeZwarteRidder
0
Kat die twintig jaar burgemeester van dorp Alaska was overleden

Gepubliceerd: 24 juli 2017 02:41 Laatste update: 24 juli 2017 06:54

De burgemeester van het dorp Talkeetna in Alaska, de kater Stubbs, is dit weekend op 20-jarige leeftijd overleden.

Dat maakten zijn eigenaren zondag bekend.

Stubbs werd in 1998 verkozen tot burgemeester van Talkeetna. De inwoners van het dorp in de meest noordelijk gelegen Amerikaanse staat zagen geen geschikte kandidaten om op te stemmen, en besloten campagne te gaan voeren voor de kat.

Met succes, want Stubbs werd verkozen tot burgemeester van het dorpje dat sinds dat moment geen mens meer als burgemeester heeft gehad. Talkeetna werd in de jaren die volgden een ware toeristische trekpleister. Dagelijks vonden tientallen toeristen hun weg naar het dorp om de burgervader te ontmoeten.

De kat overleefde in 2013 nog een aanval van een hond.
Door: NU.nl
DeZwarteRidder
0
Canadees met 24 vrouwen voor de rechter
1 uur geleden

Een voormalig Canadese bisschop, is schuldig gevonden aan polygamie. De 60-jarige Winston Blackmore is met maar liefst 24 vrouwen getrouwd en heeft 148 kinderen. Blackmore stond maandag samen met zijn schoonbroer James Oler (53), die 5 vrouwen heeft, voor het Hooggerechtshof van British Columbia. Beiden kunnen een gevangenisstraf krijgen van vijf jaar.

De twee sekteleiders komen uit Bountiful, een klein plaatsje in British Columbia met zo’n 1.500 inwoners. De mannen zijn al tientallen jaren aan het strijden met de Canadese autoriteiten. Polygamie is verboden in Canada, maar in verband met hun religie vinden de mannen dat ze het recht hebben om met meerdere vrouwen te trouwen. Het eerste onderzoek werd gestart in de jaren 90 en de mogelijkheid bestaat dat de verdachten ook met deze zaak naar het Canadese Hooggerechtshof stappen.

Sekte

Blackmore is enkele jaren bisschop geweest binnen de Fundamentalistische kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen. Nadat hij in 2002 werd geëxcommuniceerd, is hij zijn eigen sekte begonnen.
DeZwarteRidder
0
25 euro voor twee uur hengelen
Airbnb biedt excursies aan
Vandaag, 09:13

amsterdam - Airbnb-gasten in Amsterdam kunnen naast het huren van een kamer of appartement ook uitjes boeken. Zoals 25 euro betalen om twee uur lang plastic uit de gracht te vissen.

De uitjes worden niet door het bedrijf zelf gehouden, maar door de gebruikers. Het bedrijf startte vorig jaar al met Airbnb Trips, zoals de excursietak heet, maar had toen de Nederlandse hoofdstad nog niet in het programma opgenomen. Sinds kort is dat wel het geval.

Inmiddels wemelt het al van uitstapjes, die aanbieders op het platform voor niet geringe prijzen aan toeristen aanbieden.

Zo kost een kookles met een Syrische vluchteling 89 euro, kan voor 65 euro een tour gemaakt worden langs drie of vier lokale bierbrouwerijen en voor 25 euro mag twee uur plastic uit de grachten worden gevist voor een brandschoon geweten.

Met het aanbieden van excursies wil Airbnb naar eigen zeggen toeristen een ’unieke ervaring bieden’, omdat het lokale Amsterdamse vakantieverhuurders inzet als experts om bezoekers de stad van een geheel andere kant te laten zien.

Bovendien, zo stelt het omstreden platform, draagt het organiseren van excursies door lokale verhuurders bij om toeristen weg te houden bij de extreem drukke toeristische trekpleisters. Dat is volgens Airbnb, geheel naar de wens van de gemeenteraad, goed voor de spreiding van de drukte in de stad.

In de praktijk blijkt dat echter vooral voor de bühne, aangezien het gros van de aangeboden excursies in het centrum wordt georganiseerd.
DeZwarteRidder
0
Trio op balkon bereikt dieptepunt: 2 gewonden
37 min geleden

BAD BREISIG - Een trio tussen een man en twee vrouwen op een balkon in het Duitse Bad Breisig kende meer dieptepunten dan hoogtepunten. Het drietal had donderdag de slaapkamer ingewisseld voor een balkon. Dat leek goed te gaan tot een van de vrouwen een climax bereikte en plots, geheel naakt, drie meter naar beneden viel.

Haar vriendin snelde omlaag om hulp te verlenen en nam daarbij de trap. Ze struikelde echter en viel, ook naakt, op de grond.

De man trof beide vrouwen gewond aan en schakelde de hulpdiensten in. De vrouw die van het balkon viel zou haar benen hebben gebroken. De vrouw die van de trap viel brak haar armen en haar nek. Beide vrouwen zijn niet levensbedreigend gewond.
’Positioneel probleempje’

„Tijdens de daad was er een praktisch positioneel probleempje”, zou de man hebben uitgelegd. De dame die van het balkon naar beneden viel zou tegen de reling hebben geleund.

