Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

ICT gaat internationaal

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
 1. Louis Pasciuto 9 januari 2014 09:25
  ICT Automatisering sluit wereldwijde partnerovereenkomst met InterSystems

  09 januari 2014


  Samenwerking bij project voor Massachusetts General Hospital (MGH) in Boston krijgt vervolg
  ICT Automatisering (ICT) maakt vandaag bekend dat het een wereldwijde overeenkomst is aangegaan met InterSystems. De partijen bundelen hun krachten op technologisch en kennisgebied voor het ontwikkelen van betrouwbare en hoogwaardige oplossingen in de Healthcare sector.

  Het eerste concrete voorbeeld van deze samenwerking is de opdracht van Massachusetts General Hospital (MGH) in Boston. ICT kondigde op 29 oktober jl. aan dat zij op basis van de technologie van InterSystems de radiotherapie gerelateerde systemen van verschillende leveranciers binnen MGH gaat integreren. Het doel van deze integratie is een sterk verbeterde workflow, wat gaat resulteren in betere hulp aan patie¨nten en een efficie¨nter gebruik van de veelal kostbare apparatuur.

  Jan-Willem Doosje, Business Development Manager Healthcare, ICT Automatisering: “Door de samenwerking met InterSystems zijn we in staat om voor radiotherapie afdelingen hoogwaardige oplossingen te ontwikkelen. Radiotherapie afdelingen zijn hiermee in staat om, op basis van een standaard en betrouwbare infrastructuur, kosten efficie¨nter te opereren. InterSystems heeft zich wereldwijd al vele jaren bewezen met het leveren van infrastructurele softwareoplossingen die een belangrijk onderdeel vormen bij het ondersteunen van de vitale processen in de zorg.”

  Robert Eggermont, Sales Manager Benelux, InterSystems: “In de zorgsector geldt overal het credo: hogere prestaties tegen lagere kosten. Zorgverleners moeten hun specialistische vaardigheden en kennis doelgericht kunnen inzetten, terwijl patie¨nten de juiste onderzoeken en behandelingen ondergaan en bijbehorende medicaties ontvangen. Om tot die optimale zorgverlening te komen, dienen de werkprocessen bij de diverse medische disciplines beter op elkaar te worden afgestemd. InterSystems is verheugd dat de samenwerking met ICT Automatisering tot stand is gekomen. ICT heeft ruim 30 jaar ervaring in het ontsluiten van medische informatie (Medical Data Exchange, MDE). Deze kennis gecombineerd met de producten van InterSystems cree¨ert een complete oplossing voor onze klanten.”


  Profiel InterSystems
  InterSystems Corporation is wereldwijd marktleider in de levering van software voor innoverende processen in de zorg. Het hoofdkantoor van de onderneming staat in Cambridge, Massachusetts (VS); de onderneming heeft vestigingen in 25 landen. InterSystems HealthShare® is een strategisch platform voor informatiesystemen in de gezondheidszorg. Het staat organisaties toe gegevens over patie¨nten te vergaren en te delen. De oplossing voorziet tevens in de functionaliteit voor real-time analyse. Op basis daarvan zijn acties te initie¨ren via ziekenhuisnetwerken, locale zorggemeenschappen dan wel via regionale of landelijke zorgnetwerken. InterSystems CACHE´® is mondiaal het meest gebruikte databasesysteem voor zorgaplicaties. InterSystems Ensemble® is een platform voor het snel integreren en ontwikkelen van genetwerkte applicaties. Kijk voor meer informatie op www.intersystemsbenelux.com.
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

ICT Group Meer »

Koers 8,120   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 8,120   Volume 25.192
Hoog 8,480   Gem. Volume 23.818
5 jun 2020 17:35
label premium

ICT Group: Lelijke tegenvaller

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare