Rabobank over ARCADIS

STOCKWATCH 'Arcadis boekt vooruitgang in Europa'AMSTERDAM (AFN) - Arcadis boekt succes met de herpositionering van de Europese activiteiten. Dat stelden analisten van Rabobank maandag.

Rabobank:

De analisten reageerden op de aankondiging van het advies- en ingenieursbedrijf dat er een 16-jarig contract ter waarde van 40 miljoen euro is gesloten met de Parijse metro. Het gaat volgens Rabo om een klein contract. Het is wel de derde aankondiging van een Europese opdracht in de afgelopen 2 weken.

De opdrachten helpen Arcadis volgens de analisten om zijn margedoel te halen. Daarbij geven ze Rabo meer vertrouwen in de eigen doelen ten aanzien van het bedrijf. Rabo hanteert een koopadvies voor het aandeel Arcadis, met een koersdoel van 26 euro.

Arcadis noteerde maandag rond 9.30 uur 0,4 procent in de plus op 19,12 euro.


(ANP Redactie AFN/Economie, email economie(at)anp.nl, +31 20 560 6070)

09-09-2013 09:28:58

Arcadis

ING over ARCADIS:

Redactie ABM Financial News - 6 september 2013, 07:14
Huidige koersniveau instapmoment volgens ING.

ING heeft het koersdoel voor Arcadis verlaagd van 26,00 naar 23,00 euro. Het kopen advies bleef echter onveranderd, omdat ING het huidige koersniveau van Arcadis als een goed instapmoment ziet.


Volgens analist Quirijn Mulder heeft de koers van Arcadis onder druk gestaan door een verwacht lager groeitempo van de winstontwikkeling. Mulder denkt echter dat dit van tijdelijke aard is en dat Arcadis in staat is terug te keren naar dubbelcijferige groei.