Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Nanobiotix met haar NBTXR3 richting €80,- in 2014 ? (Heden €17,-)

524 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 27 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 24 maart 2014 10:29
    Nanobiotix 2014
    1 - Validatie pilot NBTXR3 eerste kwartaal van 2014
    2 - Start Fase NBTXR3 pivot stof zacht sarcoom na goedkeuring door de MSNA
    3 - Voorlopige resultaten geven aan het tweede hoofd-en halskanker NBTXR3
    4 - US partnerschap NBTXR3
    5 - mijlpaalbetaling met Aziatische partner voor NBTXR3.
    6 - Voortgang 2 andere producten
    7 - Start NBTXR3 op leverkanker
    8 - Start NBTXR3 uitbreidingen op andere indicaties van kanker behandeld met radiotherapie als glioblastoma, kanker van de endeldarm of prostaatkanker
  2. [verwijderd] 24 maart 2014 10:40
    3. Nanobiotix (zzeb top 30)
    mijn kennis van de zaak: + + +
    Headquarters: Parijs, Frankrijk
    - Techniek 'nanoXray': Een vorm van radiosensitisatie. Nanodeeltjes (en ja, je zult vaak horen het woord "nano" hier) 50 nanometer (ter vergelijking, de grootte van een virus is 100 nanometer) vallen in kankercellen, en de interactie sterk met X-stralen op radiotherapie, vrijgeven elektronen, die het effect van X9 en stralingsschade verhoogt om kankercellen in vergelijking met conventionele radiotherapie! Met dezelfde röntgendosis, de effectiviteit van radiotherapie en dus vermenigvuldigd, zonder dat meer schade aan gezond weefsel. Er zijn producten in de pijplijn 3.
    w
    ww.nanobiotix.com/en/wp-content/files_mf/1370204567Nanobiotix_June2013NanoXrayIn terimresultsSTS.pdf (verwijder de spaties)
    - NBTXR3: Fase 1. De nanodeeltjes worden direct geïnjecteerd in de tumor. Zou kunnen zijn CE gemarkeerd en in 2016 op de markt gebracht. Momenteel in ontwikkeling voor de sarcomen en kanker van het hoofd te behandelen, en vervolgens leverkanker.
    - Voor de ontwikkeling in Azië, het bedrijf in augustus 2012 heeft gesloten, een eerste partnership tot een maximum van $ 57.000.000 met het Taiwanese bedrijf PharmaEngine, op de ontwikkeling en commercialisering van NBTXR3 in de regio Azië-Pacific . Het programma moet starten in het tweede kwartaal van 2014 met twee indicaties, rectale kanker en mondkanker, lokaal gevorderde.
    - Voor de ontwikkeling in de Verenigde Staten, DNA Therapeutics mening dat tegen het einde van 2014, kan het een samenwerking met een farmaceutische speler beginnen met de ontwikkeling en commercialisering van NBTXR3 verzekeren.
    - Het bedrijf zal zich richten op de marketing en de lancering voorbereiding van NBTXR3 in Europa. Om dit te doen, DNA Therapeutics behoudt zijn financieringsstrategie, gebaseerd op het gebruik van de bijbehorende voordelen gegenereerd door partnerschappen en toekomstige markt.
    - NBTX IV: De nano-deeltjes worden intraveneus geïnjecteerd om alle delen van het lichaam en de aanval zelfs metastase bereiken.
    - NBTX TOPO: De nanodeeltjes in een plaatselijk toegepast tijdens chirurgie om de tumor gel te verwijderen om de tumor bed bereiden met postoperatieve radiotherapie.
    - Potentiële in alle vormen van kanker!
    - Interessant artikel over dit nanotechnologie:
    ht tp :/ / ar.iiarjournals.org/content/34/1/443.Long (verwijder de spaties)
    - Blog van de CEO, om een ??hoop nuttige informatie vinden:
    w ww.laurentlevy.com / (verwijder de spaties)
    - In juni 2013 kondigde het bedrijf de eerste positieve resultaten op NBTXR3; Tussentijdse resultaten voor 12 patiënten in een Fase 1 aangetoond dat een enkele injectie van NBTXR3 staat distributie van nanodeeltjes in de tumor aangepast aan de behoeften, en dat voor de duur van 5 weken radiotherapie. Ze bleken het ontbreken van overgang van NBTXR3 aan het omringende weefsel en de tumor verwaarloosbare aanwezigheid in de systemische circulatie.
    - Op dit moment zijn er geen gegevens over de klinische effectiviteit kwaliteit (dwz de afname van de tumorgrootte, de overleving van de patiënten).
    - Een commissie van onafhankelijke deskundigen (IDMC) ontmoet 10 februari 2014 heeft een zeer positieve beoordeling van de meest recente gegevens van de pilot-fase geweest,'' de NBTXR3 toont een zeer goede veiligheidsprofiel, zeldzaam in de oncologie''. Deze nieuwe bliezen de koers van het aandeel, die is gestegen van 7 naar 33 in 2 dagen (bijna x5)!
    - AK zeer verwaterende, DNA Therapeutics heeft verhoogd $ 24.000.000 via 2,3 miljoen nieuwe aandelen tegen een prijs van € 10,6. Om dit te doen, heeft elke aandeelhouder van 'Nano' een DPS boekhouding Voor elk aandeel op de avond van 24 februari ontvangen. En 14 van de DPS toegestaan ??in te schrijven op drie nieuwe aandelen.
    Mijn betekenis: De theorie is zeer interessant, en als het deze technologie kan worden gebruikt in vele kanker, het potentieel énormissime. Toch weten we dat het geneesmiddel wordt verdeeld zoals verwacht in kankercellen en niet elders, en dat er meer tolerantie is goed. Nu moeten we wachten op de eerste gegevens over de werkzaamheid en deze gegevens zijn ook goed er zal een nieuwe markt explosie. Dankzij de uitstekende nieuws over veiligheid, werd mijn eerdere doelstelling van 11 gemakkelijk overschreden en bereikte triple, die de populariteit van deze biotech toont. Vervolgens heeft de titel heeft veel geconsolideerd als gevolg van een zeer verwaterende AK, maar de huidige prijs is een koopje voor deze plek / bouwen voor de volgende start van de raket, die de komende belangrijke nieuws zal genade tijdens de jaar 2014 (beloofd door het bedrijf).
    perspectieven: CT + + + + + + MT, LT + + +
    vorige doelstelling van 11 CT: ruime marge (33)
    volgende doel CT: 30
    doelstelling MT: 50
    mijn huidige positie op de titel: + +

    Bron boursorama.
  3. [verwijderd] 29 maart 2014 16:56

    Bron boursorama:
    grote toekomst in het beeld van de farmaceutische Sanofi en GSK
    SANOFI DOEN € 100 MILJARD is ca € 6500 voor Nanobiotix! we beter inzicht in de bashering op de titel

    blog.pharmexec.com/2013/09/27/europes... s /

    PharmExec Blog
    Bioscience "Oscars" van Europa: de kanshebbers
    Door gastblogger | Gepubliceerd: 27 september 2013
    Door Peter O'Donnell.

    Dichtst bij Europa bij de ceremonie 'van een Oscar voor biowetenschappen ding zal plaatsvinden in begin oktober. De EuropaBio Award voor het meest innovatieve biotechnologie bedrijf in de Europese Unie is beperkt tot bedrijven met minder dan 250 werknemers of een omzet of balanstotaal van minder dan 50 miljoen. Het doel is om kleine bedrijven in het gebied te stimuleren - zij die GSK of toekomstige Sanofi kan worden.

    Dit jaar heeft de vijf kanshebbers op de shortlist zijn Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië.

    UK slechts twee bedrijven. E-Therapeutics is een pionier in 'netwerk farmacologie "dat de vooruitgang in het netwerk van wetenschap en chemische biologie exploiteert in de zoektocht naar nieuwe behandelingen voor kanker en aandoeningen van het zenuwstelsel. Britse PsiOxus Therapeutics maakt gebruik van gerichte evolutie naar een krachtig genoeg virus ontwikkelen om kankercellen te doden met minimale effecten op de gezonde cellen.

    Biologische Gensight van Frankrijk richt zich op behandelingen gebaseerde therapie - gen voor degeneratieve retinale aandoeningen. Nanobiotix Frankrijk werkt ook op verbetering van de effectiviteit van radiotherapie bij kanker met nanodeeltjes die tumorcellen kunnen invoeren door injectie of door topische applicatie direct. En EryDel SpA van Italië is gespecialiseerd in het leveren van innovatieve geneesmiddelen en diagnostische menselijke rode bloedcellen, een eigen medische apparaat ontworpen om de toxiciteit en de bijwerkingen te verminderen.

    De winnaar krijgt iets meer dan $ 10.000 - niet veel in financiële termen, maar beter in termen van prestige, het profiel en contacten. Om het effect te versterken dit jaar de award zal tijdens de eerste week van de Europese biotechnologie, die evenementen in heel Europa zal beschikken over biotechnologie vieren de 60ste verjaardag van de ontdekking van het molecuul worden gepresenteerd DNA. EuropaBio, de Europese Vereniging voor Bio-industrieën, die het evenement organiseert, zei dat hij hoopt om het potentieel van kleine biotechbedrijven van Europa en Europese beleidsmakers benadrukken benadrukken de uitdagingen en financiële beperkingen dat ze werken As.

    Britse biotech branchevereniging is gesprongen om het evenement te ondersteunen - geen verrassing, gezien de sterke aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk op de lijst. "Het hebben van twee van de vijf genomineerde bedrijven toont de sterkte van de biotechnologische sector in het Verenigd Koninkrijk in Europa. Het is geweldig om onze lidbedrijven zien aan de erkenning die ze verdienen in deze prestigieuze Europese competitie te krijgen," zegt directeur generaal van de vereniging, Steve Bates.

    Extravagante lof van een vereniging van mede biotechnologie is hot, en ongetwijfeld welkom bij de organisatoren. Maar benadrukte tegelijkertijd het ontbreken van een breed publiek hysterie en media tijdens de volgende ceremonie ... Die op zijn beurt wijst op de onverschilligheid - wanneer het niet wordt uitgedrukt regelrechte vijandigheid - de sector biotechnologie in Europa lijdt. Oscar gebeurtenis als een moedige en vindingrijke poging om onverschilligheid te doorbreken, en voor dat alleen verdient Europabio "Bravo."

    Dit bericht is geplaatst in Europa, Global, Gast Blog en tagged biowetenschappen, Biotech, EU EuropaBio. Bookmark de permalink. Trackbacks zijn gesloten, maar u kunt een commentaar.
    "Co-pay compensatieprogramma's en ziektekostenverzekering markten: redenen tot bezorgdheid
  4. [verwijderd] 29 maart 2014 20:04
    quote:

    Jan Pal schreef op 29 maart 2014 17:28:

    @upperdepup,

    Ik zit in Nano. Inmiddels met een beperkt verlies.
    Ik geloof er in. Zeker!
    Alleen, waarom blijft ie nu maar zakken......
    Je zag dit fenomeen ook bij Genfit: niet lang geleden dps €6,90.
    Vanaf week 2 april zal Levy veel potentiële investeerders spreken, die dan lekker goedkoop in kunnen slaan.
    Komt hier eenmaal koopwoede dan denk ik dat een marktkapitalisatie van 700 miljoen snel op de borden staat.

    www.boursorama.com/forum-nanobiotix-a...
  5. [verwijderd] 1 april 2014 18:57
    Nano kan de markt rigoureus veranderen, en zelf op pole position komen te staan in zeer brede zin.
    Wilt niet zeggen dat er geen tegenslagen kunnen komen in de ontwikkeling.
    Genfit lijkt een inkopper, alleen is het afwachten of er wat in de melk te brokkelen valt in Amerika.
    Nano hogere speculatie, dito een veel grotere koerspotentie.

    Ik zou me ook eens verdiepen in Cardio 3,
    dit bedrijf is een mooie combi van Genfit en Nano en kan ook dit jaar nog heel behoorlijk gaan stijgen.
    Edison heeft zelfs al gesproken over een mogelijk koersdoel van 225 euro binnen nu en 12 maanden.
    Hun enige concurrent is gevestigd in Australië (marktkap 1.9miljard) en Cardio heeft dankzij haar ontwikkelingen (cellen iit organen dezelfde persoon) betere papieren (250 miljoen).

    Bij alle 3 de bedrijven verwacht ik dit jaar zeer bepalende ontwikkelingen.

    Verder zie ik in Adocia (nanotechnologie) een directe concurrent voor diabetes type 1 en 2 voor Genfit
  6. Stif 1 april 2014 19:40
    quote:

    Uperdepup schreef op 1 april 2014 18:57:

    Nano kan de markt rigoureus veranderen, en zelf op pole position komen te staan in zeer brede zin.
    Wilt niet zeggen dat er geen tegenslagen kunnen komen in de ontwikkeling.
    Genfit lijkt een inkopper, alleen is het afwachten of er wat in de melk te brokkelen valt in Amerika.
    Nano hogere speculatie, dito een veel grotere koerspotentie.

    Ik zou me ook eens verdiepen in Cardio 3,
    dit bedrijf is een mooie combi van Genfit en Nano en kan ook dit jaar nog heel behoorlijk gaan stijgen.
    Edison heeft zelfs al gesproken over een mogelijk koersdoel van 225 euro binnen nu en 12 maanden.
    Hun enige concurrent is gevestigd in Australië (marktkap 1.9miljard) en Cardio heeft dankzij haar ontwikkelingen (cellen iit organen dezelfde persoon) betere papieren (250 miljoen).

    Bij alle 3 de bedrijven verwacht ik dit jaar zeer bepalende ontwikkelingen.

    Verder zie ik in Adocia (nanotechnologie) een directe concurrent voor diabetes type 1 en 2 voor Genfit
    Duidelijk verhaal. Zal mij zeker eens verdiepen in Cardio3. Heb het Edison rapport al gelezen maar verder nog niet gekeken. Maar gezien jou enthousiasme en boursorama is dit zeker een aandeel om in de gaten te houden.
  7. [verwijderd] 1 april 2014 20:49
    Nanobiotix Selected to Present Data from NBTXR3 Clinical Trial at the 50th Annual Meeting of the American Society of Clinical Oncology (ASCO)

    Paris, France, 1 April, 2014 – NANOBIOTIX (Euronext: NANO – ISIN: FR0011341205), a clinical-stage nanomedicine company pioneering novel approaches for the local treatment of cancer, today announced that it has been selected by the American Society of Clinical Oncology (ASCO) to present data from its clinical trial evaluating NBTXR3 in advanced soft tissue sarcoma.

    The clinical trial will be presented during the congress session dedicated to sarcoma.

    This year’s ASCO will take place in Chicago from 31 May to 3 June, 2014. The Annual Meeting brings together more than 25,000 oncology professionals from a broad range of clinical research specialties.

    The NBTXR3 study was selected from over 5,500 abstracts received by the Scientific Program Committee of ASCO for review.

    Laurent Levy, CEO of Nanobiotix said: “We are honored that ASCO has invited us to present our NBTXR3 data in front of the international oncology community. This is an encouraging step for our team and our partners and we will continue to develop innovative therapies aimed to improve patient care in the fight against cancer.”
  8. [verwijderd] 2 april 2014 13:21
    quote:

    kick schreef op 1 april 2014 19:40:

    [...]

    Duidelijk verhaal. Zal mij zeker eens verdiepen in Cardio3. Heb het Edison rapport al gelezen maar verder nog niet gekeken. Maar gezien jou enthousiasme en boursorama is dit zeker een aandeel om in de gaten te houden.
    Adocia zal volgens invest securities een dezer weken met nieuws omtrent haar ultra snelle insuline komen.
    Dit nieuws kan een boost geven, helemaal gezien het geringe aantal uitstaande aandelen/ free float.
    Het grote nieuws komt bij zowel Nano, Cardio als Genfit aan het einde van dit jaar.

    Onlangs;
    Nano geselecteerd door ASCO, Cardio geroemd door Nature.
    Het zijn geen ontwikkelingen in de pijplijn, maar het geeft weer hoe er wordt gedacht over beide bedrijven.
    Het verwachtingspatroon is hoog.
  9. [verwijderd] 4 april 2014 11:58
    Gilbert Dupont denkt dat de ASCO een belangrijk evenement kan zijn voor Nano in het verwerven van partners.
    Laat nano nu dit jaar de nadruk willen leggen op het vinden van een Amerikaanse partner.
    Ik denk dat er geen beter platform is die te vinden dan in Chicago@sco.
    Alles verloopt volgens plan, erkenning is er al volop terwijl in het najaar erg belangrijke resultaten worden verwacht.
    Voor mij voldoende onderbouwing voor een mooie uptrend.
    Ondanks dat het ijkpunt van Genfit belangrijker is in de weg naar markttoegang, denk ik dat goede resultaten in dit najaar voor Nanobiotix het aandeel minimaal even hard laat bewegen.

    Ik voorzie voor Nanobiotix een marktkapitalisatie van 2 miljard euro in h2 2015,
    Gezien de voortreffelijke resultaten NBTXR3 tot op heden die het gezond weefsel in tact laat, lage kosten van 10-20k€ pp, commercialisering in 2016, en de brede potentiële markt van radiotherapie (60% van alle kankers).
  10. [verwijderd] 4 april 2014 21:51
    1 directe concurrent op dit moment Nanospectra (VS):

    AuroLase Therapy ® combineert de unieke fysische en optische eigenschappen van AuroShell ® deeltjes met een nabij infrarood laserbron thermisch weefsel (weefsel) kanker vernietigen zonder significante insluiten van weefselschade ( weefsel) gezond.

    AuroShell deeltjes experimenteel op dit moment en alleen door aangewezen FDA gesanctioneerde klinische studie sites.

    Het voordeel (voordeel) main (primair) potentiële therapie AuroLase is de vernietiging van zeer selectieve en snelle tumor met minimale schade aan het omringende weefsel (weefsel) gezond. Preklinische studies hebben aangetoond dat het effectief is AuroLase (effectief) en veroorzaakt geen detecteerbare systemische toxiciteit. Bovendien kan deze inrichting therapeutisch worden gebruikt in combinatie met en kan de effectiviteit van standaard chemotherapie verhogen en

    AuroLase Therapy ® combineert de unieke fysische en optische eigenschappen van AuroShell ® deeltjes met een nabij infrarood laserbron thermisch weefsel (weefsel) kanker vernietigen zonder significante insluiten van weefselschade ( weefsel) gezond.

    AuroShell deeltjes experimenteel op dit moment en alleen door aangewezen FDA gesanctioneerde klinische studie sites.

    Het voordeel (voordeel) main (primair) potentiële therapie AuroLase is de vernietiging van zeer selectieve en snelle tumor met minimale schade aan het omringende weefsel (weefsel) gezond. Preklinische studies hebben aangetoond dat het effectief is AuroLase (effectief) en veroorzaakt geen detecteerbare systemische toxiciteit. Bovendien kan dit therapieapparaat worden gebruikt in combinatie met, kan de effectiviteit van standaard chemotherapie en straling verhogen.

