Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Huizenprijzen stijgen de komende 5 jaar met 20%

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
477 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
DurianCS
0
quote:

KidBackInTown schreef op 18 apr 2014 om 13:52:


[...]

OMG, in maart 2014 MINDER huizen verkocht :-)

Ja, en dat in een maand die langer is!
pardon
0
Delta Lloyd Vastgoed en Wonen op Enka C.V. tekenen koopovereenkomst 31 woningen Op Enka in Ede; start bouw deelplan De Conerij
16 april 2014 - AM
Wonen op Enka - deelplan De Conerij
Ede, 15 april 2014 - Delta Lloyd Vastgoed en Wonen op Enka C.V. (een samenwerkingsverband van AM en A.S.R. Vastgoed Ontwikkeling) hebben een koopovereenkomst gesloten voor 31 woningen in het plan De Conerij op het Enka-terrein in Ede. Het betreft geschakelde eengezinswoningen verdeeld over drie bouwblokken.

De woningen worden turnkey opgeleverd. Delta Lloyd Vastgoed zal de woningen gaan verhuren in de vrije sector. Capital Value adviseerde Delta Lloyd Vastgoed bij de aankoop in collegiale samenwerking met DTZ Zadelhoff. Het woningaanbod van het plan bestaat in totaal uit 54 woningen, waarvan de bouw onlangs is gestart. De oplevering is volgens planning in het najaar van 2014.

Op Enka in Ede is een moderne tuinwijk in ontwikkeling met een mix van wonen, werken en recreëren. Het gebied heeft een zichtbaar rijke historie met bijzondere monumentale panden, die in het plan een nieuwe invulling krijgen. Het gebied ligt aan de oostkant van de stad en grenst aan de groene uitlopers van de Veluwe. Op Enka is goed bereikbaar met de auto en ligt op vijf wandelminuten van het Intercitystation Ede-Wageningen. Het woningaanbod bestaat in totaal uit circa 1.300 woningen en een commercieel programma van circa 30.000 m2. Inmiddels zijn ruim 230 woningen opgeleverd of in aanbouw. De diverse deelgebieden kenmerken zich door een eigen identiteit en sfeer. Een aantal deelgebieden is inmiddels gerealiseerd en bewoond.

De Conerij
De Conerij is na De Smederij en De Spinnerij het derde deelgebied van dit project. Het ligt langs de Bennekomseweg en bij de nieuwe entree van Op ENKA (Enkalaan). Het aanbod van De Conerij bestaat uit 31 vrije sector huurwoningen en 23 koopwoningen. De woningen zijn ontworpen door Stefanova Architecten en zijn voorzien van verschillende gevelvarianten, in sfeer aansluitend op de reeds bestaande bebouwing op het Enka-terrein. De huizen hebben een woonoppervlakte vanaf 118 m2 tot 122 m2. De prijzen zijn vanaf € 189.900,- tot en met € 211.900,- v.o.n. De verhuur zal in de komende maanden worden gestart. De bouw is in handen van BAM Woningbouw Noordoost.
pardon
0
Laatste woningen Deo Neo in Haarlem in verkoop; aanbod royale en energiezuinige woningen
10 april 2014 - AM
Laatste woningen Deo Neo in Haarlem in verkoop
Haarlem, 10 april 2014 - VOF Deo-terrein (gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en De Key Projectontwikkeling) start op woensdag 16 april de verkoop van de laatste achttien woningen van Deo Neo in Haarlem. De verkoop van de woningen op Deo Neo is voorspoedig verlopen. Alle woningen uit de voorgaande fasen zijn inmiddels verkocht. Met de realisatie van deze laatste woningen, is de voltooiing van Deo Neo in zicht.

Deo Neo wordt gerealiseerd op de voormalige locatie van het Kennemer Gasthuis nabij de Kleverpark- en Frans Halsbuurt. De wijk kent een intieme en tevens ruimtelijke opzet door de aanwezigheid van binnenpleinen, de lage bebouwing en het autoluwe karakter door de ondergrondse garage. De eigentijdse ontwerpen van de woningen zijn gebaseerd op die van de traditionele Haarlemse architectuur en sluiten aan op de sfeer van de omliggende buurten. Er worden in totaal 182 woningen gerealiseerd. Het merendeel van het plan en de aanleg van de openbare ruimte zijn inmiddels gerealiseerd of in aanbouw. De realisatie van de laatste achttien woningen betekent tegelijkertijd de afronding van het binnenstedelijke plan Deo Neo.

Start verkoop laatste fase
Het aanbod van de woningen in de laatste fase bestaat uit royale woningen met een woonoppervlakte van 173 tot 188 m2 en deze beschikken standaard over vijf slaapkamers. De huizen liggen op kavels vanaf 190 m2 en hebben minimaal één parkeerplaats op eigen terrein. Kopers hebben een ruime keuzemogelijkheid in de indeling van de woning. Voor de twee woningtypen (Torrentius 1 en 2) is door interieurarchitect Angeline Stouten-Stuyts (Studio Stuyts) een aantal indelingsvarianten uitgewerkt, die in overleg met kopers verder kunnen worden afgestemd op hun eigen wensen. De woningen zelf zijn ontworpen door Dana Ponec Architecten. De prijzen van de woningen zijn vanaf € 545.000,- tot en met € 645.000,- v.o.n. De bouw is in handen van Vink Bouw uit Nieuwkoop.

De start verkoop vindt plaats op woensdag 16 april van 16.30-19.30 uur in Museumcafé Thuys aan de Schotersingel 2 in Haarle
pardon
0
(Nieuwsbericht Wonen Limburg:) Roermond, 25 maart 2014 - Medio mei 2014 start de bouw van 36 appartementen op de locatie van het nieuwe stadhuis in Weert. La Cour Bleue is de projectnaam van de totale ontwikkeling.

Op maandag 24 maart hebben Wonen Limburg en BAM Woningbouw de officiële overeenkomst ondertekend over de realisatie van de eerste fase, waarvan Wonen Limburg 25 woningen zal afnemen. Jeffry Savelkoul, BAM Woningbouw: ‘In de praktijk betekent dit dat BAM Woningbouw de bouw realiseert en Wonen Limburg de appartementen in bezit krijgt en verhuurt. Daarnaast zijn er elf koopappartementen beschikbaar, welke op 5 april in verkoop gaan. De planning is dat de bouw voorjaar 2015 gerealiseerd is en de toekomstige bewoners hun intrek kunnen nemen.’ Er zijn niet alleen appartementen gepland. Onmiddellijk na het afronden van de eerste bouwfase, zijn fase twee en drie aan de beurt. In de laatste fase worden naar verwachting een tiental grondgebonden woningen gerealiseerd. ‘Daarmee wordt het straatbeeld in de Wilhelminastraat weer fraai gesloten. Overigens is de benaming ‘La Cour Bleue’ een knipoog naar al het blauw, dat hier voorheen gehuisvest was: marechaussee, belastingkantoor en industriebond.’

Doorstroming
Ger Verstegen, Wonen Limburg: ‘De aankoop van deze appartementen draagt positief bij aan de doorstroming. Tevens zijn deze appartementen wederom een mooie uitbreiding op het aanbod huurwoningen in het centrum van Weert. Van de appartementen hebben er negen een huurprijs van circa € 650,- , exclusief parkeerplaats en servicekosten. Afhankelijk van het inkomen is hiervoor huurtoeslag mogelijk. Daarnaast zijn er nog appartementen met een huurprijs van circa € 800,-, exclusief parkeerplaats en servicekosten. Alle appartementen zijn voorzien van energielabel A
pardon
0
Hoogh Waalre ’t Vervolg uitverkocht
25 maart 2014 - AM
Hoogh Waalre ’t Vervolg
Waalre, 25 maart 2014 - Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM heeft succes geboekt met de verkoop van de woningen van het plan Hoogh Waalre ’t Vervolg in Waalre. Na de start verkoop begin oktober 2013 zijn alle 22 woningen variërend in prijs van € 285.000,- tot € 580.000,-, binnen een half jaar verkocht. Hierdoor kan eind maart worden gestart met de bouw. De oplevering van de woningen is volgens planning in het tweede kwartaal van 2015.
pardon
0
geeft vrijdag 14 maart het startsein voor de bouw van acht waterwoningen Bellefleur L en vier eengezinswoningen type Golden Delicious uit de tweede fase van Tuinveld in ’s-Gravenzande. Wethouder Theo Duijvestijn verricht de officiële handeling.

De eerste en tweede fase van Tuinveld met in totaal 240 woningen zijn inmiddels bijna afgerond. AM ontwikkelt in de aan de noordkant van ’s-Gravenzande gelegen wijk in totaal 388 woningen. De wijk kent een traditionele opzet met veel ruimte en een groene inrichting langs de Gantel.

De waterwoningen type Bellefleur L zijn ontworpen in de jaren dertig stijl en maken deel uit van de wooncollectie van ontwikkelaar AM en bouwer BAM Woningbouw. Deze bestaat uit de meest populaire woningtypen, plattegronden en architectuurstijlen en komt voort uit grondig en jarenlang marktonderzoek. Daardoor is mede dankzij lage bouwkosten de prijs-kwaliteitverhouding van deze woningen hoog, de keuzevrijheid ruim, de ‘time to market’ kort en sluit deze collectie volledig aan bij de wensen van de woonconsument. Alle woningen van het type Bellefleur zijn verkocht.

De eengezinswoningen van het type Golden Delicious worden standaard uitgevoerd met een uitbouw van 1,5 meter aan de achtergevel en variëren in prijs van € 247.895,- tot € 289.995,- v.o.n. Het ontwerp van deze woningen is van Wubben Chan Architecten. Het aanbod van het type Golden Delicious bestaat uit negen woningen, waarvan er nu vier in aanbouw gaan.
pardon
0
17 maart 2014 - AM
Start realisatie Hollandsche Werf in IJsselstein; nieuwe fase van nieuwbouwproject Oranje Nassaukades
IJsselstein, 17 maart 2014 - Onder de naam Hollandsche Werf gaat een nieuwe fase van het succesvolle project Oranje Nassaukades in IJsselstein van start. Op 1 mei start Hollandsche Werf CV de bouw van de eerste tien woningen op het voormalig terrein van de gemeentewerf. In deze nieuwe buurt worden in nauwe samenwerking met de gemeente IJsselstein in totaal 49 woningen gerealiseerd. Hollandsche Werf CV is een samenwerking tussen riz bouw, Florie en Van den Heuvel, Van Wijk Aannemersbedrijf Nieuwegein en gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM.
pardon
0
Wethouder De Prez verricht officiële handeling start bouw DelftsHart in Delft; realisatie wooneiland met royale woningen in groene, waterrijke omgeving
4 maart 2014 - AM
Start bouw DelftsHart in Delft
Delft, 3 maart 2014 - Woensdag 5 maart geeft wethouder Raimond de Prez van de gemeente Delft het officiële startsein voor de bouw van de eerste vier woningen, woningtype Roos, van het project DelftsHart in Delft. In totaal worden hier 42 twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd. DelftsHart is een project van Harnaschpolder C.V., een samenwerkingsverband tussen AM en Volker Wessels Vastgoed.

DelftsHart ligt ten zuidwesten en op een steenworp afstand van het centrum van Delft. De woningen zijn gegroepeerd rond een groen hof en worden omgeven door een waterrijke omgeving. Het recreatiegebied Midden Delfland ligt op loopafstand en in de directe omgeving wordt een recreatieplas gerealiseerd.

Eerste fase

Tot nu toe zijn tien woningen in verkoop gegaan (type Roos en Minne). Hiervan zijn nog twee woningen beschikbaar. De voortuinen van de woningen bieden ruimte voor een parkeerplaats op eigen terrein en de achtertuinen grenzen aan de waterpartij en beschikken over een berging en/of garage. Het ontwerp van de woningen komt van Ibelings van Tilburg archictecten en is mede tot stand gekomen door de inspraak van potentiële kopers. De prijzen van deze woningen zijn van € 310.000,- tot € 524.000,- v.o.n. De bouw van de volgende zes woningen start naar verwachting in april. Volgens planning zullen de eerste vier woningen in het derde kwartaal van 2014 worden opgeleverd. De bouw is in handen van Bébouw Midreth uit Mijdrecht.

Er is reeds een grote belangstelling voor de woningen in de volgende fase en deze zullen op korte termijn in verkoop gaan
pardon
0
start 1 maart de verkoop van vier herenhuizen in het plan Zuidbroek in Apeldoorn. De woningen dragen de naam ‘Living XXL’, dit vanwege de ligging en de royale woonoppervlakte van de woningen.

