Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Source in 2014

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
120 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
[verwijderd]
0
Na een slok wijn moet Arie toch maar een natte washand door zijn gezicht halen

Je hebt gelijk die 2 miljoen bestaat niet,
Het is niet alleen bij Source eenZwijnen bende

Ook in het groot archief van Arie,
Ondertussen zou afval verwerker Iverko daar trots op zijn

Voor welke prijs heeft Value zijn mede collega's aandeelhouder Visser betrokken ?

Arie droomt nog wel eens van de oude tijden waarop Arthur Doctors van Leeuwen het team aanvoerde

Nu kun je alles roepen, en toe zicht ho maar

Wisten jullie trouwens dat Puros Indios een sigaar is die ook in Culemborg niet meer brandt.
[verwijderd]
0
Klaarblijkelijk tot inkeer gekomen? Nu die twee miljoen niet bestaat begrijp je toch wel waarom het ook niet verder relevant is voor de jaarrekening? Arie ze hoeven niks te melden omdat het er toch niet is. wat niet is kan niet wezen. Dat begrijpt zelfs de oude dr van leeuwen of een oud cfo van schiphol prima.

De zaak veglia is buiten bijzonder, dat betreft de vordering op oud aandeelhouders op oud aandeelhouders en op oud aandeelhouders en Veglia is nu een nieuwe oud aandeelhouder in dit dossier. In de toekomst volgt f5 als de volgende oud aandeelhouder en in het jaar erna is edcc opeens oud aandeelhouder, heeft niemand door. Daarna en dan pas, zal er en bericht uit gaan.
[verwijderd]
0
Publiek raadpleegbare dossies zijn heerlijk in deze. Vroeger was het mijn beroep, nu kom ik erachter dat de wereld best ingewikkeld is. Neemt niet weg dat ik het bewijs gevonden heb imzake de zongenaamde claim. Link zal ik weldra posten, keek zojuiat in de zogenaamd transparante info@ .....com email box.
[verwijderd]
0
Met warme belangstelling hebben we het verslag van de algemene vergadering van aandeelhouders van Source group NV kunnen lezen.
Het moet een mooie vergadering zijn geweest, met onder meer de expertise van financiële deskundigen, die zich al jaren bezighouden met het plaatsen van aandelen. Dus Arie verwacht op korte termijn een emissie en daarmee kapitaal versterking, anders had SNS Securities niet op de ava aanwezig geweest
. Arie is benieuwd hoeveel nieuwe aandelen er komen en wat de uitgifte prijs gaat worden.

Daarnaast hebben de nieuwe aandeelhouders de goede vragen gesteld, wellicht heeft de directie niet duidelijk geantwoord maar ja, dat zal de toekomst uitwijzen. ondertussen is de directie van Source wel uitermate voorzichtig over de claim op die oud aandeelhouder, of wel Arie gaat er vanuit dat op de dag van de emissie van ruim twee miljoen euro bekend wordt dat er twee miljoen wordt afgeboekt, en daarmee is het vermogen voor dat moment weer gered. bravo een knap stukje werk.

Nu iedereen heeft kunnen lezen dat er dus nieuw laken voor de schaar komt, zullen er ook wel partijen zijn die bekend maken ook te willen knippen.
Arie zal de komende weken vanuit zijn vakantie adres de gang van zaken nauwlettend volgen, want het kan zomaar gebeuren dat Source meldt dat het verleden toch minder schoon is als tijdens de AVA gemeld.

kortom we wachten 3 Weken en dan kijken we verder of 3 minuten of € 3 ?? Euro


ook tijdens de zomer maanden verwacht Arie dat het warm is op Curacao en in Culemborg
[verwijderd]
0
Gezien mijn ervari ng zeg ik dan nu instappen de plaatsing is al rond anders was SnS niet aanwezig.
Arie S
0
Verwachting 2014
Source geeft aan dat het te vroeg is om de ontwikkeling in het eerste kwartaal als een structurele trend te zien. Wel is er een positieve ontwikkeling in de markt waar te nemen, waarvan de effecten nog niet kunnen worden gekwantificeerd.
Ik ben dus benieuwd wat de cijfers straks zijn. Kan een positieve verrassing worden
Vier
0
Doorlopende notering aandelen Source Group

AMSTERDAM (Dow Jones)--Source Group nv (SOURC.AE) is niet langer een veilingfonds maar heeft met ingang van vandaag een doorlopende notering aan de Amsterdamse beurs, maakt het concern woensdag bekend.

SNS Securities zal optreden als liquidity provider voor het aandeel.

Tot vandaag vond twee keer per dag een veiling van het aandeel plaats. Source Group verwacht met de doorlopende notering dat de verhandelbaarheid van het aandeel toe zal nemen.


Door Ben Zwirs; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 52 00; ben.zwirs@wsj.com


(END) Dow Jones Newswires

February 18, 2015 02:55 ET (07:55 GMT)
TheAdmiral
0
De verhandelbaarheid verbetert ook als het bedrijf zelf af en toe eens met wat nieuws naar buiten komt. De kwartaalberichten zijn uitermate summier en blinken niet echt uit in helderheid, transparantie, geven geen beeld van de strategie , de toekomst die men voor zich zelf ziet in deze sector etc. Alleen een doorlopende notering is derhalve niet genoeg. Meer werk aan de winkel dus voor het management en de IR-afdeling.
Arie S
0
veilingfonds of doorlopende handel Het maakt niet uit. Er wordt praktisch niet gehandeld maar inderdaad de info is ook zeer summier van dit bedrijf
kolifant
0
Hieronder het Persbericht over 3 kwartalen 2014.
Het jaarresultaat 2014 wordt gepubliceerd op 30-4-2015. De aandacht voor Source is erg beperkt. De onderneming presenteert zich inmiddels volwassen.
.
Source Group N.V.
Positieve ontwikkeling marge en bedrijfsresultaat
Hoofdpunten tot en met september 2014 • Positief en hoger resultaat uit operationele activiteiten. • Bruto-omzetresultaat blijft ondanks lagere bruto facturatiewaarde (2014: € 135,0 miljoen t.o.v. 2013: € 149,2 miljoen) op peil met € 3,4 miljoen; • Het bedrijfsresultaat verbetert in 2014 tot € 0,2 miljoen positief (2013: € 0,5 miljoen negatief) • Interne optimalisatie heeft geleid tot lagere personeelskosten en algemene beheerskosten, in totaal € 0,6 miljoen lager. In vergelijking tot dezelfde periode vorig jaar zijn de marge en het bedrijfsresultaat tot en met september verbeterd. De verdere optimalisatie van de interne organisatie heeft positief bijgedragen aan deze verbetering. In het 3e kwartaal is ten opzichte van vorig jaar de facturatiewaarde per saldo afgenomen, terwijl in het verloop van dit kwartaal wel weer een stijgende lijn zichtbaar is geworden. Deze ontwikkeling is zoals eerder gemeld in het halfjaar bericht, een gevolg van latere implementatie van een groot MSP-contract en het afscheid van een aantal klantcontracten, waarop slechts een geringe marge werd gerealiseerd. Mede hierdoor en de ingezette optimalisatie is ondanks een lagere facturatiewaarde het bruto-omzet resultaat gelijk gebleven en nam in relatieve zin de marge toe. Over de periode tot en met september bedraagt de winst voor amortisatie € 0,5 miljoen positief en het netto resultaat na amortisatie € 0,3 miljoen negatief door een reguliere afschrijving op immateriële activa(€0,8 miljoen) die overigens geen impact heeft op de kasstroom. Financiering ABN AMRO verlengd Voor de financiering van het werkkapitaal maakt Source gebruik van een ‘factorerings’-overeenkomst van ABN AMRO Commercial Finance. Onder gelijkluidende voorwaarden is deze overeenkomst in augustus verlengd tot juli 2016.
kolifant
0
quote:

kolifant schreef op 17 apr 2015 om 12:40:Het jaarresultaat 2014 wordt gepubliceerd op 30-4-2015.


kolifant
0
Op de site van Binck staat al een hele tijd de fin.kalender van Source Group:
*Agenda
Source Group: Jaarcijfers 2014: 30-04-2015
Source Group: 1e Kwartaalcijfers 2015: 15-05-2015
Source Group: Halfjaarcijfers 2015: 31-08-2015
Source Group: 3e Kwartaalcijfers 2015: 15-11-2015
kolifant
0
Op www.source.eu zijn de jaarcijfers op 30 april 2015 gepubliceerd.

.
Persbericht
.
Hoofdpunten:
.
Source verbetert marge, voorziet groei 2015
Versterking eigen vermogenspositie na balansdatum
dibbes
0
AMSTERDAM (Dow Jones)--Source Group nv (SOURC.AE) heeft hogere resultaten behaald in het eerste kwartaal en verwacht dat deze positieve ontwikkelingen zich in de rest van het jaar zullen doorzetten.

De specialist op het gebied van loonstrookverwerking en het vinden van werk voor zzp-ers en freelancers meldt woensdag in een kwalitatieve update dat in de eerste drie maanden van het jaar een duidelijke verbetering zichtbaar was van de bruto-facturatiewaarde en het operationeel resultaat. Ook heeft Source nieuwe contracten met klanten afgesloten is een contract met Atos aangepast, wat allebei bijdroeg aan de goede prestaties.

Hierdoor steeg de omzet gemeten naar bruto-facturatiewaarde met 3,2% ten opzichte van hetzelfde kwartaal een jaar eerder. De brutomarge liep 40% op op kwartaalbasis. Het operationele resultaat (EBITDA) verdubbelde naar EUR0,4 miljoen.


- Door Levien de Feijter; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 52 00; levien.defeijter@wsj.com


(END) Dow Jones Newswires

May 13, 2015 02:21 ET (06:21 GMT)120 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

MOREFIELD GROUP Meer »

Koers 0,298   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 0,298   Volume 5.070
Hoog 0,298   Gem. Volume 4.438
14-nov-19 13:52
label premium

KOPEN OF VERKOPEN?

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Ontdek Premium