    AuroLase Therapy ® combineert de unieke fysische en optische eigenschappen van AuroShell ® deeltjes met een nabij infrarood laserbron thermisch weefsel (weefsel) kanker vernietigen zonder significante insluiten van weefselschade ( weefsel) gezond.

    AuroShell deeltjes experimenteel op dit moment en alleen door aangewezen FDA gesanctioneerde klinische studie sites.

    Het voordeel (voordeel) main (primair) potentiële therapie AuroLase is de vernietiging van zeer selectieve en snelle tumor met minimale schade aan het omringende weefsel (weefsel) gezond. Preklinische studies hebben aangetoond dat het effectief is AuroLase (effectief) en veroorzaakt geen detecteerbare systemische toxiciteit. Bovendien kan dit therapieapparaat worden gebruikt in combinatie met, kan de effectiviteit van standaard chemotherapie en straling verhogen.

    Therapie varieert AuroLase

    AuroShell deeltjes worden intraveneus toegediend, en vanwege hun kleine omvang een specifiek verband kan voer het tumorvasculature door geboord. Dit proces staat bekend als de verhoogde permeabiliteit (verhoogde) en behoud (retentie) effect en is goed gedocumenteerd vele vaste tumoren. De deeltjes kunnen normaal vaatstelsel niet verlaten en dus niet ophopen in het weefsel (weefsel) gezond. Nadat de deeltjes zich ophopen in de tumor (het gebied) wordt verlicht met nabij-infrarood laser golflengte gekozen om de maximale penetratie van licht door het weefsel (weefsel). AuroShell de deeltjes zijn specifiek ontworpen om deze golflengte opnemen en omzetten laserlicht in warmte. Dit resulteert in de verwijdering van de tumor.

    ---
    Nanobiotix
    Marketing moet plaatsvinden in 2016 na de CE-markering (octrooibescherming tot 2029/ 6 patenten op elk van de 3 producten op dit moment).
  11. [verwijderd] 7 april 2014 11:17
    Ik denk dat er vandaag geen sentiment daling voor Nano is vanwege een advies:

    Advies: een hoog technologisch potentieel zonder vrije concurrentie op een wereldwijde markt, en kapitalisatie blijft bescheiden, ondanks de krachtige techniek van begin dit jaar vangen. Fase "piloot" NBTXR3 in de indicatie van weke delen sarcoom wordt afgerond en nieuwe noteringen worden verwacht in kanker van het hoofd en de nek, alsmede de conclusie van een Amerikaans partnerschap. Gezien de "richtprijs" te conservatief op fiscale 2014, Rue de la Bourse RDB wijst op € 29.
  12. [verwijderd] 7 april 2014 19:11
    Dat is wel even schrikken 44000 stuks in de laat op 15,50.
    Mede dankzij de nieuwe aandelen, commercialisering en de verwachting van meerdere nieuwsfeiten dit jaar, hogere volumes.

    Ik verwacht overigens niet dat deze 44k stuks een neerval in de koers betekent.
    Ik zie het als startschot van grotere aankopen, verkopen de komende tijd.
524 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 27 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 881,39 +0,75%
EUR/USD 1,0689 -0,12%
FTSE 100 8.079,33 +0,43%
Germany40^ 18.186,00 +0,27%
Gold spot 2.322,23 +0,01%
NY-Nasdaq Composite 15.696,64 +1,59%

Stijgers

VIVORY...
+32,08%
ASMI
+11,74%
NX FIL...
+3,85%
BESI
+3,59%
PROSUS
+2,77%

Dalers

ALLFUN...
-7,38%
ING
-4,79%
Vopak
-1,36%
AZERION
-1,29%
Flow T...
-1,09%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links