Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Handel op NPEX

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
178 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
streber
0
@dagevos, ook ik kreeg in eerste instantie te horen dat Binck ze niet kon accepteren. Echter, bij NPEX werd mij verzekerd dat dit wel werd geaccepteerd. Dus heb ik opnieuw Binck gebeld, hebben ze dit daar intern uitgezocht en kreeg ik vervolgens te horen dat ze ze wel zouden accepteren!
De certificaten zie ik vandaag in mijn portefeuille staan!

Naast Binck, zal ook DeGiro ze accepteren! Ook dit heb ik uitgezocht en daar ben ik zeker van.

Zelf heb ik gekozen voor Binck omdat ik net iemand heb aangemeld bij Binck en hiervoor een transactietegoed heb gekregen, die ik binnen 3 maanden op mag maken. Anders had ik wellicht voor DeGiro gekozen.

Hunter300
0
hmm, ik heb gisteren nog te horen gekregen dat ze de certificaten niet accepteren bij Binck...
cqtvld
0
DrMedicalValue
0
Ook hier: mijn certificaten staan al op mijn Binck account (en ook nog bij NPEX vermeld trouwens). Dat laatste is van geen belang omdat je er toch niet in kan handelen via NPEX.
Inderdaad gaat de koers lekker. Wacht maar tot de 1e sales Glybera gemeld worden. Vanaf 16.25 USD per aandeel begib je geld te verdienen tov de slotkoers bij NPEX. Dat moment likt niet ver meer.
[verwijderd]
0
ter info: ook bij ALEX staan ze in depot. Is zelfde als Binck, dus had niet anders verwacht.
cqtvld
0
Klopt het dat we pas op 25 juli bericht krijgen
hoe wij onze certificaten van npex kunnen
overzetten naar een andere broker.....
usg fan
0
@cqtvld: je kunt ze naar je brooker/bank laten overzetten VOOR 25 juli. Daar moet je opdracht voor geven aan de npex dmv het uitleverformulier (dat je per email gehad hebt of kon downloaden via de npex). Zie wat naar boven in dit draadje.
Als je dit niet doet, blijven ze bij de npex die ze dan kort na 5 augustus omzet naar aandelen ipv certificaten. Je hebt dan opties om ze wekelijks of dagelijks te verhandelen, met bijbehorende kosten. Dit kan tot eind december. Uit deze opties kun je kiezen TOT UITERLIJK 15 december. Daarna geldt een ander tarief.
Succes.
[verwijderd]
0
Heb net iemand van DeGiro aan de lijn. Zij geven aan dat zij momenteel nog aan het uitzoeken zijn hoe en of ze de certificaten zullen/kunnen accepteren+omzetten. Mij werd gevraagd om deze vrijdag nogmaals contact op te nemen omdat er dan zeker duidelijkheid zal zijn. Tevens is er dan uitsluitsel over de kosten.
[verwijderd]
0
Wellicht ten overvloede, maar bij Binck wist men mij ook te vertellen dat het nog onderzocht wordt of de certificaten worden geaccepteerd. Blijkbaar is er niet een uniform antwoord wat naar klanten wordt gecommuniceerd. Zij geven in ieder geval aan dat zij 25 euro kosten vergoeden die NPEX eventueel rekent voor het overzetten + daarnaast nog eens 100 euro tegoed die je krijgt voor transacties (te gebruiken voor 3 maanden) als je nu een rekening opent.
Cu Chulainn
0
Ik vind de kosten van NPEX wel erg hoog:

10 euro, wekelijks tegen bestens
40 euro, dagelijks tegen bestens of limiet
Tex Mex
0
Deze reactie kreeg ik van Binck: "Momenteel accepteren wij deze certificaten helaas niet omdat wij deze niet kunnen verhandelen. Zodra deze zijn omgezet in verhandelbare aandelen kan dat uiteraard wel."

Maakt niet zoveel uit, ik zet ze wel na 5 augustus over, ga ze toch niet op korte termijn wegdoen.
[verwijderd]
0
Ik kreeg bericht van ALEX dat ik mijn transferprovisie ad. 25euro teruggeboekt heb gekregen. De stukken staat daar ook nu in depot.

Wie zich geroepen voelt om bij ALEX een rekening te openen, gaarne verwijzing naar mij...levert ons allebei 100euro provisietegoed op ;-)
Prof. Dollar
0
Alex heeft er ook een formuliertje voor:
www.alex.nl/_clients/alex_nl/data/pdf... (PDF)

"Alex vergoedt de kosten die uw bank in rekening brengt voor het overboeken van fondsen. Hierbij geldt een maximum van € 25 per fonds [..]. Om in aanmerking voor deze vergoeding te komen, dient u een kopie van uw afschrift met de desbetreffende overboekingskosten naar Alex te sturen. Alleen wanneer wij deze kopie ontvangen, vergoedt Alex de overboekingskosten zoals eerder vermeld."
usg fan
0
Heb zojuist bericht gehad van BinckBank dat de certificaten overgeschreven kunnen worden. Om en nabij 5 augustus worden ze dan automatisch omgezet in aandelen en kun je handelen. De te maken kosten voor overschrijving worden tot maximaal 25 euro vergoed in die zin, dat je er transactietegoed voor krijgt. Je moet wel een afschrift opsturen waaruit blijkt dat je de kosten betaald hebt.
Groet,
usg fan.
pommeraie
0
Reactie van ING op verhandelbaarheid Qure:
dd 10-7-2014:
...." Omstreeks 5 augustus 2014 vind er een wijziging plaats in het aandeel. Door deze wijziging zal het fonds verhandelbaar worden via de Nasdaq. Zodra deze wijziging geheel is doorgevoerd is het mogelijk om te beleggen in dit fonds. ING is voornemens dit fonds dan beschikbaar te stellen voor onze klanten."
178 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Wall Street eindigt beursweek positief

16 aug De aandelenbeurzen in New York zijn vrijdag met duidelijke winsten de handel uitgegaan. De handelsvrees lee... 4

  Indices

  AEX 541,94 +1,33%
  EUR/USD 1,1090 0,00%
  Germany30^ 11.565,90 +1,34%
  Gold spot 1.513,56 0,00%
  LDN100-24h 7.128,94 0,00%
  NY-Nasdaq Composite 7.895,99 +1,67%
  US30# 25.919,27 +0,09%

  Stijgers

  Fugro
  +4,82%
  ForFar...
  +4,52%
  Heijmans
  +4,44%
  BAM
  +4,24%
  BESI
  +4,05%

  Dalers

  IMCD
  -15,13%
  ICT Group
  -3,28%
  Brunel
  -1,68%
  TKH
  -1,56%
  Alfen ...
  -1,16%