Living XXL ligt in het deelgebied Het Mozaïek aan de Laan van Charleston, grenzend aan het recreatie- en natuurpark De Groene Wig. Dit gebied vormt met een oppervlakte van circa 30 hectare de groene schakel tussen de stad en het buitengebied. In Zuidbroek, aan de noordoostzijde van Apeldoorn, worden de komende jaren circa 2400 woningen ontwikkeld. Tot op heden zijn er circa 1.100 woningen gerealiseerd.

Woninginformatie
De vier woningen zijn een vervolg op een eerder gerealiseerde en naastgelegen fase van 21 woningen. Iedere woning beschikt over een vrijstaande garage, drie volledige woonlagen en een achtertuin op het zuiden. Kopers hebben een ruime keuzemogelijkheid in aanpassingen van de indeling van de woning, zoals een uitbouw en/of een extra slaapkamer of badkamer. De prijzen van de woningen zijn vanaf € 297.000,- tot € 312.000,- v.o.n. Het ontwerp van de woningen komt van Spring Architecten uit Rotterdam.

Duurzaam energieconcept
De woningen zijn ontwikkeld volgens het DAF-concept: Duurzaam, Aanpasbaar en Flexibel bouwen. In het ontwerp van de woningen zijn duurzame materialen verwerkt. De woningen zijn onder meer voorzien van kunststof kozijnen en zonnecollectoren. Het regenwater wordt opgevangen en via wadi’s (Water Afvoer door Infiltratie) afgevoerd naar het water in natuurpark De Groene Wig. Op deze wijze wordt voorkomen dat schoon water naar de rioolzuiveringsinstallatie gaat en wordt tevens bereikt dat het grondwater wordt aangevuld.

Start verkoop
De start verkoop vindt plaats op zaterdag 1 maart van 11.00 tot 13.00 uur in het Informatiecentrum Zuidbroek, Oranjetipje 19 in Apeldoorn.
DeZwarteRidder
0
quote:

pardon schreef op 19 apr 2014 om 10:31:


start 1 maart de verkoop van vier herenhuizen in het plan Zuidbroek in Apeldoorn. De woningen dragen de naam ‘Living XXL’, dit vanwege de ligging en de royale woonoppervlakte van de woningen.

Living XXL ligt in het deelgebied Het Mozaïek aan de Laan van Charleston, grenzend aan het recreatie- en natuurpark De Groene Wig. Dit gebied vormt met een oppervlakte van circa 30 hectare de groene schakel tussen de stad en het buitengebied. In Zuidbroek, aan de noordoostzijde van Apeldoorn, worden de komende jaren circa 2400 woningen ontwikkeld. Tot op heden zijn er circa 1.100 woningen gerealiseerd.

Woninginformatie
De vier woningen zijn een vervolg op een eerder gerealiseerde en naastgelegen fase van 21 woningen. Iedere woning beschikt over een vrijstaande garage, drie volledige woonlagen en een achtertuin op het zuiden. Kopers hebben een ruime keuzemogelijkheid in aanpassingen van de indeling van de woning, zoals een uitbouw en/of een extra slaapkamer of badkamer. De prijzen van de woningen zijn vanaf € 297.000,- tot € 312.000,- v.o.n. Het ontwerp van de woningen komt van Spring Architecten uit Rotterdam.

Duurzaam energieconcept
De woningen zijn ontwikkeld volgens het DAF-concept: Duurzaam, Aanpasbaar en Flexibel bouwen. In het ontwerp van de woningen zijn duurzame materialen verwerkt. De woningen zijn onder meer voorzien van kunststof kozijnen en zonnecollectoren. Het regenwater wordt opgevangen en via wadi’s (Water Afvoer door Infiltratie) afgevoerd naar het water in natuurpark De Groene Wig. Op deze wijze wordt voorkomen dat schoon water naar de rioolzuiveringsinstallatie gaat en wordt tevens bereikt dat het grondwater wordt aangevuld.

Start verkoop
De start verkoop vindt plaats op zaterdag 1 maart van 11.00 tot 13.00 uur in het Informatiecentrum Zuidbroek, Oranjetipje 19 in Apeldoorn.Ongelooflijk mooie huizen voor weinig geld....!!
Geen wonder dat ze bijna allemaal al verkocht zijn.
Apekool
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 19 apr 2014 om 10:50:


[... plan Zuidbroek in Apeldoorn ...]

Ongelooflijk mooie huizen voor weinig geld....!!
Geen wonder dat ze bijna allemaal al verkocht zijn.


Lelijke vierkante dozen, een eigen flat van 3 verdiepingen :(
Wat een armoe.
pardon
0
Woerden, 4 maart 2014 - Woensdag 5 maart verricht wethouder Martin Schreurs van de gemeente Woerden de officiële handeling voor de start bouw van De 7 Gevels aan het Plantsoen in het centrum van Woerden. In totaal worden vijftig woningen gerealiseerd, waarvan inmiddels bijna negentig procent is verkocht. De 7 Gevels is een project van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM.

De 7 Gevels ligt midden in het historische centrum van Woerden aan het Plantsoen met uitzicht op het water en de groene oevers van de Singel. Het project bestaat uit vijf eengezinswoningen aan de Hoge Walstraat en drie herenhuizen en 42 appartementen aan het Plantsoen. De appartementen variëren van twee-, drie- en vierkamerappartementen tot en met een penthouse. De koopprijzen variëren van € 152.500,- tot € 475.000,-. Op dit moment zijn er nog enkele twee- en driekamerappartementen, alsmede drie eengezinswoningen beschikbaar.
josti5
0
Beste pardon, wat wil je bereiken met dit bombardement aan 'goede berichten', c.q. verkapte verkoop-advertenties???
Brievenbus
3
quote:

josti5 schreef op 19 apr 2014 om 11:58:


Beste pardon, wat wil je bereiken met dit bombardement aan 'goede berichten', c.q. verkapte verkoop-advertenties???Vreemd genoeg stel je die vraag zelden in het huizenbashdraadje?
Terwijl je daar soortgelijk gedrag ziet, maar, dan wat erger....
pardon
0
Nee geen verkapte verkoop advertentie,ik zit aan de koopkant.
Heb inmiddels 3 panden aangekocht en hoop binnenkort nog wat aan te kopen,over enkele jaren ga ik wel weer verkopen.
Nu verhuren brengt meer op dan je geld op de bank.
DurianCS
0
quote:

v.post schreef op 19 apr 2014 om 11:17:


[...]

Lelijke vierkante dozen, een eigen flat van 3 verdiepingen :(
Wat een armoe.

Mooi strak, niet dat lullige jaren 30-beeld.
pardon
0
De huizenmarkt is niet veel anders dan de aandelenmarkt,kopen als de prijzen laag zijn en verkopen als de prijzen flink zijn gestegen.
En tussentijds kun je verhuren,aandelen daar kun je tussendoor opties op schrijven.
477 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Wall Street in mineur door handelszorgen

20 sep De aandelenbeurzen in New York zijn vrijdag met verliezen gesloten. Handelsspanningen tussen China en de VS... 5

  Indices

  AEX 577,44 -0,28%
  EUR/USD 1,1018 0,00%
  Germany30^ 12.377,20 -0,73%
  Gold spot 1.514,71 -0,13%
  LDN100-24h 7.289,71 0,00%
  NY-Nasdaq Composite 8.117,67 -0,80%
  US30# 26.912,28 -0,06%

  Stijgers

  ALTICE...
  +6,10%
  Vopak
  +4,63%
  UNIBAI...
  +1,89%
  Alfen ...
  +1,83%
  Euroco...
  +1,79%

  Dalers

  SIGNIF...
  -5,36%
  Sligro
  -3,04%
  Fugro
  -2,34%
  IMCD
  -2,24%
  Accell
  -2,22%

  Nieuws Forum Meer»

  (1)

  Traveler@repair op 23-sep-19 01:28
  (2)

  Traveler@repair op 23-sep-19 01:25
  (16)

  efreddy op 23-sep-19 00:30
  (3)

  frankvl op 22-sep-19 22:06
  (16)

  suske wiet op 22-sep-19 20:00

  Column Forum Meer»

  (89)

  shortie op 23-sep-19 00:46
  (2)

  pietje01puk op 21-sep-19 16:10
  (5)

  snotneuzeke op 21-sep-19 09:29
  (40)

  eurob op 21-sep-19 04:15
  (85)

  Maan Arkenbosch op 20-sep-19 21:10