De politie wilde niet zeggen wie de drie waren. Dit om hen dit gênante nieuwsfeit te besparen, aldus het Duitse General-Anzeiger. De vrouwen herstellen nu in het ziekenhuis.
haas
0
beursbrink: DEADLINE: U heeft nog 12 uur
Slim beleggen:Nieuwe koopkans nabij
rohstofrakete: 4 Neu-Aufnahmen (Nr.3 wird sich verdreifachen) im Trading-Depot

usw. usw :)
DeZwarteRidder
0
’Facebook-robot slaat op hol’
1 uur geleden DFT

Facebook heeft de bouw van slimme zelfdenkende robots vroegtijdig moeten afbreken. De robots in kunstmatige intelligentie bleken illegaal hun eigen taaltje te hebben ontwikkeld.

Dat hebben bronnen binnen Facebook tegenover technologieblog Tech Times gemeld.

De robots moesten zelf vervolgstappen in de programmeertaal bedenken voor apparaten. Ze kwamen echter vanuit het niets met een coderingstaal waar het Facebook-personeel weinig tegen kon doen maar ook niet begreep.

De robots gingen door de grenzen van wat programmeurs vooraf als norm hadden vastgesteld. Het taaltje tussen de robots kregen Facebook-programmeurs niet voldoende beperkt, waarop het project tijdelijk werd stilgelegd, aldus het blog.

Engels genegeerd

De robots begonnen in het Engels, maar bedachten daarna de eigen taal die voor de softwaremakers totaal niet te volgen zou zijn geweest.

De sociale mediareus steekt momenteel miljarden in kunstmatige intelligentie, bijvoorbeeld voor besturing van zelfrijdende auto’s. Vanaf juni was bekend dat de zogeheten dialogue agents een eigen taal ontwikkelden.

De robots bleken voor programmeurs ,,ongelooflijke sterke onderhandelaars”,melden de bronnen tegen Tech Times.

Weinig kennis

Het probleem blijkt enkele dagen nadat topman Elon Musk van de zelfrijdende batterijautomaker Tesla meldde dat het begrip bij topman Mark Zuckerberg van Facebook van kunstmatige intelligentie maar zeer beperkt is.

Facebook reageert niet op het bericht, maar doet dat zelden op dergelijke ontwikkelproblemen.

Echo Hawkings

Eerder waarschuwden experts in kunstmatige intelligentie zoals hoogleraar Stephen Hawkings voor de te grote macht van de zelfdenkende robots.

Elon Musk hamert al langer op ’het grootste gevaar voor de mensheid’. Zuckerberg noemde die zorgen recent onnodig en onverantwoord.
DeZwarteRidder
0
Snackbar FEBO kondigt eigen kledinglijn aan
16 min geleden Redactie

AMSTERDAM - Fans van snackbar FEBO kunnen binnenkort een kroketje uit de muur trekken in een matching outfitje van de Amsterdamse snackketen. Dat kondigt het bedrijf aan met een video op Facebook.

In het filmpje komen een kort broekje en een shirt met de hoofdletter F voorbij, net als knalrode slippers waar groot FE en BO op staat.

’Binnenkort in een webshop bij jou in de buurt...’, kondigt FEBO aan in het bericht. Of de drie kledingstukken echt in de verkoop gaan of dat het mogelijk om een stunt gaat, kan de snackbarketen dinsdagochtend nog niet vertellen aan De Telegraaf.

Het filmpje wordt onder fans met enthousiasme ontvangen. Vooral jongeren lijken de humor van knalrode snackslippers wel te kunnen waarderen. „Deze wil ik voor mijn verjaardag”, zegt de een. „Ik heb dit nodig”, grapt een ander.
DeZwarteRidder
0
Onvergetelijke vakanties
Horrorhotel vol bedwantsen: 'Eenmaal thuis kroop er nog een uit de koffer'
1 uur geleden

Het is zo’n beetje de nachtmerrie van elke reiziger: bedwantsen. De kruipigere krengen die zich ’s nachts volledig vergrijpen aan jouw bloed en jeukerige bulten achterlaten. Ze vertoeven het best in ranzige hotels. Iris (26) had dat dubbele ongeluk toen ze samen met haar zusje op vakantie was in Napels.

Bedwantsen bleken niet hun enige zorg. Iris en haar zus kwamen in een kamer terecht waar de stopcontacten uit de muren hingen, schimmel en onverklaarbare vlekken de muren sierden en de kalk de douchekop verstopte. Ze kregen een andere kamer die, vergeleken met de vorige, een waar paradijs was. Totdat ze er aan het einde van de week achterkwamen dat er achter de kast een heus bedwants nest zat.

Lees het artikel nu op VROUW.nl: 'Op de een na laatste dag, toen ik even lag uit te puffen op bed, zag ik plotseling een beest lopen in mijn ooghoeken. Gillend stond ik op en sloeg hem dood met het eerste wat ik kon vinden.'
haas
0
nadat ze of man of vrouw zijn geworden/er voor gevochten hebben om dat te zijn gaan ze die mensen bij NS oa. begroeten met beste reizigers.

Wat 'n zotte tirelantijnen:)
bik
0
Zo zijn er ook nog velen,die zich man noch vrouw voelen.Zo ken ik ook een kustenaar met haar tot op zijn schouders.Hij is al 45 jaar,en woont nog bij zijn ouders. Grr/
DeZwarteRidder
0
quote:

bik schreef op 6 aug 2017 om 15:22:


Zo zijn er ook nog velen,die zich man noch vrouw voelen.Zo ken ik ook een kustenaar met haar tot op zijn schouders.Hij is al 45 jaar,en woont nog bij zijn ouders. Grr/

Die kustenaar heeft als beroep 'kussen'...??
Dream*On
1
DeZwarteRidder
0
Britse agent krijgt jaar cel om filmen naakte mensen vanuit politiehelikopter

Gepubliceerd: 08 augustus 2017 18:46 Laatste update: 08 augustus 2017 19:27

Een Britse oud-agent is dinsdag veroordeeld tot een jaar celstraf vanwege het filmen van naakte mensen vanuit een politiehelikopter.

De 51-jarige Adrian Pogmore filmde tussen 2007 en 2012 twee naturisten zittend bij hun caravan op een camping, een moeder en haar dochters naakt zonnend en een koppel dat seks heeft in hun eigen tuin.

De agent bekende tijdens een eerdere zitting in de rechtbank van Sheffield al schuld. In 2015 ontsloeg het korps Pogmore na een intern onderzoek naar de affaire.

Pogmore werd volgens de BBC omschreven als een "door seks geobsedeerde luchtwaarnemer". Volgens de rechter stelde de oud-agent zich "letterlijk boven de wet" door de mensen van een grote hoogte te filmen. "Je gebruikte een helikopter van 2 miljoen pond voor je eigen seksuele nieuwsgierigheid. In plaats van misdaad op te sporen, pleegde je een misdaad", aldus de rechter.

Seksuele driften

De seksuele driften van de agent waren volgens de rechter bovendien zo sterk, dat Pogmore het risico nam om door zijn collega's in de helikopter betrapt te worden. Ook nam de rechter het de agent kwalijk dat zijn acties het vertrouwen van de bevolking in de politie ernstig hebben geschaad.

Eén van de vrouwen die door Pogmore werd gefilmd verklaarde: "Als je de politie niet kan vertrouwen, wie dan wel?".

Volgens de advocaat van Pogmore heerste er een "machocultuur" bij de politieafdeling, die zich uitte in "grove kleedkamerhumor". De veroordeelde agent schaamt zich voor zijn gedrag en begrijpt dat zijn daden "onverantwoord, ondoordacht en dwaas" waren.

Vrijspraak

Vier andere agenten van de politie South Yorkshire, onder wie twee piloten, werden vorige week vrijgesproken. Zij ontkenden iets met de opnames te maken te hebben en stelden niet te weten wat Pogmore aan het filmen was.

Bovendien was Pogmore de enige die steeds aanwezig was op de momenten dat de expliciete opnames werden gemaakt.

De zaak duurde ongeveer drie weken.
haas
0
haas
1
quote:

haas schreef op 9 aug 2017 om 00:17:


[...]

DAX-Crash: Alarmstufe Rot – Experten warnen extrem!“
6.505 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Wall Street hoger richting Fed-notulen

19:35 De aandelenbeurzen in New York stonden woensdag halverwege de handelsdag in de plus. Beleggers keken uit na...

  Indices

  AEX 550,42 +0,95%
  EUR/USD 1,1095 -0,04%
  Germany30^ 11.789,80 +1,19%
  Gold spot 1.503,95 -0,27%
  LDN100-24h 7.191,07 +1,85%
  NY-Nasdaq Composite 7.948,56 -0,68%
  US30# 26.211,42 +0,95%

  Stijgers

  ICT Group
  +8,73%
  Pharming
  +5,91%
  Accell
  +5,09%
  Vastned
  +3,49%
  TKH
  +3,39%

  Dalers

  Heijmans
  -4,80%
  B&S Gr...
  -2,90%
  Sif Ho...
  -2,76%
  OCI
  -1,88%
  Flow T...
  -1,67%

  Nieuws Forum Meer»

  (10)

  Donald de Kwakerd op 21-aug-19 19:37
  (1)

  suske wiet op 21-aug-19 18:50
  (3)

  Balance8992 op 21-aug-19 18:42
  (3)

  sok2 op 21-aug-19 18:39
  (23)

  Balance8992 op 21-aug-19 18:13

  Column Forum Meer»

  (101)

  Hassan de yassan op 21-aug-19 19:57
  (5)

  lodewijk70 op 21-aug-19 19:52
  (3)

  Erny op 21-aug-19 19:29
  (3)

  ffff op 21-aug-19 16:19
  (13)

  geobeo op 21-aug-19 13:47