Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

KPN Weekdraadje 26 t/m 30 augustus

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2.678 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... 130 131 132 133 134 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
eurostopper
0
quote:

gpjf schreef op 29 aug 2013 om 23:24:


[...]

Deze precies haha


Lees ik nou verkeerd:

Onderhandelen

América Móvil heeft ,,willens en wetens'' gekozen voor een vijandelijke benadering door niet eerst te proberen om tot een fusieprotocol te komen met KPN. Ook het zonder overleg met KPN opstellen van een biedingsbericht en het ter goedkeuring daarvan indienen bij de Autoriteit Financiële Markten getuigt volgens de stichting van de vijandige intenties van de Mexicanen.

De stichting wil dat América Móvil zo snel mogelijk, conform de regels en praktijk in Nederland, gaat onderhandelen met het bestuur van KPN en met de Nederlandse overheid. ,,Het gaat ons vooral om de ordentelijkheid van de procedure'', aldus een zegsman, die voor verdere tekst en uitleg verwees naar de persconferentie van de stichting op vrijdag.

---------------------------------------------------------

Ze geven zelfs aan dat AM zo snel mogelijk moet onderhandelen met het bestuur van KPN.
[verwijderd]
0
quote:

manusolie schreef op 29 aug 2013 om 19:13:


Overname gaat gewoon door! Zeker weten. Politiek Den Haag kan geen wetgeving maken die de overname blokkeert. Daar is het veel te laat voor. Wetgeving in deze duurt minstens 1 tot 2 jaar. Wat OR KPN wil is grote onzin en dat weten ze ook wel. De grap is natuurlijk wel, dat Slim misschien wel vaart gaat zetten om tot een officieel bot te komen en dat DANKZIJ OR KPN. Verwacht zelf het officiele bod 2e week september. In ieder geval voor de 2 oktober 2013 14.00 uur. OR KPN bespeelt de politiek en het publiek meer niet!


De politiek blokkeert ook niet. Dat heeft de stichting vanavond al gedaan.
[verwijderd]
0
quote:

DanielEigen schreef op 29 aug 2013 om 23:33:


Grappig dat er mensen echt denken dat het doel van de stichting is om een hoger bod te krijgen.

Dat melden ze echter niet, ze melden niet "wij vinden het bod te laag en vinden dat KPN meer potentieel en waarde heeft". Zij melden:

"De stichting had eerder al aangegeven bezorgd te zijn over de onduidelijke bedoelingen van Slim met KPN. De stichting is opgericht om KPN te beschermen tegen invloeden die de continuïteit, zelfstandigheid of identiteit van het bedrijf bedreigen."

Je gaat ervan uit dat het slimme mensen zijn, maar hieruit blijkt het tegendeel.

Ze willen continuïteit en zelfstandigheid?
Wat is beter? Alleen doorgaan met een onderneming die bijna niet kan investeren door de reeds hoge gemaakte schulden en een sterk teruglopend verdien model? Of je over laten nemen door een enorm bedrijf met daarachter de rijkste man te wereld? Een bedrijf dat zal gaan willen investeren en daar ook het geld voor heeft.


Het is inderdaad niet in het belang van KPN om soliair te bijven(noch solidair trouwens met wie dan ook)en ´over 10 jaar´ is te optimistisch.

(toevoeging @ elf)

Ze willen de identiteit bewaren?
Welke identiteit? Die van een bedrijf dat er jaar na jaar slechter voor gaat staan? De identiteit van een kapitein wiens roeibootje aan het zinken is maar te trots is om over te stappen in de reddingsboei van een grotere boot naast de zijne?

Als KPN niet overgenomen gaat worden en op dezelfde weg door gaat bestaat KPN over 10 jaar niet meer.

De Stichting helpt KPN op deze manier niet, het zal op deze manier een versnelling van de ondergang van KPN in werking zetten.

Voor KPN, de medewerkers, de aandeelhouders en iedereen die het goede met KPN voor heeft is het te hopen dat deze stichting bij zal draaien na een gesprek met AM.
Vivino
0
quote:

Sunri schreef op 29 aug 2013 om 23:22:


Volgens mij snappen een aantal mensen niet wat het doel van de stichting is. Ik hoor hier dingen als "nu moet Slim met een hoger bod komen". Dat is helemaal niet zo. De stichting heeft als doel om KPN tegen geen enkele prijs in handen van een Mexicaan te laten vallen. Ze willen dat het bedrijf "Nederlands" blijft omdat het voor Nederland van groot belang is. Of er nou 2,40 of 3,00 euro wordt geboden. De stichting zal nog steeds de verkoop blokkeren.


Ik vrees dat ik het hier helaas erg mee eens moet zijn, dit is het einde voor de huidige koers op korte en middellange termijn:

"De bestuurder verwacht dat de overname nu niet meer door gaat. ,,De stichting heeft 24 maanden de tijd om deze bescherming aan te houden. Er zal een structurele oplossing voor KPN gevonden moeten worden."

"De overheid moet met beschermende wetgeving helpen."

Morgen gaan we zeker de 1.80 aanraken, ben ik zelf ook enorm de lul maarja had ik maar niet zo hebberig moeten zijn en eerder moeten verkopen.

Herstel tot 2.30/2.40 zal lang op zich laten wachten, mark my words.

[verwijderd]
0
Slim moet leven beteren
De stichting stelt in een persbericht dat het niet gezegd is dat Carlos Slim er nooit meer in komt. De manier waarop Slim de overname wilde doen, deugt niet vindt de stichting.

Slim probeerde KPN in te lijven door enigszins stiekem steeds meer aandelen op te kopen. Hij is nooit in overleg met de top van KPN getreden. Als Slim zijn leven betert en gewoon netjes met het bestuur van KPN om de tafel gaat, zijn alle opties weer open, zo laat de stichting doorschemeren in het persbericht.
RTL Nieuws
to be, or not to be
0
Pollens wat een heisa is het hier! (citaat onvergetelijke Sjefke van Oekel).
Volop spanning en sensatie hiero.
Voel me als een vis in de schoonste beursvijver.
Mijn 14500 aandelen KPN zal ik nooit vrijwillig afgeven voor minder dan 2,80 euro!
Morgen naar 2,20, of zelfs naar 2,10? we zullen het gaan zien.
Op Wallstreetweb momenteel geen koers van KPN meer te zien.
What happened overthere?
Hoe dan ook, alles gaat momenteel naar mijn wens.
Wel vind ik dat de Staat der Nederlanden zich hier niet mee moet bemoeien.
Immers zij zijn het die miljarden binnengeharkt hebben van KPN (veilingen).
En die voorganger van de heer Blok moet zich er al helemaal niet mee bemoeien.
Anders dan vele kortzichtigen hier, vind ik dat heer Blok zijn salaris tot nu toe waard is.
Speel het spel Blok, zet ome Carlito voor het blok (schaakmat).
Ooit stond ik met KPN 20.000 euro in de min.
Ooit speelde ik poker en stond op één avond 20.000 in de min én in de plus.
Met het verstrijken der jaren,ben ik wat rustiger gaan varen.
Toch doet mij dit weer even denken aan die woelige baren.
Nu is het de ene dag een duizend of drie erbij en een paar dagen later een duizend of wat eraf.
Voor sommigen hier lijkt beleggen een straf.
Ik beleg altijd zodanig dat het een prettige spanning teweeg brengt.
In dier voege kom ik niets tekort met KPN en ook niet met mijn andere fondsen.
Mensuhh...niets aan de hand doorlope, niets aan de hand.
Gebruik (indien aanwezig) je verstand en hou vast die handel.
Alles een kwestie van To Be or not to Be.

Bonne chance a tous.


Alex1976
0
Vergeet niet dat eplus tegen gunstigere condities verkocht wordt. Bij dat eerste bericht steeg de koers naar 2.10...
mayday _DC6C
0
Nu is er duidelijkheid over e plus en gaat de stichting alsnog kloten. Dit hadden ze ook op 13 augustus kunnen doen. Wederom bewijs KPN zich als super onbetrouwbaar! Keer op keer liegen ze de aandeelhouders voor. De stichting, 5 afgedankte oude mannen, verneuken KPN vr de toekomst. Onze Mexicaan had KPN een hele fucking sterke positie in Europa gegeven. Weg kans!!! Heel erg zonde.
De OR mag vanaf volgend jaar opnieuw over ontslagrondes besluiten om de winst op peil te houden. Met die Mexicaan ben ik ervan overtuigd was KPN veel en veel beter af!
Dicall69
0
quote:

eurostopper schreef op 29 aug 2013 om 23:34:


[...]

Lees ik nou verkeerd:

Onderhandelen

América Móvil heeft ,,willens en wetens'' gekozen voor een vijandelijke benadering door niet eerst te proberen om tot een fusieprotocol te komen met KPN. Ook het zonder overleg met KPN opstellen van een biedingsbericht en het ter goedkeuring daarvan indienen bij de Autoriteit Financiële Markten getuigt volgens de stichting van de vijandige intenties van de Mexicanen.

De stichting wil dat América Móvil zo snel mogelijk, conform de regels en praktijk in Nederland, gaat onderhandelen met het bestuur van KPN en met de Nederlandse overheid. ,,Het gaat ons vooral om de ordentelijkheid van de procedure'', aldus een zegsman, die voor verdere tekst en uitleg verwees naar de persconferentie van de stichting op vrijdag.

---------------------------------------------------------Ze geven zelfs aan dat AM zo snel mogelijk moet onderhandelen met het bestuur van KPN.


Eindelijk doemen er mensen op die wel kunnen lezen de verkoop gaat uiteindelijk door let maar op, maar niet voor € 2,40 of €2,50 dat was mij al meteen duidelijk, waarom wel hierom :

AMX bied 10 miljard en krijgt via de deal van E-Plus 8,5 miljard terug dat dit niet ging gebeuren was allang duidelijk, maar nu gaat AMX met de profs onderhandelen en dan komen we op korte termijn met een reëel bod en dat is aanzienlijk hoger en zal eerder richting de € 4,- gaan.
BoterbijdeVis
0
quote:

beursheld schreef op 29 aug 2013 om 23:07:


ik wil niet gaan slapen denk dat ome carlos net wakker van zijn siesta
nu met zijn dikke sigaar in zijn hand net als bij bassie en adriaan dat hij zijn sigaar kapot knijpt en in zijn taal zegt drommels drommels nog niet aan toe hahahahaha


Die Mexicaanse heer van stand O.Bommel zegt na een trek aan zijn sigaar: "Tom Poes, verzin een list".
[verwijderd]
0
quote:

beursheld schreef op 29 aug 2013 om 23:34:


[...]

schijnbaar heb je niet alles gelezen als je daar mee klaar bent kijk dan effe lekker in de spiegel dan zie je hem staan slim(pie)


Ik heb wel alles gelezen. De stichting wil dat KPN in Nederlandse handen blijft. Daar hebben ze met de actie van vanavond voor gezorgd. Ze willen KPN voor geen enkele prijs verkopen. Niet voor 2,40, niet voor 3,00 en ook niet voor 5,00 euro. Ze blokkeren gewoon alles. Wat is daar onduidelijk aan?
Dicall69
0
quote:

beursheld schreef op 29 aug 2013 om 23:40:


Slim moet leven beteren
De stichting stelt in een persbericht dat het niet gezegd is dat Carlos Slim er nooit meer in komt. De manier waarop Slim de overname wilde doen, deugt niet vindt de stichting.

Slim probeerde KPN in te lijven door enigszins stiekem steeds meer aandelen op te kopen. Hij is nooit in overleg met de top van KPN getreden. Als Slim zijn leven betert en gewoon netjes met het bestuur van KPN om de tafel gaat, zijn alle opties weer open, zo laat de stichting doorschemeren in het persbericht.
RTL Nieuws


Dus uiteindelijk een aanzienlijk hoger bod waar iedereen mee kan leven, let maar op !!!
Vivino
0
quote:

DanielEigen schreef op 29 aug 2013 om 23:33:


Grappig dat er mensen echt denken dat het doel van de stichting is om een hoger bod te krijgen.

Dat melden ze echter niet, ze melden niet "wij vinden het bod te laag en vinden dat KPN meer potentieel en waarde heeft". Zij melden:

"De stichting had eerder al aangegeven bezorgd te zijn over de onduidelijke bedoelingen van Slim met KPN. De stichting is opgericht om KPN te beschermen tegen invloeden die de continuïteit, zelfstandigheid of identiteit van het bedrijf bedreigen."

Je gaat ervan uit dat het slimme mensen zijn, maar hieruit blijkt het tegendeel.

Ze willen continuïteit en zelfstandigheid?
Wat is beter? Alleen doorgaan met een onderneming die bijna niet kan investeren door de reeds hoge gemaakte schulden en een sterk teruglopend verdien model? Of je over laten nemen door een enorm bedrijf met daarachter de rijkste man te wereld? Een bedrijf dat zal gaan willen investeren en daar ook het geld voor heeft.

Ze willen de identiteit bewaren?
Welke identiteit? Die van een bedrijf dat er jaar na jaar slechter voor gaat staan? De identiteit van een kapitein wiens roeibootje aan het zinken is maar te trots is om over te stappen in de reddingsboei van een grotere boot naast de zijne?

Als KPN niet overgenomen gaat worden en op dezelfde weg door gaat bestaat KPN over 10 jaar niet meer.

De Stichting helpt KPN op deze manier niet, het zal op deze manier een versnelling van de ondergang van KPN in werking zetten.

Voor KPN, de medewerkers, de aandeelhouders en iedereen die het goede met KPN voor heeft is het te hopen dat deze stichting bij zal draaien na een gesprek met AM.


Onzin, al draait KPN break-even dan zijn alle kosten eruit en is daarbij tevens uitgesloten dat een onderneming als AM uit een ander land de touwtjes in handen krijgt met alle veiligheids risico's van dien. Zo'n vaart met die veiligheid zal het niet lopen maar ga er maar vanuit dat met daar in Den-Haag erg anders over denkt en geen enkel risico in het belang van de NEDERLANDSE VEILIGHEID wil lopen.
easy56
0
quote:

eurostopper schreef op 29 aug 2013 om 23:34:


[...]

Lees ik nou verkeerd:

Onderhandelen

América Móvil heeft ,,willens en wetens'' gekozen voor een vijandelijke benadering door niet eerst te proberen om tot een fusieprotocol te komen met KPN. Ook het zonder overleg met KPN opstellen van een biedingsbericht en het ter goedkeuring daarvan indienen bij de Autoriteit Financiële Markten getuigt volgens de stichting van de vijandige intenties van de Mexicanen.

De stichting wil dat América Móvil zo snel mogelijk, conform de regels en praktijk in Nederland, gaat onderhandelen met het bestuur van KPN en met de Nederlandse overheid. ,,Het gaat ons vooral om de ordentelijkheid van de procedure'', aldus een zegsman, die voor verdere tekst en uitleg verwees naar de persconferentie van de stichting op vrijdag.

---------------------------------------------------------

Ze geven zelfs aan dat AM zo snel mogelijk moet onderhandelen met het bestuur van KPN.
Juist,ze willen alleen duidelijkheid afdwingen. Al die verhalen over tegenhouden overname allemaal hersenspinsels.
Eurowin
0
quote:

beursheld schreef op 29 aug 2013 om 23:40:


Slim moet leven beteren
De stichting stelt in een persbericht dat het niet gezegd is dat Carlos Slim er nooit meer in komt. De manier waarop Slim de overname wilde doen, deugt niet vindt de stichting.

Slim probeerde KPN in te lijven door enigszins stiekem steeds meer aandelen op te kopen. Hij is nooit in overleg met de top van KPN getreden. Als Slim zijn leven betert en gewoon netjes met het bestuur van KPN om de tafel gaat, zijn alle opties weer open, zo laat de stichting doorschemeren in het persbericht.
RTL Nieuws
Klopt beursheld, dit vergeten de negatievelingen er steeds bij te vertellen, dit willen ze niet lezen....lol
[verwijderd]
0
quote:

DimL02 schreef op 29 aug 2013 om 23:43:


[...]

Dus uiteindelijk een aanzienlijk hoger bod waar iedereen mee kan leven, let maar op !!!


En dat bod blokkeren ze ook weer. Het is toch duidelijk dat KPN voor Nederland er belangrijk is? De stichting wil gewoon niet van KPN af. Dat hebben ze vanavond duidelijk laten blijken met het activeren van de calls.
Dicall69
0
quote:

Sunri schreef op 29 aug 2013 om 23:41:


[...]

Ik heb wel alles gelezen. De stichting wil dat KPN in Nederlandse handen blijft. Daar hebben ze met de actie van vanavond voor gezorgd. Ze willen KPN voor geen enkele prijs verkopen. Niet voor 2,40, niet voor 3,00 en ook niet voor 5,00 euro. Ze blokkeren gewoon alles. Wat is daar onduidelijk aan?


Ze moeten het volgens het Nederlands boekje doen, dus een aannemelijker bod, zodat er meer betrokkene een tevreden gevoel aan overhouden en niet die ongegronde uit de duim gezogen onzin die jij vertelt.
Guus_Geluk
1
quote:

Vivino schreef op 29 aug 2013 om 23:37:


[...]
Morgen gaan we zeker de 1.80 aanraken, ben ik zelf ook enorm de lul maarja had ik maar niet zo hebberig moeten zijn en eerder moeten verkopen.

Herstel tot 2.30/2.40 zal lang op zich laten wachten, mark my words.

Morgen dan maar vol in Imtech!
2.678 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... 130 131 132 133 134 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

KPN Koninklijke Meer »

Koers 2,622   Verschil -0,07 (-2,74%)
Laag 2,595   Volume 24.023.791
Hoog 2,700   Gem. Volume 12.907.284
12-dec-19 17:35
label premium

KPN perst meer winst uit minder omzet

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Gerelateerde Video's