Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Netflix: exponent van een nieuwe bubble?

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
167 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
DeZwarteRidder
0
quote:

thejaguar schreef op 3 okt 2019 om 12:55:


eigenlijk maakt netflix ook helemaal geen winst als ze netjes zouden afschrijven op content....

Ga dat maar eens aan die Italianen vertellen.........!
thejaguar
0
het heeft er alle schijn van dat beleggers eindelijk door beginnen te krijgen dat netflix toch niet zo goudgerand is als ze dachten. ook analisten beginnen nattigheid te voelen en verlagen hun koersdoelen. maar ze durven hun oordeel nog niet te veranderen, dan zouden beleggers door krijgen dat de analisten er helemaal naast zaten, zoals zo vaak.
Daexter
0
quote:

TegenBeterWetenIn schreef op 10 sep 2019 om 21:44:


Apple ($4.99) gaat onder Disney ($6.99) en Netflix ($7.99) zitten.

Dit wordt een bloedbad


Even aanvullen

HBO max $14,99 vergelijkbaar abonnement van Netflix (ultra HD) $12,99

Netflix is dus helemaal niet zo duur. De markt weet dat ook te waarderen. Ondertussen daalt de Amerikaanse rente ook verder, dus voor al die doemdenkers irt de grote schuld met stijgende rentes.... volgend jaar gewoon weer up
Martinezz
0
Oppassen dat er geen appels met peren vergeleken worden, maar kijk naar het aanbod. Apple en Disney komen in de verste verte niet bij het brede aanbod van Netflix. Dat is absoluut een grote meerwaarde voor Netflix. Echter zal Netflix moeten blijven vernieuwen en exclusief aanbod blijven produceren. Samenwerkingen binnen de markt zouden wellicht hun competatieve positie kunnen verbeteren.

Afgelopen jaren heeft Netflix qua koers vooral meegelift op sentiment in plaats van cijfers onder aan de streep. Het is maar afwachten of Disney en Apple op langere termijn echt competatief zullen blijken. Op korte termijn zorgt het wellicht voor een flinke afstraffing aangezien sentiment bij Netflix ook negatief gezien een flinke inpact kent.

M.a.w. korte termijn afstraffing, Lange termijn kansrijk? Ben benieuwd. In het verleden heb ik flink verdient met Netflix. De -23% van afgelopen jaar heb ik helaas ook meegepakt. :(
TegenBeterWetenIn
0
fd.nl:

Er woedt een ware streamingoorlog om de gunst van de kijker. Zo ging deze week Disney+ van start en kocht Netflix vorige maand voor een half miljard dollar de rechten van de meer dan twintig jaar oude populaire tv-serie Seinfeld. Daarmee probeert Netflix abonnees vast te houden, omdat het andere populaire series aan de concurrentie verliest.[…]
Uit onderzoek van Morning Consult van mei van dit jaar bleek dat een derde van de Netflix-abonnees in de VS het abonnement zou stopzetten als Friends, The Office en de Disney-films niet meer beschikbaar zou zijn. Onder jongeren was dat bijna de helft.
Daexter
0
interessant, heb de morning star eens opgezocht en meerdere artikelen zitten lezen. Ze publiceren maandelijks of misschien zelfs 2 wekelijks artikelen over de streamingsdiensten, dus bijzonder dat het fd (nu pas) met een onderzoek van morning star uit mei op de proppen komt.

De onderzoeken die ze doen beslaan het hele spectrum van de markting analyse. In Sommige komt Netflix er niet goed vanaf, in andere juist wel.

Ik heb het hele artikel van mei ook gelezen waarin de volgende passage ook staat:
Dan Rayburn, an analyst with market research firm Frost & Sullivan, said he doesn’t think that Netflix has much to fear in terms of losing subscribers as it loses content.

“Most people have these subscriptions because they watch a wide variety of content and programming,” he said. “The fact that they lose one show doesn’t typically force them to cancel their subscription.”


Of 500 miljoen veel is weet ik niet, friends kost 100 miljoen per jaar, dus na 5 jaar ben je eruit.

Tav de meest populaire shows (in het fd artikel) is dat maar net hoe je het meet.

Friends staat op plek 2. Friends heeft 236 afleveringen van 22 minuten, samen goed voor 5192 minuten.

Ozark staat op plek 10. ozark heeft 20 afleveringen van 60 minuten, samen 1200 minuten. Naar friends werd in 2018 2,33 zo lang gekeken als Ozark terwijl er 4,33 keer zoveel beeld materiaal aanwezig was.

Van friends worden geen nieuwe afelveringen meer gemaakt. Van Ozark komt binnenkort het 3e seizoen uit.
Dimmu Borgir
0
Netflix is, weer flink aan het stijgen, 22 oscar nominaties is natuurlijk niet mis maar hopelijk zijn de kwartaalresultaten resultaten die flinke groei tonen en dan komt er nog een extra boost
167 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Netflix Meer »

Koers 326,000   Verschil -12,11 (-3,58%)
Laag 323,600   Volume 21.729.959
Hoog 336,300   Gem. Volume 5.900.353
22-jan-20 22:00
label premium

Netflix: Advieswijziging

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium